Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω τολμησα κ του πηρα ζιβαγκο μπλουζακι για να το φοραει με μια σαλοπετα που εχει κ μην σας πω τι γινε ............ τι κουμπακια μου λες εσυ????????

κοντεψα να του την βγαλω με το ψαλιδι :shock:

θα σας πω ομως το βραδυ ............ ακριβως μετρησεις να παθετε σοκ(με την κεφαλα του ) απλα εχει μικρα χαρακτηριστικα στο προσωπακι κ ξεγελαει καπως

αχαχαχα ετσι ηταν κ ειναι εμενα ο Γιωργοσ ακομη ,εχει τουρλα το κεφαλι πισω κ δεν μπαινει ποτε ευκολα στα μπλουζακια ουτε στα πόλο που εχουν μπροστα κουμπια πρεπει να του κοψω λιγο το γαζι παρακατω κ αν μπει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλες !!!!!!!!!!!!

eλατε εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(δεν ζητουσα κανενα ευρωπουλο?χεχεχεε)

με πηρε τηλ η πεθερα μου

ο πεθερος πηγε απτην ναυτιλιακη εταιρεια να κοψει κινηση κ του ειπαν επισημα οτι πριν τον μαιο δεν προκειτε να ταξιδεψει .......θα αλλαχτουν τα πληρωματα πριν το καλοκαιρι !!!!!!!!!!!!

αυτο σημαινει οτι θα συζητησουμε σοβαρα αυτες τις μερες για την βαφτιση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απριλιο -μαιο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ????????????

ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

φιλες !!!!!!!!!!!!

eλατε εχω νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(δεν ζητουσα κανενα ευρωπουλο?χεχεχεε)

με πηρε τηλ η πεθερα μου

ο πεθερος πηγε απτην ναυτιλιακη εταιρεια να κοψει κινηση κ του ειπαν επισημα οτι πριν τον μαιο δεν προκειτε να ταξιδεψει .......θα αλλαχτουν τα πληρωματα πριν το καλοκαιρι !!!!!!!!!!!!

αυτο σημαινει οτι θα συζητησουμε σοβαρα αυτες τις μερες για την βαφτιση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απριλιο -μαιο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ????????????

ειμαι τοσο χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den legame gia kanena laxeio!!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

κ αν τυχον κ με ακουσετε να γκρινιαζω για το οτι δεν εχω χρονο για ψαξιμο κ τετοια να με κραξετε ολες!

σημασια εχει οτι θα γινει χριστιανος κ οχι αν ολα ειναι τελεια...........σωστα ?!

fairy ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

κ αν τυχον κ με ακουσετε να γκρινιαζω για το οτι δεν εχω χρονο για ψαξιμο κ τετοια να με κραξετε ολες!

σημασια εχει οτι θα γινει χριστιανος κ οχι αν ολα ειναι τελεια...........σωστα ?!

fairy ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

de se fovamai esena katholou! tha ta prolaveis ola kai tha einai kai teleia!

1magia einai oraia!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ritaki φοβερα νεα!!!!! Ειδες τυχη???

Μην αγχωθεις, ολα καλα θα πανε, μια χαρα προλαβαινεις!Εμεις μεσα Ιουλιου αποφασισαμε βαφτιση και αρχες Σεπτεμβρη βαφτισαμε!

Με το καλο!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

νατασσακι τελεια η ιδεα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτομαγια ειναι κυριακη οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι η ημερομηνια κ η εκλησια ε? απο κει πρπει να αρχισω ?????????????

ωραια εχω θεμα για να μην σκεφτομαι την κ@λοδουλεια

88M1p3.pngycQap3.png

νατασσακι τελεια η ιδεα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτομαγια ειναι κυριακη οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι η ημερομηνια κ η εκλησια ε? απο κει πρπει να αρχισω ?????????????

ωραια εχω θεμα για να μην σκεφτομαι την κ@λοδουλεια

ekklisia k trapezi an kanete prota ap'ola.

pou skeftesai? peiraia?

uDLqp1.png

εχουμε σκεφτει μια στο φαληρο που εχει χωρο κ για τα αυτοκινητα ........

αν δεν εχουμε προβλημα με τον παπα (μην ξεχναμε οτι εχω πανρευτει με πολιτικο κ ποιοι εχουν κολληματα) κ κτα 90% εκει ............ αγ.κωσταντινος λεγεται

κ λογικα θα ειναι πολλα ατομα(επιθυμια των πεθερικων)τραπεζι θα κανουμε αλλα δεν ξερουμε για ποσους (μαλλον παλι πολλους) κ δεν εχουμε σκεφτει περιοχη κ τετοια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...