Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλα καλά θα πάνε ri_taki μην φοβάσαι τίποτα θα σε περιμένει το γιοκάκι σου σπίτι για να συνεχίσεις το κυνηγητό χι χι.:)

Georgina περαστικά σας φαντάζομαι την ψυχολογία σου για τον μικρό. όντως τα δημόσια νοσοκομεία είναι άστα να πάνε αλλά δυστυχώς που να βρούμε λεφτά για ιδιωτική ασφάλιση και δεν καλύπτει και πλήρως.

Μακάρι να είναι και η τελευταία λαχτάρα για τον μικρό σου!

Thena καλά κουράγια με 3 παιδιά αλλά παιδότοπος είναι τουλάχιστον τα μεγάλα θα παίξουν πες και στον Ιάσωνα να κάτσει ήσυχος γιατί δεν έχει παδότοπο άλλη φορά.

Και εγώ αυτό λέω πάντως με τη thena δεν έχει ακόμα περπατήσει κάθεται κάτω και παίζει καλυτερα όσο πιο αργά γιατί δεν έχω κουράγιο να τρέχω πίσω από 2.Το έζησα το γρήγορο περπάτημα με τον μικρό και δεν θέλω άλλο.

Νatasa και εμένα έχει 2 εβδομάδες που κάθεται και δεν πέφτει για αυτό μην ανησυχείς είναι στο παιδί θα την βρει την άκρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki mou kita min den mas grapsi o Aggelos nea ,stin anagi vale ton Giorgi kati tha exi piasi toso kero:tongue: ,sovara tora ,na mas pi o aggelos pos pige giati tha fame ta nixia mas apo tin agonia ,oxi tpt alo den exo afisi k kane makri taxo faei ola axaxaxaxa.

filakia polla koymparoyla ise mana esi ....den katalavenis tpt tora ,ola kala tha pane;)

makia makia maaaaaaaakia

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μην ανησυχεις κοριτσακι ολα καλα θα πανε...

να σκεφτεσαι τους αντρες σου και θα περασουν οι ωρες σαν νερο!!!

περαστικα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ριτάκι μου όμορφο όλα καλά να πάνε και να γυρίσεις γρήγορα γρήγορα στους άντρες σου!! :)

3xmama ήταν απίστευτο το ποιηματάκι!!! Πολύ πολύ γλυκό!!! Συγκινήθηκα!!! Τι καλά που σας έχω γνωρίσει!!!!

Πάω να τρέξω κι άλλο για τη βάπτιση που είναι την Παρασκευή! Ναι ναι του Άι-Γιαννιού τα καταφέραμε! :) Φτιάχνω ακόμα μπομπο και τα σχετικά... θα βάλω φωτό αύριο να δείτε τις μπομπονιέρες μας και τα προσκλητήρια (εγώ τα έκανα κι αυτά οπότε με το μαλακό κορίτσια τα σχόλια, έτσι;; χαχαχα)

Πολλά πολλά φιλάκια!!! Maroyla εδώ τριγύρω θα'μαι για κουβεντούλα στα FB!

Ωχ ξύπνησε πάλι ο Γιάνναρος... μάλλον βγάζει τρίτο δοντάκι... δεν εξηγείται... χθες ξύπνησε 6 φορές... κάθε μιάμιση ώρα σχεδόν....

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου όμορφο όλα καλά να πάνε και να γυρίσεις γρήγορα γρήγορα στους άντρες σου!! :)

3xmama ήταν απίστευτο το ποιηματάκι!!! Πολύ πολύ γλυκό!!! Συγκινήθηκα!!! Τι καλά που σας έχω γνωρίσει!!!!

Πάω να τρέξω κι άλλο για τη βάπτιση που είναι την Παρασκευή! Ναι ναι του Άι-Γιαννιού τα καταφέραμε! :) Φτιάχνω ακόμα μπομπο και τα σχετικά... θα βάλω φωτό αύριο να δείτε τις μπομπονιέρες μας και τα προσκλητήρια (εγώ τα έκανα κι αυτά οπότε με το μαλακό κορίτσια τα σχόλια, έτσι;; χαχαχα)

Πολλά πολλά φιλάκια!!! Maroyla εδώ τριγύρω θα'μαι για κουβεντούλα στα FB!

Ωχ ξύπνησε πάλι ο Γιάνναρος... μάλλον βγάζει τρίτο δοντάκι... δεν εξηγείται... χθες ξύπνησε 6 φορές... κάθε μιάμιση ώρα σχεδόν....

με το καλο η βάφτισή σας!!!

περιμένουμε φωτογραφίες από όλα!!!

uDLqp1.png

rita_ki..με το καλο κοριτσι μου...και καλη αναρρωση.Ολα να πανε κατευχην!!

Βρε κοριτσια...κι εμας μας γαζωνουν τα δοντακια..ενα που εχει ξεμυτησει κι ενα που παει να βγει...το καψοκοριτσο μου ουτε να φαει δεν θελει:|

Μαγιομανούλες καλησπέρα - ή μάλλον καλημέρα πρέπει να πω...!

Από ότι βλέπω από όλα έχει ο μπαξές ...που λέει ο λόγος

-ευχάριστα όπως η βάφτιση της douar (σου εύχομαι πραγματικά μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή βάφτιση , έυκολη και κυρίως χωρίς κλάματα από το όμορφο αντράκι σου)

και της fairy που θέλω να πιστεύω ότι πήγαν όλα καλά και ο Γιωργάκης είναι κι επίσημα Γιώργος και Χριστιανός(να σου ζήσει κοριτσάρα μου)

αλλά και δυσάρεστα όπως η περιπέτεια της Georgina -απίστευτη πραγματικά, τι να πω....:?- περαστικά σας οικογενειακώς και ...άλλο κακό να μη σας βρει!!! Πάντως έχω περάσει όταν ήταν μικρές αλλά και ακόμα περνάω δυστυχώς κάποιες μπόρες υγείας με τις μεγάλες μου και το μόνο που εύχομαι ολόψυχα για όλα τα παιδάκια του κόσμου και φυσικά και για το μπεμπούλη σου είναι:

πρώτα από όλα να είναι να είναι ΓΕΡΑ!

Ριτάκι μου σου στέλνω όλη μου την αγάπη , τις ευχές και τη θετική μου ενέργεια ! Να πάνε όλα καλά και ξέρεις ... εμείς μαζί σου :wink:

Andith μου καλό ταξίδι!

Εμείς όσο περνάν οι μέρες και ετοιμαζόμαστε για επιστροφή στη Γερμανία τρελλαινόμαστε - κυρίως εγώ! Δεν θέλω να πάω... πειράζει???

Πολλά φιλάκια σε όλες!

ΜΜΜΜΜΜΜΜάάάάάάάκκκκκιιιιιααααα!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!Σας πεθύμησα!!!!!!!!!!!

Τρέχω λίγο γιατί θα κάνουμε ανακαίνηση ένα παλιό σπίτι και θα μετακομίσουμε εκεί και γίνετε ένας ψιλοπανικός.

Ριτάκι μου εύχομαι καλή ανάρρωση και σου στέλνουμε την αγάπη μας.

Douar με το καλό η βάφτιση του κούκλου σου που θα γιορτάζει κιόλας απο αύριο!περιμένουμε φωτο.

Γεωργία πολύ ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου, μακάρι να είναι η τελευταία σας.

3μαμα εγω έχω πρόβλημα με το πρόγραμμα και δεν το έχω δει κλαψ. θα βρω όμως κάπου αλλού να το δω

Naya μου να χαίρεσαι την κούκλα σου. Ότι καλύτερο για αυτήν.

Πολλά φιλιά σε όλες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΦΩΤΗΣΗ!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ το κουραγιο που μου δινετε!!1 να ειστε ολες ΚΑΛΑ!!1

Να σας ζητησω κ σε κατι την βοηθεια σας:

δεν ξερω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να γραψω το εμβολιο του μωρου!! Στην Σαντορινη παω στην γιατρο μου κ τα εχει παρει αυτη απο το ικα οποτε δεν ασχολουμε με τιποτα απλα παω κ μας το κανει!

εδω τι πρεπει να κανω???

Κ πως μπορω να το κανω στο ικα η σε καποιο αλλο δημοσιο φορεα μιας κ εχουμε μεινει λιγο ταπι κ προσπαθουμε να μειωσουμε καπως τον προθπολογισμο μας???

Ευχαριστω εκ των προτερων φιλες!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Καλησπερα!!!Χρονια πολλα!!!γιορταζει ο αδερφουλης μου,ο μικρος!!!!

georgina γι αυτα που ρωτας,μπορεις ειτε να παρεις να κλεισεις ραντεβου στο 184,στο κεντρο μανας κ παιδιου του ικα,σε οποια περιοχη σε βολευει η αν εχεις γιατρο να σου γραψει το εμβολιο,αν γραφετε στο ικα,δε γραφονται ολα αλλα τουλαχιστον τα πιο ακριβα,να κλεισεις ενα ραντεβου στο παιδιατρο του ικα κ να στο γραψει στοβιβλιαριο κ να το παρεις απο το φαρμακειο,απλα στο κεντρο μανας κ παιδιου δε βρισκεις ραντεβου,εμας οσα δε γραφει το ικα μας τα βρισκει ο παιδιατρος μς 10 ευρω

Ριτα!!!φιλακια!!!

rXrPp3.png

o mikros pernaei alma (36 evdomada)

xupnaei kathe 1 ora me klammata. Thilazei ligo kai xanakoimatai.

Λες κι η δικια μου να ειναι σε τετοια φαση???Η μικρη γινεται 8 μηνων σε 6 μερες και δεν ξερω τι να υποθεσω...ειναι τα δοντια???ειναι η μυτη???ειναι αλμα???

εχει 2 βραδια που γινεται αυτη η δουλεια...κατα τις 4 το πρωι αρχιζει το κλαμα με κλειστα ματια και δεν ηρεμει με τιποτε για κανενα μισαωρο παρα μονο με κουνημα!!!

Εχει κοψει και το φαγητο...αει στο καλο!!!

fairy kalos orises:grin: perimenoume leptomeries apo ti vaftisi ,mi to ksexasis :tongue: opos diavases to ritaki mas kani enxirisoula k perimenoyme me agonia ta nea tis ,opos katalaves exi vali ekso stin porta toy cafe 'epistrefo se ligo ' xixixi.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...