Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θρεφτάρια όλες σας μου φαίνεται:roll::roll::lol::lol:. Εγω αύριο θα τον ζυγήσω όπως κάθε Τετάρτη και θα σας πω. Την προηγούμενη φορά ήταν 8κγρ.

Ριτα περιμενουμε νέα απο το γιατρο.

Καλα ρε συ φαιρυ τι νούμερο φοράει? 2 χρονών??:confused::confused::confused:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΘΑ ΠΑΣ ? ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ..:mrgreen::mrgreen:

Οχι δεν έχω ενημερωθεί για κανένα ταξίδι. Μάλλον το επόμενο θα είναι και το οριστικο!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Vre natasa ayto den einai tpt.....

Exw pantws arketous gnwstous pou to skeftontai sovara...

Rita poly xarhka me ta nea!!kai apo edw kai pera ksereis, oti problhma yparxei, to syzhtame ligo, gkriniazoume ligo oles mazi kai tsoup! :tongue::tongue:

Thena se perimenoume!de tha mas sthseis e?

Ki emeis paidiatro eimastan. 7700 kai 68 pontous ... Malon eimaste oi pio mikroules.. Alla apo kefali ... 45!! Mas prosthese kai zymarika-ospria-giaourti sto faghto (na trwgame kiolas kala tha htan...)

Ante filakia polla kai kalhnuxta!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Vre natasa ayto den einai tpt.....

Exw pantws arketous gnwstous pou to skeftontai sovara...

Rita poly xarhka me ta nea!!kai apo edw kai pera ksereis, oti problhma yparxei, to syzhtame ligo, gkriniazoume ligo oles mazi kai tsoup! :tongue::tongue:

Thena se perimenoume!de tha mas sthseis e?

Ki emeis paidiatro eimastan. 7700 kai 68 pontous ... Malon eimaste oi pio mikroules.. Alla apo kefali ... 45!! Mas prosthese kai zymarika-ospria-giaourti sto faghto (na trwgame kiolas kala tha htan...)

Ante filakia polla kai kalhnuxta!!

iremisa tora den eimaste oi pio adunatoi!

uDLqp1.png

Hello! Hello! Hello!

Τι κάνετε κούκλες; Όλα καλά;

Μια χαρά είναι τα παιδάκια μας. Σταματήστε το μέτρημα και το ζύγισμα. Δεν είναι αριθμοί να τα βάλουμε στη στατιστική. Αμάν πια αυτό το άγχος! Θα μας φάει... Εμένα με πιάνουν άλλα τρελά. Never mind...

Ριτάκι χαίρομαι πάρα πολύ που λύθηκε το θέμα με τη βάφτιση! Φαντάζομαι την έκφρασή σου όταν το έμαθες! :tongue:

Σήμερα βγήκαμε βόλτα. Βρήκα κάτι καδράκια για το δωμάτιο του παιδιού πολύ όμορφα και τα πήρα. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα πόσο έκαναν : 110 ευρώ. Δεν είναι πολλά; Τέλος πάντων, το δωμάτιό του δεν έχει διακοσμητικά, μόνο παιχνίδια αραδιασμένα, οπότε χαλάλι. Να σας ρωτήσω κάτι : τελικά τι κάνατε με τα χαλιά; Εμάς η παιδίατρος μας απαγόρευσε τα μάλλινα και του αγοράσαμε μια μονόχρωμη μοκέτα σε διάσταση χαλιού. Άραγε το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο σπίτι; Θα την ρωτήσω μεθαύριο, αλλά ήθελα και τη δική σας άποψη.

Λοιπόν, άλλο νέο : μάλλον πάω για βαρβάτη τενοντίτιδα. Σήμερα ζήτησα από τη μαμά μου να με βοηθήσει τις επόμενες μέρες γιατί δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα. Τα κορίτσια που βρεθήκαμε την Κυριακή κατάλαβαν τι περνάω! Δεν έχω παιδί εγώ! Κομπρεσέρ έχω! Πάνω - κάτω! Μπρος - πίσω! Και όταν είναι στο χαλί... Αχ! Προπόνηση κανονική! :lol: Καμαρώνει ο μπαμπάς του ο πονηρός! :lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

Το απίστευτο συνέβη... ο Γιάνναρος απόψε μ' έχει ξεκάνει... δε τον παίρνει ο ύπνος με τίποτα.. και είναι γκρινιαρούλης... πονάνε τα πάνω ούλα του μάλλον του καημένου... τον έχω αφήσει κανένα πεντάλεπτο να ψευτοκλαίει... νιαουρίσματα... μπαίνω μέσα να τον χαιδέψω λίγο, να του δώσω και την πιπίλα του και να τον ηρεμήσω λιγάκι με αγκαλιά μανούλας και τι αντικρύζω η μάνα...?!?!?! Έχει βγει από τις κουβέρτες (σεντόνι, μια πικέ και ολόκληρο πάπλωμα!) και έχει καταφέρει και έχει σηκωθεί και με περίμενε καθιστός ο κύριος... lol lol lol έχει γύρω στις δέκα μέρες που μπορεί και σηκώνεται από μπρούμυτα και κάθεται μόνος του.. αλλά συνήθως χρειάζεται αρκετό χώρο για να κάνει όπισθεν και ν' ανέβει... τώρα πώς τα κατάφερε μέσα στην κούνια και μάλιστα με τόσες κουβέρτες!!! Αχ νομίζω ότι κοιμήθηκε τώρα... δεν ακούω νιαουρίσματα... :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Hello! Hello! Hello!

Τι κάνετε κούκλες; Όλα καλά;

Μια χαρά είναι τα παιδάκια μας. Σταματήστε το μέτρημα και το ζύγισμα. Δεν είναι αριθμοί να τα βάλουμε στη στατιστική. Αμάν πια αυτό το άγχος! Θα μας φάει... Εμένα με πιάνουν άλλα τρελά. Never mind...

Ριτάκι χαίρομαι πάρα πολύ που λύθηκε το θέμα με τη βάφτιση! Φαντάζομαι την έκφρασή σου όταν το έμαθες! :tongue:

Σήμερα βγήκαμε βόλτα. Βρήκα κάτι καδράκια για το δωμάτιο του παιδιού πολύ όμορφα και τα πήρα. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα πόσο έκαναν : 110 ευρώ. Δεν είναι πολλά; Τέλος πάντων, το δωμάτιό του δεν έχει διακοσμητικά, μόνο παιχνίδια αραδιασμένα, οπότε χαλάλι. Να σας ρωτήσω κάτι : τελικά τι κάνατε με τα χαλιά; Εμάς η παιδίατρος μας απαγόρευσε τα μάλλινα και του αγοράσαμε μια μονόχρωμη μοκέτα σε διάσταση χαλιού. Άραγε το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο σπίτι; Θα την ρωτήσω μεθαύριο, αλλά ήθελα και τη δική σας άποψη.

Λοιπόν, άλλο νέο : μάλλον πάω για βαρβάτη τενοντίτιδα. Σήμερα ζήτησα από τη μαμά μου να με βοηθήσει τις επόμενες μέρες γιατί δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα. Τα κορίτσια που βρεθήκαμε την Κυριακή κατάλαβαν τι περνάω! Δεν έχω παιδί εγώ! Κομπρεσέρ έχω! Πάνω - κάτω! Μπρος - πίσω! Και όταν είναι στο χαλί... Αχ! Προπόνηση κανονική! :lol: Καμαρώνει ο μπαμπάς του ο πονηρός! :lol:

mairy exeis dikio gia to zugisma oso kian leo den tha agxonomo toso anusixo!

ego exo valei mono 1 xali sto saloni pou ton vazo epano pano apo sentoni giati fovamai gia allergies. alloste fetos den eixe kai polla krua..akoma.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Το απίστευτο συνέβη... ο Γιάνναρος απόψε μ' έχει ξεκάνει... δε τον παίρνει ο ύπνος με τίποτα.. και είναι γκρινιαρούλης... πονάνε τα πάνω ούλα του μάλλον του καημένου... τον έχω αφήσει κανένα πεντάλεπτο να ψευτοκλαίει... νιαουρίσματα... μπαίνω μέσα να τον χαιδέψω λίγο, να του δώσω και την πιπίλα του και να τον ηρεμήσω λιγάκι με αγκαλιά μανούλας και τι αντικρύζω η μάνα...?!?!?! Έχει βγει από τις κουβέρτες (σεντόνι, μια πικέ και ολόκληρο πάπλωμα!) και έχει καταφέρει και έχει σηκωθεί και με περίμενε καθιστός ο κύριος... lol lol lol έχει γύρω στις δέκα μέρες που μπορεί και σηκώνεται από μπρούμυτα και κάθεται μόνος του.. αλλά συνήθως χρειάζεται αρκετό χώρο για να κάνει όπισθεν και ν' ανέβει... τώρα πώς τα κατάφερε μέσα στην κούνια και μάλιστα με τόσες κουβέρτες!!! Αχ νομίζω ότι κοιμήθηκε τώρα... δεν ακούω νιαουρίσματα... :)

Κι ο δικός μου τώρα τελευταία σηκώνεται και τον βρίσκω καθιστό στην κούνια. Το πιο αστείο είναι ότι χώνει το κεφάλι του μέσα στο mobile που είναι σαν καρουζέλ και έχει πολλή πλάκα!

Τρελόπαιδα! :lol::lol::lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

mairy exeis dikio gia to zugisma oso kian leo den tha agxonomo toso anusixo!

ego exo valei mono 1 xali sto saloni pou ton vazo epano pano apo sentoni giati fovamai gia allergies. alloste fetos den eixe kai polla krua..akoma.

Να μην ανησυχείς καθόλου. Άσε τον παιδίατρο να ανησυχεί και κάνε ό,τι σου λέει. Εγώ έκανα το λάθος να μην του δίνω συχνά κρέας. Επειδή εμένα δεν μου αρέσει και μαγειρεύω το πολύ δύο φορές τη βδομάδα κρέας, έκανα το ίδιο και στο παιδί. Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι έκανα πατάτα χοντρή και σκέφτομαι ότι μεθαύριο πρέπει να το συζητήσω με την παιδίατρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν διευκρίνησε πόσες πόσες φορές τη βδομάδα να του δίνω κρέας, αλλά κι εγώ... Άσε... Έχω κάτι τύψεις...

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Ριτακι...ειδες για να εισαι υπομονετικη???Μπραβο...τελεια τα νεακια για την βαφτιση!!!

Μαιρουλα,εγω εχω ενα μαλλινο στο σαλονι και στα υπολοιπα δωματια τιποτα.Οταν με το καλο θα παμε στο αλλο σπιτι κι εχει δωματι η Πηνελοπη θα της βαλω ενα μεγαλο βαμβακερο που εχω απο Ικεα.

Κοριτσια,της πηρε περπατουρα ο θειος για δωρο και την εχουμε πανω-πανω αλλα τα ποδαρακια της ειναι εντελως κατω...ενω υποτιθεται οτι πρεπει να παταειμονο στα δαχτυλακια και στο μαξιλαρακι του πελματος μπροστα.

Πιο πολυ βεβαια την εχω για να στεκεται ορθια και να παιζει με τα πληκτρα αλλα κριμα τα 60 ευρω...

Γεια σας κοριτσια!!

Ριτακι...ειδες για να εισαι υπομονετικη???Μπραβο...τελεια τα νεακια για την βαφτιση!!!

Μαιρουλα,εγω εχω ενα μαλλινο στο σαλονι και στα υπολοιπα δωματια τιποτα.Οταν με το καλο θα παμε στο αλλο σπιτι κι εχει δωματι η Πηνελοπη θα της βαλω ενα μεγαλο βαμβακερο που εχω απο Ικεα.

Κοριτσια,της πηρε περπατουρα ο θειος για δωρο και την εχουμε πανω-πανω αλλα τα ποδαρακια της ειναι εντελως κατω...ενω υποτιθεται οτι πρεπει να παταειμονο στα δαχτυλακια και στο μαξιλαρακι του πελματος μπροστα.

Πιο πολυ βεβαια την εχω για να στεκεται ορθια και να παιζει με τα πληκτρα αλλα κριμα τα 60 ευρω...

Αφού είναι πανύψηλη η Πηνελόπη σου! Λογίκο δεν είναι;

Δεν πειράζει. Δεν νομίζω ότι θα την βλάψει αυτό. Εσείς τι λέτε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...