Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που γέννησα δεν έχω σταθερό κύκλο το σεπτέμβριο μου είχε έρθει πρώτη φορά και από τότε έρχεται μια στις 24 ημερες μια στις 27 ημερες και μια στις 16. Δεν ξέρω τι να πω αν έχεις άγχος όπως λες σίγουρα θα καθυστερήσει και σου έχει ξανασυμβεί και παλιότερα αυτή η καθυστέρηση. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει τόσο πολύ για αυτό ανησυχώ. Σας έχω πρήξει το ξέρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που γέννησα δεν έχω σταθερό κύκλο το σεπτέμβριο μου είχε έρθει πρώτη φορά και από τότε έρχεται μια στις 24 ημερες μια στις 27 ημερες και μια στις 16. Δεν ξέρω τι να πω αν έχεις άγχος όπως λες σίγουρα θα καθυστερήσει και σου έχει ξανασυμβεί και παλιότερα αυτή η καθυστέρηση. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει τόσο πολύ για αυτό ανησυχώ. Σας έχω πρήξει το ξέρω

kala χαζουλα εισαι ?δεν μας πριζεις ............. εδω ειμαστε για ολα !!!

τις εχω προπονησει εγω στην γκρινια , μην σε νοιαζει .....αντεχουν !!!!!

εχουν ακομα ν αακουσουν γκρινια απο μενα εννοια σου !!!!

εγω εχω πολλα στο κεφαλι μου κ δεν ξερω απο να αρχιζω να γκρινιαζω.......

για την δουλεια ??? (σε 36 μερες παω)

για την περιοδο που ειναι αφαντη ?

για το ποδι μου ????

ουυυυυυυυυυυ εχω πολλα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια συγγνώμη για την γκρίνια και που σας έπρηξα η χοριακή βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΗ(--------------------).Όλα καλά η μικροβιολόγος μου είπε ότι έτσι είναι όταν γεννάμε είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει στρώσει ο κύκλος μου ακόμα.Φιλια σε όλες σας αγαπάω πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

παρελαβα τα καλλυντικα κουκλες!!!!!!!!!!!

εχει τα παντα κ στις αποχρωσεις μου !

μεσα βεβαια εχει κ κατι σαν κΑρτα αλλαγης (μπορω να παρω τα ιδια αλλα σε διαφορετικες αποχρωσεις)

εχει λοιπον μεικαπ...μασκαρα.....σετ σκιων....... λιπ γκλος(ειναι το μονο πουδεν μου αρεσει) ........ ρουζ ........ αυτα:D:D:D:D

τον μικρο σε λιγο θα τον παρουν τα πεθερικα μου κ θα μεινω μονη (θα μου τον φερει ο αγγελος οταν σχολασει στις :cool:

αυριο θα παω πρωι πρωι να μου γραψουν φυσικοθεραπειες για αποκαταστααση.....μεχρι τοτε πρεπει να περπαταω λιιγο σαν να παταω σε αυγο πανω ειπε ο γιατρος ....ακομα ειναι λιγο πρησμενο φυσικα,εχει κ σημαδια απτα ραμματα στα πλαγια ......γενικα δεν μπορω να ειναι ουτε τεντωμενο ουτε λυγισμενο εντελως .κ σημερα τελευταια μερα αντιβιωσης

88M1p3.pngycQap3.png

mia grigori kalispera kai apo mena pou trexo

o loukoumas ritaki exei 6 dontia (to 6o isa pou fainetai)

kai simera itan TELEIOS

oute kix den evgale! oi aimoliptries den pistevane sta autia kai ta matia tous!

telika ta magiopaida einai polu "kurioi" k "kuries"!!!

xainti iremise tora! Rita pes mas gia to podi kai

an theleis na asxolitheis me kati asxolisou me ti vaftisi pou einai euxaristo.

Ta apotelesmata tha vgoun avrio to apogeuma!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

RITAKI TO IMES TO PM ?

APO 0-10 INE ARNITIKO EGO EIXA 12 STON IASONA :mrgreen:

ναι κουμπαρουλα μου τ οειδα σορυ που δεν απαντησα .............σε αγαπαω !!!!!!!!!

κ εγω ειχα κανει αλλα βαριεμαι να το ψαξω να δω. λετε να χρειαστει να κανω την αλλη βδομαδα???:roll:

ελενακι δυστυχως δεν μπορω να το αντιμετωπισω.ειμαι χαλια.........μην κοιτας που δεν το δειχω τοσο

88M1p3.pngycQap3.png

NATASSAKI INE MORA AKOMI K DEN XAMPARIAZOYN KATSE NA MEGALOSOYN LIGO K NA DIS POS THA KOVOYN PERA.

H DANAH EMENA TO PEZI LIGO SKLIRI MOLIS OMOS VLEPI TI VELONA TIS ERXETE ZALADA K PANTA KANI EMETO META :confused:

O IASONAS EXI 2 MERES GKRINIA POLI AKOMA K STO MPANIO KLEEI ,EXI TA 2 PANO DONTIA (KINODONTES) EXOYN PSILOVGI ALLA MAZI TRAVANE K TA OYLA POY LEN LENE NA SKISTOYN K PONAEI POLI O KAKOMIRIS:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ! Αχ! Αχ! Σας διαβάζω και κρατιέμαι να μη γράψω τίποτα γιατί φοβάμαι ότι αν το συζητήσω θα φρικάρω περισσότερο αλλά xainti μου και rita_ki δε μ'αφήνετε!!! χαχαχα

είχα διαβάσει το μήνυμα της Thena που έλεγε ότι είχε να αδιαθετήσει από τις 29/11.... και λίγες μέρες μετά ότι αδιαθέτησε την Κυριακή... και ήθελα να γράψω ότι κι εγώ περιμένω αλλά πέρασαν οι μέρες και δε το έκανα... και δεν ήθελα να το ξαναθίξω το θέμα... και τσούπ σας βλέπω να γράφετε για ασταθείς κύκλους και τα σχετικά..... αχ! αχ! αχ!

Λοιπόν να πω ότι εγώ έχω επίσημα ΦΡΙΚΑΡΕΙ - καλά όχι επίσημα γιατί αύριο το πρωι θα κάνω το τεστ αφού μόλις το πήρα... έχω λοιπόν να αδιαθετήσω από τις 29/11... όταν δε μου ήρθε κοντά στην Πρωτοχρονιά σκέφτηκα ότι το άγχος της βάπτισης θα φταίει... και έλεγα στο σύζυγο γιατί ήμουν μες στα νεύρα "υπομονή να δεις θα μου έρθει ωραιότατα το Σάββατο!" Πέμπτη σήμερα και πού είναι η περίοδός μου οέο?!?!?!?! Τα νεύρα μου κρόσσια... (και η αλήθεια είναι ότι κάτι ψιλοσυμπτώματα τα έχω... αλλά δεν έχω καθόλου ναυτίες και τα σχετικά όπως με το Γιάνναρο που αγκάλιαζα την τουαλέτα καθημερινά) και δεν είναι ότι δεν "προσέχαμε"... βέβαια χωρίς προφυλακτικό :( και δεν παίρνω αντισυλληπτικά, αλλά τελείως ελεύθερα δεν κάναμε (αν με εννοείτε) - βέβαια η μητέρα μου χτυπιέται ότι με την αδελφή μου έτσι είχε μείνει έγκυος και τόσα χρόνια που ήταν μαζί με τον πατέρα μου (12 χρόνια όταν γεννήθηκε η αδελφή μου) και χρησιμοποιούσαν την ίδια "μέθοδο" προστασίας δεν είχε μείνει έγκυος και να που έτυχε.. δεν είναι σίγουρη μέθοδος επέμεινε να μου λέει πριν μερικούς μήνες... και σκεφτόμουν κάτι θα΄κανε λάθος ο πατέρας μου... σιγά μην ισχύει... Φάτα τώρα!!! Να με συγχωρείτε... οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!!! χαχαχα (κι έγκυος να μην είμαι πάρτυ κάνουν) Ο κύκλος λοιπόν έχει φτάσει στις 47 ημέρες... πριν μείνω έγκυος με το Γιάννη είχα μια καθυστέρηση 41 ημέρες αλλά τέτοια καθυστέρηση ποτέ στα χρονικά!!!

Και δεν είναι ότι δε χαίρομαι να πω την πάσα μου αλήθεια.. να παραδεχθώ ότι έχω "χεστεί" από τη χαρά μου με το συμπάθειο!!! χαχα αλλά έχω φρικάρει γιατί σκέφτομαι τι με περιμένει.. τι αγώνα θα κάνω για να την κρατήσω αυτή την ψυχούλα... γιατί ο Κ. καθόλου έτοιμος δεν είναι - αγχώνεται πάρα πολύ με τα οικονομικά μας κι ενώ προσπαθώ να του κάνω πλύση εγκεφάλου ότι τα παιδάκια υγιείς γονείς και αγάπη χρειάζονται, δεν τον έχω πείσει τελείως ακόμα :D και το χειρότερο δεν είναι αυτό... είναι η πεθερά μου που την υπεραγαπώ αλλά ώρες ώρες χώνεται σε βαθμό που μας δημιουργεί προβλήματα... όποτε έχω καθυστέρηση (έστω και μια μέρα) τους τελευταίους μήνες μου λέει πωπω μακάρι να μην είσαι γιατί δε θα τα καταφέρεις... είναι πολύ δύσκολο με δυο μικρά τόσο κοντά... εσείς αποφασίζετε βέβαια τι θα κάνετε αν σας τύχει αλλά θα'ναι πάρα πολύ δύσκολο... και φυσικά επηρεάζει τον Κ. όσο δεν παίρνει και προβλέπω πόλεμο αν υποννοήσει το παραμικρό... μακάρι να την φωτίσει ο Θεός και όταν της το ανακοινώσουμε και συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για γεγονός κι όχι για πιθανότητα να μην πετάξει μια τέτοια "συμβουλή" γιατί όσο κι αν την αγαπώ θα τ'ακούσει...

αχ... προβλέπεται μεγάλος αγώνας γι' αυτό και είμαι τόσο φρικαρισμένη....

ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα λίγο η αλήθεια είναι... :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...