Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κάνετε κοριτσάκια, τι ωραιες κοιλιτσες, εγω δεν εχω αξιωθει να βγαλω καμια τελευταια...κλαψ

εμενα παντως το νουμερο του σουτιεν εχει εκτροχιαστει...

85F!!!!!!!!!!!

Στο τέλος θα τα κανω παραγγελία, δε μπορεις να βρεις σε τετοιο νουμερο κατι που να βλεπετε δυστυχως!

Δηλ τι νουμερο φορουσες πριν???εγω 85C...τωρα δεν ξερω..δεν φοραω και ουτε προκειται..αλλα δεν μου χωραει κανενα σουτιεν..παντως εχει βαρυνει λιγακι..χωρις να εχει ξεφυγει...ηλπιζα με τα οσα ειχα ακουσει να ανεβει κανα 2-3 νουμερα αλλα μπα.....ελεγα μιας και εχουμε τα εξτρα κιλα κ την κοιλια,να ειχαμε και ενα ατου στο λιγο στηθος παραπανω....με πιανετε ε??

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννίκο πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη!Μοντέλο με 1,78 ύψος!!!

Συμφωνώ μαζί σου για την πρώτη και τις επόμενες εγκυμοσύνες.

Μου το είχε εξηγήσει στη 2η εγκυμοσύνη μου ο γιατρός ως εξής:

πάρε ένα μπαλόνι και φούσκωσε το.Τα τοιχώματα του είναι σκληρά και "ανοίγει" δύσκολα.Άστο να ξεφουσκώσει και ξαναφούσκωσε το.Τα τοιχώματα του έχουν ήδη μαλακώσει και ανοίγουν πιο εύκολα..

ψωνισατε τπτ????

Ναι!!

Στρωματάκι , μπανιέρα (Hello Kitty)με βάση , παπλωματάκι καθώς κι ένα μπιμπερό και μια πιπίλα που διάλεξε η μεγάλη μου η κόρη (γιατί γραφουν rock star ) κι ένα καταπληκτικό μπουφανάκι Ed Hardy που είναι σε ροκ στυλ!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσια μην μου λετε τετοια...ελπιζω στο δευτερο με το καλο...να μην σας ακολουθησω....δεν θα αντεξω να ανοιξει η κοιλια μου τοσο.θα φρικαρω..μακαρι να συνεχισω οπως την κολλητη μου κ την νυφη μου!!αχχχχχχχχχχχχχχ

Αννίκο πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη!Μοντέλο με 1,78 ύψος!!!

Συμφωνώ μαζί σου για την πρώτη και τις επόμενες εγκυμοσύνες.

Μου το είχε εξηγήσει στη 2η εγκυμοσύνη μου ο γιατρός ως εξής:

πάρε ένα μπαλόνι και φούσκωσε το.Τα τοιχώματα του είναι σκληρά και "ανοίγει" δύσκολα.Άστο να ξεφουσκώσει και ξαναφούσκωσε το.Τα τοιχώματα του έχουν ήδη μαλακώσει και ανοίγουν πιο εύκολα..

Όντως είμαι αδύνατη πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 58 έπεσα στα 54 στην αρχή και τώρα είμαι 67.

Και η δικιά μου γυναικολόγος μου είπε ότι σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη τα τοιχώματα είναι πιο ελαστικά και για αυτό συνήθως η κοιλια είναι και μαγαλύτερη!

Ναι!!

Στρωματάκι , μπανιέρα (Hello Kitty)με βάση , παπλωματάκι καθώς κι ένα μπιμπερό και μια πιπίλα που διάλεξε η μεγάλη μου η κόρη (γιατί γραφουν rock star ) κι ένα καταπληκτικό μπουφανάκι Ed Hardy που είναι σε ροκ στυλ!!!:tongue::tongue::tongue:

καλόγεμιστα τα πραγματάκια σου. και εγω έχω πάρει του μικρού μια μπλούζα λέει my bad rock και μια των ac/dc... είσαι να συμπεθεριάσουμε :D:D:D

Ναι!!

στρωματακι δεν ειχε η κουνια σας?νομιζα πως ειχε..κ τι μπουφανακι??για ποσο μηνων??εμεις ειχαμε παει το σαββατο και ψιλοτελειωσαμε τα βασικα..ειχαμε παρει 2 πιπιλες..με girafia που μαρεσουν τρελα και θα παρουμε αλλη μια πιο καλη αλλα απλη απο βδομαδα..ποσες να χρειαστουν αραγε??πηραμε κ 1 μπιμπερο να υπαρχει..για κανενα χαμομηλι..θηλασμος προ παντων,εκτος απροοπτου!οποτε τοτε αλλαζουν πολλα και τα ψωνιζουμε ολα,γιατι ουτε αποστειρωτη εχω παρει ουτε λοιπα κουζινικα για τα μπιμπερο..

χαρηκα οταν ειχα μαθει οτι εγω δεν εχω πιει ποτε απο μπιμπερο..στηθος κ κατευθειαν ποτηρακι μετα..

η πεθερα της κολλητης μου την αγαπαει τοσο πολυ,που για μια ακομη φορα ξεχασε να της φερει το πορτ μπεμπε απο θεσ/κη,που το εχει αφησει!!αλλα εγω αποφασισα να παω να παραγγειλω ενα στρωματακι καλο για το πορτ κ ας μην το εχω μπροστα μου ακομα..εξαλλου σχεδον ιδια στρωματακια φορανε ολα..ε???..

Διαφημίσεις

καλόγεμιστα τα πραγματάκια σου. και εγω έχω πάρει του μικρού μια μπλούζα λέει my bad rock και μια των ac/dc... είσαι να συμπεθεριάσουμε :D:D:D

είσαι να κάνουμε ένα μπεμπέ ροκ συγκρότημα καταρχήν ???

πηραμε κ 1 μπιμπερο να υπαρχει..για κανενα χαμομηλι..θηλασμος προ παντων,εκτος απροοπτου!οποτε τοτε αλλαζουν πολλα και τα ψωνιζουμε ολα,γιατι ουτε αποστειρωτη εχω παρει ουτε λοιπα κουζινικα για τα μπιμπερο..

χαρηκα οταν ειχα μαθει οτι εγω δεν εχω πιει ποτε απο μπιμπερο..στηθος κ κατευθειαν ποτηρακι μετα..

.

Μακάρι να μπορέσουμε να καλύψουμε τα μπεμπέ μας με το θηλασμό για μεγάλο διάστημα! Εγώ στην πρώτη τα κατάφερα 3 μήνες ενώ στη δεύτερη μετα βίας 40 μέρες:oops:

είσαι να κάνουμε ένα μπεμπέ ροκ συγκρότημα καταρχήν ???

1747287xytk49yfwq.gif

καλε απο που τα αγορασατε αυτα τα ροκακια???να εκανα εκπληξη στον αντρα μου...

H & M της πήρα εγώ αλλά από τον Φεβρουάριο

η πεθερα της κολλητης μου την αγαπαει τοσο πολυ,που για μια ακομη φορα ξεχασε να της φερει το πορτ μπεμπε απο θεσ/κη,που το εχει αφησει!!αλλα εγω αποφασισα να παω να παραγγειλω ενα στρωματακι καλο για το πορτ κ ας μην το εχω μπροστα μου ακομα..εξαλλου σχεδον ιδια στρωματακια φορανε ολα..ε???..

Ωχ και πότε προβλέπετε η επόμενη κάθοδος ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...