Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννικο σου στελνω το mail μηπωσ το εχεισ λαθοσ

Thena δυστυχώς κάτι έχουν τα αρχεία για αυτό δεν μου τα κάνει επισύναψη και ούτε μπορώ να τα ανεβάσω. βρήκα κάτι συμβουλές ομως στο νετ και τα βάζω εδώ:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:q7PWDQq2xGUJ:www.yumm.gr/article/19351+%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&source=www.google.gr

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε; Δεν έχω διαβάσει νέα σας εδώ και μέρες, αλλά ελπίζω και εύχομαι όλες να είστε πολύ καλά και τα μωράκια σας επίσης.

Εγώ δεν είμαι καλή παρέα τον τελευταίο καιρό. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ το θέμα της μαμάς μου... Από την άλλη πλευρά, ο μικρός μου κάθε βράδυ κοιμάται όλο και λίγο νωρίτερα και κάθε πρωί ξυπνάει όλο και λίγο νωρίτερα... δυστυχώς! Στο μεταξύ μέσα στη διάρκεια της μέρας κοιμάται το πολύ 1 ώρα... Πώς αντέχει; Εγώ προσπαθώ να τα έχω όλα τακροποιημένα και συμμαζεμένα για την επόμενη μέρα, ούτως ώστε μόλις κοιμηθεί, να βγώ στο μπαλκόνι να μαζέψω και να απλώσω ρούχα, να κάνω μπάνιο και να πέσω για ύπνο. Και όταν λέμε να πέσω... εννοούμε σαν τούβλο! Αναίσθητη για να μην πω νεκρή...

Κι επειδή αυτό το "σχέδιο", δηλαδή να λέω τα δικά μου, αγνοώντας τα δικά σας δεν μου αρέσει καθόλου, το κόβω εδώ και δεν γράφω άλλα.

Επειδή την τελευταία φορά που μπήκα είχα το μικρούλη μου στην αγκαλιά και δεν έγραψα παρά μόνο λίγες λέξεις, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες που μου έστειλαν μηνύματα εδώ και στο fb, ρωτώντας τι κάνω και να ζητήσω συγνώμη που δεν απάντησα στην καθεμιά προσωπικά. Δυστυχώς ένα κομμάτι μου είναι κάπως έτσι : όταν ζορίζομαι, κλείνομαι και δεν μιλάω. Συγνώμη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Κι επειδή αυτό το "σχέδιο", δηλαδή να λέω τα δικά μου, αγνοώντας τα δικά σας δεν μου αρέσει καθόλου, το κόβω εδώ και δεν γράφω άλλα.

Επειδή την τελευταία φορά που μπήκα είχα το μικρούλη μου στην αγκαλιά και δεν έγραψα παρά μόνο λίγες λέξεις, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις φίλες που μου έστειλαν μηνύματα εδώ και στο fb, ρωτώντας τι κάνω και να ζητήσω συγνώμη που δεν απάντησα στην καθεμιά προσωπικά. Δυστυχώς ένα κομμάτι μου είναι κάπως έτσι : όταν ζορίζομαι, κλείνομαι και δεν μιλάω. Συγνώμη.

δεν ξερω αν θελω να σε αγκαλιασω σφιχτα η να σε μαλωσω για αυτα που γραφεις.............

ειμαστε εδω ομως για οποτε θελησεις παρεουλα η οτισηποτε αλλο ............

φιλες! τι θαγινει τελικα την παρασκευη ?

88M1p3.pngycQap3.png

Mairoula μου σε φιλω...οπως ειπε κ η ριτα εδω ειμαστε να ακουμε η μια την αλλη :)

ολα να πανε καλα με τη μαμα σου, αισιοδοξια κουκλα μου!! εσυ εισαι δυνατος ανθρωπος ;)

1511525mxwep8dvz3.gif251511525mxwep8dvz3.gif ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ φακές με ρύζι έφαγε σήμερα το καμάρι μου ούτε λιωμένες ούτε πατημένες. Άνοιγε το στόμα του και έτρωγε και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.

Αφού φαντάζομαι αν μπορούσε θα μου έλεγε : Ρε μάνα τι τα έχω τα 7 δόντια τόσο καιρό, για να τρώω αλεσμένα οεο

1317309lsk5aj07xu.gif

μπραβο ο αγορινας σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλα! φανταζομαι τι χαρα θα εχεις παρει ! φτου φτου μην τον ματιασουμε τον λεβεντη !

κ εμεις με την ντοματα μια χαρα τα πηγαμε , αυριο εχουμε κρεμμυδι στο μενου κ το σαβ/ακο γιαουρτι !!!!!

απο δευτερα αυγο

αληθεια ρε κοριτσια εσεις τι γιαουρτι δινετε?πιο να παρω ?????

το ολυμπος που νομιζω δινετε αρκετες δεν ειναι λιγο ξυνο? θα το φαει λετε? κ αν οχι ? τι αλλο προτινετε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

fairy μου τωρα πηγαινεις κανονικα στην δουλεια?καθε μερα? κανονικο ωραριο ? κ ο γιωργης καθε μερα παιδικο ???

να ρωτησω κατι ?εκει τον ταιζουν το φαγητο που τους πας?

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε; Δεν έχω διαβάσει νέα σας εδώ και μέρες, αλλά ελπίζω και εύχομαι όλες να είστε πολύ καλά και τα μωράκια σας επίσης.

Εγώ δεν είμαι καλή παρέα τον τελευταίο καιρό. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ το θέμα της μαμάς μου... Από την άλλη πλευρά, ο μικρός μου κάθε βράδυ κοιμάται όλο και λίγο νωρίτερα και κάθε πρωί ξυπνάει όλο και λίγο νωρίτερα... δυστυχώς! Στο μεταξύ μέσα στη διάρκεια της μέρας κοιμάται το πολύ 1 ώρα... Πώς αντέχει; Εγώ προσπαθώ να τα έχω όλα τακροποιημένα και συμμαζεμένα για την επόμενη μέρα, ούτως ώστε μόλις κοιμηθεί, να βγώ στο μπαλκόνι να μαζέψω και να απλώσω ρούχα, να κάνω μπάνιο και να πέσω για ύπνο. Και όταν λέμε να πέσω... εννοούμε σαν τούβλο! Αναίσθητη για να μην πω νεκρή...

Ax βρε κοπέλα μου προσπάθησε να κάνεις λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Εμείς είμαστε εδω και για τα καλα και για τα άσχημα (εχουμε γερο στομάχι) πεστα τα μας για να ξεσκας, μπαινε γραφε παράπονα χωρις τύψεις για να τα μετριάζεις όταν λες κάτι σε κάποιον το μοιράζεσαι, το βγάζεις από μέσα σου και ξελαφρώνεις (κάπως). Σε σκεφτόμαστε μην χάνεσαι ;)

ριτακι εγω είμαι μέσα, η sue μάλλον ναι (θα το προσπαθήσει) και η natasa133 είχε πει οτι γενικά μπορεί (αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα!

Τι κάνεις εσύ, πως πάει το φαΐ;

πωπω τι επιασε βραδιατικα???

διαβαζα παλια μηνυματα μας εδω στο καφε

αστο καλο μετις παλιοορμονες παλι συγκινηθηκα

σας αγαπαω βρε !!!!!!!!!!!!!

σημερα μιλησα με την mpoumpou κ μαλλον θα ερθει την παρασκευη ........αν η νατασσα μας δεν μπει θα την παρω τηλεφωνο εγω αυριο το απογευμα

απλα εγω αυριο θα ειμαι εκτος σπιτιου κ θα μπω το βραδυ για να ενημερωσω κ να ενημερωθω

88M1p3.pngycQap3.png

ευαίσθητο μου εσύ κουριτσάκι :)1533345xcnw09g7xt.gif

μπράβο βρε ριτακι πάρε τηλ. να την ενημερώσεις

Έχω ένα super βυζόπονο από το πρωί παω ξαπλώσω μπας και περάσει και γλυτώσω το γυναικολόγο:?

καληνύχτααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

fairy μου τωρα πηγαινεις κανονικα στην δουλεια?καθε μερα? κανονικο ωραριο ? κ ο γιωργης καθε μερα παιδικο ???

να ρωτησω κατι ?εκει τον ταιζουν το φαγητο που τους πας?

καλημερα κοριτσακια!!!

Αννικο μου μπραβο στο αγορακι σου!!! :) να φαει κ ακομα περισσοτερες κουταλιτσες :)

Ριτακι οχι συνεχιζω να πηγαινω γραφειο 3 μερες τη βδομαδα μονο...αυτο μεχρι να κλεισουμε για Πασχα...μετα θα το κανω 2 μερες τη βδομαδα γραφειο γιατι δεν εχουμε μαθηματα κ απο Σεπτεμβρη παλι 3. Γενικα κανω οτι θελω μεχρι να παει ο μικρος 16 χρονων :mrgreen:

Στον παιδικο ναι τους ταιζουν, η τιμη περιλαμβανει κ φαγητο, μονο το γαλα του παρεχω εγω.

Καλημερα κοριτσαρες!

Που ειστε ολες? Στο τρεξιμο?

Θελω να πω στη Mary οτι δεν μας κουραζει καθολου να μας ανοιγει την καρδια της.Ισα ισα γι'αυτο ειμαστε εδω κοριτσακι μου!! Και θα σου κανει καλο να μιλας και να τα βγαζεις απο μεσα σου οποτε εισαι πιεσμενη...Ευχομαι πραγματικα να ειναι περαστικα και να ηρεμησετε οικογενειακως συντομα...

Δεν σας ειπα που πηγαμε στον παιδιατρο, μια χαρα ο Μαρινακος, εχει παρει τα πανω του! Πλεον παιρνει περισσοτερο βαρος και λιγοτερο υψος.Εφτασε τα 9350, απο κει που 6 μηνων ηταν 6-6500 με το ζορι..Το τρωει το φαι του ολο ο φαγανουλης μου.Επιτελους μας ειπε να του προσθεσουμε ζυμαρικα, ντοματα, πορτοκαλι και τυρι σταδιακα.Και μοσχαρι που το εχουμε αρχισει λιγες μερες τωρα...Αντε να δοκιμασει κι αλλες γευσεις το μωρο μου...Το εμβολιο της γριπης τελικα δεν το εκανε, ειχα ξεχασει να το παρω μαζι (οχι επιτηδες) και καναμε μια δοση της ηπατιτιδας μονο.

Κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα το αγορακι μου, ολο να μπουσουλαει θελει και να παιζει στο χαλι..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Fairy μου γραφαμε μαζι..Τι καλα που εχεις τετοια ανεση με το ωραριο σου!Σημαντικο για το μεγαλωμα του παιδιου σου!

Αννικο για αυριο νωριτερα δεν θα προλαβω γιατι ειμαι μακρια και γυρναω 4.30 απο τη δουλεια. Σου εφυγε ο βυζοπονος? Σε εχει ξαναπιασει?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα φιλες μου

ο μικρος ειναι μεσα στην μυξα παλι σε σημειο να πνιγεται απτον βηχα που δημιουργειτε

αν δω οτι ειναι ετσι κ σημερα δεν θα ερθω αυριο, μην σας κολλησουμε κ δεν θελω με τιποτα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...