Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Annikaki αν δεν μπορουν ουτε οι υπολοιπες, λεμε για την αλλη εβδομαδα παλι, μηπως τα καταφερουμε...Φιλακια!

3χmama να σαι καλα!Φιλια πολλα!

Σας χαιρετω! Καλο Σαβ/κο!

Καλό ΣΚ να περάσετε καλά!!!!

Παιδακια καλησπερα μπηκα να δω τι γινεται και βλεπω τελικα πως οι περισσοτερες δεν μπορουν....

εμεις ειχαμε τρεχαλες σημερα με το σκυλακο μας, ευτυχως ολα οκ δειχνουν προς το παρον...

λοιπον εγω φευγω τωρα ανεβαινω Νεα σμυρνη πλατεια γιατι ο Ηρακλης αρνειται να μεινει μεσα με τετοια μερα...

Αννικο εσυ που εισαι κοντα θες να ερθεις βολτουλα ειναι ωραια και εχει και ενα νεο παρκακι διαμορφωμενο για πιο μεγαλα παιδακια!!

Και οποιο αλλο κοριτσακι θελει ειναι ωραια μερα κριμα να κλειστουμε μεσα! Πρεπει να ειμαι και κοντα μην προκυψει κατι με το σκυλο γι αυτο θα ανεβω μεχρι πλατεια!

Αννικο σου στελνω το τηλ μου και αν θες δωστο και σε οποιο κοριτσακι θελει!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

koritsia kala na perasete oses mazeuteite!

emeis den tha ta kataferoume simeris mias kai leo na arxiso ti diplomatiki again. mia vdomada tora me ton teleio kairo den eixa mualo gia na grapso. apo exthes exo arxisei kai to doulevo sto kefali mou opote simeris prepei na arxiso.

next week!

uDLqp1.png

Παιδακια καλησπερα μπηκα να δω τι γινεται και βλεπω τελικα πως οι περισσοτερες δεν μπορουν....

εμεις ειχαμε τρεχαλες σημερα με το σκυλακο μας, ευτυχως ολα οκ δειχνουν προς το παρον...

λοιπον εγω φευγω τωρα ανεβαινω Νεα σμυρνη πλατεια γιατι ο Ηρακλης αρνειται να μεινει μεσα με τετοια μερα...

Αννικο εσυ που εισαι κοντα θες να ερθεις βολτουλα ειναι ωραια και εχει και ενα νεο παρκακι διαμορφωμενο για πιο μεγαλα παιδακια!!

Και οποιο αλλο κοριτσακι θελει ειναι ωραια μερα κριμα να κλειστουμε μεσα! Πρεπει να ειμαι και κοντα μην προκυψει κατι με το σκυλο γι αυτο θα ανεβω μεχρι πλατεια!

Αννικο σου στελνω το τηλ μου και αν θες δωστο και σε οποιο κοριτσακι θελει!!!!

Αχ βρε μπουμπου μου δεν οδηγώ και δεν μπορώ να έρθω Ν. Σμύρνη γιατί ο Νικόλας θα λείπει. Δεν πειράζει το κανονίζουμε για την άλλε εβδομάδα αν είναι.

Καλή βόλτα και περαστικά στον σκυλάκο σου ελπίζω ολα να πάνε καλα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου.

Ολα καλα??

ηθελα απο μερες να μπω να σας πω κι εγω τα νεα μου...αλλα παρολο που σας διαβαζα δεν τα καταφερνα να γραψω!!!

Σημερα που μπορω...θα σας πω τα κατορθωματα μας

ηταν η μερα μας....γαμωτο!!

Τριτωσε η γκαντεμια...

-Ειχαμε την πρωινη κατραπακια...επεσε με δυναμη πανω στην πορτα και κουνηθηκε ενα κουτι ορθογωνιο με πραγματα μεσα-βαρυ που ειχα στηριγμενο ορθιο κοντρα στην ντουλαπα και της επεσε στο κεφαλι της καψερης...Ευτυχως την προλαβα καπως και δεν εκλαψε καθολου..αλλα οτι την εφαγε ειναι σιγουρο

-το απογευμα ειχαμε αλλο με το φαι...ετρωγε τραχανα η κυρια Πηνελοπη(καλοαλεσμενο το σημειωνω) και ολα καλα μεχρι που ξαφνικα την βλεπουμε να θελει εμετο..."Μαρια,θα κανει εμετο" λεει η πεθερα μου."μπαααααα..." λεω εγω "ετσι κανει...αυτη ποτε δεν βγαζει το φαι της"...Η μικρη να συνεχιζει το μπλλξγκχχγσ,και να κανει κατι ηχους...Η πεθερα μου αρχισε να φωναζει "πνιγεται,πνιγεται το παιδι"...Του ανοιγω κι εγω το στομα,βαζω το δαχτυλο μεσα...και τι ειχε κανει το ατιμο???

Μια μικρη μαζα τραχανα την ειχε κολλησει πανω στον ουρανισκο της και ολο αυτο την εμποδιζε γι αυτο και οι γκριματσες εμετου...ηθελε να την διωξει απο εκει και δεν μπορουσε...Παρολο που γενικα οτι δεν μπορει να μασησει το πεταει με την γλωσσα εξω...αυτο κολλησε και την δυσκολεψε...Ευτυχως...δεν γουρλωσε ματια,κι ανεπνεε...αλλιως δεν ξερω αν θα ημουν τοσο ψυχραιμη

Την γυρισα κι αναποδα προληπτικα και εκλαιγε γιατι νομιζετε????

Γιατι της πηραμε απο τα χερια κατι βρωμοπαιχνιδα που κραταγε:confused::confused:

Η πεθερα μου επαθε κοκομπλοκο...κι αυτο μετα μας φωναζε απο τα νευρα του μην του παρουμε τα σκατολοιδια..

Το φαι μας..εννοειται το φαγαμε:rolleyes:

-Μετα απο λιγο 3ο σκηνικο

Ειμαστε μπροστα στο πιανο,την εχω πανω στα ποδια μου και την κραταω και χτυπαμε τα πληκτρα...

Ανεμελα...το παιζουμε Μπετοβεν...:tongue:

κανει μια με το κουλαδακι της...πιανει το αναλογιο και πεφτει το καπακι απο το πιανο πανω στο κεφαλι της,διπλα απο το ματι.Ευτυχως το προλαβα και δεν της εκανε σημαδι,μια μικρη κοκκινιλα,αλλα το γκουπ ρε παιδια που ακουστηκε...αυτη την φορα εκλαψε το κακομοιρο!!!

Κι εγω τρομαξα πιο πολυ εδω παρα με το φαι...εκει παραημουν ψυχραιμη.:confused:

Αει στα διαλα...Φανταστειτε να μην προσεχαμε κιολας!!:wink::confused:

Ελπιζω ολες να ειστε καλα...το ιδιο και τα μπεμπακια σας!!

Εγω μονο ενα μεγαλο ουουουφφφφφφφ!!!

μπορω να πω!!

Επειδή την τελευταία φορά που μπήκα είχα το μικρούλη μου στην αγκαλιά και δεν έγραψα παρά μόνο λίγες λέξεις, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες που μου έστειλαν μηνύματα εδώ και στο fb, ρωτώντας τι κάνω και να ζητήσω συγνώμη που δεν απάντησα στην καθεμιά προσωπικά. Δυστυχώς ένα κομμάτι μου είναι κάπως έτσι : όταν ζορίζομαι, κλείνομαι και δεν μιλάω. Συγνώμη.

Μαιρουλα τι να πω? να ξερεις πως ειμαστε εδω η μια για την αλλη ε???

κι εγω τελευταια εχω τα ψυχολογικα μου...αστα...

περαστικα στην μανουλα σου... ο μικρος ισως ειναι σε αλμα...το κοιταξες?

1511525mxwep8dvz3.gif251511525mxwep8dvz3.gif ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ φακές με ρύζι έφαγε σήμερα το καμάρι μου ούτε λιωμένες ούτε πατημένες. Άνοιγε το στόμα του και έτρωγε και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.

Αφού φαντάζομαι αν μπορούσε θα μου έλεγε : Ρε μάνα τι τα έχω τα 7 δόντια τόσο καιρό, για να τρώω αλεσμένα οεο

1317309lsk5aj07xu.gif

καλα,απιστευτο! οταν μας επιτρεψει οσπρια θα του φτιαξω κι εγω... σημερα κανω την προσευχη μου να φαει το σπανακορυζο που του αφτιαξα...για να δουμε....:roll::roll::roll:

Δεν σας ειπα που πηγαμε στον παιδιατρο, μια χαρα ο Μαρινακος, εχει παρει τα πανω του! Πλεον παιρνει περισσοτερο βαρος και λιγοτερο υψος.Εφτασε τα 9350, απο κει που 6 μηνων ηταν 6-6500 με το ζορι..Το τρωει το φαι του ολο ο φαγανουλης μου.Επιτελους μας ειπε να του προσθεσουμε ζυμαρικα, ντοματα, πορτοκαλι και τυρι σταδιακα.Και μοσχαρι που το εχουμε αρχισει λιγες μερες τωρα...Αντε να δοκιμασει κι αλλες γευσεις το μωρο μου...

sue μπραβο στον Μαρινο σας!!! ειναι στην αναπτυξη βρε το παιδι και εχει ορεξη!!! :P

φιλησε μας την κοιλιτσα ε???

????????? ????????.??????? ??? ??? ? ?? ?????? ????.?????????? ?? ??? ?????? ? ??? ????? 21/2 ??????

??? ??????? ?? ????? ??????? ? ?? ?????????? ?? ????? ???????????.????? ?????

fairoyla μαλλον μπηκες απο το κινητο και εγραψες κινεζικα ε????:-D:mrgreen::-D:mrgreen:

marsolan κοπελα μου τι ηταν αυτο? ευτυχως που τριτωσε...

να μου φιλησεις την μικρη!!!

thenaki αντε...κοιτα να ξεκουραστεις τωρα και κατι θα βρεθει ε???

αχ,αχ...ειδατε καλη μερα και ξεπορτισατε ολες ε?

εμεις βγηκαμε λιγο το πρωι και ηταν υπεροχα...τον ειχα χωρις μπουφαν να φανταστειτε...

φιλακια στις υπολοιπες...douar,natasa,ritaki,andith,3xmama και οοοοοοολες τις υπολοιπες γιατι σιγουρα ξεχασα πολλες....το Αλτσχαιμερ ερχεται...:cool:

καλο σκ να εχουμε!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα φιλες μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ομορφη κυριακη σε οοοοοοοοοοοοοοοολες!

μα καλα στην ιδια σελιδα ακομα ειμαστε??????ααααααααααααααααα τι ερημιες ειναι αυτες.

ο μικρος παρασκευη αυπογευμα κ βραδυ ψηθηκε στον πυρετο . η ψυχη μου εφυγε εκεινη την νυχταυτυχως εχτες σαββατο καλυτερα με σχεδον καθολου πυρετο κ σημερα ακομα καλυτερα!

εσεις?????????????????ολες καλα???????????????τα μαγιοπαιδα ????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μασ:D

σημερα εχει συννεφια ελπιζω τουλαχιστων να μην βρεξει μπασ κ τα βγαλω καμια βολτα γιατι απο βδομαδα χαλαει ο καιροσ εδω:(

εμεισ καλα κοιμηθηκαμε η μαλλον εγω:tongue: οτι κ να γινοταν χαμπαρι δεν επερνα απο την κουραση.τα αφυσα να σκουζουν:tongue:

ριτακι περαστικα ελπιζω μεχρι εδω να ηταν η αρρωστια:rolleyes:

μαρσολαν βρε κοριτσι μου τι ηταν κ αυτο καλα λενε ενοσ κακου μυρια επονται:confused:

καλα να περασετε ολεσ σημερα φιλουθια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια καλησπέρα... μπαίνω απλά στα γρήγορα να σας πω πως καθόλου δε σας ξέχασα.... αλλά την Πέμπτη λίγο μετά την άτιμη τη σοκολάτα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο.... Ο πατέρας μου χτύπησε πάρα πολύ άσχημα σε ατύχημα και τον έφερναν με το ασθενοφόρο από Κάρυστο... Ίσα πρόλαβα να ετοιμάσω φαγητό/πάνες και τα σχετικά για Γιάννη και να φωνάξω την κουνιάδα μου να μου τον κρατήσει κι έφυγα άρων άρων για το νοσοκομείο... Και δεν πρόλαβα να σας γράψω τίποτα να ενημερώσω... και δεν έχω προλάβει καθόλου αυτές τις μέρες να μπω...

Έχουμε περάσει τρεις φρικιαστικές μέρες αλλά τουλάχιστον όλα δείχνουν αισιόδοξα πλέον... Τελικά έχει σπάσει 7 πλευρά, έχει ραγίσει 2 σπόνδυλους, έχει τρια κατάγματα στη λεκάνη (ένα από τα οποία είναι στο ιερό) και δύο κατάγματα βαριά στο αριστερό του πόδι (ένα στο μηρό κι ένα στην κνήμη)... τον είχαν στην εντατική τόσες μέρες γιατί είχε τρομερή εσωτερική αιμορραγία από τα κατάγματα της λεκάνης και ώσπου να φτάσει στο νοσοκομείο είχε χάσει 7 λίτρα αίμα... Σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και έκανε το πρώτο μίνι χειρουργείο για τη λεκάνη...

Ευχαριστώ το Θεό πραγματικά που είναι ζωντανός και όχι μόνο αυτό αλλά οι γιατροί μας λένε ότι όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει πλήρως... Ήξερα ότι αν πάθαινε κάτι ο πατέρας μου θα χανόταν η γη κάτω από τα πόδια μου... αλλά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται... δε θέλω να το ξανανιώσω για πάρα πάρα πολλά χρόνια...

Τις προσευχές σας κοριτσάκια μου...!

Υ.Γ. Επειδή δεν έχω προλάβει τίποτα να σχολιάσω... στα γρήγορα γιατί τα΄χω στο μυαλό μου.... rita_ki ΑΨΟΓΗ η μπομπονιέρα! Απλά τέλεια κοριτσάκι!! Με το καλό κουκλίτσα η βάπτιση! Και κούκλος ο Γιώργης στα γενέθλια της μικρής!! Και περαστικά σας κοριτσάκι!!! Είναι σκληρό καρύδι ο Γιώργης! :)Αννικο :( τι έπαθες μετά από τόσους μήνες!! Περαστικά σου κοριτσάκι! Όλα καλά να πάνε! marsolan τι πάθατε κι εσείς; κι εγώ έχω περάσει τέτοιες μέρες... άγρυπνοι φρουροί πρέπει να είμαστε για τα αστεράκια μας!!! Καλό είναι που τρίτωσε το κακό όμως! :)andith, fairymummy, και Thena τα ζουζούνια σας έχουν μεγαλώσει απίστευτα και είναι κουκλάκια!!!!

Maroyla σε σκέφτομαι πάρα πολύ... Θα σε πάρω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα ναι; θέλω πολύ να σου μιλήσω... συγγνώμη που σου απαντώ από εδώ και όχι σε πμ αλλά είμαι τόσο κομμάτια που φοβάμαι θα το αναβάλω πάλι και δε θέλω... θα πάνε όλα καλά με τη μανουλίτσα σου... Να μη χάνουμε την πίστη μας γλυκειά μου... Αυτό με έχουν μάθει οι τελευταίες μέρες... Να σκεφτόμαστε θετικά και κάθε εμπόδιο για καλό είναι, θα δεις!!!

Σας φιλώ όλες τις μανούλες και τα μαγιόπαιδα πολύ πολύ γλυκά!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Περαστικα στον μπαμπα σου Douar.

Κατι τετοιες στιγμες μας κανουν να σκεφτομαστε ποσο σημαντικη ειναι η υγεια μας και ποσο ασημαντα ολα τα υπολοιπα....

Γρηγορα να γινει τελειως καλα και ολα αυτα να ειναι μια ασχημη αναμνηση.

Σου στελνω τις ευχες μου και ολη τη θετικη ενεργεια!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα!

μπηκα κ γω νασας φωναξω που δεν γραφετε στο καφε

αλλα διαβασα τα νεα της douar μας κ εχω συγκλονιστει ............

της να της πω τωρα ?

ευχομαι να ξεπεραστει κ οπως ειπαν οι γιατροι να επελενθει πληρως ο μπαμπακας σου

κ συμφωνω κ με οσα ειπε η ελενη μας

88M1p3.pngycQap3.png

douar τι να πω περαστικά και πάλι περαστικά δεν ξέρω αλλά τώρα τελευταία ακούω όλο δυσάρεστα και στεναχωριέμαι πολύ. Μακάρι ο μπαμπάς σου να γίνει γρήγορα καλά και να το ξεπεράσετε γρήγορα και όλοι μαζί να το θυμάστε ενωμένοι σαν ένα κακό όνειρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...