Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θενακι ψαχτο λιγακι αυτο με την δουλεια. μηπως ειναι υποχρεωμενος να σε κρατησει?

κ πως θα μπεις ταμειο αφου απαγορευται να απολυθεις πριν τον χρονο ?

χαιρομαι που ειστε καλυτερα κοριτσακι μου !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!

Αννικο λογικα εγω μπορω για συναντηση ολες τις μερες της εβδομαδας,εκτος απο σημερα που εχω παιδιατρο...Οποτε οποια μερα βολευει τις περισσοτερες!!!

Τhenaki ευχαριστω για τις ευχες! Αντε να αναρρωσετε τελειως να ηρεμησετε λιγακι...Μακαρι να τα καταφερεις να μπεις ταμειο γιατι αλλιως δυσκολα τα πραγματα...

Naya κι εγω τον ειχα λιγο περιορισμενο στο μπουσουλημα αλλα πλεον δεν με νιαζει...Θελω να νιωθει ελευθερο το παιδι να ανακαλυψει το σπιτι.Δεν γινεται να καθαριζω και συνεχεια γιατι κουβαλαω κι αλλο μωρο, κανουν οι υπολοιποι(μαμα-συζυγος) σκουπισμα μερα παρα μερα και δεν τον αφηνω στο πλακακι για να μην παγωνει κιολας...Και μετα του πλενω τα χερακια...Τα φορμακια δεν πολυ λερωνουν.Ετσι κι αλλιως καθε μερα τον κανω μπανακι και του φοραω καθαρα ρουχαλακια..Του αρεσει πολυ παντως να γυρναει και να ανακαλυπτει..Απλα τον παρακολουθω, δεν τον αφηνω μονο..

Εχτες μας κουρασε μεχρι να κοιμηθει.Μια ωρα τον νανουριζε ο μπαμπας του...Εγω δεν αντεχω πλεον να καθομαι σκυμενη πανω απο την κουνια πολυ ωρα..Μου εκανε και δεκατα 37 και 37,3...Σημερα ειχε 36,8.Θα τον δει και ο γιατρος το απογευμα, δεν νομιζω να χει τιποτα...

Καλημερες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Θενα αντε τον φάγατε τον γαιδαρο, να τελειωνετε και με βηχες και μύξες τώρα! Το παιχνιδάκι που έχετε στο μπάνιο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Αλλά δυστυχώς εμεις δεν εχουμε μπανιερα αλλα ντουζιέρα...

Όσο για το φαγητό έκανα το Σάββατο μοσχαράκι με μπάμιες και ακόμα αυτό τρώμε :tongue: Αν αξιωθούμε να παμε σήμερα μαρκετ λέω να φτιάξω φακές για αύριο...

Για τη δουλεια κι εμενα με προβλημάτιζει αυτό που λες, μακάρι να τα καταφέρεις με το ταμείο.

Sue εμεις δεν έχουμε χαλιά στο σπίτι ... μόνο στο δωμάτιο της, οπότε το πλακάκι πάει σύννεφο. Άσε που έχουμε και τον σκύλο που είναι μόνιμη πηγή μαυρίλας. Απλά προβληματίστηκα χθες που την άφησα υπό ειδικές συνθήκες (φρεσκοσφουγγαρισμένα και χωρίς σκύλο) και όταν λέμε γι μαυρα καλτσάκια μιλάμε κατράμι!!

Περάστικα και στον μικρό σας ελπίζω να ήταν κανένα δοντάκι τα δέκατα...

Άντε επιστρέφω στην αφιλοκερδή εργασία μου :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

θενακι ψαχτο λιγακι αυτο με την δουλεια. μηπως ειναι υποχρεωμενος να σε κρατησει?

κ πως θα μπεις ταμειο αφου απαγορευται να απολυθεις πριν τον χρονο ?

χαιρομαι που ειστε καλυτερα κοριτσακι μου !

μπα ριτακι δεν γινετε τπτ κλεινει τα βιβλια ο ξαδερφοσ κ δεν ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι που θα το παρουν να με κρατησουν,ασε που δεν πολυ θελω να κατσω εκει ...καθομουν για τον ξαδερφο εμενα η δουλεια μου ειναι να εχω το γραφειακι μου κ τισ χαρτουρεσ μου κ αυτο το θελω μετα το καλοκαιρι .τεσπα θα δουμε τι θα κανουμε ολο κ κατι θα βρω;)

naya κ στη ντουζιερα το βεντουζαρισ στο πλακακι αν θεσ.

ναι σημερα ειμαστε καλα ολοι επιτελουσ το μονο που με ανησυχει ειναι η ορεξη του Ιασονα που δεν λεει ακομα να ανοιξει κ δεν ξερω τι να του φτιαχνω να φαει.

σημερα εκανα μπιφτεκια με πατατεσ στο φουρνο το μονο που ακουμπισε ηταν λιγεσ πατατεσ κ αυτεσ τισ εφαγε με τα χερια αλλιωσ ουτε αυτεσ θα ετρωγε:confused: καλα εγινε χαλια εννοειτε αλλα απ το τπτ καλυτερα ετσι:tongue:

πιτε καμια συνταγουλα με λαχανικα να του φτιαχνω γιατι μονο κρεατα κ τα κλασικα φαγητα κανω κ τα βαριεται κ αυτοσ:|

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

:D2η ΜΑΓΙΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:D

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Γράψτε αν σας βολεύει η μέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 6:00

Μέρος το ίδιο ή αλλάξουμε ;;;

sue:D

αννικο:D

natasa133 ;;;;

rita_ki:D

ΕΛΑ και οι υπόλοιπες....

Διαφημίσεις

γιωργης+ριτα θα παρεβρεθουν με μεγαλη χαρα!!!!!!!!!!!!! (εκτος απροοπτου)

σορυ που χανομαι κοριτσια αλλα μαζευω εδω γιατι τα ειχα παραμελησει λιγακι η τεμπελα κ τωρα με επιασε η προκοπη χεχεχεχε

h douar? h mpoumpou ???? κ να βλεπω συμετοχες παρακαλω !

88M1p3.pngycQap3.png

αν συμφωνουν κ οι υπολοιπες μπορουμε να πουμε στο ιδιο μερος

(μου αρεσε που δεν εντιμετωπισαμε κανενα προβλημα με τα καροτσια κ που στο μαγαζι μας μιλουσαν πολυ ευγενικα κ δεν ειχαμε προβληματα)

please μην πειτε το αλλο εμπορικο το μεγαλυτερο γιατι μου ειναι παααααααααααρα πολυ δυσκολο να ρθω:-(

88M1p3.pngycQap3.png

βρε thena προσπαθώ εδώ και ώρα να σου στείλω κάτι συνταγές και έχει κολλήσει το mail και κάνει επισυνάψει εδώ και 30' .... που θα πάει θα τα καταφέρω!

Γεια σου ριτακι. Χαίρομαι που θα τα ξανά πούμε απο κοντά.

Πάω να ξυπνήσω τα ζζνια να τα πάω καμία κούνια.

mpraβο αννικο σε ευχαρηστω ......να φτιαχνεισ κ εσυ ομωσ κ να τρωσ λιγο

πετσι κ κοκαλο εισαι φιλεναδα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αληθεια κ ο αντρασ σου ετσι ειναι η σου τρωει το φαι αυτοσ?:oops::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

mpraβο αννικο σε ευχαρηστω ......να φτιαχνεισ κ εσυ ομωσ κ να τρωσ λιγο

πετσι κ κοκαλο εισαι φιλεναδα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αληθεια κ ο αντρασ σου ετσι ειναι η σου τρωει το φαι αυτοσ?:oops::mrgreen:

:lol::lol::lol:

Μου το τρώει το φαΐ μου:tongue:

κατι τρέχει με το mail μου πάλι προσπαθώ να στο στείλω και δεεεεν....

Και συνεχίζω....

Πήγαμε χθες παιδίατρο

Τελικά ο μικρός έχει έλλειψη G-6PD (αν και ήμουν σίγουρη) έχει όμως και οριακά χαμηλό αιματοκρίτη (αφού δεν τρώει μεσημερανο το σκατουλι και μόνο γαλακτοκομικά θέλει που δυσκολεύουν την απορρόφηση του σιδήρου), δεν μου είπε για συμπλήρωμα σιδήρου άλλα μου είπε να του δοκιμάσω δικά μας φαγητά (σπανακόρυζο, φακές κ.α) χωρίς αλάτι όμως μπας και δεν του αρέσουν τα μπε-μπε και χθες έφαγε για πρώτη φορά μεσημεριανό (5-6 κουταλίτσες) σπανακόρυζο και σήμερα χυλοπίτες με κοτόπουλο και έφαγε πάλι τοσο... τι να πω τελικά είναι ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ το παιδί μου όπως λέει και ο παιδίατρος:D:D

Από Βάρος είναι 8900 Ύψος 73 και η κεφάλα μας συνεχίζει εκτός ορίων 48:shock:

Τελικά ο μικρός έχει έλλειψη G-6PD (αν και ήμουν σίγουρη) Από Βάρος είναι 8900 Ύψος 73 και η κεφάλα μας συνεχίζει εκτός ορίων 48:shock:

αννικο μου τι ειναι αυτο και που το καταλαβες???

θενακι ευτυχως που ειστε καλυτερα....

οσο για την δουλεια κατι θα βρεθει.....μην αγχωνεσαι ε???

δοκιμασες χορτοσουπες?

κουνουπιδι με κοτοπουλο?

κοριτσια ασχολειται καμια λιγο παραπανω με την θρησκεια?

κατι θελω να ρωτησω....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

και συνεχίζω..............

Αυτο το είχα γράψει οταν η Ευαγγελία ηταν 8 μηνών

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=732903&postcount=29

Α χα χα ο Σωκράτης ούτε όταν γίνει 1 1/2 δεν θα τα κάνει αυτά:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...