Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις κοιμήθηκε το ζουζούνι μου... πάλι καλά φτηνά τον πλήρωσα τον υπνάκο νωρίτερα! χιχιχιχι

Κοιμίζω και το μεγάλο μου μωρό κι έρχομαι!!!

Αχ τι ωραία που ήταν... συγγνώμη βρε κορίτσια που έφυγα τόσο βιαστικά :( :( :( Ήμουν σχεδόν αγενής!! Αννίκο την καληνύχτα μου στον άντρα σου... έφυγα κι ούτε που τον χαιρέτησα... ! Ντράπηκα όμως βρε κορίτσια κι αγχώθηκα που δεν είχα φαγάκι κι άλλο για το Γιάνναρο.. μ'αρέσει που το παίζω και κουλ μάνα τρομάρα μου! χαχαχα Πώς πέρασε όμως τόσο όμορφα η ώρα και δε το καταλάβαμε καν... κι ούτε τα μισά δεν είπαμε... πρέπει να το ξαναματακάνουμε οπωσδήποτε! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

κοριστακια πάω για ντουζάκι και μετά ελπίζω να με αφήσουν τα μικρά να ΞΕΡΑΘΩ είμαι κομμάτια. Σας καληνυχτώ ολες

Ριτακι,natasa133 ,douar σας ευχαριστώ για το όμορφο απόγευμα που μας χαρίσατε

Διαφημίσεις

Νατασσακι καλο βραδυ, χθες που ημουν στα μερη σου περιμενα μηπως κανεις κανα ντου αλλα δεν τα καταφερες ε?

Douar μου μολις ειδα το σχεδιαγραμμα. ευχαριστωωωωω, αυριο που θα μου φερει ο εξυπνακιας μου πισω το καθισμα θα του κανω μια προβα διοτι αναγκαστικα πρεπει να μαθω να το δενω μεχρι να δουμε τι θα γινει με το μεγαλο αυτοκινητο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Τα κοίμισα! χιχιχι ξαναξύπνησε λίγο ο Γιάνναρος... Μου φαίνεται δε σας πρόλαβα Αννίκο και Νατασάκι :( Όνειρα γλυκά όμορφες!!!!

Αννίκο πραγματικά υπέροχο το δωράκι!!! :) Είναι ήδη στο ψυγείο μας! :)

rita_ki μου ένα μήνυμα έχω λάβει και έχει μόνο έξι φωτογραφίες! Υπάρχει και άλλο που δεν έλαβα; Πάντως πολύ όμορφες φωτογραφίες!! Ειδικά με τη Νατάσα και το λούκουμό της και εσένα και το Γιώργη!! Πάρα πολύ ωραίες!! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερα!!!

τι καλα που περασατε ωραια...!!!

φανταζομαι τα ζουζουνια πως θα εκαναν...........:P

εμεις ξυπνησαμε στις 4 και τραγουδαγαμε...πρεπει να κοιμηθηκε μετα σπο κανενα μισαωρο με 3 τετατρτα...δεν θυμαμαι γιατι ημουν λιωμα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...