Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα γινω καλα που θα παει !!!!

λιγο κ η ψυχολογια μου να φτιαξει κ μετα ποιος με πιανει !

εφυγε ο αγγελος για δουλεια κ ηρθε ο αδελφος μου να μου κανει παρεα κ να με βοηθησει κ το απογευμα θα παρω δοση απο πεθερα ισως κ απο πεθερουλη :D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki upomoni me to podi k prosexe!

oso gia ti douleia ..tha xelampikareis k ligo etsi tha to vlepeis.

Thumasai kapia stigmi to kalokairi pou skeftosoun na guriseis noritera gia douleia? ta paidakia mas einai pleon pio megala! tha ta kataferoun k xoris emas. ase pou otan gurnas tha exeis perissoteri anagki kai thelisi gia agkalies filia k voltes.

uDLqp1.png

ritaki upomoni me to podi k prosexe!

oso gia ti douleia ..tha xelampikareis k ligo etsi tha to vlepeis.

Thumasai kapia stigmi to kalokairi pou skeftosoun na guriseis noritera gia douleia? ta paidakia mas einai pleon pio megala! tha ta kataferoun k xoris emas. ase pou otan gurnas tha exeis perissoteri anagki kai thelisi gia agkalies filia k voltes.

ΑΧ αν θυμαμαι λεει ! σαν παλαβη εκανα να παω νομιζα τι δεν αντεχω αλλο μεσα ............ ηταν κ η λοχεια κ το ατυχημα του αγγελου ολα . τωρα το βλεπω αλλιως . πρεπει να το ξεπερασω ομως κ να μην τολμησω να παραιτηθω γιατι τα οικονομικα ειναι απιστευτα δυσκολα . με εναν μισθο δεν βγαινουμε με τιποτα κ με νοικι κτλ

εχω τον αγγγελο που προσπαθει τοσο πολυ αλα το μτυαλο εχει αρρωστησει .

εχω εσας ομως κ θα με κανετε να σκεφτομαι λογικα κ σωστα ειμαι σιγουρη κ οχι παρορμητικα κ αφθορμητα

88M1p3.pngycQap3.png

ΑΧ αν θυμαμαι λεει ! σαν παλαβη εκανα να παω νομιζα τι δεν αντεχω αλλο μεσα ............ ηταν κ η λοχεια κ το ατυχημα του αγγελου ολα . τωρα το βλεπω αλλιως . πρεπει να το ξεπερασω ομως κ να μην τολμησω να παραιτηθω γιατι τα οικονομικα ειναι απιστευτα δυσκολα . με εναν μισθο δεν βγαινουμε με τιποτα κ με νοικι κτλ

εχω τον αγγγελο που προσπαθει τοσο πολυ αλα το μτυαλο εχει αρρωστησει .

εχω εσας ομως κ θα με κανετε να σκεφτομαι λογικα κ σωστα ειμαι σιγουρη κ οχι παρορμητικα κ αφθορμητα

akrivos!

ante koita na gineis kala gia na pome kai voltoula giati diaforetika mas vlepo na sunantiomaste sto magazi! tha erto na se do apo konta!!!!

uDLqp1.png

akrivos!

ante koita na gineis kala gia na pome kai voltoula giati diaforetika mas vlepo na sunantiomaste sto magazi! tha erto na se do apo konta!!!!

ακομα δεν ξερω σε ποιο μαγαζι θα παω

αποφευγω να τον παρω τηλεφωνο

γιατι αν μου πει κατι που δεν μου αρεσει θα με επηρεασει κ θα με κανει χειροτερα

πρεπει ομως να παρω

τουλαχιστον θα παω σε εποχη που θα μαζευονται τα χειμωνιατικα κ θα εχουμε παραλαβες κστι ειναι κ αυτ .............κουραση απιστευτη αλλα δεν θα πολυσκεφτομαι μαλλον

αχ τουλαχιστον εχω κ εσας

ειναι τοσο δυσκολα τα οικονομικα που ετσι κ κανω την βλακεια μας βλεπω στο δρομο η στην πεθερα πακετο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ακομα δεν ξερω σε ποιο μαγαζι θα παω

αποφευγω να τον παρω τηλεφωνο

γιατι αν μου πει κατι που δεν μου αρεσει θα με επηρεασει κ θα με κανει χειροτερα

πρεπει ομως να παρω

τουλαχιστον θα παω σε εποχη που θα μαζευονται τα χειμωνιατικα κ θα εχουμε παραλαβες κστι ειναι κ αυτ .............κουραση απιστευτη αλλα δεν θα πολυσκεφτομαι μαλλον

αχ τουλαχιστον εχω κ εσας

ειναι τοσο δυσκολα τα οικονομικα που ετσι κ κανω την βλακεια μας βλεπω στο δρομο η στην πεθερα πακετο

kala tha perasete mazi me tin kouniadoula sou kai ola ta pitsirikia...

mipos na to deis???

uDLqp1.png

http://www.babyspace.gr/Horoscope.html

για δειτε αυτο κ πειτε τι σας εβγλαλε

εμενα εβγαλε αγαπη χωρις υπερβολες

καλα απιστευτο πραγμα η βαρεμαρα ........ σηκωθηκα κ εκατσα λιγο καναπε αλλα παλι βαριεμαι

πηρε ο αδελφος μου τον μικρο κ τον πηγε βολτα ! (πρωτη φορα το κανει για να δουμε σε ποση ωρα θα το φερει πισω)

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσια .

sue εισαι παλι εγκυος οπως ειδα στο τικερακι σου .Συγχαρητηρια.

Κοριτσια και εγω ανυπομονω να δουλεψω γιατι ψιλοβαρεθηκα σπιτι .Αλλα προς το παρων δεν θα την στειλω παιδικο ενω θα ηθελα , θα την κραταει η πεθερα μου.

Εσεις που δουλευετε ποιος σας τα κραταει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ritaki εμενα εβγαλε απλοχερη αγαπη! Την εχει!!!

Εσενα μηπως επρεπε να σου βγει το αντιθετο?Αγαπη με υπερβολες????

Θα χορτασεις καθισιο και νταντεμα απο τους αλλους! Απολαυσε το!

Του αδερφου σου μια χαρα θα του κατσει η βολτα με τον ανηψιο!Τα μωρα ειναι κολπο για καμακι!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια .

sue εισαι παλι εγκυος οπως ειδα στο τικερακι σου .Συγχαρητηρια.

Κοριτσια και εγω ανυπομονω να δουλεψω γιατι ψιλοβαρεθηκα σπιτι .Αλλα προς το παρων δεν θα την στειλω παιδικο ενω θα ηθελα , θα την κραταει η πεθερα μου.

Εσεις που δουλευετε ποιος σας τα κραταει

Σ ευχαριστω fairy baby! Τον δικο μου τον κραταει η μητερα μου (δεν εργαζεται) οποτε ειμαι χαλαρη.Θα ταν καλο να ειχα και μια εναλλακτικη γιατι την δεσμευω.Η πεθερα μου μενει επαρχια και δουλευει, δεν μπορει να ερχεται.Τωρα στις γιορτες η μητερα μου ειχε κατι υποχρεωσεις και ηρθε η κουνιαδα μου απο Τριπολη λιγες μερες , 2 μερες ηρθε μια θεια του αντρα μου και 3 μερες τον κρατησε ο αντρας μου που δεν δουλευε.Επαθε πολιτισμικο σοκ το παιδακι μου!!! Οχι, οχι μια χαρα, δεν αλλαξε τιποτα στην συμπεριφορα του.Ειναι καλοβολος, προσαρμοζεται ευκολα και παει σε ολους! Σημερα που ηρθε η μανα μου μετα απο 2 εβδομαδες, εκανε κατι χαρες που την ειδε!!!Τρελαθηκε!!!

Σας χαιρετω, σχολαω!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μου γελασα αφανταστα!!!!!!!!!!!! δικιο εχεις αγαπη με υπερβολες θα ηταν καλυτερο αχαχαχαχαχαχ

οσο για το καθισιο μολις βγουν τα ραμματα πρεπει να το παταω κ να αρχισω σιγα σιγα φυσιολογικη ζωη . χωρις υπερβολες φυσικα

αλλα ετσι στο κρεβατι ολη μερα ειχα να καθησω απο τοτε που ημουν 9 μηνων κ απλα καθομουν κ δεν εκανα τιποτα η τεμπελα!

fairy baby k μενα μαλλον η πεθερα (μαζι με ενα τσουρμο ατομα που ζουν εκει ) γιατι δυστυχως θα τον πηγαινω εκει κ δεν θα ερχετε αυτη εδω. κ το προβλημα μου δεν ειναι η πεθερουλα αλλα ολοι οι υπολοιποι που ζουν εκει κτλ (ειπα ν αμην γκρινιαξω αλλα δεν το απεφυγα)

παρολα αυτα εχω υποψιν μου εναν παιδικο που μου εχουν πει καλη τιμη κ θελω να παω να δω κ τον χωρο να εχω μια γενικη εικονα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα κορίτσια!! Μαλώστε με αλλά λίγο το τρέξιμο στο σπίτι, λίγο η τεμπελιά ούτε να σας διαβάσς δεν έμπαινα :oops::oops:

Ριτάκι μου ευχομαι να πήγαν όλα τέλεια και να μετράς ώρες για να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και τα αγόρια σου!!

Χρονια πολλά στους εορτάζοντες (Irene μου εχω prob με το κινητό και χθες βράδυ ήρθε μήνυμα ότι με πήρες.... Είμαι ακόμα μπες-βγες με την πεθερά μου και κάτι θείες στο σπίτι, μόλις ξεμπερδέψω θα πάρω να μου πεις τι κανονίσατε!)

Πολλά φιλάκια στους νεοφώτιστους!! Αααα ο μπαμπας μας μας εβγαλε καινουριο παρατσούκλι: φαφουτόφατσα! Μα ουτε μια μύτη βρε κορίτσια ακομα, τελευταίες μείναμε ή έχουμε και άλλα φαφούτικα μωράκια??

ουτε εμεις εχουμε ακομα δοντακιαααααα

γεια σας κοριτσια ειμαικαι εγω μανουλα που γεννησε μαιο 2010 , δεν σας ειχα δει γιατι ειμαι στο θεμα αγωνιες .

καλως μας ηρθες!!!!

Τον τραχανα πως τον κανετε? βαζετε μεσα και κρεατακι και το αλεθετε??

εμεις δεν τρωμε ακομα τραχανα...

Ριτακι καλη αναρρωση....εμενα εβγαλε αυτο...

Ασφάλεια και σταθερότητα

Θα έχετε μια αρμονική σχέση με το παιδί σας, γιατί ανήκετε σε ζώδια της γης, όποτε έχετε κοινό τρόπο να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα. Μαζί σας το το Ταυράκι σας θα αισθάνεται απόλυτα ασφαλές, καθώς φροντίζετε να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον, που τόσο έχει ανάγκη για να αναπτυχθεί. Ίσως χρειαστεί να είστε περισσότερο αυστηρή μαζί του προκειμένου να καταπολεμήσετε την έμφυτη τεμπελιά του.

κοριτσακια χαθηκα αλλα ειχε ο αντρουλης μου αδεια και τρεχαμε...

ο μικρος μας εχει τρελανει...δεν τον χορταινουμε....

με κατηγορουν ολοι οτι τον εχω κανει μαμακια επειδη δεν καθεται σε αλλον...λετε να κολλησει πανω μου???

δεν θελω ομως να τον δινω οπου κι οπου βρε κοριτσια............

πηρα την βρωμη της holle για δοκιμη και την εφτιαξα και με γαλα και σκετη αλλα δεν την τρωει με τιποτα...εδω που τα λεμε ειναι χαλια...η αλλη ειναι μακραν καλυτερη!!!

αννικο ολα καλα???

sue περιμενουμε νεα για το σπορακι...

douar να σας ζησει...ελπιζω να πηγαν ολα τελεια!!!

αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω...:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτακι καλη αναρρωση!!! Μη μετρας αντιστροφα τις μερες θα αγχωθεις περισσοτερο, απολαυσε αυτες που σου(μας) εμεναν(τα λεω σε εσενα για να τα ακουω και εγω)....:tongue:

Εμενα εβγαλε δημιουργικες εντασεις!!! Μα εντασεις....απο τωρα.... :confused:

Τραχανα ουτε εμεις τρωμε, αυριο στην παιδιατρο θα ρωτησω, καιρος ειναι νομιζω να εμπλουτιστει λιγο η διατροφη μας, εδω τα βαρεθηκα εγω που τα φτιαχνω ποσο μαλλον ο μικρουλης μου....

Τεσσερα λοιπον τα φαφουτακια της παρεας.......:tongue:

Sue πηγαμε χθες στην καφετερια που λεγαμε και ηταν πολυ καλα(λιγο στριμωχτα τα καροτσια, ηταν και πολλα), αλλα εχει απλα απο κατω με παγκακια. Οποτε θες μου λες να παμε παρεουλα, εγω ειμαι πολυ κοντα και δεν εχω τις υποχρεωσεις τις δικες σου, αρα κανονιζεις και μου λες.

Εχει απο χθες το μπουμπουκι μου που παιρνει θεση μπουσουληματος, βεβαια δεν κανει κινηση ακομη αλλα το χαιρεται πολυ.:lol::lol::lol:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...