Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκιαααα

είμαι στη δουλειά και οπως καταλαβαίνετε βαριέμαι αφόρητα!!

naya μου χαθηκες ..τελικαβρεθηκατε?καταφερατε???

οταν λες πως θελει τον μπαμπα? ειναι στην αγκαλια σου κ του κανει χερακια αν τον δει ?

εμας απλα θελει να μας βλεπει . αν μας βλεπει δεν εχει προβλημα ετσι κ κανουμε να φυγουμε απτο δωματιο γινεται χαλασμος .

αχ Ρίτα όντως χάθηκα, όλο τρεξίματα και κόσμο είμασταν και στο τελος της μέρας βαριόμουν ακόμα και να σας διαβάσω, ήθελα μόνο αποβλάκωση. Συγχωρήστε με pleaseee...

Θέλει τον μπαμπα = για πάραδειγμα, εχει πεθάνει στη νύστα, την παίρνω αγκαλιά να την κοιμίσω και πλαντάζει στο κλάμα μέχρι να την πάρει ο μπαμπάς της να την κοιμίσει :?:???:

εννοείται ότι κι εμάς πρέπει να μας βλέπει ΠΑΝΤΑ!!!

Άσχετο, το ξέρατε ότι βάσει νόμου το παιδί πρέπει να δηλωθεί με όνομα στη ληξιαρχική πράξη γέννησής του; Εμείς από τότε το δηλώσαμε.

Εμεις το ξέραμε αλλά όταν τους είπε ο άντρας μου για όνομα ο υπάλληλος απάντησε "ε δεν πειράζει" και έγραψε αβάπτιστο...

Έχει βάλει σκοπό να μας ξεκάνει!

Είναι πολύ ζωηρός!

Ακόμα και στην αγκαλιά ή στο καρότσι ή όπου τέλος πάντων τον βάλουμε κάνει κούνια και χοροπηδάει. Αν δε του τραγουδήσουμε λίγο... Τρελός χορός!

Αχ κορίτσια αυτό πρέπει να το δείτε! Αφού ήρθε η Mary και αφήνει το καρότσι να τακτοποιηθεί η κοπέλα και ο μικρος με τα πισω-μπρος κουνούσε και το καρότσι μαζί! Όλα τα λεφτά!!

αυτο θα ηταν το καλυτερο να εχουν ενα πλανο αλλα δεν εχουν τιποτα. περιμενουν να χτυπησει το τηλ κ οταν γυρισει με το καλο (συνηθως καθεται πανω απο 6μηνο) να κανω την βαφτιση ............ ασε σημερα που ηρθαν αυτα τους ελεγα κ μου λεγαν πως ειναι νωρις ακομα

ρε συ Ρίτα, μήπως να κανονίζατε μια βάφτιση εξπρές στις επόμενες 2 βδομάδες να τελειώνετε???:confused::confused::confused:

...κουβαλαμε παντου το παπακι της μπανιερας,....καινουριο κολλημα τωρα αχαχαχαχα

πωπω κι εμεις αυτή τη φάση περνάμε, έφερε ο θειος της διαφορά παιχνιδάκια για την μπανιέρα και πρέπει πάντα να έχουμε τουλάχιστον 1 στο χέρι!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια αυτό πρέπει να το δείτε! Αφού ήρθε η Mary και αφήνει το καρότσι να τακτοποιηθεί η κοπέλα και ο μικρος με τα πισω-μπρος κουνούσε και το καρότσι μαζί! Όλα τα λεφτά!!

ταλιμπαν δηλαδη !!!!!!!!

πωπω μας τα λεει η κακομοιρα αλλα αλλονα το περιγραφεις κ εσυ :lol::lol::lol::lol:

ρε συ Ρίτα, μήπως να κανονίζατε μια βάφτιση εξπρές στις επόμενες 2 βδομάδες να τελειώνετε???:confused::confused::confused:

μεστο μυαλο μου εισαι φιλεναδ!!!!!!!!! προσπαθω να πεοσω τον αγγελο αλλα δεν θελει ......... η ελπιδα πεθαινει τελευταια ομως!

αντε σε συνχωρουμε που ουτε μας διαβαζες!!!!!!!!!!!!

ελα τωρα πες ο γιος της marys σε ποια κανε τα γλυκα ματια αυτη τη φορα??? ελα να το κανουμε μεσημεριανο !

88M1p3.pngycQap3.png

rita pigame theatro k meta gia potaki/fagito stin stoa alla to mualo mou itan sto loukoumako mou o opoios me ti mama mou pernaei polu kala.

vevaia molis me akouse mesa sti nuxta eskase ena xamogelo allo prama:D:D:D:lol::lol::lol:

kai o dikos mou kanei auto to kounima pou kanei tis mairys kai nomiza pos to kanoun ola ta mora!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ρε συ Ρίτα, μήπως να κανονίζατε μια βάφτιση εξπρές στις επόμενες 2 βδομάδες να τελειώνετε???:confused::confused::confused: QUOTE]

rita o petheroulis tora einai edo??

ναι ειναι εδω !

ο αγγελος δεν θελει γιατι θελουν βαφτιση με εφε κ κοσμο κ πανηγυρι κτλ οποτε πιστευει οτι δεν θα προλαβουμε

κ εχουμε κ θεμα με νονο που δεν εχουμε καταληξει

εγω του λεω να το βαφτισει ο αδελφος μου να τελειωνουμε αλλα αυτος δεν θελει να πλεκονται "σογια" σε κουμπαριες κ εκτος αυτου αν το πω στον αδελφο μου τελευταια στιγμη δεν θα εχει λεφτα (αυτη η βαφτιση εχει καταντησε σαν βραζιλιανικο η σαν την λαμψη)

88M1p3.pngycQap3.png

ego pantos gia to thema tou nonou pistevo pos prepei na to kanei kapoios pou tha to agapaei kai tha einai konta tou gia panta kai oxi kapoios filos diatontas asteras.

etsi emas tha mas to vaftisei i xaderfi mou (pou einai vevaia stin Xanthi)

kai emeis vaftisame tin kori tis kouniadas mou!!!!! Tin opoia exo treliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adunamia:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ειναι σπαστικο οταν δεν μπορειτε να αποφασισετε μονοι σας για τη βαφτιση του παιδιου σας!!!!Καταληξτε σε νονο πρωτα, Ριτακι και τα συζητατε με τον νονο.Κι εγω δεν ειμαι πολυ υπερ του να βαφτισω αδερφου μου παιδι αλλα δεν ειναι και κατα.Το θεμα ειναι να το αγαπαει ο νονος και να το βλεπει συχνα το παιδι. Κι εγω εχω βαφτισει της ξαδερφης μου το κοριτσακι.Ηταν κατι που μου το εβγαλε το συγκεκριμενο μωρο τοτε.Το αγαπουσα και το λαχταρουσα τοσο που της προτεινα να το βαφτισω.

Ελπιζω να καταληξετε συντομα και να αποφασισετε με ηρεμια για την πολυποθητη βαφτιση!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αντε σε συνχωρουμε που ουτε μας διαβαζες!!!!!!!!!!!!

ελα τωρα πες ο γιος της marys σε ποια κανε τα γλυκα ματια αυτη τη φορα??? ελα να το κανουμε μεσημεριανο !

αχ ασε, μας τον εφαγε τον γκομενο η Φωτεινούλα της Ειρήνης!! Εμ με το δικιο του το παληκάρι, εμεις μες στην γκρινια και τη μούχλα είμασταν...

ΑΛΛΑ αυτή τη φορά υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα!!! Ελπίζω να βρει χρόνο η Mary να τα ανεβάσει!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλε δουλειεσ δεν εχετε να κανετε?....μανεσ σου λεει μετα...βρε ουστ στα σπιτια σασ... πρωι πρωι μπουρου μπουρου ααααααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γλωσσουδεσ...........

οχι τπτ αλλο δεν προλαβαινω να σασ διαβασω αχαχαχαχα

εχω πολλεσ δουλειεσ παω

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...