Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσακι κοριτσακι...θα σε μαλωσω!!!! τι κ αν ειπες να μη σου κανουμε παρατηρηση χαχαχα εγω θα στη κανω....βρε!!! διαιτα εγκυος γυναικα!!!! τς τς τς....ισοροπημενη διατροφουλα κ θα εισαι μια χαρα...αλλωστε μπορει να εχεις παραπανω κατακρατηση υγρων γι αυτο να βαζεις κιλακια ;) τωρα στο τελος θα κανεις διαιτα που το μικρο σου τραβαει τα παντα?? θα πεσεις απο τα ποδια σου βρε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασα, μην στεναχωριέσαι με τα κιλά, θα κάνεις δίαιτα μετά τη γέννα.Τώρα πρέπει να τρως υγιεινα.Κόψε τα γλυκά, τα πολλά ψωμια, τηγανητα και ζυμαρικά και προτίμησε λαχανικά, φρούτα, ψητά κρέατα και ψάρια.Το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί κι εγώ δεν μπορώ να τα κόψω μαχαίρι, αλλά προσπαθώ να τα περιορίζω και να τρωω μικρές ποσότητες. Κι εγω 13 κιλά έχω πάρει είναι ήδη πολλά, αλλά κρατάω τα νεύρα μου για μετα..

Κι εγώ φέτος δεν θα φτιάξω κουλούρια,μου έφερα η μανούλα μου μπολικα, λέω να βάψω μόνο λίγα αυγουλάκια σήμερα για το καλό. Και φέτος μετά από 20 χρόνια δεν θα κάνω Πάσχα στο χωριό, αλλά στην Αθηνα...Θα μου κακοφανεί λίγο πιστεύω αλλά θα είναι καινούρια εμπειρία!

Επειδή σε λίγο θα φύγω και δεν θα έχω internet τις επόμενες μέρες, εύχομαι σε όλες σας να περάσετε πολύ όμορφα και να έχετε Καλή Ανάσταση!Πολλά φιλιά!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

να τα κανονισεις βρε..να ρωτησεις τι δικαιουσαι...

Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση! Όπως σου έχω πει η εταιρεία μου εδρεύει στη Σκωτία και εγώ δουλεύω από Ελλάδα homebased από πέρυσι τον Απρίλιο. Όμως δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα οπότε τώρα στήσαμε νομικά την εταιρία. κανονικά λοιπόν έπρεπε να πάρω την άδεια που παίρνουμε στην Ελλάδα. Όμως από καθυστερήσεις που έχουν γίνει δεν είμαι γραμμένη στο ΙΚΑ! και μπορούν να με δηλώσουν από 22/02/2010. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μου δώσει το ΙΚΑ άδεια. Τώρα προσπαθεί η λογίστρια στην Ελλάδα ( η οποία έχει μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση) να εξηγήσει τι έχει συμβεί και να πάρω ισόχρονη άδεια πληρωμένη από τον εργοδότη μου.

Παρ' όλ' αυτά όμως επειδή η δουλειά μου είναι πολύ καλή!!!!!!! και τους τελευταίους μήνες δεν είχα πολύ δουλειά, είμαι διατεθειμένη για να μη γίνει καμάι στραβή και πάρουν κανένα αντικαταστάτη να δουλέψω χωρίς άδεια. Άλλωστε δεν έχω και πολύ δουλειά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν προκύψει!

Anyway, προς το παρών περιμένω να δω τι θα γίνει με την ασφάλειά μου και τα χρήματα που πρέπει να πάρω!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Νατασα, μην στεναχωριέσαι με τα κιλά, θα κάνεις δίαιτα μετά τη γέννα.Τώρα πρέπει να τρως υγιεινα.Κόψε τα γλυκά, τα πολλά ψωμια, τηγανητα και ζυμαρικά και προτίμησε λαχανικά, φρούτα, ψητά κρέατα και ψάρια.Το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί κι εγώ δεν μπορώ να τα κόψω μαχαίρι, αλλά προσπαθώ να τα περιορίζω και να τρωω μικρές ποσότητες. Κι εγω 13 κιλά έχω πάρει είναι ήδη πολλά, αλλά κρατάω τα νεύρα μου για μετα..

Κι εγώ φέτος δεν θα φτιάξω κουλούρια,μου έφερα η μανούλα μου μπολικα, λέω να βάψω μόνο λίγα αυγουλάκια σήμερα για το καλό. Και φέτος μετά από 20 χρόνια δεν θα κάνω Πάσχα στο χωριό, αλλά στην Αθηνα...Θα μου κακοφανεί λίγο πιστεύω αλλά θα είναι καινούρια εμπειρία!

Επειδή σε λίγο θα φύγω και δεν θα έχω internet τις επόμενες μέρες, εύχομαι σε όλες σας να περάσετε πολύ όμορφα και να έχετε Καλή Ανάσταση!Πολλά φιλιά!

Καλό Πάσχα! Να περάσεις όμορφα και ξεκούραστα. Το Πάσχα στην άδεια Αθήνα είναι ωραίο. Ο καιρός είναι καλός και μπορούμαι να πάμε βολτούλες και "καφεδακια" δλδ χυμούς.

uDLqp1.png

μα τι λες τωρα???εγω οσες μαναδες ξερω με προβληματα σε εντερακια κλπ..ολοι οι παιδιατροι τους εχουν προτεινει χαμομηλι..ακομα και στα ματακια ή σε καθαρισμο σε τσουτσουνακια,αυτακια κλπ αυτο χρησιμοποιουν...τελος..και ειμαι καθετη σε αυτο..και για αλλες περιπτωσεις που λες επισης..αντισηπτικο,ηρεμιστικο,χαλαρωτικο,παντου..ο,τι πιο υγειινο!!!εκτος πια αν ζουμε σε ολους πλανητες.εχω μεινει speechless..αληθεια εσενα τι σου προτεινει η μαια σου για κολικους?εισαι και κατα των φαρμακων αν θυμαμαι καλα...

σαφως οτιδηποτε μπαινει στο στομα ξενο δεν ειναι καλο..και αυτο που λενε για τα ορθοντοδικα παιχνιδια επισης ειναι μπουρδα...το ξερω..αλλα σε καποια πραγματα νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε μκρους συμβιβασμους..και ξαναχαιρομαι,γιατι εμενα η μανα μου πιπιλα δεν μου εβαλε ποτε..να κλαψω μεχρι να σκασω ελεγε.αλλη νοοτροπια,οχι ελληνικη...αλλα και παλι δεν εκλαιγα πολυ ...τωρα τι θα εκανε σε αλλη περιπτωση δεν ξερει...και ουτε εγω ξερω τις αντοχες μου...

Εγώ θα συμφωνήσω με fairymummy. Στο πρώτο παιδί, ο παιδίατρος όχι μόνο δε μου είχε συστήσει χαμομήλι, αλλά μου είχε πει ότι επιβαρύνει και την όποια κατάσταση.

Αναφορικά με τους κολικούς, η λύση είναι μία: ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Το μητρικό γάλα είναι εύπεπτο, εάν δώσουμε ξένο θα υποστούμε τις συνέπειες εμείς και το μωρό μας.

Όσο για την πιπίλα, εγώ είμαι υπέρ της λογικής χρήσης. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο παιδοψυχολόγου το εξής: Το μόνο άσχημο με τις πιπίλες, είναι ότι κάνουν τα μωρά να δείχνουν ηλίθια. Από την άλλη μεριά, εμείς οι "ώριμοι" ενήλικες, συνήθως για να νιώσουμε καλά, θέλουμε μαζί μας τις τσίχλες, τα τσιγάρα μας, ένα μπεγλέρι κ.λ.π. Τα μωρά γιατί δε δικαιούνται την πιπίλα τους;

Άλλωστε την πιπίλα την κόβει ο γονιός όποτε θέλει απλά πετώντας τη. Το δάχτυλο όμως;

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα συμφωνήσω με fairymummy. Στο πρώτο παιδί, ο παιδίατρος όχι μόνο δε μου είχε συστήσει χαμομήλι, αλλά μου είχε πει ότι επιβαρύνει και την όποια κατάσταση.

Αναφορικά με τους κολικούς, η λύση είναι μία: ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Το μητρικό γάλα είναι εύπεπτο, εάν δώσουμε ξένο θα υποστούμε τις συνέπειες εμείς και το μωρό μας.

Όσο για την πιπίλα, εγώ είμαι υπέρ της λογικής χρήσης. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο παιδοψυχολόγου το εξής: Το μόνο άσχημο με τις πιπίλες, είναι ότι κάνουν τα μωρά να δείχνουν ηλίθια. Από την άλλη μεριά, εμείς οι "ώριμοι" ενήλικες, συνήθως για να νιώσουμε καλά, θέλουμε μαζί μας τις τσίχλες, τα τσιγάρα μας, ένα μπεγλέρι κ.λ.π. Τα μωρά γιατί δε δικαιούνται την πιπίλα τους;

Άλλωστε την πιπίλα την κόβει ο γονιός όποτε θέλει απλά πετώντας τη. Το δάχτυλο όμως;

Σ'αυτό με την πιπίλα έχεις δίκιο. Αν είναι για παράδειγμα να πλαντάξει ένα μωρό και να αισθανθεί οτι δεν το αγαπάμε για να κόψει την πιπίλα, και να του δημιουργήσω ψυχολογικά προβλήματα προτιμώ να το προσπαθήσω μια άλλη μέρα. Άλλωστε νομίζω πως εμείς οι γονείς (περίεργο μου ακούγεται!!!!!!) τους τα συνδιάζουμε κλάμα-πιπίλα.

uDLqp1.png

πολύ σωστα Maanton μου!

συμφωνω απόλυτα!!

εγω κοριτσια δεν της εδωσα της κορης μου χαμομηλι το πηρα απο το φαρμακειο γιατι η μαμα μου φαγωθηκε και δεν το ηπιε ποτε!!

το μονο που εκανα επειδη πονουσε η κοιλιτσα της ηταν να την τριβω με χαμομιλολαδο (χαμομηλι με λαδι ζεστο ΟΧΙ καυτο προς Θεου) και απλα την ανακουφιζε.

Πιπιλα δεν πηρε σχεδον καθολου μονο τις πρωτες μερες και για πολυ λιγο μετα την ενοχλουσε και οντως κανουν κακο στα δοντακια αλλα και στο πανω μερος στο στομα.Παλι βεβαια αυτα ειναι επιλογές!

Αντε λιγος καιρος σας εμεινε χρησιμοποιηστε τον σωστα και δημιουργικα!!

Οσες δουλευεται ακομη προσπαθηστε να μειωσετε λιγακι τις δραστηριοτητες σας μην γεννησετε στο γραφειο!!!

φιλακια σε όλες και Καλό Πασχα!!!

Επειδη ολες με πηρατε απο το λαιμο και μαλλον δεν διαβασατε ολα οσα εγραψα καλα,ξαναγραφω για να σιγουρευσω οτι καταλαβατε...ΘΗΛΑΣΜΟΣ πανω απο ολα...αλλα σε περιπτωση μαστιτιδας ή γριπης ή ό,τι αλλο που θα κανει τη μαμα να μην μπορει να θηλασει και χρειαστει να δωσει ετοιμο γαλα,που σχεδον 60-70 % προκαλει κολικους και επειδη θα ηταν ιδανικα ολα αυτα που λενε οι μαιες ή οι παιδιατροι να γινοντουσαν...μονο λιγο τριψιμο στην κοιλιτσα...γουτσου γουτσου...αλλα δυστυχως δεν ειναι..και εδω ειμαι και εδω ειστε,θα ερθει η ωρα και η στιγμη που και η μαια κ ο παιδιατρος θα σας προτεινει χαμομηλι,οταν το παιδι δεν θα μπορει να συνελθει..στο παιδων και λογω γνωριμιας,ο Γιαννοπουλος ο ιδιος κιολας,οταν η νυφη μου πριν 4 χρονια πηγε το παιδι απο την αιγινα με σοβαρο προβλημα στο εντερακι του,(αιμοραγια απο ποπο) γιατι το μωρο ειχε αλλεργια και στο ιδιο το γαλα της και σε διαφορα ετοιμα,το ειχαν οι γιατροι με χαμομηλι-και παρομοια σκευασματα για να συνελθει μια βδομαδα σχεδον...αυτο κραταω εγω μονο...τωρα δεν κραταω τις εμπειρειες αλλων μαναδων,για να μην με θεωρησετε εξυπνη και πολυξερη..για μενα αυτο φτανει....στην τελικη τι να μου πει ενας παιδιατρος μπροστα σε ενα ολοκληρο παιδων και εναν διευθυντη παιδιατρικης κλινικης....ΥΓ:και στο δευτερο παιδι της με επικινδυνη παλινδρομηση γαλατος και φαγητου πλεον,παλι το ιδιο προτειναν ....για να ηρεμησει το στομαχακι της και ο οισοφαγος της....αυτα τα λιγα-πολλα απο μενα...χωρις νευρα,οπως ειπωθηκε.εδω δεν εχω νευριασει με αλλα και αλλα αλλωστε,εδω θα κολλησω??..αλλα με πολλη πολλη αγαπη για τα μωρακια μας που σε λιγοτερο απο 60 μερες θα εχουμε στην αγκαλια μας...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Βρε Νεκταρία κανείς δε σε πήρε από το λαιμό. Η καθεμιά μας λέει τις προσωπικές τις απόψεις και εμπειρίες. Και αναφορικά με το χαμομήλι, ο παιδίατρος που μου το απαγόρευσε είναι νεογνολόγος σε κρατικό μαιευτήριο. Και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποιός έχει δίκιο, καθώς όπως γνωρίζουμε η επιστήμη κάθε τόσο λέει και κάτι διαφορετικό που ανατρέπει το προηγούμενο. Άλλωστε, όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα σοβαρό, για αυτό πάμε σε δύο και σε τρείς γιατρούς...

Και μην ξεχνάμε ότι πάθηση με πάθηση διαφέρει. Μπορεί όντως η χρήση χαμομηλιού σε κάποια περίπτωση να βλάπτει και σε κάποια άλλη να βοηθάει..

AMl8p2.png s30Tp2.png

Βρε Νεκταρία κανείς δε σε πήρε από το λαιμό. Η καθεμιά μας λέει τις προσωπικές τις απόψεις και εμπειρίες. Και αναφορικά με το χαμομήλι, ο παιδίατρος που μου το απαγόρευσε είναι νεογνολόγος σε κρατικό μαιευτήριο. Και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποιός έχει δίκιο, καθώς όπως γνωρίζουμε η επιστήμη κάθε τόσο λέει και κάτι διαφορετικό που ανατρέπει το προηγούμενο. Άλλωστε, όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα σοβαρό, για αυτό πάμε σε δύο και σε τρείς γιατρούς...

Και μην ξεχνάμε ότι πάθηση με πάθηση διαφέρει. Μπορεί όντως η χρήση χαμομηλιού σε κάποια περίπτωση να βλάπτει και σε κάποια άλλη να βοηθάει..

Ο γιατρός σου κάνει επισκέψεις και σε σπίτια, ή έχει ιατρείο? Αν ναι θα ήθελα να μου δώσεις τα στοιχεία του (με πμ ή όχι). Σ'ευχαριστώ!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...