Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ωραια μια χαρα το ολγακι μας !!!!!!!!!!!

αυγο τωρα κοντα δινουν ?δεν εχω ιδεα .........

εμεις εχτες δοκιμασαμε ρυζακι(μαζι με κρεας κ λαχανικα) κ μια χαρα το εφαγε............η γιατρος ειπε καθε 3 μερες (η 2 ειπε?δεν θυμαμαι) να αλλαζω ζυμαρικο.......... τις επομενες μερες θα δοκιμασω χυλοπιτα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχτες δοκιμασαμε ρυζακι(μαζι με κρεας κ λαχανικα) κ μια χαρα το εφαγε............η γιατρος ειπε καθε 3 μερες (η 2 ειπε?δεν θυμαμαι) να αλλαζω ζυμαρικο.......... τις επομενες μερες θα δοκιμασω χυλοπιτα

Καθε μερα ζυμαρικο σας ειπε;;;

Εμας 2 φορες την εβδομαδα....μα σε τιποτα να μην συμφωνουν;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Καθε μερα ζυμαρικο σας ειπε;;;

Εμας 2 φορες την εβδομαδα....μα σε τιποτα να μην συμφωνουν;;;

ΝΑΙ καθε μερα κ μαλιστα μου εκανε εντυπωση απιστευτη κ ρωτησα 100 φορες

μα δεν θα στουμπωσει το παιδι? η ακομα χειροτερα δεν θα γινει παχουλο ????????

88M1p3.pngycQap3.png

Μου φαινεται περιεργο και εμενα, ας μας πει και καποια αλλη μανουλα....

Και μαλιστα εμενα μου το σχολιασε για τα κιλα(εχουμε αναιβει 2 καμπυλες), οχι πανω απο 2 φορες, τι να πω αβυσσος οι παιδιατροι.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

NAYAAAAAAAAAAAAA ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOUAR ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ,ΟΤΙ ΕΧΩ Η ΜΠΟΡΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΙΑΞΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ Κ ΕΦΑΓΕ Κ ΕΥΤΟΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΑ Κ ΤΟΥ ΕΔΟΣΑ ΤΟ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ,ΓΙΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ, Κ ΑΚΟΜΑ ΟΣΠΡΙΑ ΑΥΓΟ ΨΑΡΙ.

ΟΙ ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΓΟ ΡΙΤΑΚΙ?:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Να ξεκινησω με τα της διατροφης!!

Ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του...κι αυτο γιατι εχουν ενα μπουσουλα σχετικο κυριως με τα αλλεργιογονα και αυτον ακολουθουν με καποιες αποκλισεις...δεν ειναι ολοι εξειδικευμενοι στα της διατροφης,ουτε ολοι αλλεργιολογοι!!!

Ας πουμε η δικια μας ειπε οτι στον 8ο μπορει να φαει ντοματα...Εεε,ειναι δυνατον εγω να της δωσω ντοματα που ειναι εκτος εποχης???Οχι,βεβαια!!!Η σε μωρα που ξεκινανε φρουτοκρεμα το καλοκαιρι λενε για μηλο που ειναι εκτος εποχης οταν υπαρχουν τα βερυκοκα και χιλια δυο αλλα καλοκαιρινα φρουτα!!!

Οποτε θελει και λογικη η κατασταση....

Κρεας δεν ειναι απαραιτητο να τρωνε καθε μερα...3 φορες την εβδομαδα μοσχαρι,2 κοτοπουλο,2 λαχανικα κι οταν προστεθουν το ψαρι και τα οσπρια τοτε τρωνε κι απο εκεινα!!!Επισης ζυμαρικα δεν ειναι απαραιτητο να τρωνε καθε μερα...η αν τα δινουμε καθε μερα ας μην τα τρωνε στο μεσημεριανο με κρεας...Παραδειγμα...τρωμε το μεσημερι μοσχαρακι με λαχανικα,ας φαμε το βραδυ τραχανα ή χυλοπιτουλες με τυρακι!!!

Αυγο -κροκο μονο θελει απο τον 9ο και μετα 4-5 φορες την εβδομαδα στανταρ.Αλλοι το δινουν σκετο πριν τα φρουτα,αλλοι το βαζουν μεσα στην φρουτοκρεμα.

Κατα τα αλλα...πολυ χαιρομαι για τα νεα σας ...με το καλο να μαθουμε και πιο σιγουρα για νεες αφιξεις.

Εγω παντως το καθυστερω σκοπιμα....με εχει πιασει τετοιο ψυχολογικο μην τυχον μεινω εγγυος που εχω φτασει να απεχω εντελως λεμε....απορω με τον αντρα μου και δοξαζω που εχει κατανοηση...αλλος στην θεση του θα με ειχε η κερατωσει η βιασει:mrgreen:

sxetika me ti suxnotita tou kreatos enoousa kathe mera efoson den trone kotopoulo, psari i ospria.

oso gia ta zumarika den xero ti na po otan pame giatro tha rotiso. Pantos o paidiatros tis kouniadas mou eixe pei to apogeuma oxi mazi me ta laxanika. dld an to vazete me ta laxanika k kreas tha to poltopoieite?

uDLqp1.png

λοιπόν... συγγνώμη που άργησα κοριτσάρες... έκανα το τέστ και μετά με πήρε η μαμά μου στο καπάκι (τυχαίο δε νομίζω χαχα) και άργησα..... Αρνητικό λοιπόν! δε θα σας κρύψω πως απογοητεύτηκα τρομερά...! κι όχι τίποτα άλλο αλλά συνεχίζω να ρωτάω πού είναι τότε η περίοδός μου οέο;;;; :( :( :( :( ανησυχώ τώρα μήπως είναι τίποτα άλλο γυναικολογικό... απουσία περιόδου χωρίς εγκυμοσύνη καλό δεν είναι πάντως... :( :( και δε μου'χει ξανατύχει.....

από την άλλη έχω πάρει διπλό τέστ οπότε θα κάνω κι ένα αύριο με πρωινά ούρα αν και χλωμό το βλέπω να βγαίνει θετικό...

σας αφήνω λίγο γιατί έχω ένα Γιάνναρο παραπονιάρη σήμερα :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...