Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσακι!!!Αλλα και αδερφουλης να ειναι δεν θα με χαλασει καθολου:tongue:

:D:D αυτό είναι το καλύτερο!! αχ το φανταζομαι τοσο κοντα που ειναι σε ηλικια θα κανουν και κομμα και αντε να τους κανετε καλα μετα!

Εμενα ο αντρας μου με τον αδελφο του εχουν ακριβως ενα χρονο διαφορα (παρα 6 μερες) και αν ακουσεις ιστοριες απο την πεθερα μου ... όλα τα λεφτα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιλαγα με τη μαμα μου τωρα και μου λεγε οτι ο μικρος στελνει φιλακια με το στομα!Του λεει στειλε φιλακι (κανοντας την κινηση με το χερι) αλλα εκεινος εκανε οτι φιλαει στον αερα! Γιατι να μην ειμαι εκει να τον βλεπω????:( Ασε που κοιμοταν λεει 3 ωρες και τωρα θα φαει την φρουτοκρεμα! Κοιμαται κατι 3ωρα αλλα τα μεσημερια συνηθως! Θελω να τον ζουπηξω!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

τι γλυκος ο γιος σου βρε sue μου !

εμενα τυχαια καμια φορα λεει ΜΑ κ με φιλαει στο μαγουλο.........αλλα τυχαια κ οχι συχνα

να ρωτησω κατι κοριτσια ?

του φτιαχνω την φρουτοκρεμα την τρωει με χαρα εδω κ μερες. σημερα του εφτιαξα 1 μηλο 1 μπανανα 1 αχλαδι κ εστιψα κ 1 πορτοκαλι...το μισο το εβαλα μεσα κ τον αλλο μισο το ηπιε με το μπιμπερο .................

πιστευετε οτι μπορω να του φτιαξω κ λιγο χυμοακομα μαζι με το μεσημεριανο φαι ? η το απογευμα σε ασχετη στιγμη? η θα του τα καλω κουλουβαχατα?

88M1p3.pngycQap3.png

Μιλαγα με τη μαμα μου τωρα και μου λεγε οτι ο μικρος στελνει φιλακια με το στομα!Του λεει στειλε φιλακι (κανοντας την κινηση με το χερι) αλλα εκεινος εκανε οτι φιλαει στον αερα! Γιατι να μην ειμαι εκει να τον βλεπω????:( Ασε που κοιμοταν λεει 3 ωρες και τωρα θα φαει την φρουτοκρεμα! Κοιμαται κατι 3ωρα αλλα τα μεσημερια συνηθως! Θελω να τον ζουπηξω!!!!

αχ και εμένα όταν με πρωτοφίλησε ο μικρός έιχα λιώσει για πρώτη φορά και ακόμα και τώρα τον βάζω να με φιλάει γιατί αν δεν του πεις δεν με φιλάει ποτέ. Τώρα περιμένω την μπουμπούκα μου να με φιλήσει έστω και στον αέρα. Τα καλύτερα χάνουμε αλλά ας μην το σκεφτόμαστε σημασία έχει την ώρα που περνάμε μαζί τους.

Xainti, προκειμενου να σε φαει το αγχος να την κανεις την χοριακη!!

Ριτακι πρεπει να χες πολυ γελιο στην αυχενικη!!!Να μουν απο μια μερια να σε βλεπω!!!!

Παντως κι εγω ιδανικα θα προτιμουσα να γεννουσα και το δευτερο Απριλιο ή Μαιο!!!!Η καλυτερη εποχη!!!! Και το πρωτο μωρο που ειχα χασει μαγιατικο θα ηταν....

Δεν πειραζει ας πανε ολα καλα, κι ας με φαει η ζεστη τον Ιουλιο, κι ας χασω το καλοκαιρι...Χαλαλι....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

πωπω τι καλα που τρωει! εμεις 1,5 φρούτο με το ζόρι!!

εγώ λέω να μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε ένα πείραμα και αν δεις ότι γίνεται κουλουβάχατο απλά μην το κάνεις αύριο. `Εγώ κάπως έτσι σκεφτομαι (λες για αυτό να βλέπει το παιδί κουτάλι και να σφραγίζει τα χείλη? :confused::confused::tongue:)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

να ρωτησω κατι κοριτσια ?

του φτιαχνω την φρουτοκρεμα την τρωει με χαρα εδω κ μερες. σημερα του εφτιαξα 1 μηλο 1 μπανανα 1 αχλαδι κ εστιψα κ 1 πορτοκαλι...το μισο το εβαλα μεσα κ τον αλλο μισο το ηπιε με το μπιμπερο .................

πιστευετε οτι μπορω να του φτιαξω κ λιγο χυμοακομα μαζι με το μεσημεριανο φαι ? η το απογευμα σε ασχετη στιγμη? η θα του τα καλω κουλουβαχατα?

Καλύτερα για μενα να πιει το νεράκι του δεν ξέρω μήπως του πέσει βαρύ με το μεσημεριανό φαγητό αν θέλεις δώστο καλύτερα το απόγευμα.

πωπω τι καλα που τρωει! εμεις 1,5 φρούτο με το ζόρι!!

εγώ λέω να μην το πολυσκέφτεσαι, κάνε ένα πείραμα και αν δεις ότι γίνεται κουλουβάχατο απλά μην το κάνεις αύριο. `Εγώ κάπως έτσι σκεφτομαι (λες για αυτό να βλέπει το παιδί κουτάλι και να σφραγίζει τα χείλη? :confused::confused::tongue:)

naya μου δεν τρωει παντα ετσι δυστυχως ......υπαρχουν φορες που θελει ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ Η ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΗ απλα τις μερες που εχει νορμαλ ορεξη κοιταω να το εκμεταλλευτω :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

αχ και εμένα όταν με πρωτοφίλησε ο μικρός έιχα λιώσει για πρώτη φορά και ακόμα και τώρα τον βάζω να με φιλάει γιατί αν δεν του πεις δεν με φιλάει ποτέ. Τώρα περιμένω την μπουμπούκα μου να με φιλήσει έστω και στον αέρα. Τα καλύτερα χάνουμε αλλά ας μην το σκεφτόμαστε σημασία έχει την ώρα που περνάμε μαζί τους.

:D:D:D

Εμενα ο μικρος συχνα με γλυφει στο μαγουλο και στο πηγουνι, σαν να με φιλαει (λογικα τριβει τα ουλα του) και το κανει κυριως οταν γυρναω απο τη δουλεια!!!Ειναι να μην τρελαινεσαι?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Παντως κι εγω ιδανικα θα προτιμουσα να γεννουσα και το δευτερο Απριλιο ή Μαιο!!!!Η καλυτερη εποχη!!!! Και το πρωτο μωρο που ειχα χασει μαγιατικο θα ηταν....

Δεν πειραζει ας πανε ολα καλα, κι ας με φαει η ζεστη τον Ιουλιο, κι ας χασω το καλοκαιρι...Χαλαλι....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! η περιοδος που μειναμε εγγυες περσυ ηταν η καλυτερη !!!! μου τα ελεγα τοτε ο γυναικολογος ........ γιαυτο κ εγω λεω πως αν κανω κατι προγραμματισμενα θα ειναι παλι τετοια εποχη .......βεβαια οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει............. για να δουμε ποτε θα μουρθει κ μενα ...........

πειραια βρεχει πολυ .........

το απογευμα ο αγγελος θα αφησει τον μκρο στην μαμα του κ μετα θα παμε στον γιατρο για τα ραμματα κ να δουμε το γονατο ........ τωρα εχω εδω την μανα μου μεχρι να σχολασει ο αγγελος

88M1p3.pngycQap3.png

πειραια βρεχει πολυ .........

το απογευμα ο αγγελος θα αφησει τον μκρο στην μαμα του κ μετα θα παμε στον γιατρο για τα ραμματα κ να δουμε το γονατο ........ τωρα εχω εδω την μανα μου μεχρι να σχολασει ο αγγελος

άντε να τα βγάλεις να αρχίσεις να περπατάς να ελευθερωθείς λίγο γιατί φαντάζομαι σε τραβάνε αυτά. Μια χαρά να της πεις να κάνει και κανένα φαγητάκι μια που ήρθε.:)

άντε να τα βγάλεις να αρχίσεις να περπατάς να ελευθερωθείς λίγο γιατί φαντάζομαι σε τραβάνε αυτά. Μια χαρά να της πεις να κάνει και κανένα φαγητάκι μια που ήρθε.:)

ναι τραβανε ...... ειναι αριστερα κ δεξια απτο γονατο για να καταλαβεις . αλλα το χειροτερο ειναι τα εσωτερικα (αφου εραψαν τον μηνισκο :?:-?:?:-?) αυτα θρεφουν με τον καιρο φυσικα ..............τωρα που ειμαι ξαπλα μια χαρα ειναι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι .........τωρα που θα πρεπει να περπαταω λιγο λιγο να δω πως θα ειναι :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...