Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

fairy υπεροχο τραγουδακι!!!!ο γιωργης σου τι κανει?

καλα ειναι το μαναρι μου...αλωνιζει το σπιτι χαχαχα..καθε πρωι ξυπναει κ με περιμενει ορθιος στη κουνια

το σαββατο ειχε πολυ πλακα...τον ακουσα στις 6 που ξυπνησε κ μετα ησυχια, λεω θα ξανακοιμηθηκε...τελικα σηκωνομαι στις 7.30 κ τον ακουω να μιλαει μονος του...το ατιμο παιδι καθοταν στο σκοταδι κ ειχε τραβηξει τα σεντονακια της αλλαξιερας, ειχε παρει τα μωρομαντηλα, τα σακουλακια που βαζω τις πανες κ καθοτανε κ επαιζε στη κουνια του...πολυ πλακα!!!!

εχει μαθει κ το οχι τωρα κ μολις του πω οχι παει να βρει αλλο παιχνιδι

γενικα στον παιδικο μου λενε τα καλυτερα, ποσο ησυχος ειναι, ποσο αυτονομος κλπ ...κουκουβααα:mrgreen::mrgreen:

Ριτακι καλη αρχη με τη δουλιτσα σου, θα δεις ολα θα πανε καλα κ θα βρειτε συντομα τους νεους σας ρυθμους!!!

εχθες βραδυ εβλεπα ενα ντοκυμαντερ με αληθινες γεννες....πολυ συγκινηση...ειδα κ γεννα φυσιολογικη μετα απο καισαρικη κ ηταν τελεια, ελπιζω να τα καταφερω την επομενη φορα να μπω στη μπανιερα :roll::mrgreen:

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ μπεμπονια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου... τι κανετε??

Διαβασα στα γρηγορα τα νέα σας...

Douar Μου περαστικα και γρηγορα σιδερενιος ο μπαμπας σου κοριτσαρα μου!!! Τι να πω....!

Εμεις ολα καλα αν εξαιρεσουμε τον υπνο που παει απο το κακο στο χειροτερο...

χθες κοιμηθηκε στις 9 αλλα ξυπνησε 11.30 και εμεινε ξυπνιος μεχρι στις 3.30 το πρωι κι εγω να κουτουλαω....ααααα, και 7 παρα ορθιος...

τι κανω λαθος ρε γαμωτο??

Ριτακι μου ο κοκερινος μας ευτυχως καλα, μας κατατρομαξε ο ατιμος...

Παρασκευη πρωι πηγε να σηκωθει και δεν πατουσε το ποδι του το αριστερο μπροστα και επεφτε κατω...

Μιλησα με τον κτηνιατρο μας, του δωσα ενα χαπι και περιμενα να δω εξελιξη για να τον παω αν ειναι...

Τελικα απλα εκανε καποια ταρζανια, παραλληλα κοιμηθηκε και πανω στο ποδι και εγινε ολο αυτο...συν του γεγονοτος οτι το μεγεθυνε κιολας για να τραβηξει κι αλλο προσοχη!!!

ολες καλα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

mpoumpou μου πολυ στεναχωριεμαι που δε κοιμαται το καμαρι σου κ κουραζεσαι τοσο...αν για κανα δυο βραδυα δεν του δωσεις σημασια κ τονα φησεις να δεις τι θα κανει την ωρα που ξυπναει? σε αυτη την ηλικια αρχιζει κ δημιουργειται η προσωπικοτητα κ ισως πρεπει λιγακι να εισαι πιο αυστηρη μαζι του...γενικα δεν μπορω να αφηνω τον μικρο μου να κλαιει, αλλα ξερω πως υπαρχουν φορες που πρεπει, πχ τον αφηνω στο καρεκλακι του γιατι πρεπει να του φτιαξω να φαει, η να παω να κατουρησω, ε μυξοκλαιει καμια φορα αλλα τονα φηνω γιατι δε γινεται αλλιως...

μηπως να δοκιμαζες κατι τετοιο?

Εμενα δυστυχως ξυπναει και χτυπιεται κατευθειαν...σπανια θα αραξει εκει να παιξει...κι αυτο γιατι λογω μπουσουληματος δεν θελει να ειναι πουθενα αλλου παρα μονο στο πατωμα ή στο καροτσι μονο αν κουνιεται, δηλαδη παει βολτα!!

Φαιρουλα μου δεν μπορω να τον αφησω να σπαραζει, το εκανα τις προαλλες για λιγο αλλα δεν το αντεξα, ειναι και τα κωλοδοντια που τον πονανε ολα μαζι αυτα ειναι πικρα!

Γενικως ειμαι αυστηρη μαζι του σε πραγματα που πχ δεν θελεω να πειραζει η να πηγαινει και ακουει το ΟΧΙ αν και δυσανασχετει!

Τι κανει ο κουκλος σου?

ναι συμφωνω μαζι σου....αμα σπαραζει κ εγω δεν μπορω να τον αφησω...λεω αν απλα μυξοκλαιει....χεχε...εμενα ξερει πολυ καλα να το παιζει Βουρτση απο νεογεννητο χαχαχαχαχα, εκει μονο δε του αφηνω περιθωρια ;)

αχ αμα ειναι τα δοντακια...υπομονη κ παλι υπομονη....δινεις ντεπονακι η βαζεις τζελ?

εμενα απο τα δοντια μονο καμια διαρροια κανει, δεν εχω δει να ποναει ιδιαιτερα μεχρι τωρα...τους κυνοδοντες φοβαμαι, λενε οτι πονανε

καλα ειναι το Γιωργή μου :) αντρακι πλεον χεχε κ εγω καμαρωνω χιχιχ

κ γω κανω πολλες φορες αυτο που λεει η fairy κ πιανει ..κλαιει λιγο κ μετα το παιρνει αποφαση οτι δεν μπορει παντα να ειμαι απικο . κ τα πρωινα αν εχω προλαβει να ξυπνησω πριν απαυτον κ κλεισω την πορτα του δωματιου του ετσι ωστε να μην με βλεπει μπορει να καθησει κ ξυπνιο μεχρι κ μια ωρα...καθεται κ παιζει, βαζει μουσικη κ ελαστικα παραπονιεται .βεβαια αν τυχει κ με δει εμενα η τον μπαμπα του θυμαται οτι πειναει η οτι θελει αλλαγμα κ ουρλιαζει κ μολις πλησιασουμε στην κουνια σταματαει κ γελαει .παω να βαλω κανενα βιντεο κ καμια φωτο στην ομαδα κ ερχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα δεν μυξοκλαιει ποτε, μονο σπαραζει ρε κοριτσια ειτε με δει ειτε οχι!!!!

Από το μαιευτηριο ετσι ηταν - αφου η μαια μου ειχε πει καλα τοσο δυνατο κλαμα δεν εχω ξανακουσει, μολις πας σπιτι θα δεις τι εννοω...και το ειδα...δεν εχει ευγενεις τυπου κλαψ κλαψ μιχ μιχ...ΚΛΑΕΙ λέμε!!

Βαζω και τζελ και στα ζορια δινω και ντεπον αλλα τιποτα!!!!!!

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το κακο οτι εσενα mpoumpou μου δεν σου αφηνει περιθωρια ο ηρακλακης. εχεις δικιο κ μενα αν σπαραζε κατευθειαν σιγουρα θα ετρεχα (ουτε εγω το αντεχω να σπαραζει)

αληθεια ποσα δοντια εχετε τωρα?

καλε ασχετο .............η αννικο μας τι εγινε???????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

καλα δε το συζητω!!!! μια φορα τον αφησα επειδη επεμενε ο αντρας μου!!! απαπαπαααα...μου σπαραξε τη καρδια...το παιδι μετα ειχε λυγμους οταν ανεπνεε...απαπααααα....αμα κλαινε τοσο κατι τους φταιει!!! πως να τα αφησεις τα καημενα???

οσο ομως παιζουν τη Βουρτση ουυυυυ μια χαρα μενουν μονα τους αααχαχαχαχα

καποιος παιδοτοπος μηπως βοηθουσε? να τονα φησεις εκει κανα 3ωρο να ξεσαλωσει ? αχαχαχααα

εδω στην Αθηνα δυστυχως οι παιδοτοποι σπανια πληρουν τις προδιαγραφες, τις προαλλες πηγα Μεγαρα για ψαρι και εχουν ενα παιδοτοπο ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Ξεσαλωσε δεν λες τιποτα!!!

Φαντασου και το σαλονι παιδοτοπο τον εχω χαλια κατω ολα στην ακρη και απλα!!! αλλα δεν του φτανει!!!

Προσπαθω να ανακαλυψω κανα καινουριο μερος μπας και ξελυσσαει!

αυτο ειναι το κακο οτι εσενα mpoumpou μου δεν σου αφηνει περιθωρια ο ηρακλακης. εχεις δικιο κ μενα αν σπαραζε κατευθειαν σιγουρα θα ετρεχα (ουτε εγω το αντεχω να σπαραζει)

αληθεια ποσα δοντια εχετε τωρα?

καλε ασχετο .............η αννικο μας τι εγινε???????????????????

Λοιπον δεν εχει βγαλει κανενα απο τοτε και απλα ποναει!!!!!!!!!!!!

Περιθωρια μηδεν Ριτακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...