Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για την συμπαρασταση κ ολα οσα λετε κ φυσικα για την παρεα σας !

χ αυτα τα παδακια μας εχουν τρελανει ! ολες μας!

pasxalitsa μου κ αστους να λενε ............ αν εσυ κ το παιδι σου ειστε καλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

κ εγω τον εχω κολλημενο πανω μου αλλα ευτυχως πηγαινει σε ολους κ γελαει με ολους (ειδικα με τον παππου κ τις γιαγιαδες κ τους θειους του δεν εχει κανενα προβλημα) μου το επιβεβαιωσαν κ τωρα που ημουν στο νοσοκομειο (αληθεια ψεμματα δεν ξερω)

ελενακι εσυ ποτε γυριζεις?εδω κοντα κ εσυ ε? κ τον μικρο ?ποιος θα τον κραταει ? τα εχεις τακτοποιησει αυτα ? κ μεσα σου ?

88M1p3.pngycQap3.png

ελενακι εσυ ποτε γυριζεις?εδω κοντα κ εσυ ε? κ τον μικρο ?ποιος θα τον κραταει ? τα εχεις τακτοποιησει αυτα ? κ μεσα σου ?

28 Φλεβαρη εχω κανονισει να γυρισω( δουλεψα μια βδομαδα παραπανω στην αδεια τοκετου), αλλα υπαρχει ενα θεματακι στη δουλεια και μπορει να παω απο αρχες Φλεβαρη, θα δουμε. Να σου πω την αληθεια εχω αρχισει και το δουλευω μεσα μου και νομιζω οτι ειμαι καλα με το να επιστρεψω, εχω βαρεθει μεσα και ξερω οτι ο μπεμπακος μου θα ειναι σε καλα χερια(της μαμας μου, την οποια θα ταλαιπωρησω πολυ γιατι θα ερχεται απο το Ελληνικο......) Δειχνει ομως να το θελει πολυ και θα προσπαθησω αντι για μειωμενο να παρω 4ημερο, αν τα καταφερω θα ειναι πολυ καλα.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

γεια σας κοπελιτσες μου!!!

ολα καλα βλεπω...well done!!

εμεις τραχανα στον 9ο θα αρχισουμε...τον Φλεβαρη δηλαδη,μαζι με τα υπολοιπα παραγωγα του σιταριου οπως ζυμαρικα,ψωμακι κλπ κλπ

κοριτσια δειτε εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1857876#post1857876

δεν ξερω αν σας αφορα ολες...αλλα ριξτε μια ματια!!!

κι επισης κλεισαμε ημερομηνια για την βαφτιση..

12 Ιουνιου 2011 επισημως..!!!

Διαφημίσεις

marsolan ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

δεν ξερω αν εχω χαρει η οχι . ας σας πω θα με κραξετε δηλαδη

αλλα να ρωτησω κατι ? 15 μηνες απτην μερα της γεννησης του παιδιου ετσι? σωστα καταλαβα??????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

marsolan με το καλο κι εσας η βαφτιση....

αρχισε σιγα σιγα να ψαχνεις.................................

θα εχετε θεμα???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε κοριτσια κατι ασχετο....τη λεκανη στον πατο πωσ την ασπριζεται εσεισ γιατι εγω εχω κανει σχεδον τα παντα κ τπτ:confused::confused:

heeeeeeeeeeelp δεν αντεχω να την βλεπω αλλο ετσι:confused::tongue: μη γελατε καλε σασ λεω :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ω ναι, το σπίτι σας θα θυμίζει τη Βουλή των Λόρδων, καθώς εξαιτίας της αρκετά φλύαρης φύσης σας, η καθημερινότητά σας κάθε άλλο παρά πληκτική θα είναι, καθώς η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ο μικρός/η Δίδυμος θα σας καταπλήξει με την ευελιξία του μυαλού του.

Aυτό έβγαλε σε εμένα από το τεστάκι σου ri_taki! Aν και δεν ξέρω άλλοι την βγάζουν ταύρο γιατί γεννήθηκε στην αλλαγή 21/05.

thena η μαμά μου βγάζει με κάποιο τρόπο το νερό και μετά παίρνει ένα σύρμα και το τρίβει γιατί η βούρτσα δεν κάνει τίποτα.

Διαφημίσεις

έχω την εντύπωση ότι είναι μέχρι την ημερομηνία γέννησης ri_taki και μάλλον όπωσ λεέι επεκτείνεται αν κατάλαβα καλά. πάντως στη δική μου δουλειά ευτυχώς δεν πήρα το εξάμηνο γιατί έμαθα προχθές ότι όσες το πήραν θα φύγουν. Εντωμεταξύ όλοι στη δουλειά μου λέγανε ότι είμαι χαζή που δεν το είχα πάρει και το είχα μετανοιώσει γιατί μια ζωή θα δουλεύουμε και ένα εξάμηνο που θα κάτσουμε και τι έγινε αλλά κοίτα να δεις πως σκέφτονται οι εργοδότες.

πασχαλιτσα το εχω κανει...δεν πιανει το κολπο κ το εχω αφυσει κ μια μερα ολοκλυρη με την χλωρινη.

χαιντι την εχω αδιασει κ εγω αλλα δεν την ειχα τριψει με συρμα απλα ειχα βαλει χλορινη αλλα τπτ ασε που μιριζε το σπιτι βοθροσ:confused: με κλειστο καπακι κ πορτα .εχω αγανακτισει αλλα ισωσ παλι θα πρεπει να την αδιασω δεν το γλιτωνω:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εμενα θενακι μου καθαριζει με χλωρινη (αφου το εχω αφησει ολη νυχτα κ εχω ριξει κλιγο ζεστο νερο ) κ μετα παιρνω την βουρτσα αυτη που ειναι λυγισμενη ομως (κ οχι με το καθετο κονταρι) κ τριβω κ ειναι οκ . αλλα ειναι κ καινουργια η λεκανη δε ξερω αν παιζω ρολο .μπορεις επισης να αγορασεις αυτο που χρωμαζει το νερο μπλε κ το βαζεις στο καζανακι.δεν καθαριζει αλλα τουλαχιστον δεν το βλεπεις

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...