Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Thenaki na xairesai to sternopouli sou!!

sue perimenoume nea apo to sporaki!! les na sou poune k fulo??

Poluuuuuuuu douleia simeris alla thga rixno kamia klefti matia sto cafe!!

rita pos eisai simera??

fairy (mummy oxi baby:p:p) na se rotiso kati, o stathmos ekei (nersery) einai epi pliromi, kai an nai poso?? giati diavasa gia kati times kai epatha mia mikri plaka.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αλήθεια είναι Sue ότι είναι δύσκολα όταν είσαι έγκυος στο δέυτερο και έχεις ήδη ένα παιδάκι. Δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα και δεν έχεις και αντοχές κουράζεσαι πιο πολύ. Ειδικά το βράδυ όταν ξυπνάει και εσύ έχεις ανάγκη από ύπνο. Και γενικά στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν προσέχεις όπως και στην πρώτη το δεύτερο μεγαλώνει μόνο του μπάινει στον αυτόματο που λένε.

Σκέψου όμως ότι ο μικρός θα έχει γρήγορα αδερφάκι και θα μεγαλώνουν μαζί και θα είναι πολύ ωραία.

Έκανες αυχενική ή όχι ακόμα είναι νωρίς? Να μας πεις και το φύλο!

fairy (mummy oxi baby:p:p) na se rotiso kati, o stathmos ekei (nersery) einai epi pliromi, kai an nai poso?? giati diavasa gia kati times kai epatha mia mikri plaka.

καλημερες..εγω πλεον γυρισα κανονικα στη δουλεια, 3 μερες τη βδομαδα στο πανεπιστημιο κ 2 στο σπιτι...μου ειχε λειψει η δουλιτσα μου :)

νατασα απο περιοχη σε περιοχη οι τιμες αλλαζουν. εγω δινω 35 λιρες τη μερα κ περιλαμβανει κ το φαγητο του...στο Λονδινο ειναι πολυ πιο ακριβα

καλη εβδομαδα να εχετε

Διαφημίσεις

καλημερες..εγω πλεον γυρισα κανονικα στη δουλεια, 3 μερες τη βδομαδα στο πανεπιστημιο κ 2 στο σπιτι...μου ειχε λειψει η δουλιτσα μου :)

νατασα απο περιοχη σε περιοχη οι τιμες αλλαζουν. εγω δινω 35 λιρες τη μερα κ περιλαμβανει κ το φαγητο του...στο Λονδινο ειναι πολυ πιο ακριβα

καλη εβδομαδα να εχετε

polla lefta! nomiza pos einai free alla opos leei k o andras mou ...o tzampas pethane!

skeftomaste polu sovara na fugoume gia UK. Isos sou zitiso leptomereies suntoma.

uDLqp1.png

οτι χρειαστεις εδω ειμαι...ο παιδικος δεν ειναι φρεε δυστυχως,....αλλα πιστεψε με εχεις το κεφαλι σου ησυχο...κ αν εχετε κ οι δυο καλους μισθους δεν θα εχετε προβλημα..επισης εδω ως μαμα κανεις οτι θες χαχαχα πχ εγω τους ειπα μεχρι το πασχα 8α δουλευω 2 μερες απο το σπιτι κ μετα που τελειωνεουν τα μαθηματα 8α δουλευω 3 μερες απο το σπιτι...οποτε ειναι λιγα τα λεφτα ;)

Διαφημίσεις

Ritaki κι εγω ετσι αρνητικη ημουν με τη δουλεια, αλλα τωρα δεν με ενοχλει καθολου.Στο χω ξαναπει και μου χεις πει για το θεμα της πεθερας.Θα δεις ολα θα πανε καλα!Μην το σκεφτεσαι απο τωρα.Κοιτα να ευχαριστηθεις αυτες τις 40 μερες με τον πασακο σου!!! Πως ειναι το ποδαρακι?

Xainti, ακριβως ετσι νιωθω με την εγκυμοσυνη και το μωρο μαζι...Τουλαχιστον δεν ειναι απαιτητικος ο μπεμπακος μου!Τρωω κατι κλοτσιες ξεγυριστες ομως οταν τον αλλαζω και σκεφτομαι τι θα κανω οταν φουσκωσω!!!Τη νυχτα οταν ξυπναει παει ο μπαμπας του...Με καταλαβαινει και βοηθει πολυ, δεν εχω παραπονο! Δεν νομιζω να δουμε φυλο ακομη, στον Μαρινο που ηταν κι αγορι στη β επιπεδου το χαμε δει!Αυχενικη τις επομενες εβδομαδες θα κανω,θα παρω οδηγιες αυριο απο τον ντοκτορ!Θα σας ενημερωσω Νατασακι!

Τι εκανε η mpoumpou στο mega?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εφτιαξα του μικρου χυμο μανταρινιου (επειδη μου ειχαν φερει ππαααααρα πολλα) κ εχει παθει αμοκ ! του αρεσει απιστευτα κ τωρα τσιριζει γιατι θελει κ αλλο

αυριο θα τον παει ο αγγελος στην παιδιατρο για πρωτη φορα ! ηθελα να ημουν απο μια μερια για να γελουσα με το πως θα τον κουμανταρει χεχεχεχεχ

88M1p3.pngycQap3.png

το ποδι κοριτσια ειναι ετσι κ ετσι . ποναει αλλα κ πριν πονουσε που δεν ειχα κανει την ενχειρηση οποτε εχω μαθει σε αυτον τον πονο . εχει ξεπριστει αρκετα φυσικα αλλα δεν ειναι φυσιολογικο σε καμια περιπτωση. δεν το εχω πατησει σχεδον καθολυ κατω μονο με πατεριτσες η λιιιιγο στην μυτη. σε λιγο θα κοπουν τα ραμματα κ πρεπει να το πατησω....εκει να δουμε γλεντια. αλλα ο αγγελος με βοηθαει παρα πολυ οποτε δεν γκρινιαζω θα ημουν αχαριστη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...