Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω επειδη δουλευω από το σπίτι δεν εχω ιδεα ποτε θα σταματησω και ποτε θα ξανα ξεκινησω, ειμαι ευελικτη η αληθεια ειναι...

παντως μια χαρά την βρίσκω τη συμφωνία σου με το πανεπιστημιο

α καλο αυτο....εγω οταν γυρισω θα πηγαινω για διδασκαλια κ μετα μπορω να δουλευω απο το σπιτι...θα παει κ παιδικο εμενα ο μικρος οποτε οσο πιο αργα παει τοσο το καλυτερο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω την Τρίτη μάθημα με τη μαία σχετικά με όοοοολα τα θέματα του θηλασμού και θα λύσουμε ολες τις απορίες μας εκεί, οπότε φανταζομαι θα με συμβουλέψει απόλυτα τι να κανω σχετικα με τις θηλές και για τις σιλικονούχες

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καν εις λαθος κοριτσακι...το χαμομηλι εχει απαγορευτει οχι μονο σε μωρα αλλα κ σε αλλες περιπτωσεις που το χρησιμοποιουσαμε. φυσικα δεν το αφηνεις να σπαραξει, υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις για τους κολικους. για τις πιπιλες ρωτα εναν οδοντιατρο αν δε με πιστευεις ;)

πολλα υπαρχουν στην αγορα...τωρα τι ειναι καλο κ τι οχι ειναι κ λιγο στη κριση μας:mrgreen:

μα τι λες τωρα???εγω οσες μαναδες ξερω με προβληματα σε εντερακια κλπ..ολοι οι παιδιατροι τους εχουν προτεινει χαμομηλι..ακομα και στα ματακια ή σε καθαρισμο σε τσουτσουνακια,αυτακια κλπ αυτο χρησιμοποιουν...τελος..και ειμαι καθετη σε αυτο..και για αλλες περιπτωσεις που λες επισης..αντισηπτικο,ηρεμιστικο,χαλαρωτικο,παντου..ο,τι πιο υγειινο!!!εκτος πια αν ζουμε σε ολους πλανητες.εχω μεινει speechless..αληθεια εσενα τι σου προτεινει η μαια σου για κολικους?εισαι και κατα των φαρμακων αν θυμαμαι καλα...

σαφως οτιδηποτε μπαινει στο στομα ξενο δεν ειναι καλο..και αυτο που λενε για τα ορθοντοδικα παιχνιδια επισης ειναι μπουρδα...το ξερω..αλλα σε καποια πραγματα νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε μκρους συμβιβασμους..και ξαναχαιρομαι,γιατι εμενα η μανα μου πιπιλα δεν μου εβαλε ποτε..να κλαψω μεχρι να σκασω ελεγε.αλλη νοοτροπια,οχι ελληνικη...αλλα και παλι δεν εκλαιγα πολυ ...τωρα τι θα εκανε σε αλλη περιπτωση δεν ξερει...και ουτε εγω ξερω τις αντοχες μου...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ενταξει μη τα παιρνεις...στο κατω κατω η καθεμια μας κανει τις επιλογες της κανει..εγω αυτα που σου ειπα δεν ειναι της Αγγλιας...κ στην Ελλαδα καμια φιλη μου δεν δινει πιπιλα κ χαμομηλι...εσυ ομως αν θες να το κανεις καντο, απλα γνωμες κ γνωσεις ανταλλασουμε....δεν υπαρχει λογος εκνευρισμου

Διαφημίσεις

εδω το καλοκαιρι ερχονται ξενες και ξενες και μου ζητανε απο το μαγαζι μου να τους ζεστανω χαμομηλι,για το μωρο τους..ασε δε για τις ελληνιδες..και μαλιστα 2-2 τις πιπιλες.και σε καθε χερι κιολας..τωρα, τι λενε και τι κανουνε τελικα ,τι να σου πω...

οπως νομιζεις κοπελα μου...στο λεω ειλικρινα το υφος σου δε μου αρεσε κ το ληγω εδω,....εγω απλα μοιραζομαι αυτα που εχω διαβασει κ γβωριζω χωρις να επιβαλλω τιποτα...δεν ξαναμπλεκομαι ουτε θα πω αυτο που ξερω γιατι προφανως σου δημιουργω νευρα.... τελος ....χαχααχχααχ

Α..και δεν ειπα ποτε για αντικατασταση γαλατος ή νερου με χαμομηλι..προς Θεου...μην τα μπερδευεις..για κολικους,οπως κ στους ενηλικες ,ακομα καλυτερα και για τα μωρα ενδεικνεται το χαμομηλι,που ειναι φυσικο προιον με ηρεμιστικες ιδιοτητες...παω για υπνο κοριτσακια....τα λεμε αυριο...φιλια

οπως θες..αμοιβαιο..οταν δινεις στιγμα με ό,τι γραφεις... οτι τα ξερεις ολα...εμμμμ..δεν ειναι ετσι!!!επειδη εχεις καποιες συγκεκριμενες εμπειριες...sorry κιολας..εχουμε και εμεις αποψη..

Διαφημίσεις

οπως θες..αμοιβαιο..οταν δινεις στιγμα με ό,τι γραφεις... οτι τα ξερεις ολα...εμμμμ..δεν ειναι ετσι!!!επειδη εχεις καποιες συγκεκριμενες εμπειριες...sorry κιολας..εχουμε και εμεις αποψη..

δινω στιγμα οτι τα ξερω???? που τις βρηκα τις εμπειριες αλλωστε? το πρωτο παιδι περιμενω...οτι μου λεει η μαια σου λεω κ οτι διαβαζω στα 2 βιβλια που εχω...κ καλυτερα να το ειχες πει απο την αρχη οτι ενοχλεισαι με τις απαντησεις μου να μη φταναμε εδω...καλο βραδυ

Καλημέρα κορίτσια!

fairymummy,μια χαρά είσαι που θα γυρίσεις Δεκέμβριο στη δουλειά!Εγώ για να γυρίσω τότε θα πρέπει να πάρω 3 μήνες άνευ αποδοχών και δεν ξέρω αν το αντέξω οικονομικά.Αν καταφέρω να έρχομαι στη δουλειά μέχρι τις 15 Απριλιου (στις 21 μπαίνω στον 9ο), θα επιστρέψω στα τέλη Σεπτέμβρη παίρνοντας τους 4 μήνες+ 1 μήνα κανονική άδεια και σκέφτομαι να πάρω 1 μήνα τουλαχιστον άνευ αποδοχών για να έρθω τελη Οκτώβρη.Βλέποντας και κάνοντας..Αναλόγως πως θα είναι το μωρό, πως θα είμαι κι εγώ...Θα έχω τη μαμά μου μετά να το κραταει οπότε είμαι λίγο πιο ήσυχη..

Πάντως κοριτσια όσον αφορά τις συνήθειες του μωρού θα το δω εκείνη την ώρα με τον παιδίατρο.Ο,τι μου πει ο παιδίατρος και αναλόγως το παιδί..

Είμαι πολύ πίσω σε σχέση με όλες σας, δεν έχω αγοράσει τίποτα και δεν έχω κάνει καμία προετοιμασία.Με έπιασε και η μέση 10 μέρες τώρα που είχα πρόγραμμα να ξεκινήσω τις αγορές και δεν αντέχω να στέκομαι όρθια στα μαγαζιά.Θα προσπαθήσω να πάω αύριο-μεθαύριο που δεν θα δουλεύω και όσο αντέξω..Πιστεύω όμως ότι όλα θα γίνουν, δεν θέλω να πανικοβάλλομαι..

Σας χαιρετώ προς το παρόν..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κορίτσια καλημέρα! Ας coolaroume λίγο όλες γιατί νομίζω οι ορμόνες μας χορεύουν κλακέτες!!!!!!!!! Η καθεμία αναφέρει εμπειρίες αν έχει και γνώμες από ειδικούς. Στην τελική η καθεμιά θα μεγαλώσει το παιδί της με συγκεκριμένο τρόπο που θέλει και μπορεί. Και πολλά πράγματα θα τα δούμε και στην πράξη! Τώρα παίρνουμε αποφάσεις αλλά θα δούμε πως θα εξαλλαχθούν τα πράγματα και τι τελικά θα κάνουμε.

Για το θέμα που συζητάμε και στο Έλεν η μαία μας είπε τα ίδια με τη Fairymammy αλλά σαν συμβουλές. Άλλωστε κανείς δε μπορεί να σου απαγορεύσει τι θα κάνεις. Έτσι μετά από πολύ σκέψη για το δικό μου μπέμπη εγώ έχω αποφασίσει τα εξής:

1. Αποκλειστικό μητρικό θηλασμό. Τους πρώτους 6 μήνες τπτ άλλο. μετά σταδιακά μπαίνουν άλλα υγρά (νερό και χυμοί) και στερεές τροφές.

Χαμομήλι (κιντερτε και τέτοια) δε χρειάζονται. Λένε άλλωστε πως τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά και κατευθείαν από το στήθος δεν έχουν κολικούς (δεν ξέρω αν ισχύει) γιατί δεν μπαίνει αέρας. Γι'αυτό άλλωστε δεν είναι απαραίτητο το ρέψιμο.

2. Δε θα χρησιμοποιήσω σιλικονούχες θηλές (αν και κοπέλες που τις χρησιμοποίησαν τις βολεύτηκαν) γιατί ο τρόπος που πίνει το μωρό από εκεί είναι διαφορετικός απ΄ότι αν έπινε κατευθείαν από το στήθος και αυτό οδηγεί στη μείωση του γάλακτος. Το ίδιο ισχύει και για τα θήλαστρα. Έτσι μασ είπε η μαία μη μου την "πέσετε" δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

3. Πιπίλα θα προσπαθήσω να μη δώσω γιατί: στην αρχή όσο θηλάζει θα μάθει την πιπίλα που ρουφιέται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι το στήθος και θα οδηγήσει πάλι σε μείωση του γάλακτος. Μετά όταν βγούν τα δόντια θα στραβώσουν και δεν είναι καλό. Βέβαια όταν αρχίζει να πιπιλάει τα χέρια τότε νομίζω πως πρέπει να τη εισάγεις στη ζωή του αλλά να τη χρησιμοποιείς όσο λιγότερο γίνεται. Πάντως υπάρχουν κάποια μωρά που αν δεν τους τη μάθεις και δεν την έχεις σαν λύση με το παραμικρό πιπίλα δεν τη θέλουν και τόσο πολύ.

4. Κρέμα κατά των συγκαμάτων δε θα χρησιμοποιώ προληπτικά. Αν αρχίσει να συγκαίγεται (πράγμα πιθανό αν πάρει είτε από μάνα είτε από πατέρα!) θα ξεκινήσω με τα ποιό απαλά και αγνά προϊόντα (φυτικά έλαια).

Αυτά! σας κούρασα το ξέρω............

uDLqp1.png

natassa θα συμφωνησω μαζι σου...κ εγω ετσι σκοπευω να κανω...επαναλαμβανω να μην παρεξηγηθω, συμβουλες μαιας, γιατρου, 1 βιβλιο κρατικο που μας δινουν κ ενα που αγορασα...

κοριτσια καλο Πασχα να εχετε, εγω βαφω τα αυγα μου σημερα, μονο γι αυτο ειμαι αξια φετος κ με εχει λιγο στεναχωρησει..αλλες χρονιες τι γλυκα εφτιαχνα...τι κοσμο ειχα...φετος θα ειμαστε 4 ατομα σνιφ σνιφ...αλλα δε πειραζει, μολις γεννησω κ συνελθω θα φτιαξω χιλια δυο (λεω εγω τωρα αχαχαχ) να μοσχομυρισει το σπιτι κ να μυρισει το μωρακι μου εληνικη παραδοσιακη κουζινα

στο χωριο του αντρα μου εχουν εθιμο τους λουκουμαδες μολις γεννησει η γυναιακ, οποτε αυτο θα ειναι το πρωτο που θα φτιαξω :)

Πόσο μου αρέσουν τα έθιμα!!!!!!!!!!

Και ΄γω μάλλον μόνο αυγά θα βάψω αλλά για άλλους λόγους...

Ο άντρας μου δεν τρώει πολλά γλυκά οπότε αν φτιάξω κάτι θα "πρέπει" να τα φάω μόνη μου και έχω ήδη γίνει γουρούνα!!!!!!!

Αφήστε τα τις τελευταίες μέρες τα κιλά μπαίνουν τόοοοοοοοοοοσο εύκολα που έχω απογοητευτεί. Έχω αποφασίσει σήμερα να μη φάω ΤΙΠΟΤΑ! Να δω αν θα αντέξω. Θα πίνω πολύ νερό! Γιατί το πρωί ανέβηκα στη ζυγαριά και ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο αλλά είμαι στον πρώτο:)!

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν ξέρει καμία σας καμιά δίαιτα για την κατάστασή μας ας μου πει. Μην αρχίσετε τα δεν κάνει! το ξέρω όμως κάποιοι γιατροί δε λένε έχεις πάρει πολλά κιλά και τέτοια. Τι λένε τότε? δε δίνουν κάποια δίαιτα?

Δεν αντέχω άλλο με τα κιλά και τις ραγάδες!! Θα πάθω κατάθλιψη στο τέλος:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...