Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμηθηκα 2 ωριτσες και ισιωσα!!!!!!!

Andith καλωσηρθατε, περαστικα στην μικρη σου. Ειμαστε αρκετα κοντα και οι 3.

Sue μια χαρα το μωρακι σας. Εγω μεσα μου ηθελα παντα κοριτσακι, τωρα πια ομως λεω μονο γερο να ειναι....(ο αντρας μου λεει οτι για να κανουμε 2ο πρεπει να του υποσχεθω οτι θα ειναι κοριτσι γιατι αλλον ενα τζαναμπετη σαν τον μικρο μας δεν θα τον αντεξει χαχααα)

Ριτα και εμενα μου φαινοντα πολλα τα φρουτα για να του δωσεις και αλλο. Ποσα μλ βγαινουν; Εγω απο μισο δινω τα ιδια φρουτα και οταν ρωτησα να αντικαταστησω καποιες μερες το απογευματινο με φρουτοκρεμα μου ειπε οτι θα πεσουν βαρια.

Xainti δικιο εχουν τα κοριτσια, μην αγχωνεσαι το κανεις χειροτερα, αφου λες οτι δεν εχει γινει και κατι επικυνδινο....

Παω να τον ξυπνησω, κοιμαται απο τις 11,30....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

250 μλ μου εχει πει η γιατρος .............

βαρια ποτε δεν του εχουν πεσει να σας πω τηναληθεια κοριτσια .......καμια φορα δεν το τρωει ολο φυσικα ..........

ισως ο χυμος να ειναι περιττος ...........

αλλα σκεφτομαι οτι απτα φρεσκα φρουτα κανενα παιδακι δεν παθαινει κατι ....... :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki μου περαστικουλια για το ποδαρακι σου..

τι κανετε ζουζουνες??πως ειστε???

Τα δικα μας νεα περιπου οπως τα ξερετε... Καθε βραδυ ξυπνημα 10-15 φορες τουλάχιστον με σπαρακτικο κλαμα και εγω καθε μερα υπνο 2-3 ωρες μαξ και οχι συνεχομενες... Και δουλεια παραλληλα απο το σπιτι μεν, δουλεια δε....

Παντως το αντιμετωπιζω με χαμογελο, και δεν μασαω γιατι αμα με παρει απο κατω θα με παρουν με φορειο απο το σπιτι... τα εχω φτυσει, αρρωστησε και ο χαζμπαντ και κανει σαν μωρο~~~

Αααααααα.... και επισης ο καλος μου δηλωσε οτι δεν θελει να βοηθα λεει πια καθολου!! (αυτο θα σας το αναλυσω καποια στιγμη με τα αναλογα μπινελικια διοτι το παρακανε μπορω να πω!!!!!)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

mpoumpouki!!!!!!!!!!!

δεν σε εχ ξεχασω αλλα τρεχω (με παρετιτσες χοχοχοχο)

λοιπον απορω πως την παλευεις βασικα ....εμενα μεν δεν κοιμαται την μερα κ αργει το βραδυ να κοιμηθει ΑΛΛΑ οταν το αποφασισει (κατα τις 2) το παει σερι ......... οποτε λεω δοξα το θεα

τωρα αυτο που λες για τον αντρουλη σου με στεναχωρει παρα πολυ....θελω να πιστευω οτι δεν το εννοουσε αλλα ετσι το ειπε πανω στην κουβεντα ..............

κ ειχες γραψει κ παλιοτερα κ για ενα ατυχηματακι στην τσουληθρα κ πολυ στεναχωρηθηκα η μανα ...........μ αειναι δυνατον ?:oops: σε κλειστη τσουληθρα? θυμαμαι καλα?:?

ασχετα αλλα το μπουγκακι σου στην καμερα γραφει πολυ !!!!!! για αλλη μια φορα θα σου πω για τα παντουφλακια(παπουτσακια μηπως ειναι ?) αυτα τα μαυρα λεω ξερεις μην λεω μαρκα.......ηταν τρελα!!!! μπλουζα εχουμε ιδια κ μεις ............ αφου ψωνιζουμε τα περισσοτερα απτο ιδιο μαγαζι :P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πολλες καλημερες!!!!!!!!!!!!!

εμενα χτες κοριτσια ολη μερα ηταν με μιση ωρα υπνο...........

επεσε στις 11..απορω πως αντεξε.......

απο αυριο επισημως μπαινουμε σε γερο αλμα....

κραταει 4 βδομαδες με αποκορυφωση την 3η...για να δουμε...

ελπιζω να κοιμαται το βραδυ τουλαχιστον 2-3 ωρες συνεχομενες...

ουφ...

ωχ τι μας περιμενει Πασχαλιτσα μου, εμενα εχει αρχισει παντως ηδη αυτό!

Και τα δυο θα μου αρεσαν!!Εχω κολλησει με τα αγορακια τωρα λογω του γιου αλλα και κοριτσι να ειναι παλι θα χαρω!

Σας στελνω φωτογραφια του μικρου μου!Ελπιζω να ανεβει.

Καλα ΑΠΙΘΑΝΗ φατσουλα!:D:D:D:D

Καλα ΑΠΙΘΑΝΗ φατσουλα!:D:D:D:D

Mpoumpoukaaaa!!!!! Τι τραβας βρε παιδι μου, σε εχει εξοντωσει..... Ελπιζω ο δικος σου να μην τα εννοουσε...Εδω εμενα που δεν μας ξενυχταει το μωρο, μου ειναι πολυτιμη η βοηθεια του συζυγου!!!! Ειδικα οταν δουλευεις!!!! Να εισαι γερη κι εσυ και ο μπουγκης σου!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα ομορφες!!!

Ριτακι σε ευχαριστω...ναι,η Πηνελοπη σημερα ειναι 8 μηνων!!!Δεν το πιστευω...φαντασου να μεγαλωσουν κι αλλο.

Μπουμπουκα μου,μην στεναχωριεσαι βρε κοριτσακι μου!!!Πολλες φορες που παραπονιεμαι λιγο γιατην μικρη μου σκεφτομαι εσενα και λεω"αυτη η κοπελα πως αντεχει ακομη??".Γιατι μωρε ο μπαμπας εχει τετοιο κολλημα??Τι τον επιασε???

Βρε Μπουμπου...μηπως να το ξανασκεφτοσουνα κοπελα μου για βοηθεια απο παππουδογιαγιαδες-καμια θεια ή να βρεις εναν τροπο...μια κοπελα να τον κραταει λιγες ωρες να ξεκουραζεσαι κι εσυ???

Οπως εκεινη η διαφημιση με την μαμα που καλεσε σιττερ για να πιει καφε:mrgreen::mrgreen:

Κοριτσακια εγω κρεας δεν της δινω συνεχεια..αλλα ομως τα υπολοιπα φαγητα της τα κανω ολα με ζωμο κοτοπουλο ή μοσχαρι οποτε θεωρω οτι παιρνει κι απο εκει.Αλλα μιλαμε για ενα παιδακι καλοφαγο οποτε με παιρνει και το κανω...

Με το νερο εχουμε ζητημα,μονο με το κουταλακι πινει!!

Καλησπερα ομορφες!!!

Ριτακι σε ευχαριστω...ναι,η Πηνελοπη σημερα ειναι 8 μηνων!!!Δεν το πιστευω...φαντασου να μεγαλωσουν κι αλλο.

Κοριτσακια εγω κρεας δεν της δινω συνεχεια..αλλα ομως τα υπολοιπα φαγητα της τα κανω ολα με ζωμο κοτοπουλο ή μοσχαρι οποτε θεωρω οτι παιρνει κι απο εκει.Αλλα μιλαμε για ενα παιδακι καλοφαγο οποτε με παιρνει και το κανω...

Με το νερο εχουμε ζητημα,μονο με το κουταλακι πινει!!

Να σου ζησει η μικρουλα σου!!!

Για ποτε θα φτασουν στο χρονο και θα λεμε πως περασε ο καιρος....!

Νερακι κι ο δικος μου με το μπουκαλι δεν το θελει,μασαει την θηλη και παιζει.Ενω με το κουταλακι το καταβροχθιζει!!!! Φαινεται εχουν συνδεσει το μπουκαλι με το γαλα, γι'αυτο αντιδρουν ετσι..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

mpoumpouki!!!!!!!!!!!

δεν σε εχ ξεχασω αλλα τρεχω (με παρετιτσες χοχοχοχο)

λοιπον απορω πως την παλευεις βασικα ....εμενα μεν δεν κοιμαται την μερα κ αργει το βραδυ να κοιμηθει ΑΛΛΑ οταν το αποφασισει (κατα τις 2) το παει σερι ......... οποτε λεω δοξα το θεα

τωρα αυτο που λες για τον αντρουλη σου με στεναχωρει παρα πολυ....θελω να πιστευω οτι δεν το εννοουσε αλλα ετσι το ειπε πανω στην κουβεντα ..............

κ ειχες γραψει κ παλιοτερα κ για ενα ατυχηματακι στην τσουληθρα κ πολυ στεναχωρηθηκα η μανα ...........μ αειναι δυνατον ?:oops: σε κλειστη τσουληθρα? θυμαμαι καλα?:?

ασχετα αλλα το μπουγκακι σου στην καμερα γραφει πολυ !!!!!! για αλλη μια φορα θα σου πω για τα παντουφλακια(παπουτσακια μηπως ειναι ?) αυτα τα μαυρα λεω ξερεις μην λεω μαρκα.......ηταν τρελα!!!! μπλουζα εχουμε ιδια κ μεις ............ αφου ψωνιζουμε τα περισσοτερα απτο ιδιο μαγαζι :P

Δεν ξερω πως την παλευω, μαλλον αντεχω πιο πολυ απο οσο νομιζω καθε φορα!

Δεν ξερω αν τα εννοει Ριτακι μου, αλλα και μονο που τα ειπε και δεν τα φιλτραρε εμενα με πειραξε... τελοσπαντων θα δειξει

Mpoumpoukaaaa!!!!! Τι τραβας βρε παιδι μου, σε εχει εξοντωσει..... Ελπιζω ο δικος σου να μην τα εννοουσε...Εδω εμενα που δεν μας ξενυχταει το μωρο, μου ειναι πολυτιμη η βοηθεια του συζυγου!!!! Ειδικα οταν δουλευεις!!!! Να εισαι γερη κι εσυ και ο μπουγκης σου!!

θα δειξει κουκλιτσα μου...μακαρι να μην τα εννοεουσε αλλα οπως και να εχει τα ειπε...

σε φιλω γλυκα, δωσε ενα μεγαλο φιλι στον κουκλο σου και ενα χαδι στο σπορακι- ανθρωπακι σου...με το καλο αγαπη μου

Ritaki μου περαστικουλια για το ποδαρακι σου..

τι κανετε ζουζουνες??πως ειστε???

Τα δικα μας νεα περιπου οπως τα ξερετε... Καθε βραδυ ξυπνημα 10-15 φορες τουλάχιστον με σπαρακτικο κλαμα και εγω καθε μερα υπνο 2-3 ωρες μαξ και οχι συνεχομενες... Και δουλεια παραλληλα απο το σπιτι μεν, δουλεια δε....

Παντως το αντιμετωπιζω με χαμογελο, και δεν μασαω γιατι αμα με παρει απο κατω θα με παρουν με φορειο απο το σπιτι... τα εχω φτυσει, αρρωστησε και ο χαζμπαντ και κανει σαν μωρο~~~

Αααααααα.... και επισης ο καλος μου δηλωσε οτι δεν θελει να βοηθα λεει πια καθολου!! (αυτο θα σας το αναλυσω καποια στιγμη με τα αναλογα μπινελικια διοτι το παρακανε μπορω να πω!!!!!)

to poso se katalavaino den perigrafete!!!!!!!!!!!

i douleia apo to spiti ap'oso fainetai einai pio duskoli mias kai kaneis den fainetai na katalavainei.

emena pantos teleutaia (3meres tora) erxontai ta petherika mou spiti kai kapos voithane. auto itan mia epilogi pou kaname meta apo diafora xexestika e-mail pou lamvano teleutaia kai de mou aresoun katholou.

upomoni!

uDLqp1.png

poio vivlio tpu Giosafat???

ton akousa se mia empompi ligo prin genniso kai me exei epireasei polu stin anatrofi tou loukouma! gia doste leptomereies

τι βιβλιο ειναι αυτο βρε κοριτσια???

Καλημερααααααααααα!!!!εχω λιγες μερες να μπω κ ποσα γραψατε!!!!!!σας διαβασα χτες το βραδυ αλλα ημουν πολυ κουρασμενη μετα το ταξιδι!!!!ναι ναι γυρισαμε Αθηνα,σνιφ,σνιφ!!!!θελω να ξαναγυρισω Κυπρο!!!

Ριτα μου καλη αναρρωση!!!!!

θυμαμαι αποσπασματικα τι γραφατε!εχω κ γω εναν ταρζαν στο σπιτι μου!!!

μπουσουλαει,σηκωνετε χοροπηδαει,κοπανιετε γενικοτερα!!κ της αρεσει πολυ να τη κραταμε κ να περπαταμε γυρω γυρω στο σπιτι!!!!

ειναι λιγο αρρωστουλα η παπαρουνα μου!!!οπως κ γω!!καπου κολλησε ο αδερφος μου ο μικρος στη Κυπρο κ μας εχει κολλησει ολους!!κ χτες στο αεροπλανο ειχε λιγο πυρετο,ευτυχως κοιμοταν σε ολο το ταξιδι!!

οσο για το κρεας που λετε,εγω καταλαβα απο το γιατρο οτι χρειαζετε καθε μερα γιατι εχουν αυξημενη αναγκη απο σιδηρο,δεν το ρωτησα αλλα ετσι καταλαβα!!!

Λοιπον!!!!sue k eleni εγω μενω Ν.Φιλαδελφεια εκει που ειναι ο Κενταυρος!!!πολυ κοντα σας απ οτι καταλαβα κ η δουλεια μου ειναι στο Ν.Ηρακλειο!!!!!

φιλακια!!!!!!!αν θυμηθω κατι αλλο σας ξαναγραφω!!!!

καλως ηρθατε!!!!

με αγχωσατε λιγο με το κρεας γιατι εμενα τρωει περιπου 3-4 φορες την εβδομαδα μονο και οχι ολο...παλι βλακεια εκανα...

Δεν ξερω γιατι κοπηκε το κειμενο, το ξαναγραφω:

Να σας πω και τα νεα απο το σπορακι μας, που δεν ειναι πλεον σπορακι, αλλα μικρογραφια μωρου!Κουνιοταν συνεχεια, αφου ο γιατρος μου λεει "τι εφαγες και χορευει ετσι?"Καλα μας βρηκε ευτυχως.Οσο για το φυλο, ειδε κατι σαν "χειλη", οποτε πιθανον κοριτσι, αλλα θα μας πει την αλλη φορα σιγουρα.Μπορει να φανει και στην αυχενικη, σε 10 μερες θα την κανουμε.

Σας χαιρετω, καλημερες!

ωραια νεα κοριτσακι...με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

να ρωτησω κατι κοριτσια ?

του φτιαχνω την φρουτοκρεμα την τρωει με χαρα εδω κ μερες. σημερα του εφτιαξα 1 μηλο 1 μπανανα 1 αχλαδι κ εστιψα κ 1 πορτοκαλι...το μισο το εβαλα μεσα κ τον αλλο μισο το ηπιε με το μπιμπερο .................

πιστευετε οτι μπορω να του φτιαξω κ λιγο χυμοακομα μαζι με το μεσημεριανο φαι ? η το απογευμα σε ασχετη στιγμη? η θα του τα καλω κουλουβαχατα?

ριτακι πολλα μου φαινονται ολα αυτα...και το πορτοκαλι ειναι βαρυ...μην ξεγελιεσαι...εγω μια φορα βραδακι ηταν του εδωσα και ηπιε τον χυμο απο 1 μανταρινι και ο καλος μου μετα τραβαγε την κοιλιτσα του και γκρινιαζε...

φρουτα καλυτερα μεχρι το μεσημερι...

σημερα εχει μηνογενεθλια η κορακλα η ομορφη της marsolan !!!!!!!!!!! αλλο ενα μαγιοπαιδο γινεται 8 μηνων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα χαμογελαστη :-D

μαρσολαν χαρουμενα μηνογενεθλιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

αχ,εσενα ειναι χειροτερα...και τι κανεις??? πιπιλα και αγκαλια???

ξανακοιμαται???

μπραβο βρε κοριτσακι που το βλεπεις ετσι...χαρα στο κουραγιο σου!

εμενα χτες το βραδυ εκανε κολπα και εκανα το μεγα λαθος να τον παρω στο κρεβατι μας...ε,δεν κοιμηθηκαμε....

τον πηγα μετα στην κουνια καποια στιγμη και μετα απο καναδυο ωρες παλι τα ιδια...

νατασσακι εσεις σκεφτεστε να φυγετε???

εγω στην θεση σου θα εφευγα τρεχοντας..............

μονο μην μας ξεχασεις ε???

θηλαζει καμια ακομα???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

δεν νομιζω πως πρεπει να τρωνε κρεας καθε μερα...εγω δεν του δινω καθε μερα...3-4 το πολυ φορες τη βδομαδα...αλλα τρωει απο ολα τα λαχανικα κ φρουτα κ οσπρια εχουμε ξεκινησει...τις φακες τις τσακιζει..εχουν κ πολυ σιδηρο ;)

θηλαζει καμια ακομα???

Εγω και η Νατασσα νομιζω.Λεω να συνεχισω μεχρι το χρονο, αλλα θα δουμε οταν αρχισω δουλεια.

Βρε κοριτσια κοιμουνται τα δικα σας χωρις το στηθος;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...