Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

Υγεια και ευτυχια σε ολες τις οικογενειες!!!!

Fairy να χαιρεσαι τον νεοφωτιστο Γιωργακι, παντα γερος και χαρουμενος να ειναι!

Ηταν οι πιο ξεχωριστες γιορτες φετος και περασαμε πολυ καλα, οικογενειακα με γονεις,πεθερικα και φυσικα το αστερακι μας!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

A RE NATASSA EXI POLI PLAKA:tongue:

AKOMA NA STERIOSIS SE ENAN GIATRO AMAN MEXRI NA TON BRIS THA PAI FANTAROS TO PEDI :tongue::tongue::tongue::tongue:

OSO GIA TO OTI DEN KATHETE ,POS NA MATHI TO PEDI AN DEN TON VAZIS KATHISTO DEN THA DINAMOSI I MESI TOY ME TIN KSAPLA EGO TON EVAZA LIGI ORA STO KATHISMATAKI FAGITOY K EMATHE K STO KAROTSI :wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τεζα ο γιος μου σε λιγο τεζα κ εγω ..........εκανα ολο το σπιτι

κ φυσικα σιδερο αφου το 2011 μας βρηκε με βουνο τα ασιδερωτα, φανταστειτε δεν ειχα που να τα κρυψω ...........

τεσπα θα χαζεψω λιγο στο χαζοκουτι κ μετα τεζα οπως ειπα ...........

αυριο εχω ικα για να γραψω το εμβολιο του μικρου κ σουπερ μαρκετ...........

νατασουλι 6 δοντια ?! ουαου !!!!!!!!

εμεις τωρα βγαζουμε το τριτο (αυτη τη φορα πανω)

κουμπαρουλα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσαρες μου γλυκιες καλη χρονια, ευχομαι υγεια σε ολα τα μπεμπακια μας και πολύ πολυ αγαπη και υγεια στις οικογενειες σας!!!

Τι κανετε??πως περνατε??

Πως περασατε τις γιορτες???? Εμεις βόλτες και βολτες και βολτες μιας και το μπουγκακι μας, πλεον ηρεμει μονο οταν ειναι εξω..

Στο σπιτι απλα γινεται χαλασμος... δεν τον προλαβαινεις και αμα τον βαλεις σε κανα παρκοκρεβατο - πανικος!!!

Μετατρεψαμε το σαλονι σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιδοτοπο, πλατεια το εχουμε κανει, αφου θελει μονο να μπουσουλαει και να σηκωνεται απο τα επιπλα! Δεν μενει ακινητος δευτερολεπτο!

Κατα τ αλλα το δραμα των βραδυνων ξυπνηματων καλα κρατει, να δουμε ποοοοοοσο θα αντεξω - πολύ αυπνια ρε κοριτσια και σας θυμιζω δεν παιζουν βοηθειες απο μαμαδομπαμπαδες, απολυτως τιποτα, οτι κανουμε μονοι μας!

σας φιλω γλυκααααααα

υγ. Νατασακι τη γνωμη μου για την παιδιατρο μου στην ειπα, παρε και αλλες αποψεις, η ισως σπαταλησε μια μερα και κανε ενα ραντεβου μονη σου με ολους και οποιος σου κανει κλικ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημερα κοριτσαρες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Ελπιζω να περασατε ολεσ καλα γιατι εμεις αποσκατα!!!

την παραμονη πρωτοχρονιας βγηκαμε απο το νοσοκομειο που ειχαμε το μπεμπη για 4 μερες!!! Επειδη εδω κ 4 εβδομαδες εκανε 3 μερες πυρετο 3 μερεες οχι 2 μερες πυρετο 3 μερες οχι κοκ μας εκαναν εισαγωγη να δουνε τι μπορει να ειναι αυτο!! Τα επαιξα οταν του πηραν αιμα του κακομοιρη!!!!!

Να καταγηλω κ την δημοσια δωρεαν υγειαγια την ανοργανωσια την βρωμια κ στα τετοια μας ολοι τελοσπαντων........

Ουτε χαρτι υγειας βρε παιδι μου κ μετα σου λεει παιδιατρικη πτερυγα....

εμεινα 48 ωρες χωρις να κλεισω ουτε στιγμη τα βλεφαρα μου γιατι εφεραν στο δωματιο ενα κοριτσακι 2,5 χρονων κ καθε φορα που εκλεγε( κ γινοταν ολο το βραδυ) το δικο μου ξυπναγε με κλαματα ενω ολα τα αλλα κοιμοντουσαν. Ετσι την βγαλαμε 2 βραδυα στο διαδρομο με αποτελεσμα να λιποθυμισω μεσα στο δωματιο κ να με στειλοθν στα επειγοντα...

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

στο τ ελος αφου δεν βρηκαν κατι εκτοσ απο χαμηλο αιματοκριτη μας αφησαν να φυγουμε με διαγνωση ιωση. Σε μια εβδομαδα θα παει παλι γαι εξετασεις αιματος για να δουμε τον αιοματοκριτη. σαν να μην εφταναν ολα αυτα ο αδερφοσ μου κολησε γαστρεντεριτιδα απο τα παιδακια εκει κ εγω τσιμπισα μια ιωση με 39 κ μισο πυρετο. Βγαζω το γαλα με θυλαστρο κ το πεταω κ ειμαι πολυ κουρασμενη!!! Σημερα ειναι η πρωτη μερα χωρις πολυ πυρετο. αυτα με εμασ....

ελπιζω να ειστε ολεσ καλα κ να εχετε μια υπεροχη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

καλημερα!

ετοιμαζομαι να φυγω για ικα να μου γρψουν το εμβολιο του γιωργου .

georgina μου τι ειναι αυτα που διαβαζω?τι ταλαιπωρια περασατε???????

ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια λαχταρα για το 2011

τωρα ο μικρος πως ειναι ?

περστικα κ σενα με την ιωση κ στον αδελφο σου με την γαστρεντεριτιδα

mpoumpou μου καταλαβαινω πως περνας γιατι μια απο τα ιδια ειμαστε κ μεις.ολη μερα κατω κ ολη μερα ορθιο .......κ δεν του φτανουν τα επιπλα που κρατιεται για να σηκωθει αλλα φαντασου στηριζετε στον τοιχο κ παλι σηκωνεται ......το τι πτωσεις εχουμε καθημερινα δεν λεγεται .

δεν ξερω πως θα ειναι οταν περπατησουν παντως τωρα ειναι δυσκολα

θα τα πουμε αργοτερα κοριτσια μου

88M1p3.pngycQap3.png

Γεωργία τι ταλαιπωρία και αυτή,

περαστικά και στους δυο σας! Ελπίζω να είστε καλύτερα σύντομα! Η αλήθεια είναι πως τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία εμπισέύμαι πάρα πολύ, τελευταία έχουν τερααααααααααααάστειες ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό (γάζες, γαντια, αντιδραστήρια κλπ). Αφήστε που εξαιτίας της κρίσης τα ταμία ταλαιπωρούν πάααααααααααρα πολύ τον κόσμο. Έτσι και εγώ, αν βρισκόμαστει σε δεινή οικονομική θέση λόγω της ανεργίας του άντρα μου, έχω κανει ιδιωτική ασφάλεια στο λουκουμά για να είμαι σίγουρη πως αν κάτι συμβεί και δε βγάζω άκρι με το δημόσιο και τα ταμεία θα είμαι καλυμμένη.

Κατα τα άλλα ο λουκουμας σήμερα ειναι 8!!!! και εγώ έχω πολύ δουλεία!

φιλάκια

uDLqp1.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κι απο μενα!!!

ευτυχισμενο το 2011 και να μας φερει οτι μα οτι επιθυμουμε στην αγκαλια μας!!!

να ειμαστε παντα αγαπημενοι με τους ανθρωπους γυρω μας και να καμαρωσουμε τα μαγιοπαιδακια μας οπως επιθυμουμε...:P

georgina Μου περαστικα...πολυ κριμα να περασετε ετσι τις γιορτες και να ταλαιπωρηθει ο μικρουλης σας...περαστικα να ειναι...

Νατασσακι Χαρουμενα μηνογενεθλια....!!!

εχει κανενα αλλο μαγιοπαιδακι σημερα?

Fairy Mου να σου ζησει ο Γιωργής σου!!!

παντα χαρουμενος!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!:P ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ!:P

Στα γρηγορα να σας πω οτι περασα πολυ ομορφα, ειχα φυγει, χτες γυρισα. Ο τζουτζουκος μου ειναι τελειος!Τον βλεπω να φευγει μπουσουλωντας κι αυτος σε λιγο αν τον αφηνω πιο συχνα κατω...Δεν εχει βγαλει κανενα δοντακι ακομη...:-(

Georgina περαστικα σας....Πολυ λυπαμαι για την ταλαιπωρια σας...Να ειναι περαστικα και να ηρεμησετε γρηγορα!

Fairy, να σας ζησει ο νεοφωτιστος Γιωργακης!!

Την αγαπη μου σε ολες σας!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

αντε μπραβο να μαζευομαστε σιγα σιγα !!!!!!!!!!!

τωρα εκατσα απτο πρωι ....... τελειωνω τις δουλεις μου γιατι μετα που θα ειμαι κουτσαβλος δεν ξερω τι θα μπορω να κανω .....

πηγα κ ικα μου εγραψαν το εμβολιο του γιωργου κ απο βδομαδα παιδιατρο για εμβολιο κ καινουργιες οδηγιες για μασα.............. σαν να βαρεθηκε κ αυτος κ εγω τα ιδια κ τα ιδια

88M1p3.pngycQap3.png

Χρόνια Πολλά Νατασάκι!! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Mary Poppins και Αννίκο και σ'εσάς εύχομαι να είχατε όμορφα μηνογενέθλια την περασμένη εβδομάδα! :D

Fairy να τον χαίρεσαι το Γιωργή σου!!!! Πάντα χαρούμενος και δυνατός να είναι και να τον καμαρώνετε :)

GeorginaSantorini κουράγιο!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλησπερααααααα!!!

fairy να σου ζησει ο γιωργης σου!!καλοφωτιστος!!!αντε να επιστρεψεις να μας πεις νεα!!!

3xmama πηρα το mail!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!

georgina περαστικα!!!πολλα!!!!!

νατασα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!

κατα τα αλλα καλα ειμαστε Κυπρο ακομα την Τριτη επιστρεφουμε!!!η Ολγα δεν ειναι για να την αφηνεις στο πατωμα,τρεχει μπουσουλωντας,κατι το οποιο μου φαινετε πολυ αστειο!!κ απ οπου βρει σηκωνετε που κ που πεφτει αλλα αντεχει δε πολυκλαιει!!!ευτυχως καθετε στο παρκο!χοροπηδαει πεφτει ξανασηκωνετε!κ οπως ειναι ορθια αφηνει τα χερακια της,στεκετε μερικα δευτερολεπτα κ μετα πεφτει καθιστη στο ποπο κ ξανασηκωνετε φυσικα!!απορω ουτε red bull να της εδινα!!!

σημερα φτιαξαμε γιουβαρλακια κ της εδωσα(χωρις το αυγολεμονο)κ καθολου δεν της αρεσε!!!αυτα απο μενα!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΕΣ!!!!!

rXrPp3.png

σνιφ σνιφ μονο εγω δεν μπορω να το δω ,ειναι λεει παλιο τοpower point που εχω κ δεν μπορει να μου το ανοιξει:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...