Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχα τον φανταζομαι ερπινγκ αχαχαχα σαν φανταροσ στον πολεμο αχαχαχαχα.

παντωσ οταν με το καλο κανεισ το δευτερο θα δεισ που θα ειναι καλυτερα ...θα ρωτησεισ τη sue που θα τα χει κ πολυ κοντα;)

πραγματι ειναι πολυ καλυτερα οταν υπαρχουν αδερφια λιγο τρεξιμο τα του σπιτιου παρα πανω αλλα λιγοτερο κυνηγι...σκεψου το καλυτερα;) η μαλλον ο αντρασ σου μπασ κ ξυπνησει κ αρχιζει να σε βοηθαει:cool:

παω για νανακια καληνυχτα κ καλο τζοκιγκ αυριο χιχιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλο βραδυ κοριτσαρα μου, να μου φιλησεις τα ζουζουνια σου...

καλα ο αντρας ασε, ειναι περιεργη περιοδος ελπιζω να περασει συντομα, σημερα εκτος απο δυο - τρεις ωρες ολη μερα ελειπε και τωρα παλι λειπει...

αντε φιλακια πολλά πολλααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ριτακι να σε ρωτησω λογικα θα ξερεις,

εχει αφησει ο αντρας μου το tiguan για σερβις και του εδωσαν ενα λεον για αντικαταστασης...ξερεις αν εχει isofix? γενικα χωραει πραμα το πορτ μπαγκαζ, δεν προλαβα να το δω καθολου....

Εντωμεταξυ εφερε σημερα το καροτσι και το καθισμα απο το αλλο αυτοκινητο..

αλλαααααααα, ξεχασε τη βαση isofix Και το σκαλοπατι του καροτσιου...

και μετα μου λες βλακειουλα....χοντραδες κανει αλλα τεσπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εχει αφησει ο αντρας μου το tiguan για σερβις και του εδωσαν ενα λεον για αντικαταστασης...ξερεις αν εχει isofix? γενικα χωραει πραμα το πορτ μπαγκαζ, δεν προλαβα να το δω καθολου....

Το λεον εχει isofix( του 2002 που ειχαμε εμεις), το πορτ μπαγκαζ δεν ειναι μεγαλο, το perego που εχουμε εμπαινε ισα-ισα διαγωνια.

Καλημερα!!!!

Τι ομορφη μερα!!!!Περιμενω να ξυπνησουν οι αντρες μου να παμε βολτιτσα, ο μικρος μολις κοιμηθηκε.

Χθες πηγαμε σινεμα, ειχα να παω απο περισυ με την κοιλια τουρλα και πολυ το ευχαριστηθηκα.....Πηγαμε σε αιθουσα golden, τα καθισματα απιστευτα, βεβαια το εισητηριο διπλασιο αλλα για μια φορα το χρονο που παμε εμεις αξιζει.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα κοριτσαρες μου !

θα βολταρετε καθολου σημερα ?

εμεις εχτες πηραμε ολα τα υλικα απο τις μπομπονιερες εκτος απτα κουφετα κ ειμαι πολυ χαρουμενη :tongue::tongue::tongue::tongue:θα σας το φτιαξω αυτες τις μερες κ θα σας το βαλω φωτο ! ειμαι τοσο χαρουμενη .....πηγα σε ενα μαγαζι που μου συστησε η douar κ ειχε προσφορα τα μπουκαλια (0,32 ενω αλλου το βρισκα 0,50) ειδαμε 2 φωτογραφους κ θα δουμε κ αλλη μια μια την δευτερα για να αποφασισω .......

σημερα εδω θα χαζεψουμε λιγακι κ αργτερα θα φυγουμε για παρνηθα μερια που ειναι το παρτυ μας

mpoumpou μου αναλογα το μοντελο του αυτοκινητου για τι ισοφιξ που ρωτας κ οσο αφορα το πορτ παγκαζ ειναι ετσι κ ετσι κ το δικο μας το καροτσι το χωραει σχεδον ισα ισα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τς τς τς...οσο λειπω τι μου σουρνετε εδω μεσα!!!! χαχαχα

τι κανετε βρε τσουπρες? ολο χανομαι....τη Παρασκευη εκανα γενικη στο σπιτι κ το βραδυ ημουν κουρασμενη...εχθες ειχα κοσμο το βραδυ, τραπεζωματα κλπ κ σημερα το μεσημερι παλι...

ο μικρος επιτελους αποφασισε να μπουσουλησειιι

το δοκιμασα κι αυτο να του δινω ταπερ και κουταλες και παιχνιδια, αλλα δεν.....σηκωνεται και φευγει

πατ πατ πατ μπουσουλαει με ταχυτητα και την κανει απο την κουζινα, αν παλι κλαισω την πορτα για να μεινει μεσα παει στην πορτα και κλαιαει για να βγει να παει στο σαλονι που ειναι αλανα και να αλωνιζει εκει με την ανεση του...

περιπτωσαρα παιδιου

μπουμπουκα νομιζω μετα τον Γιωργη της fairys ο Ηρακλης σας ειναι το νο2...!!!!!!!!!! :D:p

ο μικρος επιτελους αποφασισε να μπουσουλησειιι

μπραβο στον Γιωργη...:Pτωρα να δεις τρεξιμο.........:tongue:

εμεις χτες βραδυ κοιμηθηκαμε 3αδα...οι αντρες κοιμηθηκαν δηλαδη γιατι εγω δεν...σαν σιγμα τελικο ξυπνησα το πρωι...

μαλλον ειναι δοντια ή ανασφαλεια...μολις παω να τον ακουμπησω στην κουνια ξυπναει...και δεν ειμαστε και σε αλμα γμτ...

απο μπουσουλημα κατι παει να κανει αλλα δεν το χει....ξαπλωνει μπρουμητα με την κοιλια και κανει τραμπαλα....:-P

οταν απελπιστει κλαιει να τον σηκωσω......

τι παιχνιδια μπανιου εχετε βρε κοριτσια...

εμεις εχουμε μια μπασκετα και το κλασικο παπακι της fisher price αλλα δεν μας φτανουν...

καμια ιδεα???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa εγω δεν εχω παρει παιχνιδια ακομα...εχει 2 παπακια μεγαλουτσια, μια φαλαινα κ μια φωκια κ νομιζω δεν τα εχει βαρεθει ακομα...εχω δει ενα πιγκουινο που πεφτει νερο στο κεφαλι του κ μολις περασει απο ματια κλπ ολα αρχιζουν κ γυριζουν...ωραιες οι ιδεες σου δεν ειχα σκεφτει ακομα για παιχνιδια

ουαου πολυ καλη!!!! μπορει ο μικρος κ πεταει τη μπαλα ηδη?

για το μπανιο ομολογω δεν ειχα σκεφτει παιχνιδια...αλλα αληθεια δεν του παιρνω πολλα...τωρα εχειτ ο τραπεζακι του leapfrog κ εχει κολλησει, την στρατα την vtech κ τον κυβο :) κουκλακια κλπ που ειχαμε δωρα ως νεογεννητο τον αφηνουν αδιαφορα χαχαχα

ααα επισης το λαπτοπ μου ειναι το αγαπημενο του!! αλλα αυριο το πουλαω, θα το δωσω κ οταν παρω το καινουριο να δω τι θα κανω να μην τον ακουμπησει χιχιχχι

Διαφημίσεις

α,και για οσες κοπελες εχουν κοριτσακια υπαρχει και σε ροζ αλλα δεν βρισκω φωτογραφια....

οσο για καλαθι προς το παρρον βαζουμε εμεις αλλα που θα παει,θα μαθει..;)

ενα αλλο παιχνιδι που κανουμε στο μπανιο ειναι οι φουσκες...bubbles...

ενω αυτο το παιζουμε απο 5 μηνων περιπου τωρα αρχισε να παιζει μαζι τους...μεχρι τωρα απλα τις κοιταγε...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κορίτσια, είχε καλή μέρα και άρχισαν οι βόλτες. Σήμερα το πρωί πήγαμε οικογενειακός στο metro mall και ξαφνικά ακούω ''είσαι η Αννυ'' .... και πια ηταν βρε παιδιά.... η χαιντι μας οικογενειακός και αυτή. Εχει ένα απίστευτο γιόκα σωστό αντράκι και μια νεραιδούλα που μας κοίταζε ολο νάζι και ντροπές :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.

Αυτά. Πάω να την πέσω καληνύχτα στις βραδυνές και καλήμερα στις πρωινές. Φιλακιααααααααα

ηπιαμε γαλατακι κ τωρα χουζουρευουμε στον καναπε κ ειπαμε να πουμε μια καλημερα κ μια καλη βδομαδα στις φιλες!

fairy μπραβο στον γιωργη που μπουσουλησε !!!!!

εχτες στο παρτυ περασαμε ομορφα πολυ ειδαμε κ κατι παιδακια που χαιρετουσαν κ κουνουσαν το χερακι τους κ ζηλεψε κ το κανε κ ο δικος μου ! τι γελιο εριξα !ολο το βραδυ με σηκωμενο το χερι ηταν κ χαιρετουσε

σημερα εχουμε σουπερ μαρκετ -ταχυδρομειο - παιδιατρο κ θα παμε να δουμε κ εναν ακομα φωτογραφο ετσι ωστε αυτες τις μερες να καταληξω επιτελους

αννικο τελεια η τυχαια συναντηση με την xainti ! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: αντε κ συντομα να μην ειναι "τυχαιο" αλλα να το προγραμματισουμε

μπομπο δεν σας εβαλα ε? θα σας βαλω σημερα φωτο αν ειναι να μου πειτε την γνωμη σας

εχω φτιαξει μια κ καθομαι κ την κοιταω εχεχεχεχ πρεπει να αρχισω να φτιαχνω ομως γιατι σε 13 μερες θα παω για δουλεια :twisted:

αντε μαζευτειτε εχτες κυριακη σας δικαολογουσα

θενακι καλα??????

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα πασχαλιτσα! μαζι γραφαμε :tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κανει το αστερακι σου ? πηρατε πρωινο ?

παω να βαλω τον μικροστοπαρκοκ αν κατσει θα σας βαλω φωτο την μπομπο .σε πασχαλιτσα κ fairy θα την στειλω σε μειλ

να μου πουν κ αυτες την γνωμη τους

κοριτσια την αληθεια ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...