Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kαλημερα φιλες μου !!!!!!!!!!!

σε λιγο φευγει ο αγγελος για δουλεια κ θαρθει η μανουλα μου να μου κανει κ κανενα φαγακι . αυριο το απογευμα θ αβγαλω τα ραμματα απτο γονατο κ μετα πρπει να το παταω σιγα σιγα . αντε να δουμε!!!!!

ελενακι αυτο δεν γινεται που προτεινεις γιατι ΟΤΑΝ θα φυγει δεν ξερει ποσο θα λειψει .....σιγουρα πανω απο 6μηνο ......αλλα δεν ξερει ακριβως.......... εξαρταται απτα λιμανια κ το κλιμα μεσα στο πλοιο........

pasxalitsa μου σε ποια βδομαδα βρισκστε?παω να κοιταξω κ γω (νομιζω μια μερα νωριτερα γεννησα εγω) πωωωωωωωωωωωωωω τι μας περιμενει :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ ναι πιστευω εχει ηδη ξεκινησει το αλμα...λεει κ καινουριες συλλαβες κ κουβαλαμε παντου το παπακι της μπανιερας,....καινουριο κολλημα τωρα αχαχαχαχ

καλημερα κουκλα μου !

καλα κουραγια κ καλη δυναμη :tongue::tongue::tongue::tongue:

ποσο εχω γελασει με το καινουργιο σας κολλημα!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμενα μεσα στην μερα κοιμαται οπως κοιμοταν.......1-2 ωρες το μεσημερι . αλλα το βραδυ μετα τις 12 οπως παντα κοιμαται .

88M1p3.pngycQap3.png

και εμένα το ίδιο δεν κοιμάται σεδόν καθόλου ενώ νυστάζει κοιμάται 1 ωρίτσα το πολύ μέσα στην ημέρα. Και είπα σήμερα καλά τα παιδιά μου δεν είναι του ύπνου αλλά αν είναι σε άλμα τι να πω.

Καλημερα κοριτσια!!!!

Να σας πω κατι, αυτα τα αλματα δεν τα εχω καταλαβει, ουτε μου εχει πει ποτε τιποτα ο γιατρος...Αν περναει αλμα ο δικος σου πασχαλιτσα θα περναει κι ο δικος μου που ειναι ιδια μερα γεννημενοι. Τι να περιμενω δηλαδη τις επομενες εβδομαδες στην ασυμπεριφορα του?

Πηγαμε πιδιατρο χτες, μια χαρα τον βρηκε.Εχει παρει τα πανω του στα κιλα.Οσο δεν πηρε στο πρωτο εξαμηνο, θα παρει τωρα.Ειναι 8650 κιλα και 71,8 ποντους.Εκλαιγε οταν τον ακροαζοταν ο γιατρος, και φυσικα με το εμβολιο λιγακι..Μας ειπε να του ξεκινησουμε γιαουρτακι μεσα στη βδομαδα και σε 2 εβδομαδες να αντικαταστησουμε το ρυζαλευρο με κρεμα δημητριακων. Μοσχαρι θα αργησουμε ακομη... Τη νυχτα αργησε λιγο να κοιμηθει, πηγε 12.30 και ξυπναγε στον υπνο του.Ευτυχως πεταγεται ο μπαμπας του αμεσως και δεν χρειαζεται να σηκωνομαι εγω.Με ποναει κι η μεση και δεν μπορω να σκυβω πανω απο την κουνια.... Αντε να δουμε και το αλλο σπορακι σημερα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Τεσσερα λοιπον τα φαφουτακια της παρεας.......:tongue:

Sue πηγαμε χθες στην καφετερια που λεγαμε και ηταν πολυ καλα(λιγο στριμωχτα τα καροτσια, ηταν και πολλα), αλλα εχει απλα απο κατω με παγκακια. Οποτε θες μου λες να παμε παρεουλα, εγω ειμαι πολυ κοντα και δεν εχω τις υποχρεωσεις τις δικες σου, αρα κανονιζεις και μου λες.

Εχει απο χθες το μπουμπουκι μου που παιρνει θεση μπουσουληματος, βεβαια δεν κανει κινηση ακομη αλλα το χαιρεται πολυ.:lol::lol::lol:

Ναι να παμε! Θα το χω στο μυαλο μου να παμε κανενα Σαββατοκυριακο που με βολευει εμενα!!

Να μας ζησουν τα φαφουτακια!:-D

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εμενα ποτε δεν ηταν του υπνου γιαυτο δεν μου κακοφαινεται !

xainti μου διαβαζα εχτες που ελεγες για καποιες κοπελες στην δουλεια σου κ σχετικα με το 6μηνο......

εγω οταν ηταν να παρω το 6μηνο που ειχα μιλησει με την δουλεια μου ειχα καταλαβει οτι ΘΕΛΟΥΝ να το παρω......... εκεινοι ουτε ενσημα δεν κολανε(απτον νομο) ουτε τους επιβαρυνουμε καπου σαν υπαλληλοι . απο κει κ περα ισως το προβλημα ειναι αφου γυρισουμε κ εφοσον η θεση μας ειναι "πιασμενη" απο αλλον .............

παντως συμφωνα με αυτο που μας ειπε η marsolan θα μπορει να τις απολυσει μετα το 15μηνο ........

που να σας πω κ κατι ???? απτο να με ταλαιπωρει σε καταστηματα στην αλλη ακρη του κοσμου κ να μου κανει χυχολογικο πολεμο, προτειμω να με απολυσει να παρω α 450 του οαεδ για 1 χρονο να ζοριστω λιγο οικονομικα αλλα να κατσω σπιτι μου στην ησυχια μου με το παιδακι μου ...........

σκεφτομαι λοιπον εγω τωρα αν δω οτι μου κανει ψυχολογικο πολεμο η δεν αντεχω η ιδια να ζητησω εικονικη απολυση(εστω μετα το 15μηνο) .......σιγα μην μου το κανει αλλα λεμε τωρα

αληθεια κοριτσια ποτε λετε να παρω για να ρωτησω σε ποιο καταστημα σκεφτεται να με στειλει ????

88M1p3.pngycQap3.png

με το καλο να δειτε το σπορακι σας σημερα!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια sue μου θελεις κοριτσακι αυτη τη φορα?η δεν σε νοιαζει καθολου ????

παιδαρος ο γιος σου !!!!!! μια χαρα οι μετρησεις του !

εμεις σημερα εχουμε παιδιατρο !

88M1p3.pngycQap3.png

sue perimenoume nea apo to sporaki sou!

giati tha argisete na fate mosxaraki? den trote katholou kreas akoma?

ritaki pare kamia evdomada prin pas alla an se troei i agonia pare opote theleis. oso gia ton paidiatro perimenoume na mas peis ta nea. kai ego prepei na pao mia apo autes tis meres.

fairy emas to diavatirio leei avaptisto.

Poso einai tora oi Giorgides (kgr,cm)? (gia na psaronoume emeis :D:D:D)

o dikos mou pantos molis xanakoimithike elpizo na koimithe kamia ora alla opote to leo ton akouo na xupnaei.

uDLqp1.png

Και τα δυο θα μου αρεσαν!!Εχω κολλησει με τα αγορακια τωρα λογω του γιου αλλα και κοριτσι να ειναι παλι θα χαρω!

Σας στελνω φωτογραφια του μικρου μου!Ελπιζω να ανεβει.

post-24267-14825440652985_thumb.jpg

post-24267-14825440654087_thumb.jpg

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

sue perimenoume nea apo to sporaki sou!

giati tha argisete na fate mosxaraki? den trote katholou kreas akoma?

.

Λογω της τροφικης αλλεργιας που ειχε, τα δοκιμαζουμε αργα αργα τα φαγητακια μας.Προς το παρον τρωει μονο κοτοπουλο,μετα μοσχαρι και ψαρι που ειναι αλλεργιογονο θα αργησει πολυ να φαει.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Και τα δυο θα μου αρεσαν!!Εχω κολλησει με τα αγορακια τωρα λογω του γιου αλλα και κοριτσι να ειναι παλι θα χαρω!

Σας στελνω φωτογραφια του μικρου μου!Ελπιζω να ανεβει.

einai glyyyyyyyyyyyyyyyyyyykas!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...