Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δηλ τι νουμερο φορουσες πριν???εγω 85C...τωρα δεν ξερω..δεν φοραω και ουτε προκειται..αλλα δεν μου χωραει κανενα σουτιεν..παντως εχει βαρυνει λιγακι..χωρις να εχει ξεφυγει...ηλπιζα με τα οσα ειχα ακουσει να ανεβει κανα 2-3 νουμερα αλλα μπα.....ελεγα μιας και εχουμε τα εξτρα κιλα κ την κοιλια,να ειχαμε και ενα ατου στο λιγο στηθος παραπανω....με πιανετε ε??

ειχα πολυ μεγαλο στηθος από πριν...αλλα μικρη πλατη

Φορουσα 75DD, ανεβηκα δηλαδη δυο γεματα νουμερα...ουφ.

γι αυτο δυσκολευομαι να βρω σουτιεν καλο και να βλεπεται κιολας...

Εσυ δεν φορας καθολου???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλόγεμιστα τα πραγματάκια σου. και εγω έχω πάρει του μικρού μια μπλούζα λέει my bad rock και μια των ac/dc... είσαι να συμπεθεριάσουμε :D:D:D

Τρελαινομαι για ροκ ρουχαλακια...δυστυχως στην Ελλαδα ειναι τα περισσοτερα λιγο γλυκαναλατα....

εμεις ειχαμε παει το σαββατο και ψιλοτελειωσαμε τα βασικα..ειχαμε παρει 2 πιπιλες..με girafia που μαρεσουν τρελα και θα παρουμε αλλη μια πιο καλη αλλα απλη απο βδομαδα..ποσες να χρειαστουν αραγε??πηραμε κ 1 μπιμπερο να υπαρχει..για κανενα χαμομηλι..θηλασμος προ παντων,εκτος απροοπτου!

η μαια σου δεν σου ειπε οτι πλεον δε δινουμε χαμομηλι στα μωρα κ πιπιλες? :rolleyes: η πιπιλα δινεται μονο το βραδυ αν θελει παρηγορια το μωρο...οχι κατα τη διαρκεια της ημερας ειδικα εαν θες να θηλασεις. αλλα προκαλει προβλημα στο στομα του παιδιου κ δεν τις συνιστουν πλεον.

χαμομηλι επισης δεν δινουμε ειτε θηλαζουμε ειτε οχι

εγω μπιμπερό αγορασα μονο και μονο σε περιπτωση που δεν καταφερω να πιασει στηθος το μπεμπεκι για να εχω αμεσα να αντλήσω γαλα και να πιει απο κει...

κι εγω ξερω πως χαμομηλι δεν δινουν πια...

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

εγω δεν εχω παρει μπιμπερο ...εγω θα εχω μαια καθε μερα για 15 μερες αφου γυρισω σπιτι οποτε αν υπαρχει προβλημα με το θηλασμο θα βοηθησει...θελω τοσο πολυ να θηλασω κ ειπε κ η μαια μου να μην παρω μπιμπερο αφου ειμαι τοσο αποφασισμενη...μακαρι να τα καταφερω

Διαφημίσεις

Kι εγώ θα έχω μαία μια βδομάδα αφού γεννήσω...

Κι εκείνη με ενθαρρύνει πάρα πολύ με το θηλασμό και μου λέει πως όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρω...

Το κακό είναι ότι έχω τεραστο στήθος και εισέχουσες θηλές...αλλά και πάλι με πολύ επιμονή και υπομονή ολα θα γίνουν...

Απλά ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμένη αν χρειαστει να κανω αποκλειστικες αντλήσεις για να διατηρησω τη γαλουχία

Πιστευω θα τα καταφερεις μια χαρά!!!! Οπως ειπα σωστη καθοδηγηση (που θα εχεις), υπομονη, επιμονη και ολα θα γινουν!:D

Ωχ και πότε προβλέπετε η επόμενη κάθοδος ;

μαλλον θα παει αναγκαστικα αυτη απο εκει πανω στο γυρισμο μετα απο το πασχα,γιατι εχει μεγαλη αδεια και θα το φερει εκεινη...ελπιζω

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ειχα πολυ μεγαλο στηθος από πριν...αλλα μικρη πλατη

Φορουσα 75DD, ανεβηκα δηλαδη δυο γεματα νουμερα...ουφ.

γι αυτο δυσκολευομαι να βρω σουτιεν καλο και να βλεπεται κιολας...

Εσυ δεν φορας καθολου???

μπα...κρατιεται ετσι..οσο κρατιεται...που νομιζω οτι δεν θαχω προβλημα..κανω λιγες ασκησουλες που κ που,αλλα γενικα εχω σφυγγιλο λογω κολυμβησης παλιοτερα και δεν λεει να πεσει με τπτ..οχι πως δεν φοραω γενικα,εχω τρελα κιολας με τα σουτιεν..απλα απο το καλοκαιρι κ μετα δεν ξαναεβαλα..με πνιγει αφανταστα, ό,τι και αν βαλω!!η γιατρος μου γκρινιαζει,αλλα δεν προκειται να σκασω...θηλασμου θα βαλω εννοειται..

κοριτσια ποτε γυρνατε στη δουλεια? εγω τα κανονισα εχθες κ θα γυρισω τ

1/12 επισημα...αλλα επειδη μενουν μονο 2 βδομαδες για το τελος του 6μηνου στο πανεπιστημιο στην ουσια γυριζω Γεναρη στι διδασκαλια...νομιζω καλα ειναι ε?

Διαφημίσεις

η μαια σου δεν σου ειπε οτι πλεον δε δινουμε χαμομηλι στα μωρα κ πιπιλες? :rolleyes: η πιπιλα δινεται μονο το βραδυ αν θελει παρηγορια το μωρο...οχι κατα τη διαρκεια της ημερας ειδικα εαν θες να θηλασεις. αλλα προκαλει προβλημα στο στομα του παιδιου κ δεν τις συνιστουν πλεον.

χαμομηλι επισης δεν δινουμε ειτε θηλαζουμε ειτε οχι

ποιος στο ειπε αυτο???και οταν το παιδι εχει κολικους??τι σου ειπε η μαια σου στην αγγλια??ασε το παιδι να σπαραξει???ή νομιζεις οτι με λιγο τριψιμο στην κοιλιτσα και αναλογη σταση,θα του περασει???το χαμομηλι ειναι το πρωτο ιατρικο..οσον αφορα τις πιπιλες συμφωνω..οτι δεν χρειαζονται πολυ..οχι οτι προκαλουν προβλημα στο στομα ομως....οι παλιες ισως..κυριως οταν τις εδιναν στα μωρα για ωρες..συνεχεια!αλλα αλλοιμονο αν αφησεις το μωρο σου να κλαιει τις πρωινες ωρες,επειδη μονο κ μονο δεν ειναι βραδυ..δεν τις επιβραβευω..αλλα τετοια στερεοτυπα δεν τα καταλαβαινω!!!εξαλλου αν δεν τις συνιστουσαν,δεν θα υπηρχαν στην αγορα !

κι εμενα κρατιεται λογω στιβου, αλλα για πόοοοοοοοσο αναρωτιεμαι, πολύ βαρος..

απλα αυτα τα θηλασμου ρε παιδι μου πολύ γκουμουτσες και ακομψα, τα μεγαλα νουμερα τουλαχιστον!

ποιος στο ειπε αυτο???και οταν το παιδι εχει κολικους??τι σου ειπε η μαια σου στην αγγλια??ασε το παιδι να σπαραξει???ή νομιζεις οτι με λιγο τριψιμο στην κοιλιτσα και αναλογη σταση,θα του περασει???το χαμομηλι ειναι το πρωτο ιατρικο..οσον αφορα τις πιπιλες συμφωνω..οτι δεν χρειαζονται πολυ..οχι οτι προκαλουν προβλημα στο στομα ομως....οι παλιες ισως..κυριως οταν τις εδιναν στα μωρα για ωρες..συνεχεια!αλλα αλλοιμονο αν αφησεις το μωρο σου να κλαιει τις πρωινες ωρες,επειδη μονο κ μονο δεν ειναι βραδυ..δεν τις επιβραβευω..αλλα τετοια στερεοτυπα δεν τα καταλαβαινω!!!εξαλλου αν δεν τις συνιστουσαν,δεν θα υπηρχαν στην αγορα !

καν εις λαθος κοριτσακι...το χαμομηλι εχει απαγορευτει οχι μονο σε μωρα αλλα κ σε αλλες περιπτωσεις που το χρησιμοποιουσαμε. φυσικα δεν το αφηνεις να σπαραξει, υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις για τους κολικους. για τις πιπιλες ρωτα εναν οδοντιατρο αν δε με πιστευεις ;)

πολλα υπαρχουν στην αγορα...τωρα τι ειναι καλο κ τι οχι ειναι κ λιγο στη κριση μας:mrgreen:

εγω επειδη δουλευω από το σπίτι δεν εχω ιδεα ποτε θα σταματησω και ποτε θα ξανα ξεκινησω, ειμαι ευελικτη η αληθεια ειναι...

παντως μια χαρά την βρίσκω τη συμφωνία σου με το πανεπιστημιο

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

Kι εγώ θα έχω μαία μια βδομάδα αφού γεννήσω...

Κι εκείνη με ενθαρρύνει πάρα πολύ με το θηλασμό και μου λέει πως όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρω...

Το κακό είναι ότι έχω τεραστο στήθος και εισέχουσες θηλές...αλλά και πάλι με πολύ επιμονή και υπομονή ολα θα γίνουν...

Απλά ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμένη αν χρειαστει να κανω αποκλειστικες αντλήσεις για να διατηρησω τη γαλουχία

Πιστευω θα τα καταφερεις μια χαρά!!!! Οπως ειπα σωστη καθοδηγηση (που θα εχεις), υπομονη, επιμονη και ολα θα γινουν!:D

σου εχουν πει φανταζομαι για τις σιλικονουχες θηλες,που βοηθανε το μωρο οταν εχεις θηλες προς τα μεσα??βεβαια τις εχουν και για αλλες περιπτωσεις,αλλα στην περιπτωση σου ,οπως και στην ξαδερφη μας,βοηθησαν 100%....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...