Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσαρα μου !!!!!!!!!!!!!!!

για πες για πες .............. κατι πηρε το ματι μου ο γιος σου δεν εκλαψε καθολου σωστα ?????? εχει μεγαλωσει κ εχει γινει παντως ακομα πιο κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!

fairy baby σου εχω στειλει πμ για δες οταν μπορεις............... τι εγινε κ με την marsolan κ με την mpoumpou γνωριζεστε ???? α! κ γιατι αργησες τοσο να μπεις στην ομορφη παρεα μας ?!

νατασσακι δεν λεω πως εκανε ο γιος μου γιατι θα ειμαι παλι υπερβολικη !!!!!!!!!!!:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλώς ήρθες ri_taki καλά γέλασα πολύ με τον άγγελο φοβερός!!!!!!!!!!!

Φαντάζομαι πως έκανε ο μικρός όταν σε είδε και εσύ βέβαια.

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

fairybaby καλώς ήρθες εσύ και το κοριτσάκι σου και fairymummy να σου ζήσει ο μικρός κούκλος είναι και νομίζω σου μοιάζει πολύ!

Κοριτσια εμενα σταθεροποιηθηκε η περιοδος μου ακομα και οταν θηλαζα , ναι ναι ειχα περιοδο καθε μηνα .Μολις σταματησα καθε 22 -23 μου ερχεται .Τεστ παπ εκανα την προηγουμενη βδομαδα και ακομα δεν πηρα για τα αποτελεσματα .Ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Εμεις ξεκιναμε απο τωρα τα γιαουρτια της πηρα το δελτα advance ειχα σκοπο να της δωσω τωρα λιγο αλλα δεν εφαγε το πρωι το φρουτο της οποτε θα πρεπει να της το δωσω τωρα ως απογευματινο .Εν το μεταξυ μισει τα φρουτα , εχω δοκιμασει τα παντα .

Το ολυμπος σας ειπε η γιατρος να το τρωτε ?

Εν το μεταξυ στο φεις εισαστε ως μαγιατικα μωρα ?? σας βρηκα μεσω της φιλης μας της μπουμπου , γιατι εκανα ενα add

Φιλακια σε ολες και ευχαριστω για την υποδοχη

Η παιδιατροες στο ΙΚΑ μου είπε να του ξεκινησω γιαουρτι και αρχικα μου ειπε να πάρω το advance αλλα της είπα ότι τρώμε μόνο βιολογικα και μετα μου επε για καποιο άλλο. Σαν βιολογικο βρηκα ενα παιδικο γιαουρτι αλλά τα συστατικα που διαβασα δεν μου αρεσαν οποτε κ κατεληξα μονη μου στο ολυμποσ.

Ξεκιννησα την απαντηση πριν φυγω και τελιωσα τώρα που γυρισα απο θεατρο

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Rita ναι θα σε προσθεσω , αργησα να σας βρω γενικα χαζευω στο ιντερνετ αλλα οταν ειχα ξεκινησει να ψαχνω για μαιο μωρακια δεν εβρισκα τιποτα στο παρεντς καφε .Μετα κολλησα με τις αγωνιες .Μιλαμε πολυυυυ καιρο απο τοτε που εμεινα εγκυος .Ειναι ωραιο να μοιραζεσαι μερικα πραγματα με κοριτσια που εχουν συνομιλικα μωρακια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλή εβδομάδα κορίτσια και από εμένα. Αχ ακούω για τραχανά και άλλα φαγητά και λέω πότε θα αρχίσουμε και εμείς που στην δεύτερη κουταλιά μας τα φτύνει.

Χθες είχαμε πάει σε ένα ταβερνάκι για να δούμε για την βάφτιση της μικρής. Λέμε για 29/05 θα δούμε τώρα.

καλημερα!!!!!καλη εβδομαδα .....ησυχια κ δεν μου αρεσει ...............που ειστε οοοολες?

εγω τραχανα δεν δινω ακομα. μονο τα κλασικα κοτοπουλο μοσχαρι κ λαχανικα ..........αυτη την βδοαμδα εχω παιδιατρο λογικα κατι θα μας προστεσει

χαρουμενα μηνογενεθλια στον ιασονακο της θενας μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσαρεσ :D

ναι σημερα γιναμε 8 :rolleyes: ριτακι αχ δεν θελω να μεγαλωσει το τελευταιο μου μωρακι ειναι μετα θα γινει ταλιμπαν σαν τα αλλα κ αντε να το κυνιγασ να το παρεισ καμια αγκαλια....δεν σου καθοντε με τπτ ιδικα απο το χρονο μεχρι τα δυο ολο μπαμπα θελουν:evil::evil: μετα ομωσ παλι με χρονια με καιρουσ παλι δικα μασ θα ναι αχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

παω για δουλεια σε λιγο ...εσυ ριτακι μου πωσ πασ? αντεχεισ?

τραχανα εμενα δεν εφαγα τα μικρα δεν τουσ ειχε αρεσει(ουτε εμενα κ χαρικα:tongue:)εβαζα τη πεθερα να το κανει αλλα το εφτιναν χιχι:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλη εβδομαδα κοριτσακια!!!!

Ριτακι σιδερενια!!!!!!!!Να εχεις καλη αναρρωση και να περπατησεις γρηγορα!!!!

Fairy baby καλως ηρθες στην παρεα!Να σου ζησει η κορουλα!!!!

Thena χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!Κοιτα να τον ευχαριστιεσαι τον Ιασωνακο οσο ειναι μωρακι ακομη γιατι μου φαινεται ο καιρος περναει γρηγορα....

Νaya κι ο δικος μου φαφουτακος ειναι ακομη!!!!!Για να παρηγορουμαστε, καπου εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερα οταν αργουν να βγαλουν δοντια!!!!

Σημερα θα τον παμε παιδιατρο.θα κανει την τριτη δοση του pentavac. Να δω αν μας δωσει οδηγιες γι αλλες τροφες...

Τον ευχαριστηθηκα το ΣΚ τον γιοκα μου! Ημαστε παρειτσα συνεχεια.Μονο που δεν το εβγαλα βολτα γιατι ημουν μονη και ζοριζομαι λιγο με το καροτσι...Φοβαμαι και για το αλλο μωρακι που ερχεται...Αυριο θα παμε να το δουμε εκεινο...Ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...