Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ..ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ Κ ΕΠΙΣΗΜΟΣ

ΜΑRY ΦΙΛΑΚΙΑ ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;)

ΡΙΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΟΣΑ ΧΘΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΠΙΤΙΚΗ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕ ΑΛΛΑ Κ ΝΟΥΝΟΥ Κ ADVANS ΤΟΥ ΔΙΝΩ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ Κ ΒΙΑΣΤΙΚΑ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάρες μου γεια σας κι από μας! :)

Χαθήκαμε πάλι! :( Είχαμε πάει το σκ τελικά Κάρυστο πάλι - πώς τα καταφέρνουμε και το κανονίζουμε τελευταία στιγμή;!;! :) Νομίζαμε ότι το spontaneous θα το χάναμε με το μωρό αλλά νομίζω με το μωρό είμαστε τρισχειρότεροι!! χαχαχα Κι αυτή την εβδομάδα μας έχει πάει και τους δυο γ......... στο θέμα δουλειάς... πολύ τρέξιμο... Δεν έμπαινα καν FB και στο cafe μας φανταστείτε... :( :( τώρα παρέδωσα μετάφραση και έφτιαξα μια κούπα ζεστή σοκολάτα και θα διαβάσω τα νεάκια σας!!!

Ελπίζω να είναι όλες οι μανούλες και τα Μαγιόπαιδά μας καλά (και οι οικογένειές μας) και να μη διαβάσω δυσάρεστα νεάκια...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Τελικά έχω μάλλον μαστίτιδα.

Συγνώμη βρε κοπέλες αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω αύριο στην συνάντηση γιατί πονάω και δεν μπορώ να κρατήσω τον μικρό αγκαλιά, ουτε καν να σπρώξω το καρότσι με άνεση.

Αυτά.

Καλό βράδυ σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααα

Λοιπόν αν γίνει η συνάντηση είμαι μέσα... πήρα κατί SUPER ομοιοπαθητικά και ο βυζοπονος είναι παρελθόν:D:D:D:D:D:D:D

Ριτακι πως είναι ο μικρό σου μυξιάρης:( βάζε όρο να προλάβεις ωτίτιδες:wink:

ΛΟΙΠΟΝ eleni1977, sue, mpoumpou, natasa133 και όποια άλλη θέλει τι λέτε μαζευόμαστε (την προηγούμενη φορά 4 ήμασταν και ήταν μια χαρά)

και επειδή έχω κέφια σας ετοίμασα και πρωινό

breakfast.jpg

Καλημερα κ απο μας !

πως ειστε?αννικο εσυ ?

ο μικρος μου κρυωμενος.που την αρπαξε δεν μπορω να καταλαβω.βηχει ,φτερνιζεται συνεχεια τρεχει η μυτη του κ φυσικα βουλωνει κ λαιει που δεν μπορει να αναπνευσει.πανω απο μια ωρα συνεχομενη δεν εχει καραφερει να κοιμηθει.εχτες δεν ηθελε κ να φαει σεδον τιποτα . ουτε φρουτο ουτο φαι .............με λιγο γαλα την βγαλαμε κ λιγη βρωμη .τωρα τον εχω εδω στον καναπε μηπως ηρεμησει κ κοιμηθει λιγακι .εχτες παρολα αυτα τον εβγαλα μια βολτα με το καροτσι που ειχε ηλιο αλλα ο κακομοιρης δεν ηταν ορεξατος ..............

ειναι η δευτερη φορα που μετα απο επισκεψη στο ιατρειο ειμαστε μετα αρρωστοι .........την επομενη φορα θα της πω ναρθει εδω δεν γινεται αυτο το βιολι ........... ποσο τυχαιο ναειναι?

σημερα κανονικα ειναι να φαει γιαουρτι αλλα δεν ξερω αν τον δω να μην εχει ορεξη δεν θα δοκιμασω καν

λυπαμαι παρα πολυ που δεν θα μπορεσω ναερθω σημερα

κ δεν ειναι μονο η γκρινια του μικρου αλλα το γεγονος οτι θα σας κολλησουμε .................γμτ σε μια βδομαδα ξεκιναω δουλεια ...ελπιζω να μην χαθουμε κ να το ξανακανονισουμε

88M1p3.pngycQap3.png

advans γιαουρτι μονο η κουμπαρουλα δινει ?

εμενα μου ειπε η παιδιατρος για βιολογικο αλλα αν δεν του αρεσει μπορω να δωσω κ advans η με δημητριακα η σκετο.

γμτ δεν εχω διαβασει τα καλυτερα για τα επιδορπια κ δεν ξερω τι να κανω ...... μολις καλυτερεψει το ξανθομπαμπουρακι μου θα του δοκιμασω το ολυμπος κ ελπιζω να του αρεσει για ν αμε βγαλει απτο διλλημα.........

αυτα αδιαθετησα κιολας κ ειμαι χαλια ............ ο μικρος τωρα κοιμηθηκε κ ο αγγελος βολταρει με φιλους ............

αχ αχ παω να μαγειρεψω τιποτα κ ξαναρχομαι

mary μου γλυκια σου στελνω τα φιλια κ την αγκαλια μου κ σεσενα κ στην οικογενεια σου !

andith μας? παλι χαθηκες............ελπιζω να εισαι καλα....φιλια στο ολγακι μας!!!!!

φιλαρες κ στις βοριες εκει με τις φωτεινουλες που εχουν χαθει ...........

στην 3xmama μεγαλη αγκαλια να στειλω

fairy μου ????? ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια σε σενα κ τον σουπερ γιωργη που μας εχουν λειψει τα κατορθωματα του !

μου εχετε λειψει ολες ..........τι θα κανω οταν αρχισω δουλεια? αχ αχ αχ

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κ απο μια απολυμενη!!!!!!!!!!

ριτακι περαστικουλια να ειναι....κ εγω παντα ετσι παθαινα οταν τα πηγαινε στη γιατρο την αλλη που εχει πολυ κοσμο....γιρναγαμε κ μετα μου εκναν πυρετο:mad: κ απο τοτε που αλλαξα κ τα παω σε αλλη καινουρια που δεν εχει πολλα παιδακια ακομα ουτε περημαινω πολυ αλλα το κυριοτερο δεν γυριζουμε σπιτι με ιωση;).

βαλε κ τη πεθερα να φτιαξει καμια μαρμελαδα με φρουκτοζη κ να την βαζεισ μεσα στο γιαουρτακι το βιολογικο αν δεν θα του αρεσει;)

εμενα τρωει κ τοστ...ναι εχει πολυ γελιο γιατι τρωει το δικο μου τοστ....καθε φορα που παω να φαω ενα συκωνει τα χερια κ κλαιει(γενικα ειναι πιναλασ ..μη δει ανθρωπο να τρωει χαμοσ γινεται)χθεσ τελικα του το αφυσα ολο με το πιατο μαζι κ το εφαγε αφου ειχε φαει πρωτα την κρεμα του το παιδοβουβαλο χαχαχαχαχαχα

αννικο περαστικα κ σε σενα ,πωσ το παθεσ βρε κοριτσαρα μετα απο τοοοσουσ μηνεσ!κ καλα ακομα θηλαζεισ βρε θυριο ποτε προλαβαινεισ:tongue:

ναι καλε βοριεσ που ειστε? χαθηκατε θα ερθω να σασ πιασω απο το αυτι:tongue: μια μια συκωτεσ θα σασ φερω.....

καλε κ η χαιντη η μαρσολαν η καινουρια fairy b. η σαντορινια καλε που πηγαν ολεσ???????????????

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ριτακι κι εγω advance του δινω!!! και του αρεσει πολύ! Μου το προτεινε ο γιατρος. Με τις συσκευασιες ποτε δεν μπορεις να ξερεις γενικα...Περαστικα στο αντρακι σου!

Thena εσεις ολοι καλα τωρα, ετσι? Μια χαρα τον βρισκω τον φαγανα σου που τρωει και τοστ! Τερμα η δουλεια, ε? Σε βλεπω desperate housewife με three children μεχρι να ξαναβρεις δουλιτσα:tongue: Κοιτα να περνας καλα!

Αννικο περαστικα κοριτσακι..! Μακαρι να σου κανουν δουλεια τα ομοιοπαθητικα..!

Για τη συναντηση κοριτσια δυσκολευομαι γιατι ο μικρος ειναι στη μαμα μου στο Μαρουσι σημερα, πρεπει να παω να τον παρω σχολωντας και το βραδυ να ετοιμασω βαλιτσες για να φυγουμε το πρωι για Τριπολη...Θελω μια ωρα τουλαχιστον για να ρθω κατω και αλλη μια να γυρισω, θα πιεστω...Αν το καναμε πιο βορεια μπορει να προλαβαινα..Sorry...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα Ριτακι και Αννικο.

Κοριτσια δυσκολο και για εμας, δυστυχως δεν θα μπορεσω να φυγω απο τη δουλεια πριν τις 6+ οποτε μεχρι να παω, να τον φορτωσω, να κατεβω θα παει 7,30-8.

Παντως την αλλη βδομαδα εκτος Παρασκευης εμεις μπορουμε...

Sue καλα να περασετε!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Περαστικα Ριτακι και Αννικο.

Κοριτσια δυσκολο και για εμας, δυστυχως δεν θα μπορεσω να φυγω απο τη δουλεια πριν τις 6+ οποτε μεχρι να παω, να τον φορτωσω, να κατεβω θα παει 7,30-8.

Παντως την αλλη βδομαδα εκτος Παρασκευης εμεις μπορουμε...

Sue καλα να περασετε!!!!

Ευχαριστώ κοριτσακι! Φιλια στον Νικολα τον κουκλο!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

οπότε έχουμε και λέμε:

eleni1977 δεν μπορεί :-(

rita__ki δεν μπορεί:-(

sue δεν μπορεί:-(

mpoumpou δεν ξέρουμε :confused:

natasa133 δεν ξέρουμε :confused:

Βρε ritaki μπορείς να μου κάνεις μια ΜΕΓΑΑΛΗ χάρη αν μπορείς επικοινώνησε με mpoumpou και natasa133 γιατί εγώ δεν έχω τα τηλ. τους και ρώτα τες αν είναι να πάνε και οι δυο και αν όχι πες τους αν δεν έχουν πρόβλημα ας το αφήσουμε καλύτερα για άλλη φόρα:rolleyes:.

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Μπήκα για 2 λεπτάκια και είπα να σας πω μια καλησπέρα και να σας στείλω πολά πολλά φιλάκια!

Γεια σου 3xmama. Τι κάνει το μπουμπούκι σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...