Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρουλα...τωρα το ειδα το ποστ σου!!

καλο διαβασμα...

κι εγω σημερα παρελαβα το βιβλιο του Γιωσαφατ και θα πεσω με τα μουτρα!!

Το χαλι το ειχα παρει πριν 2 χρονια,ειναι λιγο πιο χοντρο απο οτι μια κουρελου...να φανταστεις διπλωνει σαν κουβερτα,σε κοκκινο χρωμα!!100% βαμβακι!!!

Να το ριξω στα εμβολια(ηταν και 2);;;;Να το ριξω στο αλμα;;;;Καπου να το ριξω για να παρω κουραγιο......:confused::confused:

Κοιμηθηκε 1,30, ξυπνησε 2,3,4, και στις 7 αρχισε να παιζει και να φωναζει....... Τωρα ειναι στο παρκο και μαλωνει το εκπ/κο σκυλακι.....

Εμεις πηραμε παιδικο χαλι(συνθετικο), ενα απο τα 5 που βρηκαμε στην διασταση που θελαμε(2χ3) και το σπιτι το εχω στρωσει αλλα ολα ειναι συνθετικα. Βαζω και εγω μια πικε κουβερτα οπου τον ακουμπαω, παρολο που δεν μπαινουμε με παπουτσια στο σπιτι. Η γιατρος ειπε για το δωματιο οχι μαλλινο και να ειναι με μικρο πελλος.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Να μην ανησυχείς καθόλου. Άσε τον παιδίατρο να ανησυχεί και κάνε ό,τι σου λέει. Εγώ έκανα το λάθος να μην του δίνω συχνά κρέας. Επειδή εμένα δεν μου αρέσει και μαγειρεύω το πολύ δύο φορές τη βδομάδα κρέας, έκανα το ίδιο και στο παιδί. Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έκανα πατάτα χοντρή και σκέφτομαι ότι μεθαύριο πρέπει να το συζητήσω με την παιδίατρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν διευκρίνησε πόσες πόσες φορές τη βδομάδα να του δίνω κρέας, αλλά κι εγώ... Άσε... Έχω κάτι τύψεις...

ασε μαιρουλα κι εγω το ιδιο κανω....γιατι λες οτι εκανες βλακεια???

στειλε μου pm αν ειναι....

οσο για το χαλι εγω πηρα απο εδω για το δωματιο του...

στο σαλονι οταν ειμαστε τον εχω ή στο παρκο ή καθομαστε στον καναπε:D

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=64

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα:D

ποπο ολονυχτια σημερα τι εγινε...θα κουτουλατε σημερα μανεσ ...αχ τι να κανετε κ εσεισ υπομονη μην τα ξαναλεμε:tongue:

κ εμενα σημερα ολο με σηκωνε κ κοιμωμουν με διαστηματα:confused:

κρατησε κ τα παιδια αυτην την εβδομαδα δεν τα παω σχολειο μην κολησουν τπτ κ μετα δεν μπορεσουμε να παμε σαλονικη:mrgreen: ,ααααα μου ειπε η γιατροσ κυκλοφορει κ μια ιωση βαρια εστειλε εντατικη μωρο κ μου ειπε κ αυτη να μην τα στελνω αν μπορω αυτεσ τισ μερεσ :(

τωρα βλεπουν κ τα τρια παιδικα στην τηλ. μετα θα αρχισουν τουσ τσακωμουσ κ εγω θα κανω τον διαιτητη:mrgreen: τουλαχιστων να πληρωνομουν κ ολασ !!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μαιρουλα...τωρα το ειδα το ποστ σου!!

καλο διαβασμα...

κι εγω σημερα παρελαβα το βιβλιο του Γιωσαφατ και θα πεσω με τα μουτρα!!

Το χαλι το ειχα παρει πριν 2 χρονια,ειναι λιγο πιο χοντρο απο οτι μια κουρελου...να φανταστεις διπλωνει σαν κουβερτα,σε κοκκινο χρωμα!!100% βαμβακι!!!

poio vivlio tpu Giosafat???

ton akousa se mia empompi ligo prin genniso kai me exei epireasei polu stin anatrofi tou loukouma! gia doste leptomereies

uDLqp1.png

Καλημερααααααααααα!!!!εχω λιγες μερες να μπω κ ποσα γραψατε!!!!!!σας διαβασα χτες το βραδυ αλλα ημουν πολυ κουρασμενη μετα το ταξιδι!!!!ναι ναι γυρισαμε Αθηνα,σνιφ,σνιφ!!!!θελω να ξαναγυρισω Κυπρο!!!

Ριτα μου καλη αναρρωση!!!!!

θυμαμαι αποσπασματικα τι γραφατε!εχω κ γω εναν ταρζαν στο σπιτι μου!!!

μπουσουλαει,σηκωνετε χοροπηδαει,κοπανιετε γενικοτερα!!κ της αρεσει πολυ να τη κραταμε κ να περπαταμε γυρω γυρω στο σπιτι!!!!

ειναι λιγο αρρωστουλα η παπαρουνα μου!!!οπως κ γω!!καπου κολλησε ο αδερφος μου ο μικρος στη Κυπρο κ μας εχει κολλησει ολους!!κ χτες στο αεροπλανο ειχε λιγο πυρετο,ευτυχως κοιμοταν σε ολο το ταξιδι!!

οσο για το κρεας που λετε,εγω καταλαβα απο το γιατρο οτι χρειαζετε καθε μερα γιατι εχουν αυξημενη αναγκη απο σιδηρο,δεν το ρωτησα αλλα ετσι καταλαβα!!!

Λοιπον!!!!sue k eleni εγω μενω Ν.Φιλαδελφεια εκει που ειναι ο Κενταυρος!!!πολυ κοντα σας απ οτι καταλαβα κ η δουλεια μου ειναι στο Ν.Ηρακλειο!!!!!

φιλακια!!!!!!!αν θυμηθω κατι αλλο σας ξαναγραφω!!!!

rXrPp3.png

Καλημερα μανουλιτσες!!!!

Κουραγιο στις ξενυχτησες!!!!

Ελενη, Πασχαλιτσα,Θενα ευχαριστώ για τις φιλοφρονησεις τια τον γιο!Ειμαι κι εγω μια περηφανη ερωτευμενη μανα!!

Χαλι θελω να παρω κι εγω, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο, δεν το ειχα σκεφτει.Αλλα θα παρω κατι που να μην προκαλει αλλεργιες σιγουρα..Στο υπολοιπο σπιτι εχω στρωσει αλλα οταν τον βαζω κατω, χρησιμοποιω ενα κουβερλι.Αυτος ομως παει στην ακρη του και προσπαθει να τραβηξει τις κλωστες του χαλιου γιατι ειναι κοκκινο-πρασινο και τον εξιταρει!

Ριτακι με το καλο να οργανωθει η βαφτιση!Να μας πεις κι εσυ νεα απο το γιατρο!Τι εγινε, ολα μαζι εκαναν εμβολιο αυτες τις μερες?

Να σας πω και τα νεα απο το σπορακι μας, που δεν ειναι πλεον σπορακι

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερααααααααααα!!!!εχω λιγες μερες να μπω κ ποσα γραψατε!!!!!!σας διαβασα χτες το βραδυ αλλα ημουν πολυ κουρασμενη μετα το ταξιδι!!!!ναι ναι γυρισαμε Αθηνα,σνιφ,σνιφ!!!!θελω να ξαναγυρισω Κυπρο!!!

Ριτα μου καλη αναρρωση!!!!!

θυμαμαι αποσπασματικα τι γραφατε!εχω κ γω εναν ταρζαν στο σπιτι μου!!!

μπουσουλαει,σηκωνετε χοροπηδαει,κοπανιετε γενικοτερα!!κ της αρεσει πολυ να τη κραταμε κ να περπαταμε γυρω γυρω στο σπιτι!!!!

ειναι λιγο αρρωστουλα η παπαρουνα μου!!!οπως κ γω!!καπου κολλησε ο αδερφος μου ο μικρος στη Κυπρο κ μας εχει κολλησει ολους!!κ χτες στο αεροπλανο ειχε λιγο πυρετο,ευτυχως κοιμοταν σε ολο το ταξιδι!!

οσο για το κρεας που λετε,εγω καταλαβα απο το γιατρο οτι χρειαζετε καθε μερα γιατι εχουν αυξημενη αναγκη απο σιδηρο,δεν το ρωτησα αλλα ετσι καταλαβα!!!

Λοιπον!!!!sue k eleni εγω μενω Ν.Φιλαδελφεια εκει που ειναι ο Κενταυρος!!!πολυ κοντα σας απ οτι καταλαβα κ η δουλεια μου ειναι στο Ν.Ηρακλειο!!!!!

φιλακια!!!!!!!αν θυμηθω κατι αλλο σας ξαναγραφω!!!!

Καλως επιστρεψατε Andith! Περαστικα της μικρουλας σου!Να γινει καλα και να τη χαιρεσαι!Σχετικα κοντα ειμαστε. Που δουλευεις στο Ηρακλειο? Εγω δουλευω στην Μαρ.Αντυπα κοντα στο ΟΑΚΑ.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

kaλημερα κ απο μενα!!!!

τι καλα που γεμιζει το καφε παλι !

τι εγινε εχτες λς στους παιδιατρους ειμασταν ??????

λοιπον εμεις ειμαιστε 73εκ 8870γρ κεφαλι να σας πω ???!!!!! 46μισο αμε!

μας εδωσε κ εναν ειδικο ορο για την μυτη με περισσοτερο αλατι γιατι ροχαλιζει τα βραδια :shock: δεν ειναι ομως κρυωμενος λιιιιιιιιιιγο φλεμτα λεει εχει τιποτα το ανησυχητικο. κ το ροχαλητο ισως ωφειλεται σε ανατομικο "προβλημα" στην μυτουλα (=μικρη μυτη σαν κουμπακι)

ξεκιναμε ζυμαρικα καθε μερα μαζι με κρεας ( αστρακι, ρυζακι,κοφτο μακαρονακι, χυλοπιτες κ τραχανα)

σημερα ποναω αρκετα αλλα θα παμε στον γιατρο για να με δει κ για να μου κοψει τα ραμματα:?:-?:?

sue ?????????// δεν θα πηγαινες να δεις το σπορακι σου ???ολα καλα?περιμενουμε νεα

andith μου καλως ηρθατε !!!!! κ περαστικα στην ομορφουλα σου

88M1p3.pngycQap3.png

Να σας πω και τα νεα απο το σπορακι μας, που δεν ειναι πλεον σπορακι

Δεν ξερω γιατι κοπηκε το κειμενο, το ξαναγραφω:

Να σας πω και τα νεα απο το σπορακι μας, που δεν ειναι πλεον σπορακι, αλλα μικρογραφια μωρου!Κουνιοταν συνεχεια, αφου ο γιατρος μου λεει "τι εφαγες και χορευει ετσι?"Καλα μας βρηκε ευτυχως.Οσο για το φυλο, ειδε κατι σαν "χειλη", οποτε πιθανον κοριτσι, αλλα θα μας πει την αλλη φορα σιγουρα.Μπορει να φανει και στην αυχενικη, σε 10 μερες θα την κανουμε.

Σας χαιρετω, καλημερες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κουκλες....θα συμφωνησω κ εγω με τη Μαιρη το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του κ αυριο μεθαυριο μπορει ο δικος μου να εινια ο πιο κοντος ;) νατασα φοραει ρουχα 12-18 μηνων...αλλα το σοι του αντρα μου ειναι πολυ ψηλοι οποτε εχει να παρει το παιδι...εγω γενικα δεν αχωνομαι...ουτε ιδιαιτερη διατροφη του κανω...υπαρχουν κ μερες που δε θελει να φαει....ουτε τον παω συνεχεια για ζυγισμα πλεον...οσο τον βλεπω χαορυμενο κ γελαστο αυτο με νοιαζει

πολλες καλημερες

γεια σας κορίτσια είμαι έτοιμη να σκάσω είχα αδιαθετήσει 15 και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. έχω γενικά σταθερό κύκλο από 28 εώς 30 ημέρες το πολυ. Δεν έκανα κάτι χωρίς προστασία αλλά δεν ξέρω έχω αγχωθεί τόσο πολύ. Και επέιδή όλα τα κουφά σε εμένα συμβαίνουν δεν αποκλείω τίποτα. Δεν θέλω άλλο μωρό αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και στο μέλλον γιατί από τα ξενύχτια μια με το μικρό και μία με τη μικρή τα έχω δει όλα. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...