Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι μακαρι !!!!!!!!!!

θα δειξει αυριο .............

ειμαι κομματια κ ψυχολογικα κ σωματικα

εσυ???? τα μωρα σου τα ομρφα?

Όχι βρε ριτάκι μου γιατί είσαι κομμάτια, σου την έχει δώσει η ξάπλα μάλλον εεε; Κάνε λιγό κουράγιο και οταν αρχίσεις να βολτάρεις θα είσαι καλύτερα!

Τα μικρά μου μετά από 2 ιώσεις είναι καλά δόξα τον Θεό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννίκο Χρόνια Πολλά κουκλίτσα!!! Και να χαίρεστε τη μικρή ανιψούλα!!!

Εύχομαι να'ταν και οι τελευταίες ιωσούλες αυτές για το 2011 :)

ουφφφφφ μακάρι. Τι κάνει ο κούκλος

Δε τον προλαβαίνω... κάνει τρομερά άλματα... κάθε μέρα αλλάζει είναι απίστευτο πραγματικά!! :)

Τον ταλαιπωρούν και τα πάνω δοντάκια (μόνο τα δύο κάτω έχουμε βγάλει) και κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο τις τελευταίες δυο εβδομάδες και κοιμάται μετά τις δώδεκα και συνήθως μόνο με αγκαλίτσα και ξυπνάει τουλάχιστον 2-3 φορές μέσα στη νύχτα... θέλω να πιστεύω ότι όταν βγουν τα δοντάκια θα επιστρέψει στις παλιές καλές συνήθειές του και να μη του μείνουν τα νέα χούγια :rolleyes:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

πάω να ταΐσω τον μικρό γιατί ξύπνησε, περνάει άλμα και αυτός και όλο να τρώει θέλει. Αν δεν ξανά μπω καληνύχτα σας κορίτσια

Και ριτάκι αύριο μια νέα μέρα ξεκίνα ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ:

lWHGUpG1X1U

Καληνύχτα τσούπρες, σας φιλώ 791454cqiim4lodo.gif

Καλημερα!!!!

Αλλοι ειναι νυχτοπουλια(Γιωργος, Γιαννης ) και αλλοι πολυυυ πρωινοι τυποι(Νικολας), απο τις 6 παρακαλω.......

Ριτακι περαστικα σας, πως ειναι ο μικρος σημερα;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημερα .....συγγνωμη που εφυγα ετσι εχτες .........

ο μικρος σημερα σηκωθηκε με καθολου πυρετο αλλα πολλες μυξες! αντε να δουμε . φευγω παω να μου γρψουν φυσικοθεραπειες ...........

καλημερααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα και άλλες αγωνίες βλέπω για εγκυμοσύνη τι έγινε?

Ο άντρας μου στεναχωρήθηκε παρόλο που δεν πίστευε ότι είμαι έγκυος αλλά του άρεσε η ιδέα να έχουμε και ένα τρίτο. Εγώ με τα δυο πάντως έχω πιεστεί πολύ και δεν νοιώθω έτοιμη για τρίτο αργότερο μπορεί δεν ξέρω αλλά τώρα δεν αντέχω η γυναίκα.

douar αφού το θέλεις σου το εύχομαι να μην ακούς κανέναν και όσο για το οικονομικό στο δεύτερο παιδί δεν αγοράζεις σχεδόν τίποτα. Εγώ της φοράω τα πάντα του μικρού αφού να φανταστείτε συνέχεια στα γαλάζια την έχω. Της φοράω γαλάζια και μια ροζ κορδέλα για να σπάσει το πολύ μπλε.

ri_taki περαστικά στο μικρό σου κυκλοφορεί πάλι ίωση.

Kalimeraaa!

Den exei douleia shmera giati phga thn kyriakhkai tha katebw aisthitiko gia enan katharismo (popo panw apo xrono exw na paw)

naya δεν μου το εστειλεσ το σταθερο αλλα αν θεσ παρε κ την ειρηνη κ τη Μary

Thena twra to estela!ante elate, kanonize k o antras mou gia to sabbato kai tou lew de ginetai tha erthoun h thena apo giannena k tha erthoun k me tria pitsirikia. Ka ti apantaei o atheofobos! "TRIA?? Aaa ayto einai baria biomhxania, ti na tous poume ki emeis oi viotexnes?" xaxaxaxa pethana sta gelia!

Ritaki perastika sas. Makari na teleiwsei edw. Kai kouragio e? Htan k gia mena dyskoli ayth h bdomada alla teleiwnei (egw gia antidoto kanonisa thn aisthitiko k Mia pou hrthe h mam mou ston adelfo mou ths eipa na perasei na dwsei th maxi me ta asiderwta :P)

Anniko kai apo mena tis kalyteres eyxes gia thn anipsoula!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kalimera koritsakia kai apo mena!

exthes kai emeis eixame poles mixoules k mpoukoma kai xupnage sunexos epeidi den mporouse na anapneusei opote kai simera....kommatia! kai exths eipa tha koimitho noris alla telika ....

ton lupithike i psixoula mou pou den mporouse na anapneusei!

na sas rotiso tora kati leo na ton paei volta o pappous tou kai simera (erxete tin teleutai evdomada k sxedon kathe mera kanoun volta me to karotsaki kaia ora) na ton steilo? eseis ti lete? den exei pireto mono mixes k mpoukoma kai ligo xerovixa

uDLqp1.png

Καλημερα κοριτσια!

Νατασακι εγω θα τον εστελνα.Να παρει και λιγο καθαρο αερα.Οταν ειμαστε μπουκωμενοι και κυκλοφορουμε εξω δεν αναπνεουμε καλυτερα απ'οτι μεσα?Εγω τουλαχιστον ετσι νιωθω. Εχει καλο καιρο σημερα δεν εχει ουτε αερα ουτε κρυο.

Περαστικουλια! Βαζε του ορο μπολικο!

Ριτακι και σενα περαστικα ήταν.Μπορει να ηταν απο το εμβολιο. Αλλα εχεις δικιο να νευριαζεις με το πεθερικο!!

Xainti και Douar περασατε αγωνια αλλα τελικα ok! Τελικα μετα τη γεννα πολλες ανωμαλιες παρουσιαζει ο κυκλος μας!

Ο μικρος μου ειναι καλα, σπιτι με τη γιαγια του.Θα της πω κι εγω να τον παει καμια βολτα αν εχει ορεξη.Τωρα κοιμαται βεβαια.

Πηγα στo Η&Μ και jumbo εχτες και του ψωνισα ρουχαλακια,καλτσακια, πιτζαμακια και παιχνιδακια. 2 ωρες γυρναγα στα μαγαζια στο Avenue και μετα ημουν off απο τη μεση...Ευτυχως σημερα δεν με ποναει...

Αυτα τα νεα, θα επανελθω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...