Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

μπραβο βρε κοριτσια που περασατε υπεροχα ζηλεψα ...μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω:rolleyes:

εμεισ καλυτερα ευτυχωσ απο πυρετουσ αλλα απο βηχα........:confused:

θα κατσουμε κ σημερα σπιτι κλεισμαινει κ απο αυριο βλεπουμε

ριτα θελω φοτο λεμε:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κοριστακια.

pasxalitsa v αυτό έλεγα χθες και στα κορίτσια για τις καμπύλες.

εγω στο βιβλιαριο δεν τις εχω κοιταξει ποτε...

και ο παιδιατρος μια φορα...

παντα βλεπει την αναπτυξη του συμφωνα με την προηγουμενη φορα και συγκρινει...

πιστευω μια χαρα ειμαστε....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Τι καλα που τα καταφερατε και βρεθηκατε!!! Ζηλευω!!! Αν δεν εβρεχε τοσο πολυ θα ερχομουν...Και δεν ειναι η βροχη ενοχλητικη, αλλα η κινηση που γινεται ανυποφορη οποτε βρεχει!!! Να το κανονισουμε συντομα παλι! Τωρα που κανατε την αρχη θα ακολουθησουμε κι οι υπολοιπες! 3,5 ωρες κατσατε?!!Μπραβο στα ζουζουνια σας!!!!

Θενα μου χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!Πλακωθειτε στα φαρμακακια και θα φυγει και ο βηχας!

Fairy περαστικα στο αντρακι σου!!

Pasxalitsa ο δικος μου γιατρος παντα κοιταει τις καμπυλες και μας αναφερει το ποσοστο στο οποιο βρισκεται ο μικρος, αλλα δινει πιο πολυ βαση στην προσωπικη του αναπτυξη.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

μπρρρρρρρρρρρρ καλημερα κ απο εμας ............. κρυο εχει βρε κοριτσια μου

θενακι μπραβο που ειστε καλυτερα ..... προσοχη τωρα να περασει κ ο βηχας .......

sue μου δεν πειραζει την αλλη φορα θαρθεις κ εσυ κ θα περασουμε ακομα πιο ομορφα

mpoumpou τι να σχολιασω για την βλακειουλα του συζηγου :roll:

αννικο καταπληκτικη σκεψη ηταν το δωρακι που μας εκανες ........νομιζω ολες μας συγκινηθηκαμε απτην χειρονομια ........ εγω παντως το στολισα στο δωματιο του μικρου :D

douar μου καταλαβαινουμε ολες τον λογο που εφυγες ετσι .....νομιζω αντιστοιχο θα κανεμε στην θεση σου.σιγα μην σε παρεξηγησουμε χαζουλα ....

88M1p3.pngycQap3.png

δεν ξερω δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη να σου πω την αληθεια ..........παντως εγω δεν ειχα καροτσι κ ετσι τον ειχα στον καναπε κ χτυπιοταν η ορθιο στο τραπεζι !

θα πουν οι αλλες (μπορει κ να ηταν ο δικος μου ταρζαν ο πιο ατακτος)

η ευαγγελια ηταν μαζι μας κ ηταν μια δεσποινιδα σωστη ..........αψογη φρονιμη ολο χαμογελουσε κ αγκαλιαζε τον αδελφο της!!!! ηταν πολυ ωραια εικονα .......ειδικα για σενα που ετοιμαζεις αδελφακι .νομιζω νασε αγγιζε πολυ :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ θα ταν πολυ γλυκια εικονα η αδερφουλα με τον μικρο αδερφουλη!!!!

Αληθεια Αννικο παντα ετσι γλυκεια ειναι η μεγαλη με τον μικρο? Εχει ζηλεψει καθολου?

Για να ακουσουμε κι αλλες γνωμες για τα ταρζανακια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από εμένα είδα τις φώτο και μπορώ να πω ότι ζήλεψα πάρα πολύ καλά είσασταν όλες κούκλες και τα μωρά φυσικά φοβερά τι αντράκια ήταν αυτά και βαγγελίτσα βέβαια αν και δεν την είδα καλά σωστή δεσποινίδα. Εγώ όπως σας είπε και το ri_taki δεν μπορώ καθημερινές. Θα πρέπει να πάρω και τα δύο και δεν τα βγάζω πέρα ο μικρός δεν κάθεται σε μια γωνιά και θα τον κυνηγάω συνέχεια. Τώρα είμαστε βέβαια στην ανάρρωση και πάλι ύστερα από πολύ πυρετό και βήχα και καταρροή. Και η μικρή βέβαια κόλλησε και είχε και πυρετό 2 ημέρες. Με αποτελείωσαν σε γενικές γραμμές. Τι αυπνία είναι αυτή!

Η μικρή μου κοιμάται καθημερινά στις 6,30 ή 7 δεν μπορώ να την κρατήσω άλλο και ξυπνάει βέβαια 2 φορές το βράδυ για γάλα. Και ο μικρός μου τα ίδια δεν ξυπνάει για γάλα αυτός αλλά για να κάνει επιδρομές στο κρεββάτι μας. Την επόμενη φορά θα το προσπαθήσω σας το υπόσχομαι

νομιζω πρπει να το ξανακανονισουμε κ συντομα μαλιστα ......

εγω δενμιλαω γιατι προς το παρον δεν δουλευω οποτε τις περισσοτερες μερεςειμαι ελευθερη

εκλεισα παιδιατρο για δευτερα απογευματακι να μας κανει εμβολιο κ επιτελους να μας δωσει καινουργιες οδηγιες για φαγητακι .......ειδαμε εχτες τα υπολοιπα αγορακια που ετρωγαν τα τυρακια τους κ τα γιαουρτακια τους κ ζηλεψαμε :rolleyes:

μεχρι αυριο θα μου εχει ετοιμασει η πεθερα την περιβοητη λιστα με τπυς καλεσμενους που θελει ..............ωωωωωωωωω τι με περιμενει κ αυριο θα παμε με τοναγγελο να παρουμε τα πρωτα υλικα για τις μπομπονιερες!!!!

επισης αυριο θα παμε να παρουμε παρκο κ οτι θα χρειαστει ο μικρος τωρα που θα μενει στο σπιτι της πεθερας μου (παρκο κουταλια ποτηρακια κτλ) για ν αμην τα πηγαινοφερνω καθε μερα

xainti περαστικα κ παλι κ συντομα να βρεις κ εσυ τις δυναμεις σου !

88M1p3.pngycQap3.png

κι επειδη ολο θετικα λεμε για την χτεσινη βραδια .............

εχω να πω .............

οτι κομπλεξαριστικα με το υψος της νατασσας κ της αννικος ........... αμαν ρε κοριτσια 1μιση κεφαλι με περνουσατε :oops::oops::oops::oops::oops:

h douar ευτυχως ηταν λιγο πιο κοντα μου δεν κουραζομουν πολυ να την κοιταω

ειχα παθει το πρωτο σοκ με την mpoumpou που ειναι μια γυναικαρα 2 μετρα.....αλλα κ το χτεσινο ηταν σοκαριστικο εεχεχεχεχεχεε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σας αγαπω ακομα περισσοτερο απο χτες να το ξερετε

88M1p3.pngycQap3.png

nomizo oti to pio fasarioziko itan to loukoumaki mou. an kai kanonika einai pio fronimos! den xero ti egine exthes kai apofasise na me diapseusei. Mexri na koimithei itan tarzanaki den kathotan katholou. meta iremise!

κοριτσια μην κοροιδευομαστε για τοσες ωρες κ με τετοιες συνθηκες νομιζω οτι τα παιδακια μας ηταν εξαιρετικα !

παντως το παραδειγμα καλου παιδιου ηταν η ευαγγελια ........

να τον χαιρεσαι τον λουκουμο σου νατασσουλι μου ! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...