Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν τον εχω παει ποτε σε παιδοτομο κοριτσια :roll::roll::roll::roll:

ντροπη μου τωρα που το σκεφτομαι

μονο σε κουνιες

(εχω κατι σουπερ φωτο απο τις κουνιες)τις εχει ο αγγελος στο κινητο του κ πρεπει να τις παρω τωρα που το θυμηθηκα!:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες ολα καλα???

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! μπηκα γρηγορα να πω ενα απλο γεια !!!!! ριτακι τι κανεις?????

οταν κανονιστε συναντηση ενημερωσε..ελπιζω να τα καταφερω να σας δω πριν φυγω....

μαγιομανουλες κ μαγιοπαιδακια κ νεα σπορακια φιλουρες!!!!!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

εγω δεν τον εχω παει ποτε σε παιδοτομο κοριτσια :roll::roll::roll::roll:

ντροπη μου τωρα που το σκεφτομαι

μονο σε κουνιες

(εχω κατι σουπερ φωτο απο τις κουνιες)τις εχει ο αγγελος στο κινητο του κ πρεπει να τις παρω τωρα που το θυμηθηκα!:mrgreen:

ουτε εγω τον εχω παει :mrgreen: αλλα τον εχω 3 μερες τη βδομαδα παιδικο οποτε πιστευω του αρκει ...τις υπολοιπες να κανει αγκαλιτσες τη μαμα του :roll::-D:-D:-D:-D

καλως την georgina ! χαρουμενη μου φαινεσαι κ χαιρομαστε διπλα ολες γιαυτο ! να περνας πιο συχνα εστω για ενα γεια:tongue::tongue::tongue:

εννοειται οπως κ καθε φορα θα σε ενημερωσω μεινε ησυχη , αρκει να το κανονισουμε με τις τσουπρες εδω.....

ποτε θα πατε στο νησι ???

καλε παλι ερημια επεσε εδω ?:roll:

εδω νωριτερα ειχα την μανα μου κ μου εκανε ενα κεφαλι καζανι :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα

τα εβαλα για υπνο κ ηρθα αλλα βγεπω μοναξιεσ θα εχω:|

σημερα ηταν η μερα του κουρεματοσ τα μεγαλα κ ο μπαμπασ δλδ εγω προσπαθω να τα μακρινω:-D

μπουμπου μου ο υπνοσ ειναι το βασικοτερο να φτιαξεισ......μηπωσ κοιματε πολυ την ημερα? ιδικα το απογευμα μην τον αφυνεισ το πολυ μεχρι τισ 5 να εχει ξυπνησει κ μετα βαλτον κατα τισ 10 κ ασ φαει του σκασμου οχι ομωσ γλυκα......εχω ακουσει οτι η μπανανα βοηθαει στον υπνο μηπωσ την αρχισεισ?:mrgreen:;) αν κ αυτο δεν πιασει να τον βγαζεισ λιγο απο το σπιτι κατα τισ7 να κουραστει εμενα πευτουν ταβλα μετα ολα;)

αφου κ εγω λεω να την πεσω χιχι να δω το ραδιο αρβιλα πρωτα:mrgreen:

γιωργιτσα χαθηκεσ....καλα ο μικροσ σου?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ριτακι ο οαεδ τελειωσε 9/2 κ απο 11/2 ειμαι απολυμενη:| σημερα ρωτησα αν μπορω να μπω ταμειο εχω μια ξαδερφη στον οαεδ κ εστειλα με φαξ τα ενσιμα κ μου ειπε οτι μπορω ....παλι καλα:roll: να κατσω λιγο κ μετα το καλοκαιρι θα ψαξω για δουλεια.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

στα μεγαλα πηρα στα jmbo χελονονιτζακι κ πενταμορφη:mrgreen: απο 20 ευρουλακια ο καθενασ ...παλι καλα δλδ που συμβιβαζοντε:roll::roll:

σασ ειπα τι εγινε με το αυτοκινητο? εκαιγε λαδια κ τελικα αλλαξαμε την μηχανη ολη κ αφου καναμε ολο αυτο αλλαξαμε κ το τιμονι σε υδραβλικο παει το χιλιαρικακι:confused: ασε δυσκολοσ μηνασ αυτοσ να δουμε πωσ θα την βγαλουμε μεχρι να παρω το ταμειο θα τρωμε τα ετοιμα:roll::roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

μακαρι οντως να μπεις στο ταμειο , κατι ειναι κ αυτο.

καλα με το τουτου τι γκαντεμια? δεν το ειχε δει μηχανικος πριν το αγορασετε ?

χαλια σας εχει παει αυτος ο μηνας .....ολο αρρωστιες κ ατυχιες

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσάκια και μαγιοπαιδάκια

Μου λείψατε πολύ αν και δεν προλαβαίνω να μπαίνω και να διαβάζω και το κάνω επιλεκτικά. Εμείς καλά είμαστε τώρα αφου περάσαμε μια βροχίτιδα με εισπνοές και αντιβίωση (3 φορά και λυπάμαι πολύ). Ευτυχως δεν χάσαμε καθόλου το κέφι μας. Αρχίσαμε και εμείς να σηκωνόμαστε στο τραπέζι και τσατιζόμαστε οταν δεν μπορούμε αλλά δεν μπουσουλάμε.Χορεύουμε πολύ με την μπεμπέ λιλύ και κάνουμε όλο φατσούλες.

Με την ανακαίνιση προχωράμε αλλά οχι και με γρήγορους ρυθμούς γιατί δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια αλλά ελπίζω να πάμε στο σπίτι πριν το πάσχα (ευτυχως είναι και αργά φέτος). Ουτε για την βάφτιση δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη και θα αρχίσω να αγχωνομαι.

Παντως ρε κορίτσια τι έχει γίνει με τις αρρώστιες και εμείς τρέχουμε με την πεθερά μου - δεν έχει κάτι σωματικό αλλά ψυχολογικό - και της βγήκε μετα τον θάνατο της μητέρας της και τωρα ουτε το παιδί δεν κρατάει να ξεκουραστεί λίγο και η μάμα μου. Βέβαια αυτο είναι το λιγότερο γιατι έχουμε φτάσει στο σημείο να μένω μερικά βράδια μόνη γιατι ο άντρας μου πηγαίνει εκει για βοήθεια (μένει μόνη με την μια κόρη της).

douar και Μαιρούλα περαστικά στους γονείς σας και γρήγορη ανάρρωση.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Γεια σας κορίτσια. Πώς είστε;

Αυτή τη φορά διάβασα τα νέα σας και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τη Douar. Εύχομαι ο μπαμπάς σου να έχει γρήγορη ανάρρωση και όλοι σας σύντομα να ξεπεράσετε την ταλαιπωρία και τη δοκιμασία αυτή. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πόσο δύσκολο ήταν και είναι... Κι εγώ θέλω να τα πούμε.

Φαιρουλίνι μου... Αχ... Είδα το e-mail και σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ σε σκέφτομαι, να το ξέρεις.

Ριτάκι κουράγιο. Όλα θα γίνουν και θα μπείτε στους ρυθμούς σας - μην ανησυχείς. Σε ευχαριστώ για να φιλάκια και το ενδιαφέρον και ανταποδίδω!

Μπουμπούκα και σε σένα εύχομαι κουράγιο και καλή δύναμη. Είναι πολύ δύσκολο να μην έχει ησυχία το παιδί... Σε καταλαβαίνω, αλλά ευτυχώς για την ώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.

Sue εξακολουθείς να είσαι είδωλο! Θα σε σκέφτομαι όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος!

Θένα διάβασα για το αυτοκίνητο. Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πάντως πολύ λυπάμαι που μπήκατε και σε άλλα έξοδα. Τι να πω...

Τα δικά μου νέα... μια απ΄τα ίδια... Δεν είμαι και πολύ καλά. Ιδιαίτερα χθες που κάτι συνέβη και μας πήγε πίσω... again... Εγώ, πάντως, ντύθηκα, στολίστηκα και έφυγα από το σπίτι για ένα τρίωρο για να μην με βλέπει το μωρό και για να έχω το χρόνο να συνέλθω. Και σήμερα πάλι έλειψα για μιάμιση ώρα. Ο άντρας μου έχει τη δουλειά του και αποφορτίζεται. Εγώ πρέπει να βρίσκω άλλες διεξόδους. Αυτές τις στιγμές τις μισώ και θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για τον ασπρούλη να μας βλέπει λυπημένους. Και εμείς, και οι δύο, νιώθουμε τύψεις και ενοχές. Από την άλλη, όμως, αυτή είναι η ζωή μας και το παρελθόν δεν αλλάζει και μερικές φορές προκαλεί πόνο.

Αυτά...

Σε όλες στέλνω την αγάπη μου και μια ζεστή αγκαλιά! :)

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημερα!!!!

Mairoula σου ευχομαι ολοψυχα να περασουν τα δυσκολα και να μπορεσετε να χαμογελατε και παλι...! Να μπορειτε να κοιτατε το παιδακι σας και να σκεφτεστε την ευτυχια που σας χαριζει, χωρις να εμποδιζει τιποτα αλλο τις ομορφες σκεψεις σας...Εχεις την αγαπη μας και τη συμπαρασταση μας!! Και πολλες πολλες αγκαλιες!!!

Irene περαστικα σας! Να ναι παντα καλα η μικρουλα σας!Περαστικα και στη γιαγια γρηγορα...

Μπουμπουκα τι ταλαιπωρια ειναι αυτη που τραβας...Ειναι οντως δυσκολο να το αφησεις να σπαραζει...Κι εγω κατι φορες που γκρινιαζει τον αφηνω, αλλα αν αρχισει τα δυνατα κλαματα ποσο να τον αφησω? Παντως εχω ακουσει γνωστες μου που εφαρμοσαν τη μεθοδο αυτη (το αφησαν να σπαραζει για ωρες) και την τριτη ημερα δεν ξαναγκρινιαξαν. Να βρισκεις δυναμη να αντεχεις σου ευχομαι!

Georgina γεια σου! Να σαι καλα με το παιδακι σου!

Κοριτσια εγω δεν τον εχω παει ουτε σε κουνιες ουτε σε παιδοτοπο! Τον παιδοτοπο θελω να τον αποφυγω τωρα λογω ιωσεων και κουνιες δεν εχει τυχει..Ασε που τωρα μονη μου δεν μπορω να τον παω, πρεπει να ειναι και καποιος αλλος μαζι για να τον σηκωνει και να τρεχει...

Εχτες επιτελους εσκασε μυτουλα το πρωτο μας δοντακι!!!Ισα που το νιωθω να τσιμπαει με το δαχτυλο μου.Για πειτε μου οι εμπειρες σε ποσες μερες θα ξεπεταχτει?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα καλημερα!!!!!

sue μου μεγεια το δοντακι του μαρινακου !!!!!!!!!!!!

εμεις τα κατω δοντακια σχεδον δεν τα καταλαβαμε. την μια ειδαμε την μυτουλα την αλλη ειχε βγει δοντι ! λιγοτερο απο βδομαδα δηλαδη

στα πανω δοντακια τωρα καμια σχεση.ασε την γκρινια κ τα σαλια ....... εχει σκασει η μυτη κ φαινεται αλλα ακομα να βγει εντελως κ αυτη η ιστορια ειναι περιπου ηδη δυο βδομαδες. οποτε μαλλον εχουν να κανουν τα ουλα:confused::confused: μαλλον δεν ξερω

εσεις που το βγαζετε?πανω η κατω?

maroyla μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σφιχτες αγκαλιες απο ολες μας! γρηγορα να ξεπεραστουν ολα κ να προσεχεις κ τον εαυτουλη σου λιγακι σε παρακαλω

ειρηνακι ??/??? εισασταν τοσο αρρωστοι ? πωπω περαστικα ευχομαι ολοψυχα κοριτσαρα μου . κ υπομονη με την ανακαινηση ολα θα γινουν ομορφα κ ωραια ...........η υγεια μας πανω απολα!

κοριτσια? την κυριακη οι ελληνιδες μαμαδες εχουν μαμαδοσυναντηση στο mall στο μαρουσι , το πρωι .............θα παει καμια σας?????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...