Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εγκυούλες!

Να είστε όλες καλά και να έχετε εύκολη γέννα με γερά μωρά!Αντε και όσες μπαίνετε αυτές τις μέρες στο μήνα σας είστε σε ετοιμότητα φαντάζομαι...Εγώ αργώ ακόμη.

Πέρασα το πιο ξεκούραστο Πάσχα των τελευταίων χρόνων! Ξεκουράστηκα αρκετα με τον αντρούλη μου, κάναμε βόλτες και φάγαμε αρκετα!!Ενα κιλάκι το τσίμπησα, αλλά θα μαζευτώ τώρα για να μην ξεφύγω πολύ..

Εχουν πρηστεί τα πόδια σας καθόλου?Παρατήρησα ότι έχει πρηστεί το ένα πόδι μόνο από τον αστράγαλο και κάτω.Είναι το πόδι που βάζω περισσότερη δύναμη επειδή το άλλο πονάει λόγω μέσης.Λέτε γι' αυτό να πρήστηκε? Εκτός από το να το βάζω ψηλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εγκυούλες!

Να είστε όλες καλά και να έχετε εύκολη γέννα με γερά μωρά!Αντε και όσες μπαίνετε αυτές τις μέρες στο μήνα σας είστε σε ετοιμότητα φαντάζομαι...Εγώ αργώ ακόμη.

Πέρασα το πιο ξεκούραστο Πάσχα των τελευταίων χρόνων! Ξεκουράστηκα αρκετα με τον αντρούλη μου, κάναμε βόλτες και φάγαμε αρκετα!!Ενα κιλάκι το τσίμπησα, αλλά θα μαζευτώ τώρα για να μην ξεφύγω πολύ..

Εχουν πρηστεί τα πόδια σας καθόλου?Παρατήρησα ότι έχει πρηστεί το ένα πόδι μόνο από τον αστράγαλο και κάτω.Είναι το πόδι που βάζω περισσότερη δύναμη επειδή το άλλο πονάει λόγω μέσης.Λέτε γι' αυτό να πρήστηκε? Εκτός από το να το βάζω ψηλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Γεια σας κορίτσια! Είμαι από τις μανούλες Απριλίου αλλα σας διαβάζω συχνά μιας και είμαστε αρκετά κοντά. :)

Sue για το πόδι σου, επιδή έχω το ίδιο πρόβλημα, το ζεστό αντεδείκνυται. Κρύο πρέπει να διατηρείται το πόδι όσο γίνεται και σε κίνηση. Δηλαδή αν κάθεσαι και δεν μπορείς να έχεις ψηλά το πόδι καλό θα είναι να κινείς το πέλμα σου όσο γίνεται. Επίσης το φυλικό (ή φολικό) οξύ βοηθάει πολύ. Αν και λογικά θα πίνεις ήδη.

Αν δεις να πρήζεσαι γενικότερα έλεγχε και την πίεσή σου και ειδοποίησε το γιατρό σου αν δεις κάτι εκτός φυσιολογικού.

X4pTp3.png

Γεια σας κορίτσια! Είμαι από τις μανούλες Απριλίου αλλα σας διαβάζω συχνά μιας και είμαστε αρκετά κοντά. :)

Sue για το πόδι σου, επιδή έχω το ίδιο πρόβλημα, το ζεστό αντεδείκνυται. Κρύο πρέπει να διατηρείται το πόδι όσο γίνεται και σε κίνηση. Δηλαδή αν κάθεσαι και δεν μπορείς να έχεις ψηλά το πόδι καλό θα είναι να κινείς το πέλμα σου όσο γίνεται. Επίσης το φυλικό (ή φολικό) οξύ βοηθάει πολύ. Αν και λογικά θα πίνεις ήδη.

Αν δεις να πρήζεσαι γενικότερα έλεγχε και την πίεσή σου και ειδοποίησε το γιατρό σου αν δεις κάτι εκτός φυσιολογικού.

Σε ευχαριστώ πολύ dim_angel! H αλήθεια είναι ότι τελευταία το ξεχνάω το φυλικό οξύ και δεν το παίρνω κάθε μέρα.Θα πεταχτω στο φαρμακείο μετά να παρω συμπλήρωμα γιατί έχει τελειώσει από το Μ.Σάββατο.Καλά που μου το θύμισες!Με το καλό να γεννήσεις σου εύχομαι!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

το ζεστό αντεδείκνυται. Κρύο πρέπει να διατηρείται το πόδι όσο γίνεται και σε κίνηση.

αληθεια? γιατι αυτο?

εγω κ για μασαζ που παω ζεστη με κρατανε κ τα ζεστα εινια η συμβουλη...ευχαριστουμε που παιρνεις μερος στις συζητησεις μας :D με το καλο το μπεμπινι σου

Kαλησπέρες κοριτσάκια, ελπίζω να περάσατε καλά...

Εγώ εχω βάλει χαρτάκια για να μην τα ξεχνάω τα συμπληρωματα...χιχιχιχ

ησυχα περασαμε φετος...αλλα ομορφα :D

εγω ευτυχως μονο σιδηρο παιρνω ..οποτε μολις στιψω τη πορτοκαλαδα μου τον θυμαμαι :rolleyes:

εχεις απολυτο δικιο δημητρα...και εγω σας διαβαζω τακτικα,μιας και εισαστε μεσα,μιλατε αρκετα πιο συχνα απο εμας! και ειστε πολυ καλη παρεα!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Αντε του χρόνου με τα μωράκια μααααααααας....!

Εγώ παίρνω σίδηρο μαζί με φυλλικο οξύ - σε ένα χάπι και ασβέστιο επειδή δεν πίνω καθόλου μα καθόλου γάλα...αλλα ουτε και γενικα γαλακτοκομικά τρωω ιδιαιτερα

Το ασβέστιο μου το έδωσε σε πιο προχωρημενο σταδιο της εγκυμοσύνης...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω φυλλικο οξυ επαιρνα μεχρι τη 13η εβδομαδα μετα δεν ειναι απαραιτητο για την αναπτυξη του εμβρυου κ το σταματησα....ασβεστιο δε χρειαζομαι γιατι πινω μισο κιλο γαλα καθε πρωι συν καποιες φορες τα βραδυα (παλι μισο κιλο) τυρια, γιαουρτια κλπ

σιδηρο ξεκινησα στην 31η βδομαδα....μεχρι τοτε ημουν καλα

Διαφημίσεις

Εγώ εχω βάλει χαρτάκια για να μην τα ξεχνάω τα συμπληρωματα...χιχιχιχ

Παίρνω πολλά συμπληρώματα (σίδηρο, ασβέστιο, φυλικό οξύ,μαγνήσιο x 2) και πολλές φορές ξεχνιέμαι, ειδικά τα Σαβ/κα και τις αργίες που αλλάζει το πρόγραμμα.Ελπίζω να μην είναι εις βάρος του μωρού μου...

Εχετε δει στον ύπνο σας το μωράκι σας? Απόψε το έβλεπα, ήταν λέει πολύ όμορφο, με πολλά μαλάκια και μαγουλάκια! Πιο παλιά που το είχα ονειρευτεί είχε άλλη μορφή, με λιγότερα μαλιά και πιο ανοιχτόχρωμο.Δεν αναρωτιέστε πως θα είναι? Πόσο ανυπομονώ να το αντικρύσω και να το κρατησω αγκαλιά....!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Παίρνω πολλά συμπληρώματα (σίδηρο, ασβέστιο, φυλικό οξύ,μαγνήσιο x 2) και πολλές φορές ξεχνιέμαι, ειδικά τα Σαβ/κα και τις αργίες που αλλάζει το πρόγραμμα.Ελπίζω να μην είναι εις βάρος του μωρού μου...

οχι βρε...το μωρακι τα βρισκει ολα σε σενα κ τα παιρνει...τα συμπληρωματα τα παιρνουμε για εμας....να μην πεσουμε απο τα ποδια μας :D

Εχετε δει στον ύπνο σας το μωράκι σας? Απόψε το έβλεπα, ήταν λέει πολύ όμορφο, με πολλά μαλάκια και μαγουλάκια! Πιο παλιά που το είχα ονειρευτεί είχε άλλη μορφή, με λιγότερα μαλιά και πιο ανοιχτόχρωμο.Δεν αναρωτιέστε πως θα είναι? Πόσο ανυπομονώ να το αντικρύσω και να το κρατησω αγκαλιά....!

ναι βλεπω διαφορα ονειρα με το μικρο μου....πολυ αδημονω να δω πως μοιαζει...τον σκεφτομαι πολυ συχνα... χεχε

ελα κοριτσακι κοντευουμε :)

οχι βρε...το μωρακι τα βρισκει ολα σε σενα κ τα παιρνει...τα συμπληρωματα τα παιρνουμε για εμας....να μην πεσουμε απο τα ποδια μας :D

ναι βλεπω διαφορα ονειρα με το μικρο μου....πολυ αδημονω να δω πως μοιαζει...τον σκεφτομαι πολυ συχνα... χεχε

ελα κοριτσακι κοντευουμε :)

Το ξέρω ότι τα παίρνουμε για μας, απλά λέω καμιά φορά, λες?

Ναι, κοντέυουμε...Κι εσύ είσαι ακόμη πιο κοντά, τυχερούλα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ναι, κοντέυουμε...Κι εσύ είσαι ακόμη πιο κοντά, τυχερούλα...

αχ ασε το σκεφτομαι συνεχεια....κ το βραδυ της αναστασης η ευχη που μου εδωσε ο αντρας μου ηταν αντε κ του χρονου διπλη :rolleyes: δε θα προλαβω να παρω ανασα μιας κ θελουμε 3 παιδια :D:D:D:D

αχ ασε το σκεφτομαι συνεχεια....κ το βραδυ της αναστασης η ευχη που μου εδωσε ο αντρας μου ηταν αντε κ του χρονου διπλη :rolleyes: δε θα προλαβω να παρω ανασα μιας κ θελουμε 3 παιδια :D:D:D:D

Κι εμείς θέλουμε 3 παιδάκια :tongue: αλλά δεν ξέρω αν αλλάξουμε γνωμη στην πορεία... Και ο δικός μου μου λέει "θα σε φουσκώσω αμέσως!!":tongue::tongue:

Ας γεννηθεί το πρώτο με το καλό και βλέπουμε λέω εγώ...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...