Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα βρε Ριτα, ακομα κλαίω από τα γέλια!!!

πωπω κοιλιακούς έκανα χαχαχαχαχαχαχα

ολα καλά κορίτσια?? εμεις είμαστε σε περιέργη φάση, όλο την πιπίλα θέλουμε, όλο αγκαλιά, όλο τον μπαμπά ....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

naya μου νομιζω αλματακι ειναι..κ εμεις κανουμε διαφορα

εμεις εχουμε 4 δοντια...τα 2 πανω βγηκαν σε μια βδομαδα ...ηρεμα χωρις γκρινια...τωρα παλευουμε να ξαναμπουμε στη ρουτινα μας.,...ολη μερα δεν κοιμαται σταλα!!!!!ευτυχως δεν εχει γκρινια...το βραδυ ομως πλεον χτυπαει 12ωρο χαλαρα...

naya μου χαθηκες ..τελικαβρεθηκατε?καταφερατε???

οταν λες πως θελει τον μπαμπα? ειναι στην αγκαλια σου κ του κανει χερακια αν τον δει ?

εμας απλα θελει να μας βλεπει . αν μας βλεπει δεν εχει προβλημα ετσι κ κανουμε να φυγουμε απτο δωματιο γινεται χαλασμος .

fairy !!!!!!!! καλοριζικα τα δοντακια σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ακομα δυο κατω κ τα πανω μας ταλαπωρουν παααααααααααααααρα πολυ . κλαμα κ πονο κ την πιπιλα ουτε να την δει ..........την θελει μονο για μασα αυτη την περιοδο .

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι ναι,ειναι 15 μηνες απο την γεννηση του παιδιου για οσες εχουν παρει το 6μηνο.Κι επειδη σε αυτους τους 15 μηνες δεν επιτρεπεται να παρεις προειδοποιηση για απολυση ειναι σαν να επεκτεινεται αλλους 2 και παει μεχρι τους 17 μηνες...και μετα απολυση-αποζημιωση κλπ κλπ.

Πασχαλιτσα μου,δεν θα εχω θεμα συγκεκριμενο.

Θα εχω χρωματα συγκεκριμενα και τωρα αυτο ου με καιει ειναι να βρω ημερομηνια στο κεντρο...Τα υπολοιπα στο χαλαρο!!

θενα εγω βγζω το νερο με σφουγγαρι και μετα ακουα φορτε...το αφηνω λιγο με κλειστο καπακι,τριβω με το βουρτσακι απο μακρυα και λαμποκοπαει!!Αυτο βεβαια 1 το 6μηνο γιατι κατα τα αλλα την συντηρω με χλωρινη!!

ριτακι ναι,ειναι 15 μηνες απο την γεννηση του παιδιου για οσες εχουν παρει το 6μηνο.Κι επειδη σε αυτους τους 15 μηνες δεν επιτρεπεται να παρεις προειδοποιηση για απολυση ειναι σαν να επεκτεινεται αλλους 2 και παει μεχρι τους 17 μηνες...και μετα απολυση-αποζημιωση κλπ κλπ.

Πασχαλιτσα μου,δεν θα εχω θεμα συγκεκριμενο.

Θα εχω χρωματα συγκεκριμενα και τωρα αυτο ου με καιει ειναι να βρω ημερομηνια στο κεντρο...Τα υπολοιπα στο χαλαρο!!

θενα εγω βγζω το νερο με σφουγγαρι και μετα ακουα φορτε...το αφηνω λιγο με κλειστο καπακι,τριβω με το βουρτσακι απο μακρυα και λαμποκοπαει!!Αυτο βεβαια 1 το 6μηνο γιατι κατα τα αλλα την συντηρω με χλωρινη!!

oraia imerominia dialexate gia ti vaftisi. pou tha tin kanete?

ego tin epomeni exo gennethlia kai tin eixa skeftei alla i kouniada mou tha einai sto mina tis opote tin afisa.

epomenosbeleni didimos eimai!

esy rita gia pote les vaftisi kai gamo?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

δεν θα κανουμε γαμοβαφτιση.μονο βαφτιση αποτι φαινεται

το ποτεειναι εγνωστο οπως κ ολα τα αλλα.

πρεπει α περιμενω ποτε κ αν τελικα ταξιδεψει.κ αν ταξιδεψει ποτε θαρθει για να ειναι εδω .

ασε πολυ σπαστκο κ οταν ρωταω τα πεθερικα για να κανουμε ενα προγραμμα μου λενε εχουμε ακομα πολλα συμβαινουν ! ελεος

σε γυνικα θα τον στειλω σε λιγο κ θαειναι αβαφτιστο

88M1p3.pngycQap3.png

12 Ιουνιου πεφτει Κυριακη πριν απο την Δευτερα του Αγ.Πνευματος και η Πηνελοπη θα γινεται ακριβως 13 μηνων!!

Το αποφασισαμε για τοτε επειδη πεφτει 3ημερο και θα εχουμε κοσμο απο μακρυα..κι επισης αρκετοι δεν δουλευουν την επομενη.

Θα το κανουμε στο εκκλησακι που ειναι μεσα στο παρκο της πολης μας και το τραπεζι σε ενα κεντρο διπλα στην λιμνη Τριχωνιδα!!

Ειναι μαγικα εκει...αρκει να πετυχω την ημερομηνια!!

δεν πειραζει βρε χαζουλα θα εχουμε τις αλλες τις εμπειρες σε βαφτισεις να μας βοηθανε. εμενα μου την εχουν σπασει τα πεθερικα μου πολυ σε αυτο το θεμα αλλα εχε χαρη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

12 Ιουνιου πεφτει Κυριακη πριν απο την Δευτερα του Αγ.Πνευματος και η Πηνελοπη θα γινεται ακριβως 13 μηνων!!

Το αποφασισαμε για τοτε επειδη πεφτει 3ημερο και θα εχουμε κοσμο απο μακρυα..κι επισης αρκετοι δεν δουλευουν την επομενη.

Θα το κανουμε στο εκκλησακι που ειναι μεσα στο παρκο της πολης μας και το τραπεζι σε ενα κεντρο διπλα στην λιμνη Τριχωνιδα!!

Ειναι μαγικα εκει...αρκει να πετυχω την ημερομηνια!!

Με το καλό! Τέλεια θα είναι! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...