Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

suezanaki bravo! noris mou fainetai pantos na dei apo tora fulo! emena stin auxeniki o giatros mou eixe pei pos se auti tin fasi to peos enos agoriou me to prismeno aidio tou koritsiou fainontai idia opote den prepei na lene. stin xaderfi mou stin auxeniki tis eipan agori alla telika itan koritsi.

Xereis se pia mera tou kuklou sunelaves?

Rita bravo kai se sas. Mia xara einai to kefali tou paidiou stamata na to les sunexeia!

Ante na xekinisoume kai emeis makaronaki klp.

Oso gia ta dika mas kila mias mia xara 8150!

mairy nomizo pos prepei kathe mera kreas giati ektos apo sidiro to kreas exei kai proteines pou einai aparaitites gia to moro. don't worry omos apo edo kai pera (k afou rotiseis k ton doc gia epivevaiosi) tha tou dineis kathe mera.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια είμαι έτοιμη να σκάσω είχα αδιαθετήσει 15 και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. έχω γενικά σταθερό κύκλο από 28 εώς 30 ημέρες το πολυ. Δεν έκανα κάτι χωρίς προστασία αλλά δεν ξέρω έχω αγχωθεί τόσο πολύ. Και επέιδή όλα τα κουφά σε εμένα συμβαίνουν δεν αποκλείω τίποτα. Δεν θέλω άλλο μωρό αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και στο μέλλον γιατί από τα ξενύχτια μια με το μικρό και μία με τη μικρή τα έχω δει όλα. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ.

simera einai i 28 mera! coolare giati to agxos tha tin kathisterisei akoma perissotero.

uDLqp1.png

γεια σας κορίτσια είμαι έτοιμη να σκάσω είχα αδιαθετήσει 15 και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. έχω γενικά σταθερό κύκλο από 28 εώς 30 ημέρες το πολυ. Δεν έκανα κάτι χωρίς προστασία αλλά δεν ξέρω έχω αγχωθεί τόσο πολύ. Και επέιδή όλα τα κουφά σε εμένα συμβαίνουν δεν αποκλείω τίποτα. Δεν θέλω άλλο μωρό αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και στο μέλλον γιατί από τα ξενύχτια μια με το μικρό και μία με τη μικρή τα έχω δει όλα. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ.

ηρεμησε γιατι θα με κανεις κ μενα να φρικαρω κ τα κοριτσια εδω δεν θα μας αντεξουν κ τις δυο αυτο σου λεω .......................

εγω ειχα αδιαθετησει 16 κ ακομα περιμενω .............. πριν 10 μερες ειχα μια επαφη επικινδυνη :?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εντάξει ri_taki θα προσπαθήσω να ηρεμήσω ήδη νοιώθω καλύτερα

προσπαθησε γλυκια μου γιατι μονο ετσι θα βοηθησεις τον εατο σου . το ανχος δεν βοηθαει καθολου . κ σου το λεω εγω που κ εχω κανει την κουτσουκελα μου κ αποτι σου ειπα κ εγω περιμενω περιοδο κ δεν ειμαι καθολου ψυχραιμος ανθρωπος

οτι κ να ναι θα το αντιμετωπισουμε ε????:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημεραααα!!!!

τρελή βαρεμάρα και σήμερα στη δουλεια, δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα δεν εχω όρεξη για τπτ τις τελευταίες μέρες...

Mary εγώ δεν αγχώνομαι με την ανάπτυξη του μωρού απλά θέλω να την παρακολουθώ για να ξέρω ότι είναι οκ. Τώρα αν πήρε 200 ή 500 γρ στο μήνα δε με νοιάζει αν δεν ανησυχήσει ο γιατρός.

Για το κρέας κι εμένα αυτό μου είπε, πίνει μητρικό ακόμα η μικρή που μετά από τον 6ο δεν την καλύπτει σε σίδηρο και πρωτείνες οπότε κρεατάκι (μοσχάρι ή κοτόπουλο) κάθε μέρα(ειδικά επειδή τρώει σχετικά λίγο).Τώρα μου είπε μόλις τρώει λίγο καλύτερα να της βάλω και μια μέρα μόνο λαχανικά και μια όσπρια.

Περαστικά για το χεράκι σου!!! Θέλει προσοχή...

Χαλί κορίτσια κι εγώ πήρα από το site που είπε η πασχαλίτσα (συνθετικό) και πλέον την αφήνω χύμα εκεί πάνω.

Sue με το καλό! Άντε να έχει μια μικρή αδελφούλα να προσέχει ο παίδαρος σας ;);) Εμάς πάντως ο γιατρός από τους 3 μήνες μας είχε πει "εγώ λέω είναι κορίτσι" αν και μας ξεκαθάρισε ότι δε φαίνεται και τπτ σε εκείνη τη φάση και μας το είπε αυτό επειδή ξερει ότι και να μας έλεγε μετά είναι αγόρι δεν έτρεχε τπτ. Όπως και να έχει έπεσε μεσα :tongue::tongue:

xainti και ρίτα τι να σας πω βρε προσέχτε! Εμείς λέμε κατά το καλοκαιράκι να βάλουμε μπρός γιατί όπως έχω πει μας πήρε πολύ καιρό με το πρώτο... Φυσικά δε μου έχει έρθει ακόμα περίοδος και όλα αυτά μου φαίνονται μακρινά μελλοντικά σχέδια...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Xainti μην αγχωνεσαι!Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις.Δεν εχεις καθυστερηση ακομη...Και με το αγχος θα την προκαλεσεις!! Cool!

Natassaki κι εγω πολυ νωρις το θεωρω για το φυλο του παιδιου, γι' αυτο το ξεχασα κιολας! Πιο πολυ με ενδιαφερει στην αυχενικη να δω οτι ειναι αρτιμελες το εμβρυο παρα να μαθω το φυλο! Δεν εχω ιδεα ποτε συνελαβα!Θυμαμαι οτι στην 11η μερα ειχα παει για τεστ παπ στο γιατρο και μου χε πει οτι ειχα ωορρηξια αλλα δεν θυμαμαι ποτε ειχαμε μετα επαφη...Δεν το καναμε επι τουτου, ετυχε..

Οσο για το κρεας, εγω του δινω καθε μερα κοτοπουλο. Δεν μου ειπε κατι αλλο ο γιατρος..Μια φιλη μου, 2 μερες την εβδομαδα του εδινε σκετα λαχανικα.Εμενα επειδη δεν τρωει κατι αλλο μου φαινεται οτι δεν θα χορταινει με σκετα λαχανικα..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Sue με το καλό! Άντε να έχει μια μικρή αδελφούλα να προσέχει ο παίδαρος σας ;);) Εμάς πάντως ο γιατρός από τους 3 μήνες μας είχε πει "εγώ λέω είναι κορίτσι" αν και μας ξεκαθάρισε ότι δε φαίνεται και τπτ σε εκείνη τη φάση και μας το είπε αυτό επειδή ξερει ότι και να μας έλεγε μετά είναι αγόρι δεν έτρεχε τπτ. Όπως και να έχει έπεσε μεσα :tongue::tongue:

Ευχαριστω κοριτσακι!!!Αλλα και αδερφουλης να ειναι δεν θα με χαλασει καθολου:tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

με το καλό Sue γερό να ΄'ναι και ότι να ναι σίγουρα τώρα είναι πολύ νωρίς να δείξει στην αυχενική θα δείξει αν και αν είναι κορίτσι δεν θα δείξει και πάλι. Αλλά αφού δεν έχεις πρόβλημα μια χαρά εγώ δεν ξέρω ήθελα το δεύτερο κοριτσάκι και ευτυχώς πέτυχε η συνταγή.

για το θεμα κρεας που λετε .......κ εγω δινω 2 μερες κοτοπουλο(με λαχανικα) 2 μερες μοσχαρι με λαχανικα κ παει ετσι .τρωει καθε μερα κρεας ....αλλα εχει τυχει να ξαχασω να ξεπασωσω κ να του κανω σκετα λαχανικα ....... τρωει ομως καθε μερα κρεας αυτο μου ειπε η γιατρος . οπως τωρα θα προσθεσουμε καθε μερα ζυμαρικο μαζι με ολα τα αλλα. πραγμα που μου φινεται υπερβολη να σας πω την αληθεια ........... αλλα ετσι μου ειπε.

οσο τωρα για τα δευτερα παιδια κ τις καθηστερησεις που λετε .............αν το εκανα προγραμματισμενα το δευτερο ναι θα ηθελα κ γω να συλλαβω η αυτο το καλοκαιρι η το επομενο .......

αυτη την φορα δεν εχω προσεξει ομολογω λετε να ειναι κατι ????δεν ξερω τελευταια δεν εχω σταθερο κυκλο παντως ..............

στο νοσοκομειο που μπηκα για ενχειρηση αν ειχα συλλαβει 3-4 μερες πριν θα φαινοταν σε τοσες εξετασεις που εκανα????????????????? πηρα κ ναρκωση κ εεεεεεεεενα σορο φαρμακα :?:?:?:?

αν ειμαι δεν ξερω φυσικα τι θα κανω ................... αυτα

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα παντως το φυλο μου το ειχε πει στην αυχενικη .χαρακτηριστικα μου ειπε 70%αγορι .............. το θυμμαι σαν τωρα κ δωωωωωωωωωωωωωωωωστου κλαμα εγω.................

κ αυτος τρομαξε γιατι ισως υπεθεσε οτι δεν θελω αγορι(ενω στην πραγματικοτητα μονο αγορι ηθελα..ντροπη μου) κ να αρχιζει να μου τα αλλαζει κ να μου λεει ελα σωπα γερο να ειναι .μπορει να ειναι κ κοριτσι ποτε δεν ξερεις............ κ μολις μου ειπε αυτα παλι εκλαιγα

88M1p3.pngycQap3.png

και εγώ είχα πάρει αντιβίωση γιατί ήμουν αρρωστη .Δεν ξέρω αν φαίνεται ή θέλει αποκλειστικά χοριακή. Τι περνάμε εμείς οι γυναίκες πάντως όταν θέλουμε να μείνουμε έγκυες φοβόμαστε και δεν θέλουμε να δούμε περίοδο και κάθε μήνα παρακαλάμε να έχουμε περίοδο.

Εγώ πάντως αν μέχρι και την Παρασκευή δεν έχω κάτι πάω για χοριακή κατευθείαν δεν θέλω να με φάει η αγωνία το σαβ/κο

με το καλό Sue γερό να ΄'ναι και ότι να ναι σίγουρα τώρα είναι πολύ νωρίς να δείξει στην αυχενική θα δείξει αν και αν είναι κορίτσι δεν θα δείξει και πάλι. Αλλά αφού δεν έχεις πρόβλημα μια χαρά εγώ δεν ξέρω ήθελα το δεύτερο κοριτσάκι και ευτυχώς πέτυχε η συνταγή.

:D:D:D:D:D

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...