Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι !!!!!!!!!!!!!

το κακο ειναι οτι τα θυμαστε κ σεις! πω πω πραγματικα σας εχω πριξει για τοσα πολλα θεματα χαχαχχαχαχα αφου αντεχετε ακομα ! μπραβο σας!

xanthia diavase kalutera:

SAS eixa prixei

uDLqp1.png

εχουμε σκεφτει μια στο φαληρο που εχει χωρο κ για τα αυτοκινητα ........

αν δεν εχουμε προβλημα με τον παπα (μην ξεχναμε οτι εχω πανρευτει με πολιτικο κ ποιοι εχουν κολληματα) κ κτα 90% εκει ............ αγ.κωσταντινος λεγεται

κ λογικα θα ειναι πολλα ατομα(επιθυμια των πεθερικων)τραπεζι θα κανουμε αλλα δεν ξερουμε για ποσους (μαλλον παλι πολλους) κ δεν εχουμε σκεφτει περιοχη κ τετοια

min to peis ston pappa. de nomizo na mporei ta mothei allios

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

και ναι η ξανθια εκανε το θαυμα της ....................

η ανακαλυψη του τοξου !!!! (για μενα τουλαχιστον )

λοιπον φιλες μου

ολες εχουμε παραπονεθει κατα καιρους οτι γραφουμε γραφουμε κ ξαφνικα τσουπ..ολα εξαφανιζονται σωστα???????????????

αν πατε λοιπον στο παραθυρο εκεινο που γραφυμε(απαντηση) κ γραψετε το κατεβατο σας κ εξαφανιστει τι κανετε?

τραβατε τα μαλλια σας?γκρινιαζετε? οοοοοοοοοοοοοοχι !

πατε πανω πανω στο παραθυρο(απαντησης.....οπου γραφατε) εκει που εχει κ την επιλογη για χρωμα η γραμματοσειρας................κ τι παταμε για ν αεμφανιστει ξανα το μηνυμα μας???????????

το τοξακι το τελευταιο δεξια

για δοκιμαστε το ......

πιανει ?????

νομιζω μολις το ανακαλυψα! ε ρε τι κανει η βαρεμαρα

88M1p3.pngycQap3.png

ante ritaki sou katse telika iparxi theo telika meni mono na mas kalesis:mrgreen:

στειλε μου ξανα τους αριθμους σου γιατι δεν τους ειχα αποθηκευσει .............

εγω θα σας καλεσω ολες κ το υποσχομαι να δουμε ποιες θα με τιμησουν !

δεν το πιστευω ακομα κοριτσια

τι θεμα ανοιξαμε εχτες .........πωπω !

απτην χαρα μου θα παω κ γω στην παιδοατρο μαζι με τον γιωργη κ τον αγγελο σε καμια ωρα ...... εεεχεχεχ αφορμη εψαχνα!

88M1p3.pngycQap3.png

στειλε μου ξανα τους αριθμους σου γιατι δεν τους ειχα αποθηκευσει .............

εγω θα σας καλεσω ολες κ το υποσχομαι να δουμε ποιες θα με τιμησουν !

δεν το πιστευω ακομα κοριτσια

τι θεμα ανοιξαμε εχτες .........πωπω !

απτην χαρα μου θα παω κ γω στην παιδοατρο μαζι με τον γιωργη κ τον αγγελο σε καμια ωρα ...... εεεχεχεχ αφορμη εψαχνα!

μωρη τρελή πρόσεχε το πόδι σου γιατι σε βλέπω στη βάφτιση με σινιον μαλί, φορεμα και το συνολάκι πακετάκι με την πατεριτσα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Και τα δυο θα μου αρεσαν!!Εχω κολλησει με τα αγορακια τωρα λογω του γιου αλλα και κοριτσι να ειναι παλι θα χαρω!

Σας στελνω φωτογραφια του μικρου μου!Ελπιζω να ανεβει.

suedaki τι κουκλι ειναι αυτο καλε??????????

εχουμε το ιδιο σετ σαλιαρες...:D

ριτακι τι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! νεα ???

με το καλο η βαφτιση....

αντε ξεκινα να ψαχνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Nα΄μαι κι εγώ πάλι!! :)

Τα περάσαμε όμορφα όμορφα όμορφααααα!! :)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κορίτσια για τις ευχές! Αχ σε όλα τα μαγιόπαιδα (και όχι μόνο :)) τα καλύτερα πάντα εύχομαι από την καρδιά μου!!!

Αχ είμαι ερωτευμένη η μάνα!!!! Δηλαδή λιώνω.... δεν υπάρχει ο Γιάνναρος μου!! Επίσημα Γιάννης πλέον!!! Και χριστιανός :)

Συνεχίζω το διάβασμα κι επιστρέφω να σας γράψω λεπτομέρειες! :)

Ριτάκι αχ μπράβο πολύ χαίρομαι!!! Πραγματικά δε φαντάζεσαι πόσο αξίζει να το ζήσεις κοριτσάρα μου!!! Δε το περίμενα ότι θα με συγκινούσε τόσο πολύ η βάπτιση κορίτσια αλλά τελικά νομίζω πως είναι από τα καλύτερα μυστήρια... και το μυστήριο του γάμου ξεπερνάει!

Να πω ότι εμένα Ριτάκι μου έβγαλε: "Ιερή Συμμαχία"

Αν σταματήσετε να προσπαθείτε να μετριάσετε τον έμφυτο παρορμητισμό του, η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη. Επιτρέψτε στο επικοινωνιακό του χάρισμα να εκφραστεί και να αναπτυχθεί και ακολουθήστε το σε όλες του τις δραστηριότητες. Το έχει ανάγκη..

Αυστηρή μαμά μάλλον θα'μαι... χιχιχιχι

Επιστρέφω!!! ;)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Μπραβο ριτα πολυ καλα νεα, ωρα για ετοιμασιες λοιπον!!

Sue κουκλος ο μικρος, αχ βρε τα μαιοπαιδα θα καψουν καρδιες.......

Νατασσα και εμενα τελευταια ολο και μειωνει τα φρουτα, τωρα τρωει με το ζορι 100μλ, φαση ειναι θα περασει μην ανησυχεις.

Fairy 83!!!!Καλα μιλαμε για φοβερη αναπτυξη!

Πηγαμε παιδιατρο σημερα 9100 και 73, μια χαρα μας βρηκε. Μας εβαλε κοτοπουλο, ολα τα λαχανικα και τα φρουτα(οσα ειναι εποχης, σε αυτο επιμενει πολυ) και ζυμαρικα.

Εμε

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ηρθαμε κ εμεισ απο το γιατρο , 10300 ο χοντρουλησ κ 73π κεφαλι 45 ριτα ,εσυ δεν ηρθεσ ακομη που σουρτουκευεισ σακατεμενη μανα:tongue::tongue:.

sue κουκλοσ ειναι κ σου μιαζει νομιζω.

douar κ παλι να σου ζησει ο επισημοσ Γιανναροσ :-D

fairy μπασ κ δεν τα μετραν με μεζουρα εκει πανω που ειστε ,δε μπορει τοοοση διαφορα ,τι τρωει κ δεν μασ το λεσ?:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...