Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλό Πάσχα να έχουμε και ..ψυχραιμία!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί παρόλο που η μέρα ξεκίνησε πολύ στραβά (ξύπνησα νιώθοντας "κομμάτια" σωματικά, θυμωμένη από τη χθεσινή "ιστορία" που μου έκανε η αισθητικός μου κι έξω χιόνιζε!!!!) εξελίχθηκε πολύ καλά- δλδ βάψαμε τα αυγουλάκια μας (με μηδενικές απώλειες παρακαλώ..), ετοιμάσαμε τα τσουρεκάκια μας (με πλήρη οικογενειακή συμμετοχή) και κάναμε και αποτρίχωση (πράγμα ανέλπιστο για παραμονή Πάσχα να βρει κανείς ραντεβού και να αποδειχθεί και καλή επιλογή!). :D:D:D

Και του χρόνου λοιπόν σε όλες μαζί με τα μπεμπουλίνια μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν καταλάβατε καλά προσπαθώ να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα γιατί τα μπεμπέ μας χρειάζονται ηρεμία και χαλαρέέές μανούλες...

Χαλαράάάάά λοιπόν όπως λέμε και εμείς οι Θεσσαλονικείς ... κι ας είμαστε στο Μόναχο!

Α! Το πρωί πρόλαβα και έπλυνα και τα πρώτα μωρουδιακά για να παίρνω μπρος σιγά σιγά!!!:tongue:

Εγώ που δεν έχω πλύνει τίποτε ακόμη και ούτε έχω ετοιμάσει βαλίτσα μαιευτηρίου, μήπως πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι;;;; :confused:

Και κάτι άλλο... Βρε κορίτσια, τα μωρά σας έχουν γυρίσει; Εμένα όχι ακόμη...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Εγώ που δεν έχω πλύνει τίποτε ακόμη και ούτε έχω ετοιμάσει βαλίτσα μαιευτηρίου, μήπως πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι;;;; :confused:

Και κάτι άλλο... Βρε κορίτσια, τα μωρά σας έχουν γυρίσει; Εμένα όχι ακόμη...

Οχι κοπέλα μου. Δεν είδες τι έγραψα κι εγω; Για να πάρω μπρος το έκανα. Κι εγώ δεν έχω ετοιμάσει βαλίτσα και με ψιλοπιάνει το άγχος διότι είναι και το τρίτο παιδί και είναι και ζωηρή πολύ και ..ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει!!

Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό ενώ ήταν με το κεφάλι κάτω γύρισε ανάποδα με τα πόδια ..Την Τρίτη μετά το Πάσχα που έχω ραντεβού εύχομαι να έχει ξαναγυρίσει στη σωστή θέση !!!

Διαφημίσεις

ωραια ειναι η κοιλιτσα σου...νομιζω σαν την δικια μου.....παρα πολυ ωραια!!!!!!

εγω εχω φτιαξει το νεσεσερ μου για τη βαλιτσα μου και εχω βαλει στην ακρη ετοιμα και σιδερωμενα καποια ρουχα (νυχτικακια-πιτζαμες,εσωρουχο κ ενα φορεματακι για εξοδο) που μαλλον θα παρω μαζι μου,τις σαγιοναρες μου κ 3 πραγματακια για τη μπεμπα...αλλα δεν τα εχω βαλει ακομα μεσα...απλως σε μια γωνια στην ντουλαπα...νομιζω οτι ετσι δεν θα αγχωθω ακομα και αν γεννησω απροοσμενα κ δεν θα την εχω ετοιμη...αλλα ουσιαστικα θα την εχω!!!χιχι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

α!!!οσο για τα ρουχαλακια της μπουμπους ξερω οτι πλενονται και σιδερωνονται μπαμ μπαμ,μιας και ειναι μια σταλια...παρολαυτα μολις μαζευονται αρκετα για πλυσιμο,μιας κ δεν τα εχω αγορασει ολα-ολα μονομιας,τα βαζω ανα πλυντηριο και τα πλενω!χωρις αγχος βεβαια..

μου ειναι πιο ευχαριστο(οταν ειμαι λιγο down) κ πιο ευκολο νομιζω...

ασε που δεν θελω να αγχωθω μετα....για να τα κανω ολα-ολα -ολα μαζι!!!

σκεφτομαι παντα το καλυτερο,αλλα ποτε δεν ξερεις..τι και αν το παιδι θελησει να βγει νωριτερα ή μια αποτομη κινηση στο ασχετο και να ο τοκετος..οπως γραφουν τοσες κοπελες στο parents.gr , ή οπως το επαθε η ξαδερφη μας κ γεννησε 36-37ηβδομαδα και δεν ειχε φτιαξει πολλα πολλα...καλα μωρη τρελλη ,τι ειπα και εγω...ουτε τα βασικα δεν ειχες ετοιμασει...ουτε μου λεει και αυτη...και η κακομοιρα,ηταν που ηταν φοβιτσιαρα με το παιδι(2200γρ),ηταν και μονη της χωρις μανα κ πεθερα,ετρεχε κ δεν εφτανε...ευτυχως με αφησε να παω να την βοηθησω.

αραγε εμεις βρε κοριτσια εκτος απο τις πικε τις κουβερτουλες,που ολες οι πωλητριες μου λενε να παρω μονο,ξερει καμια αν θα χρειαστει και αλλο ειδος κουβερτας??μονο πικε φτανει???

Σας το ειχα ρωτησει και αλλη φορα και απαντηση καμια...οποτε δεν ξερω να σας πω και εγω εννοειται..εγω ειχα αγχος οτι το παιδι μαλλον δεν ειχε παρει θεση,οταν οι περισσοτερες λεγατε οτι ειχαν παρει θεση τα δικα σας...

στο ντοπλερ προχθες στο λητω,ο γιατρος μου ειπε πως και εμενα εχει παρει..

τωρα καταλαβαινω τη μπεμπα ομως να ειναι με το κεφαλι παλι πανω κ γενικα να βολταρει στην κοιλια μου μεσα.γυριζει το διαβολακι μου, μα συνεχεια!...και αναρωτιεμαι,ετσι πρεπει ναναι??τι σημαινει οτι εχει παρει θεση??οτι θα μεινει με το κεφαλι κατω μεχρι να γεννησουμε??ξερω ακουγεται χαζο,αλλα....

θελω να ρωτησω την γιατρο μου αλλα επειδη ειναι και ξαδερφη μου ,με κοροιδευει σε κατι τετοια θεματα κ δεν μου απανταει η χαζη..μου λεει οτι αγχωνομαι τζαμπα..και οτι θα το δουμε σε πρωτη φαση κατα την 37-38 βδομαδα ,αλλιως την ωρα του τοκετου..

3xmamma χαρας το κουραγιο σου...εγω αυτες τις μερες νιωθω δυστυχως νυσταγμενη..δεν ξερω αν επρεπε να φτιαξω πασχαλινα,τι θα εκανα.οχι πως ειμαι κουρασμενη ή οτι με ποναει μεση κλπ(ειπα να χαλαρωσω λιγακι στις δουλειες και γενικα και συνηλθα αμεσως)...ευτυχως ουτε εγω,λογω αλλεργιας τρωω αυγα,ουτε ο αντρας μου τα πολυτρωει..οποτε δεν χρειαζεται να βαψω τπτ.. μου ειπε οτι θα αγορασει κ 2 τσουρεκακια κ λιγα κουλουρια,για να μην κανω τπτ..τοσα χρονια να πω την αληθεια λογω αιγινας και εστιατοριου παντα τα αγοραζαμε ετοιμα εκτος των αυγων βεβαια...και φανταζομαι οτι απτου χρονου θα αρχισω να φτιαχνω και εγω εδω στην αθηνα πλεον,οπως ολες σας,σαν καλη νοικοκυρουλα κ μανουλα!!!

Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολες,σε περιπτωση που φυγει καποια και δεν προλαβουμε να αλληλοευχηθουμε..αληθεια,θα τολμησει να ξενιτευθει καμια???

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

Διαφημίσεις

Καλημεραααα και χρονια πολλααααα

Χθες ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια, οποτε απο Τριτη ξεκιναω δυναμικα αγορες γιατι δεν εχω κανει τιποτα, ελπιζω να τον προλαβω το μπεμπη χιχιχ

Μονο ενα τριπλο καροτσακι εχω παρει και αυτο γιατι ηταν δωρο.

Σημερα ομως ετοιμαζω βαλιτσουλα για εκδρομη, παμε στο εξοχικο 2 ωρες απο Αθηνα, να αλλαξω και λιγο παραστασεις γιατι πολυ εχω κλειστει σπιτι τελευταια ουφφφ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολες ciaooo

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Σας το ειχα ρωτησει και αλλη φορα και απαντηση καμια...οποτε δεν ξερω να σας πω και εγω εννοειται..εγω ειχα αγχος οτι το παιδι μαλλον δεν ειχε παρει θεση,οταν οι περισσοτερες λεγατε οτι ειχαν παρει θεση τα δικα σας...

στο ντοπλερ προχθες στο λητω,ο γιατρος μου ειπε πως και εμενα εχει παρει..

τωρα καταλαβαινω τη μπεμπα ομως να ειναι με το κεφαλι παλι πανω κ γενικα να βολταρει στην κοιλια μου μεσα.γυριζει το διαβολακι μου, μα συνεχεια!...και αναρωτιεμαι,ετσι πρεπει ναναι??τι σημαινει οτι εχει παρει θεση??οτι θα μεινει με το κεφαλι κατω μεχρι να γεννησουμε??ξερω ακουγεται χαζο,αλλα....

θελω να ρωτησω την γιατρο μου αλλα επειδη ειναι και ξαδερφη μου ,με κοροιδευει σε κατι τετοια θεματα κ δεν μου απανταει η χαζη..μου λεει οτι αγχωνομαι τζαμπα..και οτι θα το δουμε σε πρωτη φαση κατα την 37-38 βδομαδα ,αλλιως την ωρα του τοκετου..

Εμένα η μεγάλη μου κόρη ήταν εγκάρσια και γύρισε σχεδόν τελευταίες μέρες.

Για αυτό δεν αγχώνομαι από τώρα ..Βέβαια καλά θα ήταν να γυρίσει πιο νωρίς αλλά ποιος λέει ότι δεν θα ξαναγυρίσει??

ωραια ειναι η κοιλιτσα σου...νομιζω σαν την δικια μου.....παρα πολυ ωραια!!!!!!

εγω εχω φτιαξει το νεσεσερ μου για τη βαλιτσα μου και εχω βαλει στην ακρη ετοιμα και σιδερωμενα καποια ρουχα (νυχτικακια-πιτζαμες,εσωρουχο κ ενα φορεματακι για εξοδο) που μαλλον θα παρω μαζι μου,τις σαγιοναρες μου κ 3 πραγματακια για τη μπεμπα...αλλα δεν τα εχω βαλει ακομα μεσα...απλως σε μια γωνια στην ντουλαπα...νομιζω οτι ετσι δεν θα αγχωθω ακομα και αν γεννησω απροοσμενα κ δεν θα την εχω ετοιμη...αλλα ουσιαστικα θα την εχω!!!χιχι...

Σωστή σε βρίσκω νεκταρία μου!

Χθες ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια, οποτε απο Τριτη ξεκιναω δυναμικα αγορες γιατι δεν εχω κανει τιποτα, ελπιζω να τον προλαβω το μπεμπη χιχιχ

Αχ αυτό το καροτσάκι με βασανίζει εμένα! Όταν λες τριπλό τι εννοείς??? Σπορ, πορτ μπεμπέ και καθισματάκι?? Αν ναι ποιο πήρες και πόσο???

:confused:

Σημερα ομως ετοιμαζω βαλιτσουλα για εκδρομη, παμε στο εξοχικο 2 ωρες απο Αθηνα, να αλλαξω και λιγο παραστασεις γιατι πολυ εχω κλειστει σπιτι τελευταια ουφφφ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολες ciaooo

Καλό Πάσχα !!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...