Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννικο μου τι ειναι αυτο και που το καταλαβες???

κοριτσια ασχολειται καμια λιγο παραπανω με την θρησκεια?

κατι θελω να ρωτησω....

Έλλειψη ενός ενζύμου κοιτά εδώ:

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=64

Το ήξερα γιατί είχε βγει θετική η πρώτη εξέταση στο νοσοκομείο και αυτη ήταν η επαναληπτική (πολλες φορές βγαίνει αρνητική)

Τι θα ήθελες να μάθεις σχετικά με την θρησκεία μπορεί να ξέρω:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να πω κ εγω την καληνυχτα μου σιγα σιγα?

τι κανετε κοριτσαρες? μπραβο στον σωκρατη μς που εκανε μαμ !!!!!!!! κ αυριο οι κουταλιες να γινουν 10 !!!

like like like

και για να μην ξεχνιόμαστε...

:grin:2η ΜΑΓΙΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:-D

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Γράψτε αν σας βολεύει η μέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 6:00

Μέρος το ίδιο ή αλλάξουμε ;;;

sue:grin:

αννικο:-D

natasa133 ;;;;

rita_ki:grin:

ΕΛΑ και οι υπόλοιπες....

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!

τι καλή δλδ, πάλι σέρνομαι σήμερα. Θα πάω κι εγώ για εξετάσεις αίματος γιατί παραγινε το κακό, είτε κοιμάται η μικρή είτε όχι, είτε είναι καμιά μέρα δύσκολη είτε όχι μονίμως κομμάτια είμαι...

Πήραμε και βιντεοκάμερα επιτέλους χθές οπότε αυτές τις μέρες θα πειραματιστώ λίγο και θα σας ανεβάσω τις "μουσίτσες" που μας έμαθε να κανουμε η γιαγια. τρελο γέλιο!

πασχαλίτσα ριξτην την ερώτηση και αν δεν ξέρουμε να απαντήσουμε ρωτάω τη μάνα μου που είναι ... εξπέρ!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημέρα και από εμένα και φυσικά πάλι άρρωστοι ο μικρός με συνάχι και βήχα αρκετό και η μικρή που μάλλον κόλλησε χθες είχε πυρετό και πολλές μύξες. Δεν κοιμήθηκε καθόλου όλο το βράδυ συνέχεια ξυπνούσε.

Εγώ δεν με βλέπω να έρχομαι πάλι στη συνάντηση όχι τίποτα άλλο αλλά θα κολλήσουμε και τα υπόλοιπα μικρά.

Με βλέπω να έρχομαι το καλοκαίρι αν και πάλι δεν έχει ιώσεις. όχι τίποτα άλλο αλλά ο άντρα μου είναι πρωινός την Παρασκευή και με βόλευε και εμένα να κρατήσει τουλάχιστον τον μικρό.

pasxalitsa τι θέλεις να ρωτήσεις για την θρησκεία?

καλημερα ................

περνανε οι μερες 10 μεινανε:twisted::twisted::twisted:........ας μην σας μαυριζω ομως

ο ταρζαν μου εχτες κοιμηθηκε 12 κ ξυπνησε 10.30 απιστευτο !

xainti μου περαστικα κοπελα μου κ παλι ....οσο για την συναντηση εσεις να ειστε καλα μην στεναχωριεσαι .....ηταν να μην κανουμε την αρχη εμεις !

naya μεγεια την βιντεοκαμερα βρε! αντε να την μαθεις γρηγορα να μας βαλεις την μικρη σου κουκλιτσα να την δουμε! ...... περαστικα κ σενα κ καλα αποτελεσματα απτις εξετασεις να εχεις

τωρα που ειπα εξετασεις η 3xmama χαθηκε. κ εκεινη περιμενε κατι εξετασεις......ελπιζω να ειναι τυχαια η εξαφανιση της ..........

η mary μας κ αυτη χαθηκε............... περαστικα στην μανουλα της κ τα φιλια μας

οι υπολοιπες μανουλες???που γυριζουν ?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια

απο οτι διαβαζω ειστε ολες καλα :) πολυ χαιρομαι

κ εμεις πολυ καλα ειμαστε κ μεγαλωνουμε με γοργους ρυθμους.

η δουλεια μου παει καλα, ο μικρουλης μια χαρα στον παιδικο κ γενικα το παλευουμε χεχε

πολλες καλημερες

1511525mxwep8dvz3.gif251511525mxwep8dvz3.gif ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ φακές με ρύζι έφαγε σήμερα το καμάρι μου ούτε λιωμένες ούτε πατημένες. Άνοιγε το στόμα του και έτρωγε και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.

Αφού φαντάζομαι αν μπορούσε θα μου έλεγε : Ρε μάνα τι τα έχω τα 7 δόντια τόσο καιρό, για να τρώω αλεσμένα οεο

1317309lsk5aj07xu.gif

Διαφημίσεις

1511525mxwep8dvz3.gif251511525mxwep8dvz3.gif ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ φακές με ρύζι έφαγε σήμερα το καμάρι μου ούτε λιωμένες ούτε πατημένες. Άνοιγε το στόμα του και έτρωγε και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.

Αφού φαντάζομαι αν μπορούσε θα μου έλεγε : Ρε μάνα τι τα έχω τα 7 δόντια τόσο καιρό, για να τρώω αλεσμένα οεο

1317309lsk5aj07xu.gif

Χαχαχαχα!!!!!:):):):) Μ εκανες και γελασα!!! Μπραβο στο καμαρι σου!!!:):)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Θα προσπαθησω για Παρασκευη για μετρο mall αν θελετε...Κατι ακουσα για βροχες παλι βεβαια...Και θα χω να ετοιμασω και βαλιτσες γιατι λεμε να την κανουμε ΣΚ...Θα προσπαθησω παντως...

Φιλια σε ολες! Βιαζομαι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέραααα!!!!

τι καλή δλδ, πάλι σέρνομαι σήμερα. Θα πάω κι εγώ για εξετάσεις αίματος γιατί παραγινε το κακό, είτε κοιμάται η μικρή είτε όχι, είτε είναι καμιά μέρα δύσκολη είτε όχι μονίμως κομμάτια είμαι...

Πήραμε και βιντεοκάμερα επιτέλους χθές οπότε αυτές τις μέρες θα πειραματιστώ λίγο και θα σας ανεβάσω τις "μουσίτσες" που μας έμαθε να κανουμε η γιαγια. τρελο γέλιο!

πασχαλίτσα ριξτην την ερώτηση και αν δεν ξέρουμε να απαντήσουμε ρωτάω τη μάνα μου που είναι ... εξπέρ!

Για πήγαινε να δεις μήπως σου έχει πέσει κανένας σίδηρος,

Περιμένουμε να δούμε τις φατσούλες:D:D:D

Θα προσπαθησω για Παρασκευη για μετρο mall αν θελετε...Κατι ακουσα για βροχες παλι βεβαια...Και θα χω να ετοιμασω και βαλιτσες γιατι λεμε να την κανουμε ΣΚ...Θα προσπαθησω παντως...

Φιλια σε ολες! Βιαζομαι...

Θα σε βόλευε περισσότερο να ήταν πιο νωρίς;

Ταξιδάκι ακούω και ζηλεύω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...