Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Χαχαχ πολύ γέλασα με αυτό με τα τεστ! Μου τη σπάνε γιατί μπορεί να είναι θετικό και να χαρω.. και να πάω μετά για χοριακή και να είναι πχ 20. Οποτε δεν τα θέλω καθόλου. Δύο έμβρυα έβαλα ναι. Ωστόσο επειδή είμαι ρεαλιστρια θα σου πω πως το βλέπω. Αν έχω μείνει πάλι έγκυος, είναι πιθανό το σενάριο να εμφυτεύουν κ τα δυο ναι. Το θέμα είναι όμως αν θα προχωρήσει κάποιο. Άλλωστε για αυτό έβαλα δύο. Την πρώτη φορά ήμουν τυχερή και προχώρησε το ένα. Οπότε θα δείξει τώρα τι θα γίνει. Θεωρείς ότι υπάρχει πιθανότητα να νιώθω εγκυμοσύνη από την χοριακή, σε αυτή τη μέρα αναμονής? Είχα δύο 5ης και τα έβαλα 6η μέρα. Οπότε αν είναι θετικό έχει ήδη ανέβει η χοριακη. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Ανακατωσουρα δύσκολο να νιώθεις  πιο πολύ απτά φάρμακα . Όμως καταβολή πχ λαχάνιασμα Κ τέτοια μπορεί Κ να νιώθεις ακόμα Κ από τόσο νωρίς  . Η χοριακη σίγουρα θα έχει ανέβει ειδικά αν είναι δύο θα έχει ανέβει αρκετά . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα πρωτη φορα το επαθε ρε κουμπαρουλα.

εχει κ λιγες μυξουλες αλλα γι να ω την αληθεια ειχε απτην τεταρτη κ του εβαζα ορο

τελος παντων θα δειξει .............

την αλλη βδομαδα εξαλλου εχουμε παιδιατρο

αλλα πωτη φορα τον αφησα εκει κ γυρισε ετσι ......... ειναι να μην φρικαρω ...........????

ασχετο αλλα ειναι ωραια που ειμαι ξαπλα στο κρεβατι !!!!!!! κ ο αγγελος καθε 5 λεπτα εισαι καλα αγαπη μου ? θες κατι ? :oops::oops::oops:τον λυπαμαι λιγο αλλιως θα το εκμεταλευομουν !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RITA PARE O EMA SOY PISO MIN DIKSIS ELEOS:tongue::tongue::tongue:

ENA ASXETO K EGO NA PO.....EXO NA ADIATHETISO APO 29/11:confused: 40 MERES DEN IPARXI PERIPTOSI ALLA POTE DEN KSERIS K EKTOS AFTOY TA EXO PARI GIATI SKEFTOME MIPOS FTEEI K I KESARIKI POY MOY ALLAKSE O KIKLOS:mad: ,PERIMENO OTAN MOY ERTHI NA APO K GIA TEST PAP K IME MES TA NEVRA SIXTIR!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ εγω που γεννησα φυσιολογικα παντως εχω ασταθη κυκλο πλεον ............

ενω ειχα σταθερο ........... δεν ξερω

ειχα αδιαθετησει 26/11 κ μετα 16/12 τωρα δεν ξερω ποτε θαρθει .λογικα οπου ναναι

τεστ παπ γιατι θυμαμαι βρε κουμπαρα οτι ειχες κανει ??? λαθος θυμαμαι ?

88M1p3.pngycQap3.png

DEN IXA KANI ,IPERIXO IXAKANI KILIA K STITHOS,PIRA PARAPEMTIKO APO TI IKA K EPERNA TILEFONO NA KLISO RANTEVOY SE GIAATRO EKSO K MOY ELEGAN NA KSANAPARO SE TRIS MINES . E TORA PERASAN TRIS MINES ALLA DEN KSERO TI IMEROMINIA NA PAO PREPI NA ERTHI PROTA:confused:

EGO IXA KIKLO 30-34 MERES TO POLI ,E TORA XIROTEREPSE OXI TIPOTE ALO ALLA PRIZOME DIO VDOMADES PRIN K DEN MPENO OYTE STA PANTELONIA K FRIKARO OTI PAXINA PALI ,MOLIS ERXETE TIN DEYTERI MERA MOY KANOYN K MEGALA ,ASE POLI TOYMPANO SOY LEO:confused::confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ τωρα θα σας πω κατι να γελασετε ...............

ημουν στο νοσοκομειο χτυπαει το τηλ το σηκωνει ο αγγελος κ μου το δινει κ μου λεει απτον "καφε με την ελενη" σε ζητανε :shock:

δεν τον πιστευα κ αρχισα ν ατου φωναζω που μεστον πονο μου ειχε ορεξη για πλακα !

κ τελικα αδικα τα ακουσε ο κακομοιρης (παλι) γιατι οντως ηταν απο κει να μου πουν οτι κερδισα σε εναν διαγωνισμο κ αν ισυει η διευθυνση για να μου στειλουν τα δωρα !!!!!!!!!!!!!!

καλλυντικα της max factor κερδισα ........ απιστευτο ? ειχα στειλει mail κ δεν το θυμονουν καν να σαςπω την αληθεια .

τωρα δεν ξερω αν ειναι δειγματα η κανονικα μεγεθη ουτε τι ακριβως θα ειναι ...μεσα σε 10 μερες θα μου εθουν σπιτι .............θα σας ενημερωσω κ φυσικα οτι δεν θελω (γιατι ειμαι περιεργη ) θα το στειω σε οποια ενδιαφερεται :D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ritaki kalos orises!!!!!! elpizo suntoma na eisai perdiki!

polu gelasa me to sxolio tou Aggelou!

FairyBaby kalosirthes stin magioparea mas! na xereis exoume kai alli neraidoula edo!

Thena mipos na kaneis kana test (oxi pap ...eggymosunis xixixi) giati sas vlepo na vgazete adeia taxi!!!

Simera piga gia kafe me tin koumpara mou kai koliti apo to sxoleio kai eixa kai to zouzounaki mou mazi kai perasame omorfa.

koritsia trelenetai gia to giaourti!!! troei 1 olokliro kesedaki (olumpos bio) kai an tou edina kai allo tha to etroge. tou aresoun ta xina!!!

To vradu tha pame theatro pou paizei enas filos mas kai tha ton afiso sti mama mou alla katholou de thelo! de mou aresei na ton afino aisthanomai pos ton paratao.

filakia

uDLqp1.png

κ τωρα θα σας πω κατι να γελασετε ...............

ημουν στο νοσοκομειο χτυπαει το τηλ το σηκωνει ο αγγελος κ μου το δινει κ μου λεει απτον "καφε με την ελενη" σε ζητανε :shock:

δεν τον πιστευα κ αρχισα ν ατου φωναζω που μεστον πονο μου ειχε ορεξη για πλακα !

κ τελικα αδικα τα ακουσε ο κακομοιρης (παλι) γιατι οντως ηταν απο κει να μου πουν οτι κερδισα σε εναν διαγωνισμο κ αν ισυει η διευθυνση για να μου στειλουν τα δωρα !!!!!!!!!!!!!!

καλλυντικα της max factor κερδισα ........ απιστευτο ? ειχα στειλει mail κ δεν το θυμονουν καν να σαςπω την αληθεια .

τωρα δεν ξερω αν ειναι δειγματα η κανονικα μεγεθη ουτε τι ακριβως θα ειναι ...μεσα σε 10 μερες θα μου εθουν σπιτι .............θα σας ενημερωσω κ φυσικα οτι δεν θελω (γιατι ειμαι περιεργη ) θα το στειω σε οποια ενδιαφερεται :D:D:D

sugxaritiria! mallon to 2011 tha einai kali xronia gia sas

uDLqp1.png

ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ μου καλως σας βρηκα παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλα!

να πας κ να περασεις τελεια σε παρακαλω

ολο δουλεια δουλεια ............. δεν κανεις καλο ουτε σε σενα ουε στον αντουλη σου .....σκεψου κ κεινον :rolleyes:

τωρα θ αμου πεις τι μιλαω εγω που κανω σαν τουρκος οταν αφηνω τον μικρο μου ............ ε οταν ειναι για διασκεδαση μια στο τοσο επιβαλλεται νομιζω!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

sugxaritiria! mallon to 2011 tha einai kali xronia gia sas

ναι μαλλον (το ελπιζω δηλαδη )

οσο για το φλουρι τι να σας πω

1 φορα επεσε εναμεσα σε μενα κ τον γιο μου κ αλλες δυο φορες το ετυχε ο γιος μου !

μεσα στον μηνα κοβουν κ στην δουλεια μου κ αν ειμαι καλα θα παω με τον μικρο(για δημοσιες σχεσεις) κ ξερετε τι δινουν σε οποιον το βρει? η εναν μισθο η δωροεπιταγη αντιστοιχη !

αλλα ειναι παρα πολλα ατομα κ το κανουν με κληρωση ..........λετε???:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

ΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΤΑΣΣΑ NA ME FOTAZETE 'TARIFA' META AXAXAXA:tongue::tongue::tongue:

RITA ISE TIXERO KORITSI TELIKA ,DEN NOMIZO DIGMATA KSEFRTILA THA GINOYN XIXI SIGOYRA KANONIKA THA INE.

KITA AN SOY STILOYN KANA MAKE UP KAFE SKOYRO VRES KANA GIOYFTO NA TO DOSIS EMIS IMASTE OLES ASPROYLIARES:tongue::tongue::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

οταν ερθουν τα καλλυντικα θα σας πω !

πιο ασπρη απο μενα δεν υπαρχει πστευω .......

κ ασπρη κ ξανθια κ με αιματοκριτη 27 ! ολε!

ε αν δεν μου κανουν καπου θα τα δωσω ειναι κριμα παντως

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον σας αφηνω ερχεται η μανουλα μοα να με δει ..............

το μικρο κοιμαται ακομα (ποσες μερες ειχε να κοιμηθει οεο ?)

αντε να γεμιζουμε τις σελιδες σιγα σιγα!

σας φιλω προς το παρον

μου λέιψατε ολες

κ σας ευχαριστω οοοοοοοοοολες!

τα λεμε σε λιγο

88M1p3.pngycQap3.png

rita k thena ego eimai gyftaki!

o andras mou elege na mi gennisoume pote sto Alexandra giati tha mperdepsoun to moro mas me allo gyftaki!!!!

alla o kouklos mou einai leukos!! na fantasteite ti Deutera tha pao na tou kano exetaseis na doume mipos exei thema me to sidiro tou.

rita sou euxomai olopsuxa na kerdiseis to flouri!

alitheia o mikros pos antedrase otan se eide meta apo meres? pantos na xereis de simainei aparaitita pos den koimotan alla otan vlepoun tin mama iremoun kai koimountai kalutera!!!

uDLqp1.png

Κοριτσια εμενα σταθεροποιηθηκε η περιοδος μου ακομα και οταν θηλαζα , ναι ναι ειχα περιοδο καθε μηνα .Μολις σταματησα καθε 22 -23 μου ερχεται .Τεστ παπ εκανα την προηγουμενη βδομαδα και ακομα δεν πηρα για τα αποτελεσματα .Ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Εμεις ξεκιναμε απο τωρα τα γιαουρτια της πηρα το δελτα advance ειχα σκοπο να της δωσω τωρα λιγο αλλα δεν εφαγε το πρωι το φρουτο της οποτε θα πρεπει να της το δωσω τωρα ως απογευματινο .Εν το μεταξυ μισει τα φρουτα , εχω δοκιμασει τα παντα .

Το ολυμπος σας ειπε η γιατρος να το τρωτε ?

Εν το μεταξυ στο φεις εισαστε ως μαγιατικα μωρα ?? σας βρηκα μεσω της φιλης μας της μπουμπου , γιατι εκανα ενα add

Φιλακια σε ολες και ευχαριστω για την υποδοχη

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια εμενα σταθεροποιηθηκε η περιοδος μου ακομα και οταν θηλαζα , ναι ναι ειχα περιοδο καθε μηνα .Μολις σταματησα καθε 22 -23 μου ερχεται .Τεστ παπ εκανα την προηγουμενη βδομαδα και ακομα δεν πηρα για τα αποτελεσματα .Ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Εμεις ξεκιναμε απο τωρα τα γιαουρτια της πηρα το δελτα advance ειχα σκοπο να της δωσω τωρα λιγο αλλα δεν εφαγε το πρωι το φρουτο της οποτε θα πρεπει να της το δωσω τωρα ως απογευματινο .Εν το μεταξυ μισει τα φρουτα , εχω δοκιμασει τα παντα .

Το ολυμπος σας ειπε η γιατρος να το τρωτε ?

Εν το μεταξυ στο φεις εισαστε ως μαγιατικα μωρα ?? σας βρηκα μεσω της φιλης μας της μπουμπου , γιατι εκανα ενα add

Φιλακια σε ολες και ευχαριστω για την υποδοχη

τζαααααααα...ειμαι κι εγω εδωωωωωω!!χαχα..μας ανακαλυψες εεε???

ελα πες στα κοριτσια για το Ανδριανακι σου...ή θες να αρχισω εγω να λεω τι ζουζουνουλα ειναι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...