Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω και η Νατασσα νομιζω.Λεω να συνεχισω μεχρι το χρονο, αλλα θα δουμε οταν αρχισω δουλεια.

Βρε κοριτσια κοιμουνται τα δικα σας χωρις το στηθος;

ναι αλλα οχι παντα. εξαρταται απο την ορεξη του...

οταν ειμαστε εξω νανουριζεται απο το καροτσι...

σπιτι αν εχει σκασει απο το φαι και μονο τοτε κοιμαται με πιπιλα...

αν ξυπνησει ομως για καποιο λογο και νυσταζει ακομα τοτε θελει στηθος απαραιτητως...και το βραδυ για τον μεγαλο του υπνο...

πιο παλια ηθελε αγκαλια και περα δωθε μεσα στο σπιτι..ευτυχως το κοψε γιατι θα εμενα χωρις μεση...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου δεν παιρνει πιπιλα. Να κοιμηθει μονος του ΠΟΤΕ.

Στο καροτσι καποιες φορες(μετα απο πολυ ωρα) και στο ριλαξ οταν δεν ειμαι εγω σπιτι. Αυτο ειναι το αγχος μου για οταν αποθηλασω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

κι εγω ετσι νομιζα...δοκιμασε να τον αφησεις στον πατερα του στο κρεβατι με πιπιλα...

μην εισαι εσυ για να μην σε μυριζει...πιστευω αν νυσταζει πολυ θα κοιμηθει...στο ρηλαξ πως τα καταφερνει???????????

τα Μαγιόπαιδα

Εκτος του οτι με μυριζει ο μπεμπης, με μυριζει και ο μπαμπας μας........και με φωναζει να τον θηλασω γιατι ''δεν κοιμαται με τιποτα''.:|

Πρεπει ομως να κανω δοκιμες, καποιο κουμπι θα εχει και πρεπει να το βρω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Natassa και Πασχαλιτσα το βιβλιο λεγεται "Μεγαλωνοντας μεσα στην Ελληνικη Οικογενεια:Η ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη του παιδιου και ο ρολος των γονιων,Μια ψυχαναλυτικη προσσεγγιση"

Ειναι καταγραφη τεσσαρων διαλεξεων που εδωσε ο Γιωσαφατ παλιοτερα!!

Νατασσα κι εγω ειχα ακουσει τα λογια του στην εκπομπη της Νετ με την Φλεσσα κι απο τοτε τον παρακολουθω.Προσφατα ειχε συνεντευξη του στο madame figaro κι ελεγε οτι τον Απριλη θα κανει αλλη μια διαλεξη στο Μεγαρο Μουσικης!!Κριμα που δεν θα μπορω να παω!!

Διαφημίσεις

ο αγγελος παει τον μικρο στην μανα του κ την δικη μου σπιτι της ...........

αφου την εξοντωσε θα τον στειλουμε να εξοντωσει κ την αλλη γιαγιουλα !

κ μετα θαρθει να με παρει να με παει στον γιατρο για να κοψω τα ραμματα:?:???::?

θα τα πουμε το βραδυ φιλες μου

αρκετα σας ξελογιασα για σημερα

ποσα μπραβο να πω στις μανουλες που ακομα θηλαζουν ????? ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!

χωρις αυτο να σημαινει κατι σε εμας που δεν θηλαζουμε

88M1p3.pngycQap3.png

marsolan ευχαριστουμε....!!!

ritaki θα σε σχολιασω μετα....

ερωτηση............

2ο ελαφρυ καροτσι εχετε?

αν ναι ποιο?????????????????????????

τα Μαγιόπαιδα

εγώ pasxalitsa έίχα πάρει ένα καρότσι της chicco μπαστούνι γιατί το πρώτο μου παιδάκι δεν καθόταν καθόλου στο μεγάλο καρότσι. για ύπνο στο καρότσι ούτε συζήτηση και αναγκαστικά μόλις έγινε 8-9 μηνών τον έβαζα στο μπαστούνι που ούτε και εκεί και καθόταν αλλά λέμε τώρα. Εκανε πίσω μπρος και άλλα τετοια σαν της mary poppins το γιο.

ego exo san ayto idia maska alla xoris koykoyla.

na kitate na klini etsi mpastouni k na pefti i plati gia na kimate ayta ine ta basika;)

http://toys-shop.gr/product_info.php?products_id=5288

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

τι κανετε????marsolan χαρουμενα μηνογεθλια!!8 μηνες κ γω οσο σκεφτομαι οτι περασαν 8 μηνες δεν το πιστευω!!!!αυριο εχουμε κ μεις παιδιατρο,εχουμε εναμιση μηνα να παμε ειναι κ λιγο αρρωστουλα!κ μενα χτες με τσακισε καθε μια ωρα ξυπναγε!νομιζω βγαινουν κ τα πανω δοντια,τις τελευταιες μερες ολο ξυπναει!τα κατω ουτε που τα καταλαβαμε,τα πανω μας παιδευουν!!

κ θελει συνεχεια μανουλα!!!!!την αφησα μια φορα στους γονεις μου βραδυ κ βγηκα μια βολτα,το τι κλαμα εκανε,αφηστε!η μαμα μου ηταν ετοιμη να με παρει τηλ(δε με πηρε ομως) κ απο εκεινη τη μερα,εχει κολλησει πανω μου!!!

rXrPp3.png

Να ρωτήσω το χυμό πορτοκάλι όταν το στίβετε μετά το σουρώνετε κιόλας για να μην είναι πηχτός?

kalitera opos ine asouroto:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ριτα συγχαρητιρια για τη βαφτιση,αντε με το καλο!!εμεις λεμε για Πασχα!αλλα δεν εχω κανει τιποτα ακομα!

Σε περιπτωση που σας φαινονται περιεργα τα ποστ μου ειναι επειδη οτι θυμαμαι σχολιαζω!!!

εγω δευτερο καροτσι δεν εχω κ δε ξερω αν θα παρω!

rXrPp3.png

κ να σας πω κ τον καημο μου για τα φρουτα,ουτε εμενα τα τρωει,αν ομως της τα δωσω σε χυμο με ποτηρι κανονικο το πινει,οπως επισης κ το νερο μονο σε ποτηρι,ουτε μπιμπερο,ουτε εκπαιδευτικο,κανονικο γυαλινο η πλαστικο!!!

ειναι νωρις για καλαμακι???δευτερομανουλες για πειτε!!!

rXrPp3.png

εγώ αν και δευτερομανούλα δεν έχω ιδέα για πολλά πράγματα γιατί αργήσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μετά το χρόνο. αν είναι ανεπτυγμένο το παιδί νομίζω ότι θα τα καταφέρει με το καλαμάκι που το εχει το ποτηράκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...