Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Γεια σου βρε Αννικο με τα πρωινα σου, μας περιποιεισαι παντα!!

Ριτα πως ειναι το ποδι σου;;;

Μικρο καροτσι θελω να παρω, αλλα δεν το εχω ψαξει καθολου.

Υγρασια εχει σημερα οποτε δεν εχει βολτα.:(

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημέρα και από εμένα ri_taki πως είσαι όλα καλά? Δεν πιστεύω να έβγαλες τα ράμματα και να άρχισες να τρέχεις κιόλας?:D

Γεια σου αννικο η καινούργια χρονιά να σας βρει όλους υγιείς και χωρίς δυσάρεστες ειδήσεις. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας

Καλημερα!!!!!

Τι υπεροχο πρωινο ειναι αυτο Αννικο?Μολις εφαγα τοστακι αλλα πεινασα παλι :tongue: Ευχομαι στην οικογενεια σου υγεια και αγαπη! Να ειστε καλα και να κρατατε τα καλα! Να σας ζησει η ανηψουλα!!!!

Ριτακι τι λεει το ποδι?

Καροτσι κι εγω θελω να παρω δευτερο, να το αφηνω και στη μανα μου γιατι μερικες μερες τον παω εκει τον τζουτζουκο και κουβαλαω το μεγαλο.Και μας ειναι απαραιτητο γιατι μεσα στην ημερα νανουριζομαστε με καροτσι.Αν ειναι λιωμα ομως, τον βαζω στην κουνια, του βαζω τον φωτεινουλη-αγκαλιτσα και κοιμαται.Ετσι κοιμαται και τα βραδια.Χωρις κουνημα, με μουσικουλα.Κι αν τελειωσει η μουσικη νανουριζεται μονος του!!!! Κανει "μμμμμ" για να τον παρει ο υπνος! Απο νεογεννητο δεν το εμαθα αγκαλια ουτε στηθος, μονο καροτσι.Και ευτυχως μας βγηκε σε καλο.

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

gia soy anniko me ta proina sou:mrgreen::mrgreen: mas elipses kale! mayra matia kaname:tongue:

ego pao gia doylitsa se ligo makia se oles.

ax iperoxo proino simera me enan ilio ...naaaaa...san to mpoi moy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ritaki poy iose oeo?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα! εδω απτο κρεββατι του πονου .............

αννικο ποσο χαιριμαι που σε "βλεπω" !!!!!!!!!!!!!!

φιλια στην φαμιλια! κ φυσικα να σας ζησει η μικρη μπεμπουλα που ηρθε στην ζωη ........... να ειναι ευτυχισμενη κ να εχει ολα οσα επιθυμει

καλα ο σωκρατης σου 7 δοντια?! ουαου !!!!! νατασσακι νομιζω κ ο λουκουμος εχει πολλα δοντακια ε? καλο κουραγιο τωρα με το τσιμπημα κ τις εξετασεις .

για τον χυμο που λετε η γιατρος μου ειπε να μην τον σουρωνω ...... το μισο πορτοκαλι το βαζω στην φρουτοκρεμα κ το αλλο μισο σκετο το πινει(για να μαθει την γευση)

για καροτσι που λετε κ εχω σκεφτει να αγορασω για να μπαινει ευκολοτερα σε ταξι κ τετοια αλλα δεν εχω ψαξει κατι συγκεκριμενο ακομα .κ οπως λεει κ η sue το θελω για να το αφησω στην πεθερα μου

xainti πως εισαι σημερa ?????

88M1p3.pngycQap3.png

ri_taki πέρασα ένα βράδυ με το μικρό να ξυπνάει συνέχεια γιατί μάλλον πάμε για ωτίτιδα. Η αγωνία μου στην κορύφωση της. Το πρωί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό αλλά δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο.

Και φυσικά δεν κρατήθηκα έκανα και χοριακή και τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένω αποτελέσματα στις 1.

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα κοριτσαρα μου να εχεις ....οτι καλυτερο ευχομαι ..... λιγες ωρες εμειναν ...... προσπαθησε να μεινεις ηρεμη κ ψυχραιμη οκ ????

κ ελπιζω ο μικρος να μην εχει ασχημη εξελιξη κ να ηταν τυχαια η δυσκολη βραδια

θενακι μου , κουμπαρουλα μου καλη δουλεια!!!! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...