Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Ριτάκι γρήγορα να γίνεις καλά εύχομαι!

Douar με το καλό η βάφτιση και να τον χαίρεσαι!

Χρόνια πολλά και στις δεσποινίδες που γιόρταζαν!

Fairy καλή ξεκούραση από το ταξίδι. Μας έλειψες πολύ.

Εμείς είμαστε καλά. Απλά... καλά. Προχθές κοιμήθηκε στις 2:00! Χθες στις 3:30! Ήταν μέσα στην ενέργεια και την τσαχπινιά! Μόλις τον ακουμπούσα στην κούνια άρχιζε τα μαμαμαμαμαμα και τα μπαμπαμπαμπαμπαμπα και τα νιανιανιανιανιανια και άλλα μοιρολόγια και μόλις τον σήκωνα μόνο που δεν χοροπηδούσε απ΄τη χαρά του. Γύρω στη 1:30 πια το πήρα απόφαση ότι δεν επρόκειτο να κοιμηθεί, τον πήρα στην κουζίνα, τον έβαλα στο καθισματάκι και έφτιαξα ένα γλυκό. Του έδινα και λίγο να δοκιμάζει και να ξυνίζει τη φάτσα του. Κατά τις 3:30 έπεσε ξερός. Μετά επειδή είχα πολλή κούραση και πολλά νεύρα... τα έχωσα στον άντρα μου για λόγο που πλέον δεν θυμάμαι και ξέδωσα κι εγώ! Το πρωί ξύπνησα στις 10:00 και ετοίμασα τραπέζι για εμάς και φίλους. Το λήξαμε κατά τις 20:30 και τώρα έχω τόση υπερένταση που δεν ξέρω τι να κάνω... Ευτυχώς ο μικρούλης κοιμάται. Για να δούμε τι θα δούμε απόψε... Αχ!

Αυτά τα νέα...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!

Γιορταζει ο καλος μου σημερα, αλλα δεν θα κανουμε κατι καθως επιστρεφει 10 απο την δουλεια.....:(

Ριτα σε σκεφτομαι πολυ...

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημερες! Χρονια πολλα στους εορταζοντες χθες και σημερα!

Ελενη να τον χαιρεσαι!!!!

Μαιρη, χαρα στο κουραγιο σου!!!!

Ritaki μου δεν ειχα μπει νωριτερα να σου ευχηθω...Ευχομαι να πηγαν ολα καλα!!!!Να εχεις γρηγορη και καλη αναρρωση!!!!!!Τα φιλια μου!!!!!!

Fairy, καλως επεστρεψες!!!!Περασατε ομορφα? Να σας ζησει ο αντρακος σας!!!!

Douar κι εσεις με το καλο να τον βαφτισετε!!!!!Περιμενουμε νεα!

Εμεις ειμαστε καλα!Ο γιος μου οταν θελει αγκαλια και φαι γκρινιαζει λεγοντας "μαμ" ή "μαμα" ενω οταν παιζει και λεει ασχετα λεει "μπαμπα".Σημαινει κατι αυτο??? Παντως λογω της εγκυμοσυνης μου δεν εχω το κουραγιο να παιζω πολυ μαζι του, η τη νυχτα αν ξυπνησει παει ο αντρας μου και τον ηρεμει, και νομιζω θα κολλησει με τον πατερα του περισσοτερο στην πορεια...

Σας χαιρετω για την ωρα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!! Μαλώστε με αλλά λίγο το τρέξιμο στο σπίτι, λίγο η τεμπελιά ούτε να σας διαβάσς δεν έμπαινα :oops::oops:

Ριτάκι μου ευχομαι να πήγαν όλα τέλεια και να μετράς ώρες για να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και τα αγόρια σου!!

Χρονια πολλά στους εορτάζοντες (Irene μου εχω prob με το κινητό και χθες βράδυ ήρθε μήνυμα ότι με πήρες.... Είμαι ακόμα μπες-βγες με την πεθερά μου και κάτι θείες στο σπίτι, μόλις ξεμπερδέψω θα πάρω να μου πεις τι κανονίσατε!)

Πολλά φιλάκια στους νεοφώτιστους!! Αααα ο μπαμπας μας μας εβγαλε καινουριο παρατσούκλι: φαφουτόφατσα! Μα ουτε μια μύτη βρε κορίτσια ακομα, τελευταίες μείναμε ή έχουμε και άλλα φαφούτικα μωράκια??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

γεια σας κοριτσια ειμαικαι εγω μανουλα που γεννησε μαιο 2010 , δεν σας ειχα δει γιατι ειμαι στο θεμα αγωνιες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα, καλημερααα!!!!

Τι ωραια μερα σημερα, πηγαμε μια μεγαλη καροτσαδα και πολυ το ευχαριστηθηκαμε και οι δυο!

Naya και εμεις φαφουτακια ειμαστε και ετσι τον φωναζουμε συνεχεια....αλλα μαλλον ειμαστε οι δυο τελευταιοι.

Καλωσηρθες fairy-baby, να σου ζησει η μικρουλα σου.

Ριτακιιιιι, περιμενουμε νεα σου!

Douar να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

φιλες μου μολις μπηκα σπιτι ................ περιμενω να μου φερουν τον γιο μου που τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μου εχει λειψει .μεχρι ναρθει ναρθει θα σας διαβασω............. ειμαι με παγοκυστη (γυρω απτο ποδι) στο κρεββατι !

88M1p3.pngycQap3.png

συνχατητηρια για τον γιωργο της fairys μας που βαφτιστηκε κ απο οτι ειδα ηταν κουκλο πραγματικα!!!!!!!!!!κουκλα μου περιμενουμε λεπτομεριες ........

douar να χαιρεσαι κ εσυ τον γιανναρο σου !!!! βαφτιστηκε κ αυτος!!!!!!!

(μονο εμεις θα μεινουμε ετσι ?)

fairy baby καλως ηρθες στην παρεα μας !!!!!!!!!!

ευχαριστω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες τις φλες μου που τοσο ενδιαφερθηκαν για μενα

λοιπον η ψυχολογια μου χαλια κ ευτχως ειχα τον αγγελο .

εχω 6 περιπου ραμματα στο γονατο κ πρεπει να ειναι με ειδικη παγοκυστη καποιες μερες για να φυγει το πρηξιμο. εγινε συραφη στον μηνισκο η ενχειρηση κρατησε 3 ωρες απο τι μου ειπαν κ ολα φαινονται να πηγαινουν καλα. ειχα κ ενα αιματωμα που δεν το ειχε δειξει η μαγνητικη τεσπα.τωρα θα περπαταω με πετεριστες κ χωρις να το παταω καθολου κ αφου κοπουν τα ραμματα κ ξεπριστει θα παταω λιγακι .

ποναω κ πονεσα πολυ αλλα περισσοτερο σκεφτομουν τον γιωργο μου κ εκλαιγα. τι τραβηξε ο αγγελος αφηστε ......

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ax ritaki mou ti travikses.... pai ayto ,telos tora ne?! tha exis to moroulini sou konta ,ta pafsipona k to laptop me emas:tongue: k tha perasoun oi meroules neraki mexri na ginis kala ,ax mas tromakses perimename nea ,olo mpename na doume kana minima :rolleyes: alla pouuu.

fairy baby kalos orises gia pes mas gia sena k to moraki soy leptomeries

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ολα καλα τωρα πιστευω φιλεναδα ............

τωρα το μονο ανχος ειναι να δω τον μικρο κ που μετραω αντιστροφα για να παω στην δουλεια (42 μερες:twisted:)

τωρα το σαβ/ακο θα εχω τον αγγελο για βοηθεια κ απο βδομαδα βλεπουμε ......λιγο η μανα μου περισσοτερο η πεθερα μου θα δουμε....

αποτι μου εχει πει ο αγγελος ο μικρος κ τα δυο βραδια ξυπνουσε το βραδυ απο 2 φορες .............αλλα κατι διαβασα για αλματα κ καπως ηρεμησα

εσυ κουμπαρουλα?εχετε ωραια μερα ?????πως κ δεβ βγηκατε οικογενειακως? εδω ειναι τελεια παντως

88M1p3.pngycQap3.png

ME EXOSAN......:mad:

ME PIRAN TILEFONO K IRTHA GIA DOYLIA GIA 2 ORES:sad:

K EDO EXI POLI KALO KERO SE THEMA ILIOY GIATI APO KRIO KSIRIZIIIIII:confused:

EMENA AYTA TA ALMATA POU LETE I GIATROS MOY DEN TA KATALABENI(AN K NEA) ALMATA EXOYN STIN ARXI POY MEGALONOYN APOTOMA TORA DEN IPARXOYN TI NA PO NOMIZO OMOS OTI OYTE EGO TA PISTEVO ,TA PEDIA KATI NIOTHOYN I THELOYN K INE MERIKES FORES KAPOS! DEN NOMIZO NA FTENE AYTA TA ALMATA POY LETE ISOS LENE ETSI OI GIATROI GIA NA MIN TOYS ZALIZETE:tongue::tongue: NA SAS KSEFORTOTHOYN VRE ADERFE!!!AX ANISIXES MANES ,TO PEDI SOY EPSAXNE ESENA K KSIPNOYSE TI PIO AYTONOITO;)

META MALON SE KANAPEDOTOPO THA TI VGALOYME:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γυρισα σπιτι κ οριστε θα σας αρχισω την γκρινια ......... μου εφερν τον μικρο κ εχει κλεισει ο λαιμος του . τωρα απο τις τριριδες ειναι απο το κλαμα , κρυωσε δεν ξερω ........... τον ειχα στο κρεββατι κ κοιμηηθηκε στην αγκαλια μου τον μικρο μου !!!!!

θα ρχισω να τους κοπαναω με τις πατεριτσες μου φαινεται ............ για να μην πω με τον παγο που εχω στο ποδι :twisted:κ ο αγγελος για να μην με κανει εξαλλη τι μου ειπε????? οτι δεν ειναι βραχνιασμενο το παιδι αλλα μεγαλωσε εγινε αγορακι κ η φωνη του εγινε μπασα ....................

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...