Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!

Ειχαμε παρτυ σημερα, 12-2,30 ξυπναγε καθε μιση ωρα......ευτυχως στις 7 που σηκωθηκε τον κρατησε ο καλος μου και κοιμηθηκα ως τις 9. Τωρα κοιμουνται και οι 2, εφτιαξα καφεδακι κι ηρθα.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα ελενακι....παλι καλα που στον κρατησε...εγω εχω απο κτησει κ αλλο μωρο ....τον αντρα μου:!:

douar μαλλον ειναι ανασφαλσ γι αυτο θελει αγκαλιεσ κ νανουρισματα...οσο για εξω που κοιματε μονοσ του ειναι επειδη αισθανεται την παρουσια σου αλλα κ τισ φωνεσ απο τον κοσμο;)

εγω παρκο εχω με δυχτι αλλα χωρισ εξτρα στρωμα αφου με το ζορι καθεται να παιξει οχι κ να κοιμηθει:tongue:...εχω κ παρκοκρεβατο με στροματακι για διακοπεσ το ειχα παρει το εβγαλε μιση τιμη στα jumbo γιατι ειχε χαλασμενη συσκευασια:cool: κ ειναι τησ κίκο;) παρολ αυτα ουτε να συκωσει το χερι να πιαστει να συκωθει ....οταν σασ λεω ειναι τεμπελεισ με λετε υπερβολικη:tongue: .....ο ρουχλασ εινα λα σασ λεω μονο καθετε κ κλαψουριζει ακομα τον γιριζω στη κουνια εγω:shock: καλα ειναι κ λιγο χοντροπατατασ :tongue:

σημερα ειμαστε ολοι πολυ καλυτερα εχει εξω εναν ηλιο ζεστουλη κ λεμε να ξεμυτισουμε μεχρι την αυλη γιατι 3 μερεσ τωρα μεσα κλεισμαινοι δεν εντεχετε:wink:

αυτα παω γιατι γκρινιαζει οπωσ παντα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kαλημερα φιλες μου ! πινω καφεδακι κ ο μικρος χτυπιεται διπλα μου .........κ εδω εβγαλε ηλιο κ ανυπομονω να περασει η ωρα λιγακι κ να βγουμε κ μεις εξω:P απο σημερα αρχιζει κ η αδεια του αγγελου.

θενακι ειστε καλυτερα ε? υποχωρησε κ ο πυρετος κ ο βηχας?απο ολους?

douar μου τι ομορφα λογακια ειπες! αντε να ξεμπερδευει η νατασσα με την διπλωματικη που εχει κ θα το κανονισουμε παλι ! η ιδεα που εδωσες για το ψυγειο μου αρεσει περισσοτερο κ νομιζω θα στην κλεψω :rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!! Τι ωραίο ήλιο έχει σήμερις!! :)

Αποφάσισα να βγάλω τις τρελές ποσότητες φαγητού που τρώει ο Γιάνναρος.. ξαναδιάβαζα τα μηνύματα και συνειδητοποίησα ότι μπορεί και να αγχώνω τις μανούλες που τα μωρά τους δεν είναι τόσο φαγανά (και φυσικά πολύ καλά κάνουν μην αγχώνεστε!! ;) ) και από την άλλη έχω αρχίσει και μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι πόσο ΠΟΛΥ τρώει ο Γιάννης και αποκλείεται να μας βγει σε καλό αυτό στο μέλλον αν συνεχίσω να σκέφτομαι έτσι.. ας φάει όσο θέλει.. υγιεινά τρώει ας φάει όσο θέλει :) Τη δική μου ανασφάλεια επιβεβαιώνω όταν αναφέρω τις ποσότητες που τρώει... καμαρώνω ουσιαστικά η άτιμη στους γονείς μας περισσότερο γιατί εγώ κι ο Κωνσταντίνος μεγαλώσαμε με ιστορίες τρόμου για το πόσο δεν τρώγαμε... δεινοπάθησαν οι γονείς μας κυριολεκτικά... και φοβόμουν ότι κι ο Γιάννης το ίδιο... οπότε στο σπίτι πάντα γίνεται κουβέντα για το πόσο πολύ και καλά τρώει... Φοβάμαι όμως ότι καλό είναι να σταματήσουμε και στο σπίτι αυτή την κουβέντα ;)

Επανέρχομαι! Ο Γιάννης με φωνάζει από το πάρκο... θέλει να τον μεταφέρω στο καρεκλάκι μάλλον.. βαριέται κι εύκολα!! χιχιχι

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Mary Poppins, τι να πω βρε κοπέλα μου περαστικά σε όλους σας, πότε θα ξέρετε για την μαμά σου αν πέρασε ο κίνδυνος ή οχι;

Thenaki ελπίζω να είστε καλύτερα τώρα που πήρατε και τον φρέσκο αεράκι σας

natasa133 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα όσα ΠΑΙΔΙΚΑ λαπ-τοπ και να πάρεις για λίγο θα τον απασχολήσουν, πάντα το δικό σου θα έχει στο μάτι:D:D

douar ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::oops:

Όσο για το φαΐ είναι αυτο που είπες , αφού τρώει υγιεινά ας τρώει όσο θέλει. Η Ευαγγελία έως 2+ χρονών έτρωγε απίστευτες ποσότητες, χωρίς υπερβολή τρώγαμε το ίδιο! Την βλέπεις τώρα πως είναι σαν σκουλικαντέρα

ritaki τέλειες οι φωτο. την επόμενη φορά θα φέρουμε και κάμερα!

Αχ βρε κορίτσια πότε θα τα ξαναματαπούμε, πότε μπορείτε πάλι, τι λέτε για την άλλη εβδομάδα; :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

kalispera!!

efyga ligo apotoma exthes alla xupnise o mikros kai meta piga na ton koimiso kai koimithika kai ego. otan leme koimithika...KOIMITHIKA!!!!!

me diafores diakopes klassika alla xupnisa stis 12!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::-P:razz::-P:razz:

meta irthe i aderfi mou me tin anupssia mou kai pigame mia volta klisame kai R/V na doume nufika tin Triti. Meta exo gia fai kai tora piso. opote tha arxiso apo ekei pou sas afisa exthes

Rita ego peira auto

http://www.babyartikel.de/produkt/reisebetten/chic_4_baby_reisebett_luxus_hellblau_kollektion_2011

alla to sugkekrimenoi site exei kai alla akoma pio fthina. ego to peira to kalokairi kai ithela na exei kai pano orofo gia na koimithei pou pigame taxidaki. tote den koimotan mazi mas.

douar min aisthanesai asxima gia to poso troei to paidi. euto pou les einai sosto. oso trone ugeiina einai ok! den to mpoukonoume alla oxi kai na to vazoume se diatrofi apo tora:tongue:

telika to stelno tora 3 ores meta to mnm!

uDLqp1.png

γεια σας μανούλες και όμορφα μπουμπουκάκια!

τι κάνετε? εμεις σχεδιάζαμε ένα όμορφο και ήσυχο οικογενειακό Σάββατο αλλά τελικά χρειάστηκε να φύγει ο καλός μου και είμασταν όλη μέρα οι 2 μας με τη μικρή (ως επί το πλείστον στην κουζίνα, τρελό μαγείρεμα λέμε...)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας μαγιομανουλες και μαγιοπαιδα

ολα καλα??

douar Μου και μενα τρωει απιστευτες ποσοτητες αλλα μονο φαγητο, κρεμες ουτε να τις φτυσει αφου πια δεν του δινω!

Ηρθε η παιδιατρος σημερα, μας βρηκε περιφημους απο υγεια και πολυ πολυ καλους σε αναπτυξη (πληθυντικος τεκνου!)

Απο διατροφη τωρα μας εκανε εκπληξη και μιας και ο Ηρακλης μασαει κανονικα ειπε οτι απο δω και περα μπορει να τρωει τα παντα και απο το δικο μας φαγητο αλλα χωρις αλατι ή αυγο!

Οχι αυγο ακόμα, οχι ψαρι, οχι οσπρια και οχι ξηρους καρπους

Κατα τ άλλα ολα κανονικα!!! πωπω ξετρελαθηκα και δεν ξερω πως θα του τα δωσω ολα αυτα..χαχαχααα

σημερα εφαγε και πρωτη γορα γιαουρτι, προβειο βιολογικο, μιλαμε κατεβασε ενα ολοκληρο κεσεδακι μου αρεσει που ανησυχουσα επειδη ειναι ξυνο..χαχαχαχααααα

τι νεα εσεις???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχαχαα Θενακι μου στανταρ θα γινει και αυτο!!!! πολυ φαγανος φτου φτου:::

μαλιστα σε σκεφτομουν διοτι εχεις και εμπειρια στο θεμα, για κανε μια λιστα τι μαγειρευεις καθε μερα, διοτι εχω και περιεργο αντρα και δεν τρωει τιποτα ρε συ, φαντασου δεν ξεχωριζε το μπροκολο απο το κουνουπιδι..χαχαα

ευτυχως με μενα εχει στρωσει λιγο και του δινω διαφορα που δεν τα εχει ξαναδει ποτε και δεν του λεω τι ειναι και τα τρωει...χαχαααα και μετα ερχεται η αποκαλυψη...

μωρο μου αγκιναρα ηταν αυτο...χαχαα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...