Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμμμ...τοτε εχεις πολυ σοβαρο λογο να το σκεφτεσαι ετσι!!!

Δεν το ηξερα οτι ειναι τετοια η δουλεια του και η φυση της!!!

Μακαρι να μαθετε συντομα τι πλανο υπαρχει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποσο δικιο εχεις Μαιρη μου....ετσι ειναι!!

Ριτακι δεν ξερω τι ταξιδι ειναι να παει ο ανθρωπος...εννοω ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...εκει μονο θα το ελαμβανα υποψιν μου!!

Αλλα κι ο κουνιαδος μου που λατρευει την ανηψια του θα ειναι Δανια και δεν ξερουμε ακομη ποτε θα γυρισει...τι επρεπε να κανω????Να μην κανονισω τιποτε και να περιμενω ποτε θα τα καταφερει???

Εγώ είμαι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια. Πέρασε πάρα πάρα πάρα πολύς καιρός για να πάρω χαμπάρι ότι συνέβαινε το εξής απλό : αυτοί σκέφτονταν πάντα την πάρτη τους, ο γιος τους επίσης κι εγώ ως καλό κορίτσι και άξια νύφη αυτούς. Για μένα ουδείς, ούτε καν εγώ. Αυτοί πάντα παράπονα γιατί τίποτα δεν ήταν αρκετό να τους ικανοποιήσει κι εγώ... :roll:

2522daf9de.png

swGop2.png

οταν λεω ταξιδι marsolan μου εννοω μπαρκο ειναι καπετανιος, για δουλεια θ φυγει. το τελευταιο γιατι βγαινει σε συνταξη .

απλα αυτη η δουλεια εχει ενα κακο............. δεν ξερεις ποτε θα χτυπησει το τηλ να σου πουν ελα στο ταδε λιμανι ν αναλαβεις το πλοιο.

Τότε να ευχόμαστε να γίνει σύντομα το τηλεφώνημα, σωστά; :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Κοίτα, έτσι όπως το θέτεις, εγώ το καταλαβαίνω και λέω μπράβο σου που το σκέφτεσαι. Ωστόσο, δεν θα ήταν καλύτερο να έπαιρναν τις αποφάσεις τους σχετικά με το ταξίδι λίγο συντομότερα για να ξέρεις;

αυτο θα ηταν το καλυτερο να εχουν ενα πλανο αλλα δεν εχουν τιποτα. περιμενουν να χτυπησει το τηλ κ οταν γυρισει με το καλο (συνηθως καθεται πανω απο 6μηνο) να κανω την βαφτιση ............ ασε σημερα που ηρθαν αυτα τους ελεγα κ μου λεγαν πως ειναι νωρις ακομα

κ ξερετε τι σκεφτομαι?θα γεννησει η μικρη κορη παλι θα βαφτισει κ εγω ακομα θα περιμενω ...........

δεν ξερω αν με τιμαει η χι.ουτε αν μου θα μου αναγνωρισει κανεις αλλα υπαρχουν φορες που νιωθω μ@αλ@κ@ς:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο θα ηταν το καλυτερο να εχουν ενα πλανο αλλα δεν εχουν τιποτα. περιμενουν να χτυπησει το τηλ κ οταν γυρισει με το καλο (συνηθως καθεται πανω απο 6μηνο) να κανω την βαφτιση ............ ασε σημερα που ηρθαν αυτα τους ελεγα κ μου λεγαν πως ειναι νωρις ακομα

κ ξερετε τι σκεφτομαι?θα γεννησει η μικρη κορη παλι θα βαφτισει κ εγω ακομα θα περιμενω ...........

δεν ξερω αν με τιμαει η χι.ουτε αν μου θα μου αναγνωρισει κανεις αλλα υπαρχουν φορες που νιωθω μ@αλ@κ@ς:roll:

:?:roll:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια. Πέρασε πάρα πάρα πάρα πολύς καιρός για να πάρω χαμπάρι ότι συνέβαινε το εξής απλό : αυτοί σκέφτονταν πάντα την πάρτη τους, ο γιος τους επίσης κι εγώ ως καλό κορίτσι και άξια νύφη αυτούς. Για μένα ουδείς, ούτε καν εγώ. Αυτοί πάντα παράπονα γιατί τίποτα δεν ήταν αρκετό να τους ικανοποιήσει κι εγώ... :roll:

Καταρχην...ουαου...9 χρονια παντρεμενη????

Παλιουρας βρε Μary μου!!!

Πολυ λυπαμαι οταν οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τι εχουν διπλα τους και δεν εκτιμανε οσους προσπαθουν οχι μονο να ειναι σωστοι αλλα και με κατανοηση στα θελω των αλλων βαζοντας πισω τα δικα τους!!

Εγω δεν εχω παραπονο...κανενα σε αυτα τα λιγα χρονια που τους γνωριζω και τον κουνιαδο μου τον αγαπω πολυ...αλλα το παιδι μου εχει προτεραιοτητα αυτην την φορα!!Οχι εγω...το παιδι!!

Κουκλίτσες σας αφήνω.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά ο μικρός ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι και τσιρίζει. :(

Είναι 4η φορά που το κάνει. Πάω για ντουζάκι πριν κάνει πάλι το θαύμα του.

Φιλάκια πολλά!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

εγω θα κανω το φαντασμα με τις πατεριτσες !!!!!

χανομαι γιατι βγαινω εξω κ καπνιζω (φτουμου το ξερω)

η ψυχολογια μου δεν ειναι η καλυτερη κ οι αυπνιες με βασανιζουν

καληνυχτα σε εσας μανουλες γλυκες ! καλη ξεκουραση να εχετε κ αυριο να ξημερωσι μια ομορφη ομορφη μερα για ολες μας !!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!!!!!

Κλασικα κοιμηθηκε 11-7,30 αλλα με 3 ξυπνηματα-ζιζιπιπιλα σημερα(συνηθως κανει μονο 1) και ειμαι ολιγον αυπνη.....

Εμεις λεμε για βαφτηση 29/5 που ειναι τα γεννεθλια μου ή 12/6 που ειναι τα γεννεθλια του αντρα μου. Μονο μεχρι εκαι εχει φτασει η συζητηση γιατι διαφωνουμε και στο που θα γινει και στο τι θα κανουμε.......

Ριτα περιεργη κατασταση, οταν θα τον καλεσουν θα ειναι αμεσο το ταξιδι;Αν εχει περιθωριο ενα μηνα γιατι δεν κλεινεις εκκλησια σε μια οχι και τοσο φουλ περιοδο( πχ τελη Μαρτη) και να ψαξεις σιγα-σιγα πραγματακια, αν φτασει τελη Φλεβαρη τοτε πεφτεις με τα μουτρα να προλαβεις(πριν το Πασχα δεν γινονται γαμοι οποτε θα βρεις κεντρο ευκολα). Θα ειναι λιγο αγχωτικο και ισως οχι οπως ακριβως το ηθελες, αλλα αυτη η αναμονη εμενα θα με τρελενε.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

πολλες καλημερες!!!!!!!!!!!!!

εμενα χτες κοριτσια ολη μερα ηταν με μιση ωρα υπνο...........

επεσε στις 11..απορω πως αντεξε.......

απο αυριο επισημως μπαινουμε σε γερο αλμα....

κραταει 4 βδομαδες με αποκορυφωση την 3η...για να δουμε...

ελπιζω να κοιμαται το βραδυ τουλαχιστον 2-3 ωρες συνεχομενες...

ουφ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερες καλημερες...δεν προλαβαινω να συμμετεχω πολυ...γυρισα κ στην δουλεια οποτε οταν γυριζω σπιτι, μαγειρεμα καθαρισμα κλπ :)

πασχαλιτσα κ ο δικος μου σταματησε να κοιμαται μεσα στην μερα...αντε να κοιμηθει μια ωρα...κοιμαται το βραδυ ενα γεμματο 12ωρο....ξυπναει ομως; κανα δυο φορες για νερο κ μια για γαλα....κ ναι πιστευω εχει ηδη ξεκινησει το αλμα...λεει κ καινουριες συλλαβες κ κουβαλαμε παντου το παπακι της μπανιερας,....καινουριο κολλημα τωρα αχαχαχαχα

οσο για το ληξιαρχειο η μαιρη εχει δικιο...απλα κανενας δεν τηρει τον νομο...μας το ειπαν οταν καναμε το διαβατηριο οτι ηταν πολυ σωστη κινηση να κανουμε ονοματοδοσια κ γλυτωσαμε εξτρα γραφειοκρατιες μετα τη βαφτιση....ειδαλλως το διαβατηριο θα εγραφε αβαπτιστο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...