Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

simera to vradi pali eixe tin idia grinia me tin Kuriaki. klamata polla k xoris logo.

egrapsa kai ego to emvolio sto IKA Rita. esu ti emvolio exeis na kaneis ? emeis pneumoniokoko.

i giatros tou ika mou eipe na tou xekiniso paidioko giaourti. alla ego simera tou edosa bio kNONIKO kai fanike na tou aresei. efage pano apo to miso.

dinei kamia alli giaourti kai an nai ti? paidiko i kanoniko? to paidiko einai gematao zaxari re paidi mou kai den to thelo.

mou eipe akoma pos ton vlepei xlomo kai tis eipa na mou grapsei na kano exetaseis. mipos xreiastoume sidiro.

andith kali epistrofi!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασσα εγω του δινο το αντβανσ δεν εχει ζαχαρη τα αλλα σαν τα junior αυτα εχουν που ειναι για πιο μεγα παιδια ,δεν θελω ακομα το φρεσκο δεν εχει κατι να του προσφερει για τισ αναγκεσ που εχει τωρα

αυριο ειναι η μερα των κοριτσιων δλδ θα την περασω με την τσουπρα μου οσο μπορω δλδ ,θα παμε το ππρωι να κανω κανα μισαωρο powerplate κ μετα θα την παω για καφε κ κρουασαν

αχ τι εχετε να ακουσετε ....... τωρα που ηρθε σπιτι ο Αηδονησ ρωταει τι θα φαμε κ του ειπα οτι ειχα φτιαξει κριθαρακι με μανιταρια κρεμμυδακι σκορδακι ντοματουλα κ λιγο μπεικον μουρλια κοριτσια ,κ αρχισε το χωριατακι τα 'τι βλακιεσ ειναι αυτα 'κ τετεια τελοσ παντον καθοτι κ λιγο πατρινια κ λιγοτερο χωριατακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: φτιαχνω κ κανα προτεβουσιανικο ετσι για να μην ξεχνιεμε

κ που λετε γυριζει ο Γιωργακησ κ λεει ' οχ παλι αρχισατε' τι να πω στο παιδι αντε ,βρε θα σε βαζει στη θεση σου του λεω του δικου μου ,τεσπα αυτα παω να την πεσω γιατι αυριο θα συκωθω νορησ

μακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

νατασσα εγω του δινο το αντβανσ δεν εχει ζαχαρη τα αλλα σαν τα junior αυτα εχουν που ειναι για πιο μεγα παιδια ,δεν θελω ακομα το φρεσκο δεν εχει κατι να του προσφερει για τισ αναγκεσ που εχει τωρα

αυριο ειναι η μερα των κοριτσιων δλδ θα την περασω με την τσουπρα μου οσο μπορω δλδ ,θα παμε το ππρωι να κανω κανα μισαωρο powerplate κ μετα θα την παω για καφε κ κρουασαν

αχ τι εχετε να ακουσετε ....... τωρα που ηρθε σπιτι ο Αηδονησ ρωταει τι θα φαμε κ του ειπα οτι ειχα φτιαξει κριθαρακι με μανιταρια κρεμμυδακι σκορδακι ντοματουλα κ λιγο μπεικον μουρλια κοριτσια ,κ αρχισε το χωριατακι τα 'τι βλακιεσ ειναι αυτα 'κ τετεια τελοσ παντον καθοτι κ λιγο πατρινια κ λιγοτερο χωριατακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: φτιαχνω κ κανα προτεβουσιανικο ετσι για να μην ξεχνιεμε

κ που λετε γυριζει ο Γιωργακησ κ λεει ' οχ παλι αρχισατε' τι να πω στο παιδι αντε ,βρε θα σε βαζει στη θεση σου του λεω του δικου μου ,τεσπα αυτα παω να την πεσω γιατι αυριο θα συκωθω νορησ

μακια

kalunuxta! na perasete kala avrio ta koritsia!

kai o dikos mou pantos pou einai protevousianos tetoia fagita den tou poliaresan mexri protinos. an den eixe kreas to fagito nomize oti ton koroideveis!!!

xixixixixi!

uDLqp1.png

simera to vradi pali eixe tin idia grinia me tin Kuriaki. klamata polla k xoris logo.

egrapsa kai ego to emvolio sto IKA Rita. esu ti emvolio exeis na kaneis ? emeis pneumoniokoko.

i giatros tou ika mou eipe na tou xekiniso paidioko giaourti. alla ego simera tou edosa bio kNONIKO kai fanike na tou aresei. efage pano apo to miso.

dinei kamia alli giaourti kai an nai ti? paidiko i kanoniko? to paidiko einai gematao zaxari re paidi mou kai den to thelo.

mou eipe akoma pos ton vlepei xlomo kai tis eipa na mou grapsei na kano exetaseis. mipos xreiastoume sidiro.

andith kali epistrofi!

καλησπερα κι απο εμενα!!

εγω της δινω γιαουρτακι...προβειο:rolleyes:και το τρωει μια χαρα!Αλλα και Ολυμπος αγελαδινο επισης μια χαρα το καθαριζει!!

χαχαχχααχαχ ΤΗΕΝΑΚΙ απαιχτος για αλλη μια φορα ο γιωργος σου !!!!

να περασετε ομορφα αυριο εσεις τα κοριτσακια

νατασσα μου γιαουρτι η δικη μας παιδιατρος μας το απογορευσε ειδικα το παιδικο , την αλλη βδομαδα που θα παω ισως μου πει για καποιο αλλο δεν ξερω

τον γιατρο του ικα αποφευγω να τον ρωταω πολλα πολλα γιατι μπερδευομαι η μανα. παω κ χωρις το μωρο ισα ισα για ν αμου γραψει το εμβολιο κ να φυγω .εμβολιο γραψαμε το prevenar (για τι ειναι ομως δεν θυμαμαι )

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

andith με το καλο να γυρισετε ...............

το ολγακι αποτι ειδα ομορφυνε κιαλλο εκει στην κυπρο

αχ κακομοιρα μου ουε κ αλιμονο ετσι κ την καπαρωσει κανεις αλλος εκει ....οχι πολλα πολλα με αλλα αγορακια ακους?!

88M1p3.pngycQap3.png

η κουμπαρουλα δικαιολογειται ...τρεχει με την κορακλα σημερα.................

οι υπολοιπες?????? μονη με αφησατε ???????????????

(αυριο πρωι μπαινω για την ενχειρηση μηνισκου)

καλη μερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!570018w02xr7isn0.gif

88M1p3.pngycQap3.png

ξερω τι θελετε εσεις πρωινα σαν αυτα που μας φτιαχνει η αννικο μας για να μαζευτητε σαν δεν ντρεπεστε!!!!!!!!!!!!!!

παω να κυνηγησω τον γιο μου που εχει γυρισει οοοοοοοοοοοοοοολο το σαλονι

88M1p3.pngycQap3.png

όλα καλά να σου πάνε ri_taki και σιδερένια να σκέφτεσαι τον μπουμπούκο σου!Θα σε σκεφτόμαστε!

γλυκια μου σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι φιλες εχω εδω εδω μεσα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ριτα καλη επιτυχια με την επεμβαση και γρηγορη αναρωση. Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου και να το εκμεταλευτεις για να ξεκουραστεις....:cool:

Εμεις γιαουρτι δεν εχουμε φαει ακομη (ειμαι φοβιτσιαρα και παω πολυ αργα στην διατροφη του).Εχουμε γιατρο την αλλη εβδομαδα για νεες οδηγιες και 2 εμβολια.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

RITAKI καλή επιτυχία με την επέμβαση! Που θα την κάνεις, στο Τζάνειο? Θα σε έχουμε στο μυαλό μας!

Ο μικρός σου είναι τέλειος και νομίζω ο πιο ανεπτυγμένος από ολα τα μαγιοπαιδα, ξεπέρασε και το νεοφώτιστο νομίζω. Να τον προσέχεις κ να του βάλεις και καμιά χάντρε ;)

εμείς τα ίδια εγω δουλειά, μαγείρεμα και μπέμπη, ο οποίος πάει και τέλειωσε είναι κούτιακας! Καθεται ελάχιστα και μετά παίφτει στο πλάι (στο καρεκλάκι φαγιτού βέβαια μια χαρα κάθεται αλλά απο ξάπλα να συκωθεί να κατσει από μόνος του με τιποτα). Οσο για μπουσούλημα.... τον βάζω στο πάτωμα αλλά τπτ!

Που θα πάει και ο τεμπελακος μου θα κουνηθεί κάπια στιγμή!

uDLqp1.png

Ριτακι καλη επιτυχια κι απο μενα βρε κοριτσακι....

ολα καλα να πανε και να βγεις γρηγορα...(δεν θυμαμαι...ποσο θα κατσεις σου εχουν πει?)

κι εμεις για μπουσουλημα ουτε λογος...

καθιστος του αρεσει...πολυ!

καθεται πολυ καλα εδω και 1 μηνα και σπανια πεφτει...

αλλα οταν ομως πεφτει μπρουμητα ή τον βαζω εγω δυσανασχετει...

ισως περπατησει κατευθειαν...

θα το ζητησει μονος του νομιζω οπως εκανε και με την καθιστη θεση...

φιλακια...

με το καλο αυριο!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa min anxonese akrivos etsi kani k o dikos mou arnite sou leo ,tespa kalitera opos exo pi gia na min ton kinigao apo tora:tongue:

georgia ti travikses k si kopela moy ,perastika sas ti allo na po!

ritaki mou kala ayrio poy ine ta fota tha tin kanis? opos k na exi siderenia k grigora piso,den moy les tha katsis poli i tha vgis amesos?tha to patas meta i tha ise ksapla oxi tpt allo gia na soy kano parea na ksero na to exo anixto sinexia to pc:D .

to apogeyma tha pao ta mikra pedotopo tha erthi k i nona tis danais me ta tria tis k ayti , 2 mamades me 6 pedia gia na doume pos tha girisoyme xexexe.:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θα μεινω μεσα 1-2 μερες αποτι μου ειπε ο γιατρος κ μετα φανταζομαι με πατεριτσες οχι ακινησια, αλλα δεν ξερω κιολας .ο γιατρος επελεξε αυτη τη μερα οχι εγω ..... θα κανω εισαγωγη πρωι πρωι ,μετα εξετασεις κ `καποια στιγμη θα γινει η ενχειρηση . λιγο φοβαμαι γιατι θα κανω ολικη ναρκωση αλλα δεν τα σκεφτομαι αυτα για να μην ανχονομαι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...