Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπήκα για μια καλημέρα και φεύγω για παιδίατρο. Ριτακι περιμένουμε για τις μπομπο !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και από εμένα καλά αυτό με την Άννυ ήταν μεγάλη σύμπτωση πήγαμε για πρώτη φορά χθες στον Άγιο Δημήτριο και μόλις την είδα να βγαίνει με το ασανσέρ δεν ξέρω θυμήθηκα τις φωτογραφίες που είχατε βγάλει. Η Βαγγελιώ σωστή δεσποινίς και ο μικρός φοβερός τρομερά αναπτυγμένος σωστός κύριος. Η μπόμπο μου άρεσε πάρα πολύ πολύ όμορφη είναι ritaki μπράβο πολύ καλή δουλειά.

Πολλες καλημερες! Καλη εβδομαδα!!!

Χαιρομαι που ειστε οι περισσοτερες καλα!Εμεις καλα ειμαστε, ειχαμε ησυχο ΣΚ. Εχτες πηγαμε σε μια βαφτιση, ευτυχως ειχε καλη μερα και βγηκε και ο μικρος εξω και το ευχαριστηθηκε!Δεν εκαναν τραπεζι και πηγαμε για φαγητο στους γονεις μου, οπου αφησαμε τον μικρο να κοιμηθει και πηγαμε για καφε τα δυο μας...Ηθελα να χω ομως μαζι και το μωρο...Θελω να τον παιρνουμε μαζι μας οπου παμε, νιωθω οτι το περναει καλα κι αυτο!Σημερα το πρωι με συνοδευσαν και οι δυο αντρες μου στη δουλεια! Τον εφερα στο γραφειο μου και γελαγε με ολους ο χαχανουλης μου!Μου φτιαξε τη μερα!

Σημερα κανει την αυχενικη διαφανεια και η αδερφη μου.Σας εχω πει οτι ειναι κι αυτη εγκυος? Ελπιζω να ειναι ολα καλα, εχω αγωνια...

Mary ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!!! Καλη δυναμη!

Pasxalitsa εμεις στο μπανιο με ενα μπαλακι παιζουμε και με τις φυσαλιδες του νερου...Δεν του χω παρει αλλα παιχνιδια.Του αρεσει τοσο πολυ το νερο που δεν χρειαζεται παιχνιδια...Κατι θα του παρω ομως με την πρωτη ευκαιρια...Πολυ ωραια η μπασκετουλα που εχετε!!Δεν την εχω ξαναδει!

Ωραια συναντηση Anniko kai Xainti!! Ειμαι μεσα Αννικο για αυτη την εβδομαδα συναντηση!Πριν πιασουν παλι βροχες;)

Φιλια σε ολες τις μανουλιτσες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Τελικα ολα καλα με το σπορακι της αδερφης μου!!Μαλλον κοριτσι τους ειπαν...Για να δουμε θα χουμε 2 συνομιληκες ξαδερφουλες?

Σε λιγο σχολαω, παω στους γονεις μου, θα ειναι ολη η οικογενεια μαζεμενη..

Σας φιλω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Ριτακι τέλειες οι μπομπο. Επαγγελματική δουλειά ! Μπράβο σου:D:D:D:D

:D2η ΜΑΓΙΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:D

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γράψτε αν σας βολεύει και η μέρα, βάζω τυχαία ΤΕΤΑΡΤΗ στις 6:00

Μέρος το ίδιο ή αλλάξουμε;

sue:D

αννικο:D

ΕΛΑ και οι υπόλοιπες.....

ego eimai mesa an exei metro!

uDLqp1.png

natasa133:D

καλησπέραα...

τι ωραία σ/κ ειναι ααυτά που διαβάζωωω :)

εμεις είμαστε σε φάση τρελού τρεξίματος μια που έφτιαξε ο καιρος και μπορεσαν να μπουν συσωμοι στα χωράφια, ο άντρας μου και ο κουνιάδος μου κατά βάση αλλά θέλει να πηγαίνει και η πεθερά μου και γίνεται ένα ψιλοπατηρντί!!

τι παιχνιδια μπανιου εχετε βρε κοριτσια...

εμεις εχουμε μια μπασκετα και το κλασικο παπακι της fisher price αλλα δεν μας φτανουν...

καμια ιδεα???

εμας μας έφερε ο θείος μας ένα σετάκι που είχε μέσα μπόλικα, παπακια, ψαράκαι, κροκοδειλάκι, φαλαινίτσες και τέτοια και έχουν γίνει τα αγαπημένα μας όχι μόνο στο μπάνιο αλλά τα σέρνουμε παντού!

για το μπουσούλημα βρε κορίτσια για πείτε, πως καταφέρνεται και κρατάτε καθαρά?? εμεις την αφήνουμε μόνο στο δωμάτιο της και σήμερα που ήρθε η γυναίκα για γενική είπαμε να την αφήσουμε να αλωνίσει αλλά σε 5 λεπτά είχαν γίνει όλα τα ρουχάκια της κατάμαυρα!! Μιλάμε ούτε μια ώρα δεν είχε που σφουγγαρίστηκε το σπίτι!!!

Ρίτα πάω από fb να δω τηνμπομπο και επανερχομαι..

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

αχ παρα πολύ ωραίες!! να σε ρωτήσω όμως, στη μεταφορά δε θα ανακατευτεί η άμμος με τα κοχύλια που έχει μέσα ή είναι στριμωγμένα?

παντως και μονο που την ειδα μου μύρισε θαλασσα :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερα πολυασχολεσ μανουλεσ:tongue:

εμεισ προσπαθουμε να αναρωσουμε τελειωσ:rolleyes: γιατι αυτεσ τισ μερεσ τα χω δει ολα.....ο ιασονακοσ εκει που ηταν καλυτερα ξανα εκανε πυρετουσ κ πιστευω με τον τελευταιο πρωινο πυρετο να τελειωσαμε αν κ μασ εχουν μινει οι μυξεσ κ ο βηχασ..

σημερα τον πηγα στη γιατρο .....ο φουσκασ μου ξεφουσκωσε κ εχασε 280γρ. :-( αλλα δεν πτοουμαστε του εχει ιδι ανοιξει η ορεξη:lol:

εγω ευτυχωσ λιγο μπουκομα εχω μονο κ τα μεγαλα λιγο βηχα

αυριο θα τα στειλω σχολειο μπασ κ μαζεψω το χαοσ κ πεταξω κανα παιχνιδι;).

εσεισ βλεπω δεν κρατιεστε θα μου το κλεισετε το μαγαζακι.....αν τα λετε απο κοντα τι θα λετε εδω μετα ε?

ριτακι οπωσ διλωσα ειναι τελειεσ οι μπομπο απλα τελειεσ:D

περασατε κ καλα στο παρτι ε.....βλεπω στισ φοτο γνωρισατε κ αλλη νυφη?

fairy αφου μονο ετσι μασ κανεισ την τιμη κ μασ γραφεισ ετσι θα κανουμε κ εμεισ θα σε κουτσομπολευουμε χιχιχιχι

αντε πεσ μασ καμια συνταγη να τρωμε ολοι κ τα μωρα μασ:rolleyes:

βρε κοριτσια δεν γραφεται κ εσεισ καθε μερα τι θα μαγειρεψετε μπασ κ παρουμε κ εμεισ καμια ιδεα!

η δουλεια σασ ειπα δεν σασ ειπα τελοσ για μενα δεν θα με κρατησουν τα νεα αφεντικα αν κ δεν με πολυ νιαζει αλλα με καιει να μπω ταμειο:!:

9 του μηνα τελειωνει κ το εξαμηνο κ δεν θα εχω μία:-(

sue τελεια θα ειναι να εισαι εγκυοσ μαζι με την αδερφη σου .....με το καλα να ερθει κ η ξαδερφου λα σασ;)

χαιντι καλα αυτο δεν ειναι συμτοση....δεν επαιζεσ καλυτερα ενα λοττο!

ααααα εγω στο μπανιο εχω αυτο ειναι με βεντουζα κ το εχουν κατα ευχαριστηθει να μεγαλα προσ το παρων. κανει μπουρμπουλιθεσ αφου βαλεισ σαμπουαν μεσα στο κιτρινο επανω σαν καμιναδα που ειναι , κανουν τσουλιθρα κ βουτια στο νερο κ εχουν κ ενα σασ βαρκουλα που επιπλεει;)

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=130000&e=product&pid=37925

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Άντε βρε THENA να τελειώνεται από ιώσεις, να αρχίσει να ξαναφουσκώσει ο Ιασονακος. Και τώρα με την δουλεία τι γίνεται, έχεις καμία άλλη υπόψιν σου;:confused:.

:grin:2η ΜΑΓΙΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:-D

sue:grin:

αννικο:-D

natasa133:grin:

Βρε κορίτσια συγνώμη άλλα μια μέρα είπα να προτείνω και εγώ και τελικά δεν με πολύ βολεύει θα με βόλευε περισσότερο Πέμπτη ή Παρασκευή άλλα αν κάποια κοπέλα δεν μπορεί και μπορεί μόνο Τετάρτη τότε ο.κ δεν πειράζει είμαι μέσα!

kaλημερα κ απο μενα! εχτες ειχαμε παιδιατρο κ μετα ηρθαν οι νονοι μας κ γινοταν εδω ενα χαος..σακουλες σουπερ μαρκετ μπομπονιερες κτλ

σημερα μαζευω απτο πρωι .

λοιπον ι μοκρος πηγε επιτελους 9000κιλα κ ,πηγαμε 74 ποντους κ πηραμε κ εναν ποντο σην κεφαλα ακομα(αλλα τωρα μπηκαμε στην καμπυλη) αρχιζουμε ντοματα,κρεμυδι,αυγο,γιαουρτι οχι ολα μαζι καθε 2 μερες αν θυμαμαι καλα

Τελικα ολα καλα με το σπορακι της αδερφης μου!!Μαλλον κοριτσι τους ειπαν...Για να δουμε θα χουμε 2 συνομιληκες ξαδερφουλες?

με το καλο ναρθει η ξαδελφουλα!!! κ ολα να παμε τελεια κ για τις 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ παρα πολύ ωραίες!! να σε ρωτήσω όμως, στη μεταφορά δε θα ανακατευτεί η άμμος με τα κοχύλια που έχει μέσα ή είναι στριμωγμένα?

παντως και μονο που την ειδα μου μύρισε θαλασσα :D:D

οχι δεν βουλιαζει το κοχυλι στην αμμο γιατι ειναι αρκετα μεγαλο κ σαν κονικο αν ειδες.κ αν ακομα λιγο βουλιαξει το κουνας λιγο κ καθεται η αμμος

καποια κοπελα ρωτησε αν θα εχω απεξω το διχτυ ....ναι ναι οπως φαινςται στην φωτο απεξω τυλιγμενα με το διχτυ (μεσα δεν χορανε αλλωστε γιατι θα βαλουμε μεγαλο αμυγδαλου )

αντι για αγκυρα ειδαμε πολλα....τιμονι ναυτικο , σωσιβιο ....ακομα κ το ονομα του γιωργου .........αυτο αρεσε περισσοτερο στον αγγελο κ μειναμε σε αυτο .σας ευχαρισω παντως ολες μου δεινετε πολυ θαρρος! να το ξερετε!

για την τεταρτη δεν ξερω αν θα μπορεσω σιγουρα να σας πω την αληθεια......γιατι ο αγγελος εχει κανονισει να βγει το απογευμα ....... ωστοσο αν το κανονισετε κατι θα ποσπαθησω να κανω να το ξερετε. πεμπτη σιγουρα δεν μπορω

(παρασκευη-σαβ/ακο μπορω)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...