Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

NAYAAAAAAAAAAAAA ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOUAR ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ:mrgreen:

αχ βρε Θενα μου δε φτιαχνεται :(:( Πρεπει να δω για καινουριο... Σου στελνω αν ειναι και το σταθερο αλλα το σαββατο θα το προσεχω πολυ το κινητο :):)

αχ βρε κοριτσια θα με κανετε κι εμενα να ζηλεψω που δε μου εχει ερθει ακομα αλλα εδω που φτασαμε δε θελω να της το κοψω το μητρικο....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

douar moy μην στεναχωριεσαι θα εχεις χρονο να το οργανωσεις καλυτερα :mrgreen: κ να προετοιμασεις κ την πεθερα! χα

εγω σε καταθλιψη κ με πονους στο σπιτι μονη ............ σ λιγο ο αγγελος θα μου φερει το παιδακι μου ομως :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

moy φεραν τον μικρο με πυρετο 38.2 ΕΛΕΟΣ

κ δεν το λεω γιαι εχει πυρετο το λεω γιατι τποσες ωρες που ειναι εκει δεν τον καταλαβαν .........

μου το φερνει ο αγγελος , τον αγκαλιαζω τον ρωταω αν κοιμοταν κ του λεω ζεστος ειναι ο μικρος. του βαζω θερμομετρο κ βλεπω 38.2 ......ειχε κ κοκκινα μαγουλα (δεν ξερω ποσο σχετικο ειναι ) πρωτη φορα κανει πυρετο πανω απο 38 δηλαδη.

πηρα την γιατρο κ μου ειπε αντιπυρετικα καθε 3 ωρες ....μπανακι ορο κ θα ξαναμιλησουμε λεει.............

τα νευρα μου κροσσια

λες κ το κανουν αυτες τις μερες να με εξοντωσουν

κ δεν το λεω για το ποδι μου αλλα για την ψυχολογια μου

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ Ριτάκι μου... κουράγιο μανούλα!!!! Μην πτοείσαι!!! Δυνατή στο ύψος σου... και σκέψου το αστεράκι σου να μη σε βλέπει στενοχωρημένη... τον καημένο το Γιώργη πάντως... εγώ λέω απόψε να κοιμηθείτε μαζί με Γιώργη να σου φτιάξει και τη διάθεση... κι εμάς απόψε λείπει ο μπαμπάς μας και αυτό λέω να κάνω... το'χω ξανακάνει όταν λείπει ο μπαμπάς μας.. θα μεγαλώσει λίγο ο Γιάνναρος και θα λέει "φύγε μπαμπά να κοιμηθώ με τη μανούλα αγκαλιά!" χαχαχα

Thenaki ναι όντως από καιρό άλλο τίποτα!! χαχα και όντως καλύτερα Ριτάκι... να είναι πιο οργανωμένη η άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς μας :)

Πάντως σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τη συμπαράσταση!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

ριτακι πωσ ειναι το μωρο?

εγω δεν θα του εδινα αμεσοσ σιροπι για να δω ποσο θα φτασει γιατι αναλλογα καταλαβαινεισ κ ποσο σοβαρο ειναι ,ασφαλοσ δεν θα περιμενα να φτασει 40 αλλα μεχρι 39-39 παρα ,σιγουρα.

εμβολιο δεν του εκανεσ ακομα ε?

naya δεν μου το εστειλεσ το σταθερο αλλα αν θεσ παρε κ την ειρηνη κ τη Μary

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ο γιωργης κοιμαται .......περιεργο 7μιση μηνες ποτε δεν εχει κοιμηθει τετοια ωρα....πιστευω θα ξυπνησει .............τον εκανα μπανακι κ του ξαναμετρησα την θερμοκρασια κ ηταν το ιδιο η γιατρος μου ειπε να του δωσω ντεπον .............εμβολιο εκανε την τριτη .......... μια χαρα ηταν εχτες , σημερα ν ατον επιασε ?μπορει τι να πω........ ευχομαι αυριο να μην εχει τιποτα παντως.

douar δεν του βαζω στον πωπω .......εχω θερμομερο μετωπου κ το κλασικο το ηλεκτρονικο ............

παντως για ν αμην με λεε κακια η υπερβολικη η πεθερα μου ειναι κρυωμενη κ μου το ειπε ο αγγελος τωρα ............ ουδεν σχολιο :twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ριτάκι μου!!!

Αχ ο ξενύχτης μου!!! Κοιμήθηκε μόλις πριν ένα τέταρτο.. πεινούσε ο πειναλέων μου!!! Ενώ είχε φάει 14 μεζούρες γάλα, 200ml φρούτα (1 μήλο, 1 μπανάνα, 1/4 αχλάδι και το χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 μανταρίνι), 300ml μοσχαράκι με σέλινο, αρακά, γλυκοπατάτα, καρότο και κολοκύθι, και 250ml Φαρίν Λακτέ... και μετά από όόόλα αυτά ήπιε και άλλες 5 μεζούρες γάλα και μετά κοιμήθηκε lol lol lol

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

κοιμηθηκε ..............επεσε κ ο πυρετος μας ....... :D

Τι κάνεις ριτακι. Πάντως μπορεί να είναι και από το εμβόλιο και να μην είναι αρρωστούλης!

Μπράβο Ριτάκι μου!!!

Αχ ο ξενύχτης μου!!! Κοιμήθηκε μόλις πριν ένα τέταρτο.. πεινούσε ο πειναλέων μου!!! Ενώ είχε φάει 14 μεζούρες γάλα, 200ml φρούτα (1 μήλο, 1 μπανάνα, 1/4 αχλάδι και το χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 μανταρίνι), 300ml μοσχαράκι με σέλινο, αρακά, γλυκοπατάτα, καρότο και κολοκύθι, και 250ml Φαρίν Λακτέ... και μετά από όόόλα αυτά ήπιε και άλλες 5 μεζούρες γάλα και μετά κοιμήθηκε lol lol lol

βρε τον φαγανουλη, καλύτερα να τον ντύνεις....

Άντε και τον άλλο μηνά το τεστ θετικό

Μπράβο Ριτάκι μου!!!

ονειρα γλυκα να εχει το αγγελουδι σου

μα αληθεια που τα εβαλε οοοοοοοοοοολα αυτα?!

88M1p3.pngycQap3.png

Τι κάνεις ριτακι. Πάντως μπορεί να είναι και από το εμβόλιο και να μην είναι αρρωστούλης!

ναι ναι μακαρι !!!!!!!!!!

θα δειξει αυριο .............

ειμαι κομματια κ ψυχολογικα κ σωματικα

εσυ???? τα μωρα σου τα ομρφα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...