Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Πιστεύεις πως με το να δεις 4-5-6 γιατρούς της ίδιας ειδικότητας στην παρούσα φάση θα σε βοηθήσει; Θέλω να πω, δεν είναι λίγο υπερβολικό; Στην ουσία απλά θα μιλήσεις μαζί τους και θα σου προτείνουν 5 πράγματα που μπορεί να είναι και ίδια στην τελική. Θα έχεις ξοδέψει χρήματα απλά με ραντεβού και «ίσως αν κάνουμε» και θα βρίσκεσαι στο ίδιο σημείο. Χωρίς παρεξήγηση, σου μιλάω όπως θα μίλαγα στην κολλητή μου και όπως αισθάνομαι εγώ. Αν εσύ όμως με κάτι τέτοιο νιώθεις καλύτερα σαφώς και εννοείται να το κάνεις. Δεν έχω γνώμη για τον γιατρό που αναφέρεις για κάποιες είναι καλός για κάποιες άλλες είναι ο χειρότερος. Εχω ακούσει για όλους τα ίδια είτε καλά είτε κακά ανάλογα από που προέρχονται κάθε φορά και αν υπήρχε επιτυχία ή όχι. 🤷🏼‍♀️

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να εστιάσω σε πράγματα που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα δλδ εξετάσεις, μεθόδους, πρωτόκολλα και εννοείται αν ο γιατρός μου δεν συμφωνούμε και ήταν κολλημένος στα ίδια θα άλλαζα γιατρό. Στην τελική η επιλογή είναι δική μας για όλα όσα κάνουμε. 

ΥΓ Ξέχασα να σας πω ένα χρόνια πολλά 🤭

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ dim_angel! H αλήθεια είναι ότι τελευταία το ξεχνάω το φυλικό οξύ και δεν το παίρνω κάθε μέρα.Θα πεταχτω στο φαρμακείο μετά να παρω συμπλήρωμα γιατί έχει τελειώσει από το Μ.Σάββατο.Καλά που μου το θύμισες!Με το καλό να γεννήσεις σου εύχομαι!!

Παρακαλώ! Εγώ φυλικό έπαιρνα και πριν την εγκυμοσύνη για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αφού το προβληματάκι αυτό με το πρήξιμο το είχα και πριν.

αληθεια? γιατι αυτο?

εγω κ για μασαζ που παω ζεστη με κρατανε κ τα ζεστα εινια η συμβουλη...ευχαριστουμε που παιρνεις μερος στις συζητησεις μας :D με το καλο το μπεμπινι σου

Να σε καλά fairymummy! Κι εμένα μ'αρέσουν πολύ οι συμβουλές που μεταφέρεις από τις μαίες της Αγγλίας. Εχω μάθει πολλά πράγματα και ΟΛΑ τα έχω διασταυρώσει με τη μαία μου.

Τώρα για το πρήξιμο αυτό που συμβαίνει είναι να διογγώνονται κάποια αγγεία και η θερμότητα διευκολύνει τη διόγκωση. Πχ. όταν τα χέρια μας είναι ζεστά θα έχεις προσέξει ότι η βέρα ζορίζεται, ενω κρύα το αντίστροφο.

εχεις απολυτο δικιο δημητρα...και εγω σας διαβαζω τακτικα,μιας και εισαστε μεσα,μιλατε αρκετα πιο συχνα απο εμας! και ειστε πολυ καλη παρεα!!!!

Γεια σου Νεκταρία. Ναι είμαστε τακτικά μέλη, έχουμε βγει και γνωριστεί οι περισσότερες απο μας και γενικά είμαστε πολύ δεμένες. Εχουν αρχίσει και τα γεννητούρια και ποιος μας πιάνει τώρα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!!!!!!

Και εγώ πολύ ήσυχες διακοπές έκανα χωρίς πολλά πολλά.

Το μπέμπη μου τον σκέφτομαι συνέχεια όμως δεν μπορώ να τον φανταστώ με τπτ. Όλο κοριτσίστικες φαταούλες σκέφτομαι. Θέλω όμως τόσο πολύ να δω πως μοιάζει!!!!!!!!

uDLqp1.png

νεες εξετασεις αιματος ποτε θα κανετε???ιδιες με τις προηγουμενες ή και αλλες καινουριες???εμενα τον προηγουμενο μηνα μου ειχε δωσει να κανω για το συκωτι(sgop-t) και ουρικο οξυ και κρεατινινη...και αυτο το μηνα ξανα ασχετως αν ειναι τελειες.και τσεκ για το τοξοπλασμα που ειχα περασει πιο παλια βεβαια..απο πιεση εχω ψιλοχαμηλη τωρα με την εγκυμοσυνη..εσεις???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Εντωμεταξυ η μπουμπου μου δεν εχει παρει θεση και γυριζει...ΟΛΟ ΓΥΡΙΖΕΙ...πανω-κατω-δεξια-αριστερα..προχθες μαλιστα ειχε κατσει στο διαφραγμα πανω για παραπανω απο μιση μερα...ειχε πεισμωσει τοσο πολυ,που δεν ελεγε να αλλαξει θεση και να ηρεμησει κ η μανουλα λιγακι..ουτε να ευχαριστηθω το αρνι δεν μπορεσα...και πρεπει να μεγαλωσε αποτομα αυτην την εβδομαδα,γιατι οπως και αλλες φορες,ξαφνικα την νιωθω περιεργα μεσα μου...σαν να τεντωνεται και να μην χωραει πια???????σαν να γυριζει και να πιανει πολυ πιο πολυ χωρο??????σαν να μου γδερνει τα σωθικα πλεον?????οι κινησεις της αλλαξαν...δεν ξερω πως να σας το εξηγησω.παντως τωρα νιωθω νεα αλλαγη στην κοιλια μου.πολυ διαφορετικη αισθηση!!!

Διαφημίσεις

post-26931-14825440103075_thumb.jpg

χτες πηγα στην ξαδερφη και το μωρακι της....τελειο το μπουλουκακι ε??...6 κιλακια πηγε 3 μηνων παρα κατι...αν και γεννηθηκε 37 +2 , 2.300 .......και αυτο το γραφω για να μην ανησυχει καμια σας αν εχουμε γεννητουρια με λιγο βαρος..βεβαια δυστυχως δεν του δινει πολυ μητρικο γαλα δηλ δεν βγαζει πανω απο 40 γρ. απο καθε στηθος ανα 3ωρο εδω και 1 1/2 μηνα..ειναι πολυ ατυχη με τοσες ατυχιες οσον αφορα τον θηλασμο(ικτερο,μαστιτιδα,κλπ) αλλα ξεκινησε τα αγκου,τα τρελα γελακια και το ξεπερναει η ξαδερφη ετσι πιο ευκολα...μου εδωσε πολλες οδηγιες ξανα και ειδα στην πραξη πολλα πραγματα ,μιας και μειναμε εκει οληηηη την ημερα....κουραση κοριτσια...ελπιζω να θηλασουμε ,γιατι εκτος απο τα καλα του μητρικου για το μωρο...μηπως να γλυτωσουμε και απο την εξτρα κουραση του αποστειρωτη,μπιμπερο,ρεψιματος κλπ....

Κι εμείς θέλουμε 3 παιδάκια :tongue: αλλά δεν ξέρω αν αλλάξουμε γνωμη στην πορεία... Και ο δικός μου μου λέει "θα σε φουσκώσω αμέσως!!":tongue::tongue:

Ας γεννηθεί το πρώτο με το καλό και βλέπουμε λέω εγώ...

κ εγω ετσι λεω...δε μπορω ακομα να σκεφτω το ποτε να βαλουμε μπρος για το δευτερο...ας βρουμε τους ρυθμους μας με το πρωτα αρχικα κ βλεπουμε :rolleyes:

Να σε καλά fairymummy! Κι εμένα μ'αρέσουν πολύ οι συμβουλές που μεταφέρεις από τις μαίες της Αγγλίας. Εχω μάθει πολλά πράγματα και ΟΛΑ τα έχω διασταυρώσει με τη μαία μου.

Τώρα για το πρήξιμο αυτό που συμβαίνει είναι να διογγώνονται κάποια αγγεία και η θερμότητα διευκολύνει τη διόγκωση. Πχ. όταν τα χέρια μας είναι ζεστά θα έχεις προσέξει ότι η βέρα ζορίζεται, ενω κρύα το αντίστροφο.

εχεις δικιο...δε το ειχα σκεφτει ετσι...οκ εμενα ειναι αλλα προβληματα γι αυτο τα κραταω ζεστα...δεν εχω πρηξιματα.

χαιρομαι που βρισκεις πραγματα χρησιμα. κ εγω τα μοιραζομαι για να μαθαινω τι λενε στην Ελλαδα κ να συγκρινω...

φιλια πολλα

καλως σας βρηκα κοριτσια !!!!!!

περιμενω κ εγω το μπεμπακι μου (λογικα μεσα στον Μαιο) στην αρχη ΠΗΤ ειχα 15/5 , τελικα αυτο αλλαξε και σαν πιθανη ΠΗΤ εχουμε πλεον 8/5.

καλωσηρθες στην παρεα μας....τι εγινε κ αλλαξε η πητ???

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ

Βλέπω σκεφτεστε από τώρα για το δεύτερο παιδί μπράβο πάλι κ εγώ μόλις χρόνισε ο πρώτος έπιασα το δεύτερο κ δεν το μετάνιωσα καθόλου τώρα παίζουν μαζί κ είναι πολύ αγαπημένα κ όταν φεύγω ξέρω ότι έχει ο ένας τον άλλων κ δεν τους νοιάζει.

Έχω 3 μέρες τώρα άρχισαν πονάκια χαμηλά αύριο πάω για non stress αλλά βαριέμαι γιατί είναι άσκοπο τεσπα που λεει κ η νεκταρια

Ο μεγάλος μου άρχισε ζήλιες από τώρα ήθελε ντε κ καλά να ανέβει επάνω μου κ να με ρίξει στο κρεβάτι ανάσκελα κ να παίξουμε άσε που θέλει να πηγαίνουμε μαζί να κάνει τσισα , κακά δεν θέλει να κάνει κ τα κραταει 5-6 μέρες κ όλο κλαίει κ δεν πάει γιατί φοβάται μην πονέσει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ποσο ειναι ο μεγαλος σου????

εντωμεταξυ αυτα βλεπω εγω και σκεφτομαι ποσο να αφησω για το επομενο παιδι...γενικα ηταν καλομαθημενος THENA , ή απλα τωρα ξεσπασε η ζηλεια???

καλωσηρθες στην παρεα μας....τι εγινε κ αλλαξε η πητ???

ειχα δει λιγο αιμα 2 ημερων αρχες Αυγουστου και το ειχαμε υπολογισει σαν ΤΕΡ, τελικα οπως αποδειχτηκε απο ολους τους υπερυχους ο μπεμπης βγαινει μεγαλυτερος υπερυχογραφικα. Κ γιατι μου εδωσε σαν ΠΗΤ αντι για 15, 8/5

τι να λεμε τωρα, μια βδομαδα διαφορα σιγα το πραγμα.Σημασια εχει να ειναι γερο πανω απολα :P

την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρο, οποτε φανταζομαι θα μου πει ποσο κοντα στον τοκετο ειμαι η οχι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...