Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου,

εδω ειμαι κι εγωωωωω...περιμενω ακομη το οκ απο την παιδιατρο, λογικα σε καμια ωρα θα με εχει παρει για το αν θα ερθει σημερα απογευμα η αυριο..

Εντωμεταξυ το tiguan που εχω για μετακινησεις με το μικρο βγηκε blr και παει για αντιπροσωπεια να δουμε τι επαθε και εμεινα με το Mini Μου που δεν εχει isofix να δω πως θα δεσω το καθισμα με ζωνες που δεν το εχω κανει ποτε...(ξανθιααααα γαρ, δεν το δοκιμασα για ωρα αναγκης αφου ειχα Isofix)

Αν ερθω ριτακι μου εννοειται οτι θα σε παρω μαζι στην επιστροφη ειναι λιγο μικρο το minaaki μου αλλα θα μας χωρεσει!

_mpoumpou_ είναι σχετικά εύκολο... πρόσεχε μόνο να τραβήξεις τη ζώνη αρκετά... να έχεις περιθώριο... στο Jimny δεν έχω πρόβλημα δεν κλειδώνει.. αλλά στο Prius κλειδώνει και αν χρειάζομαι παραπάνω πρέπει να την ξαναβάλω πάλι τη ζώνη στη θέση της και δώστου πάλι...

rear_infant1.gif

για το shoulder belt χρειάζεσαι το περιθώριο γιατί μετά το τραβάς προς τα πίσω και το πας κοντά στο handle του σχήματος...

Όλα τα παραπάνω βέβαια αν έχεις ακόμα το καθισματάκι του σχήματος... :eek:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τιποτα μωρε λιγο κρυωμενος :)

Αχ περαστικούλια σας!! :-)

apo to metro vgaino kai mpaino kateuthian sto mall? tha vraxoume dld i einai upogeia diadromi? xerei kamia na mou pei?

Αχ νατασάκι δεν έχω ιδέα... γιατί δεν έχω πάει στο καινούργιο mall... αν κρίνω όμως από το σταθμό στον οποίο έχω πάει άπειρες φορές νομίζω θα βραχείτε :( :( δε θυμάμαι να έκαναν έργα για υπόγεια επικοινωνία με το mall...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

εγω προς το παρον τσακωνομαι με τον αγγελο .μου λεει ναρθω μονη χωρις το μωρο

όχι όχι!! Ο Γιάνναρος θέλει να γνωρίσει ξανθομπόμπιρα Γιώργη με τρέλα λέμε!!! :) :)

έχεις pm!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

χαχαχα κορίτσια και εγώ που νόμιζα ότι θα'χα τρελή κόντρα με το δικό μου για τη συνάντηση είναι απίστευτα χαλαρός!! Έχει πήξει ο καημένος στο γραφείο και δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται έξω... lol lol Θα είμαστε για καφέ ήδη και τότε θα ακούσω το κράξιμο - πού το πήγες το παιδί και τα σχετικά!!!

Πάντως δεν παθαίνουν τίποτα!!! Καλό τους κάνει! fairymummy σωστά; :) :) :) Το εννοώ.... δε το λέω επιπόλαια...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

pasxalitsa_v πραγματικά έχω σοκαριστεί... με την άνεσή του κυρίως... μα είναι δυνατόν;:confused::confused::confused:

Ελπίζω να μη σε πειράζει αλλά θα ποστάρω το link να το δουν και τα κορίτσια...

http://www.youtube.com/watch?v=g7xvp_i0HYY&feature=fvw

εννοειται πως οχι...

θα το εβαζα κι εδω απλα ξυπνησε ο μικρος και δεν προλαβα...

καλα ειναι το μικρουλι...βρισκει τις δυναμεις του κ παλι :)

περαστικουλια στον Γιωργη κοριτσακι μου...

ελπιζω ολα καλα:D

κοριτσια παντως εξω κανει κατακλυσμο και εχει πολυ κρυο και αερα...

οσες δεν εχετε δικο σας αυτοκινητο να προσεχετε πολυ πολυ πολυ............

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...