Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Μαιρουλα!!Τι κανει ο Νικητας σου???Βγαζει την γλωσσιτσα του...χαχα!!

Ριτακι...εμεις δεν ρωτησαμε κανεναν...αποφασισαμε και ενημερωσαμε!!Και να δεις που θα βρεθουν καποιοι που και καλα θα τους χαλασουμε το 3ημερο αλλα στα παλια μου παπουτσια..καλυτερα να ειμαστε και λιγοτεροι!!

νατασσα,εμας το ονομα ηταν δεδομενο...της πεθερας μου που την εκτιμω αφανταστα και μου αρεσει κιολας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λούκουμο, Λουκουμά, Λουκουμάκι τρελοχαβαλέ, τρελοχαβαλεδούλη

Αυτά είναι τα καλύτερα!!! :lol::lol::lol:

Για αυτό σε παώ!

Άσχετο, το ξέρατε ότι βάσει νόμου το παιδί πρέπει να δηλωθεί με όνομα στη ληξιαρχική πράξη γέννησής του; Εμείς από τότε το δηλώσαμε.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σου Μαιρουλα!!Τι κανει ο Νικητας σου???Βγαζει την γλωσσιτσα του...χαχα!!

Ριτακι...εμεις δεν ρωτησαμε κανεναν...αποφασισαμε και ενημερωσαμε!!Και να δεις που θα βρεθουν καποιοι που και καλα θα τους χαλασουμε το 3ημερο αλλα στα παλια μου παπουτσια..καλυτερα να ειμαστε και λιγοτεροι!!

νατασσα,εμας το ονομα ηταν δεδομενο...της πεθερας μου που την εκτιμω αφανταστα και μου αρεσει κιολας!!!

Έχει βάλει σκοπό να μας ξεκάνει!

Είναι πολύ ζωηρός!

Ακόμα και στην αγκαλιά ή στο καρότσι ή όπου τέλος πάντων τον βάλουμε κάνει κούνια και χοροπηδάει. Αν δε του τραγουδήσουμε λίγο... Τρελός χορός!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

marsolan το καλυτερο αυτο ειναι που λες!

αλλα ο παπους του μικρου να λειπει ταξιδι?κριμα δεν ειναι?να μην ακουσει καν το ονομα του ?

Επειδή είναι κρίμα, ας το σκεφτούν και αυτοί.

Να ρωτήσω κάτι; Είσαι νιόπαντρη βέβαια, αλλά έχεις σκεφτεί έως πότε θα σκέφτεσαι εσύ για όλους;

2522daf9de.png

swGop2.png

Αυτά είναι τα καλύτερα!!! :lol::lol::lol:

Για αυτό σε παώ!

Άσχετο, το ξέρατε ότι βάσει νόμου το παιδί πρέπει να δηλωθεί με όνομα στη ληξιαρχική πράξη γέννησής του; Εμείς από τότε το δηλώσαμε.

emeis dilosame mono ta eponuma.

den mas eipe kaneis gia to mikro.

mairy fantasou oti loukouo ton fonazei kai i 2 eton xaderfi tou, polu gelio!

uDLqp1.png

emeis dilosame mono ta eponuma.

den mas eipe kaneis gia to mikro.

mairy fantasou oti loukouo ton fonazei kai i 2 eton xaderfi tou, polu gelio!

Η αλήθεια είναι ότι του πάει! Σκέτο λουκουμάκι είναι! Και πονηρόφατσα από τις λίγες! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

mary eχεις δικιο αλλα ξερεις κατι?ο ανθρωπος εχει αλλα 2 εγγονια κ σε κανενα δεν ηταν στην βαφτιση (ενω πληρωσε τα παντα..ασχετο) κ το εχει παραπονο που ολα τα εχει δει απο βιντεο .................. να λιπει κ σε αυτη την βφτιση που θα εχει κ το ονομα του ? δεν μου παει η καρδια

βεβαι κ οι δυο κορες του τον εγρψαν κ τα βαφτισαν οποτε ηθελαν. εμενα θα παει 1μιση 2 αποτι φαινεται ............. ε μετα απο λιγο θα με συνοδευσει κ νυφουλα απο φαινεται

κ μεις μονο το επιθετο δηλωσαμε.μονο για αυτο μας ειπαν δηλαδη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ποσο δικιο εχεις Μαιρη μου....ετσι ειναι!!

Ριτακι δεν ξερω τι ταξιδι ειναι να παει ο ανθρωπος...εννοω ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...εκει μονο θα το ελαμβανα υποψιν μου!!

Αλλα κι ο κουνιαδος μου που λατρευει την ανηψια του θα ειναι Δανια και δεν ξερουμε ακομη ποτε θα γυρισει...τι επρεπε να κανω????Να μην κανονισω τιποτε και να περιμενω ποτε θα τα καταφερει???

mary eχεις δικιο αλλα ξερεις κατι?ο ανθρωπος εχει αλλα 2 εγγονια κ σε κανενα δεν ηταν στην βαφτιση (ενω πληρωσε τα παντα..ασχετο) κ το εχει παραπονο που ολα τα εχει δει απο βιντεο .................. να λιπει κ σε αυτη την βφτιση που θα εχει κ το ονομα του ? δεν μου παει η καρδια

βεβαι κ οι δυο κορες του τον εγρψαν κ τα βαφτισαν οποτε ηθελαν. εμενα θα παει 1μιση 2 αποτι φαινεται ............. ε μετα απο λιγο θα με συνοδευσει κ νυφουλα απο φαινεται

eisai megaaaaaaaaaaali kardia giauto se agapame oles!

uDLqp1.png

Κοίτα, έτσι όπως το θέτεις, εγώ το καταλαβαίνω και λέω μπράβο σου που το σκέφτεσαι. Ωστόσο, δεν θα ήταν καλύτερο να έπαιρναν τις αποφάσεις τους σχετικά με το ταξίδι λίγο συντομότερα για να ξέρεις;

2522daf9de.png

swGop2.png

οταν λεω ταξιδι marsolan μου εννοω μπαρκο ειναι καπετανιος, για δουλεια θ φυγει. το τελευταιο γιατι βγαινει σε συνταξη .

απλα αυτη η δουλεια εχει ενα κακο............. δεν ξερεις ποτε θα χτυπησει το τηλ να σου πουν ελα στο ταδε λιμανι ν αναλαβεις το πλοιο.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...