Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα απτον βροχερο περαια !!!!!!!!!

καλη χρονια με χιλια καλα :tongue:

μας εκανε κ ποδαρικο η αννικομας αποτι ειδα

Αν εννοούσες αυτό που σου 'εστειλα χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα 'ηθελα να το στείλω κορίτσια σε όλες αλλά δεν μπορώ γιατί είναι ένα μια προβολή powerpoint και δεν μπορώ ούτε να την επισυνάψω σε πμ ούτε να την ανεβάσω στο φεις (παίρνει μόνο βίντεο και φωτο). Όποια θέλει ας μου στείλει πμ με το μειλ της ;)

αυτο εννοοουσα κ ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είναι φανταστικό και πάρα πολύ τρυφερό αυτό που έφτιαξες! Εμένα με συγκίνησε αφάνταστα.

Κορίτσια, να το ζητήσετε. Αξίζει! ;)

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!

οπως ειπα κ στην 3xmama κ εγω συγκινηθηκα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλά και καλή χρονιά κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει μόνο χαρές!!!!!!!!!!!

Φέτος ήταν η καλύτερη πρωτοχρονιά μου μέχρι τώρα και ο χρόνος μας βρήκε αγκαλιασμένους με τον άντρα μου και την μικρή μου. Η απόλυτη ευτυχία!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες. Αντε να τελειώσουν οι γιορτές και να μαζευ΄'ομαστε σιγά σιγά.

3μαμα σου στελνω το μειλ. Μεχρι τις 11 θα καθήσετε; Θα βρεθούμε πριν φύγετε;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα απτον βροχερο περαια !!!!!!!!!

καλη χρονια με χιλια καλα :tongue:

μας εκανε κ ποδαρικο η αννικομας αποτι ειδα

αυτο εννοοουσα κ ειναι πραγματικα πολυ πολυ ομορφο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!

οπως ειπα κ στην 3xmama κ εγω συγκινηθηκα

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Χρονια πολλά και καλή χρονιά κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει μόνο χαρές!!!!!!!!!!!

Φέτος ήταν η καλύτερη πρωτοχρονιά μου μέχρι τώρα και ο χρόνος μας βρήκε αγκαλιασμένους με τον άντρα μου και την μικρή μου. Η απόλυτη ευτυχία!!!!!!!!

Σας φιλώ όλες. Αντε να τελειώσουν οι γιορτές και να μαζευ΄'ομαστε σιγά σιγά.

3μαμα σου στελνω το μειλ. Μεχρι τις 11 θα καθήσετε; Θα βρεθούμε πριν φύγετε;

Καλή χρονιά Ειρηνάκι μου !

Και εγώ έτσι νιώθω , απόλυτα ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη. Τόσο που μερικές φορές φοβάμαι...

Και φυσικά θα τα πούμε!

Σου απάντησα ήδη στο μέιλ σου!

Καλή χρονιά Ειρηνάκι μου !

Και εγώ έτσι νιώθω , απόλυτα ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη. Τόσο που μερικές φορές φοβάμαι...

Και φυσικά θα τα πούμε!

Σου απάντησα ήδη στο μέιλ σου!

sou stelno kai ego to mail mou me pm!

filakia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

καλη βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι εγινε?δεν μαζευομαστε πια εδω ?????

αντε σας δινω 2-3 μερες περιθωριο μεχρι να επανελθουμε στα φυσιολογικα .

εγω περιμενω τηλ απτον ορθοπεδικο μεστην βδομαδα αυτη θα μπω για ενχειρηση μηνισκου (σας το εχω ξαναναφερει) αποτι μου ειπε ο γιατρος θα μεινω μια μερα στο νοσοκομειο κ μετα σπιτι .

λογικα θα σας ενημερωσω .

κ να σας πω κ την αληθεια ? δεν φοβαμαι για μενα αλλα για το παιδακι μου που θα μεινει στην πεθερα (κ κυριως με την κουνιαδα μου κ την κορη της που ειναι στο ιδιο σπιτι )

αυτα

αντε για μαζευτειτε

88M1p3.pngycQap3.png

xaxaxa re ritaki!xereis ti thumithika, nomizo palia an thumamai kala oso eisoun akoma egguos eleges pou tha sto krataei i pethera sou kai xairesoun. pou na xeres tote pos tha exelisontan ta pragmata! i de thumamai kala k leo vlakeies??

ego adiathetisa simera kai eimai mesa sta nevra! den ithela katholou! mono o andras mou xarike giati leei tha eimai pali gonimi kai thelei 2o kata to kalokairi!

exo douleia apo simera alla olo kai tha xeklevo ligo xrono gia na diavaso to cafe!

uDLqp1.png

xaxaxa re ritaki!xereis ti thumithika, nomizo palia an thumamai kala oso eisoun akoma egguos eleges pou tha sto krataei i pethera sou kai xairesoun. pou na xeres tote pos tha exelisontan ta pragmata! i de thumamai kala k leo vlakeies??

/QUOTE]

μια χαρα θυμασαι !!!!!!!!!!!!!!

βεβαια τωρα εχουν αλλαξει καποια πραγματα γιατι εκει μενει κ η κουνιαδα μου κ με αυτην εχω το προβλημα................η μηπως κοροιδευω τον εαυτο μου κ ψαχνω δικαιολογιες ?:oops::oops:

τερμα η αδεια νατασσουλι ? επανηλθες στην σκληρη πραγματικοτητα?????

κ εγω σε 40 μερες επιστρεφω :evil::evil::evil::evil::evil:

ο γιοςκας σου ειναι καλα ???

88M1p3.pngycQap3.png

kala einai Ritaki! ton xarika poluuuuuuuuuuuu oles autes tis meres!

exthes vevaia eixe mia grinia olo to apogeuma mexri arga to vradu k klamata xoris profani logo. telika anakalupsa oti vgazei kai 6o donti opote leo isos apo auto. isos vevaia "muristike" ta dika mou neura pou simera arxiza douleia kai giauto itan ki autos etsi.

aurio ginomaste 8!!!! pos megalonoun etsi??

me pianei melagxolia me auto!

A! o andras mou moui thumise prin pos simera kleinoume 8 xronia gnorimias! to eixa xexasei entelos!!!

uDLqp1.png

καλημερούδια και από εμένα τι κάνετε κορίτσια εγώ είμαι στη δουλειά και βαριέμαι πάρα πολύ περιμένω πως και πως να πάω σπίτι. Εμένα δεν μου μπήκε και τόσο καλά η χρονιά γιατί τσακώθηκα με τον άντρα μου παραμονή πρωτοχρονιάς για μια βλακεία όχι κάτι σοβαρό και μετά του κρατούσα μούτρα. άμα με πιάσουν και μένα τα νεύρα μου δεν ξεκολάω με τίποτα.

Αχ ri_taki σαν την μανούλα καμμιά που ξέρει πως είναι το παιδάκι της.

Και εγώ τα αφήνω στην μάνα μου και δεν έχω πρόβλημα αλλά στην πεθερά δεν θέλω καθόλου.

άντε natasa133 με το καλό σου εύχομαι και το 2011 να είσαι και πάλι εγκυούλα αν το θέλεις και εσύ βέβαια

Διαφημίσεις

Καλησπερεεεες!!

τι νεα...ολα καλα???

Νατασσα...6ο δοντακι???6ο???

Εμεις μολις βγαζουμε το 1ο.Εχει ξεχαραξει η μυτουλα και γρατσουναει και κανει και ηχο αμα ακουμπησει επανω κατι,χαχα!!

Ευτυχως περα απο ανορεξια δεν εχω παρατηρησει καποια ιδιαιτερη γκρινια,διαφορετικη απο οτι τις αλλες φορες-ουτε ιδιαιτερα ξυπνηματα απο πονο κλπ.

Ριτακι...τι να κανεις βρε παιδι μου???Εχεις αλλη εναλλακτικη εκτος της πεθερας??

Εγω ευτυχως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με την πεθερουλα αλλα τον Σεπτεμβρη που γυριζω δουλεια θα εχω γυναικα γιατι η γιαγια μας δουλευει και δεν μπορει να αφοσιωθει στην μπεμπουλα!!Κι η μαμα μου εχει προβληματα υγειας...οποτε γυναικα στο σπιτι!!

Μπραβο κοριτσια μου...διαβαζω οτι ειστε ετοιμες και για το δευτερο μπεμπε..Με το καλο,με το καλο!!

Γεια σας γεια σας γεια σας

Περασατε ολες καλα?ελπιζω ναι:-D

Εμεις φαγαμε φαγαμε και …..φαγαμε:confused:

Τωρα διαιτα:!:

Εμεις παρασκευη βραδυ μαζευτήκαμε ολοι εδώ σε μενα ηρθε κ η κουνιαδα μου οικογενειακός φαγαμε παιξαμε χαρτακι εκανα κ 2 βασιλοπιτες μια για μας κ μια για τους αλλους(ουτος η άλλος δεν εφτανε μια να κοψω 17 κομματια) :tongue::tongue:στη δικη μας επεσε στο σπιτι κ χαρηκα είναι σαν ολοι να το κερδισαμε κ στην άλλη η ανιψιά του Αηδονη.

Το σαββατο πηγαμε στη μανα μου το πρωι φαγαμε κ εκει το φλουρι επεσε στην Δαναη,το βραδυ πηγαμε σε δύο γιορτες ,την κυριακη καφε πρωι βραδυ

Ο Ιάσονας αυτές τις μερες καταπινε πουρε με κοτοπουλο αμάσητο σας λεω ,στη μανα μου μπιφτεκι με πατατες(χωρις αυγο) κ χωρις μπλεντερ τρελο φαι σας λεω ,πολύ γελιο δεν τον προλαβαινα ,σημερα του εφτιαξα κιμα με πατατα πιπεριες σελινο κ κρεμμυδι χωρις αλατι ,τον γύρισα στα παλια, αλλα το εφαγε κ αυτό ότι κινείτε πυροβολείτε είναι αχαχαχα, του έδωσα κ δυο φορες γιαουρτακι advans δεν τρελάθηκε αλλα εννοείτε ότι το εφαγε ολο κ παντα χωρις να τον πιεζω. :wink:Γενικά είπα να τον αρχίσω σιγα σιγα με πατημένα φαγητα κ όχι αλεσμένα αφου τρωει κ ψωμακι ετσι ,αλλα με 2 δοντια προσπαθει ο κακομοιρης κανει πως μασαει:lol::lol::lol:

Αυτά καναμε εμεις ξεκουραστήκαμε ξενυχτίσαμε αλλά ήταν καλά:rolleyes:

Σε λιγο παω για δουλεια ελπιζω τουλάχιστον μεχρι αυριο να μαζευτουμε να τα λεμε γιατι κανω όπως ειχα πει απογραφη στο καφε κ ουαι κ αλλοίμονο αν λειψει καμια:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ego ekana trapezi tin Protoxronia mazeutikame 12 mazi me to loukoumaki mou kai perasame omorfa. i vasilopita an kai itan polu nostimi mou anoixe san to rigma tis parnithas egine! to flouri epese stin kouniada mou kai polu to xarika mias kai einai egguos sto 2o kai eixe perisi tetoia epoxi mia palundromi.

re tsoupres emeis akoma den kathomaste! ti na po kapoia stigmi tha katsei etsi den einai? den tha einai mia zoi xapla!

oso gia to fagito.... troei ka po to psugeio eite patimeno eite alesmeno. ego protimo to alesmeno alla o kalos mou leei na tou ta aletho. opote mia etsi mia allios.

mia apo autes tis meres tha pame k paidiatro exoume emvolio kai leo na to kano pali exo alla exo provlimatistei pali se pio giatro na pao. skeftomai 3:

autin tis mpoumpoukas (Iliodromiti Zoi)

mia pou mou eipe o gynaikologos pou peira prin merikes meres (Mpenaki Maria)

kai enan pou exei o koumparos mas kai ton eida prin meres pou pigame gia episkepsi kai itan ekei kai o doc (Dimitris Aggelopoulos)

A! kai mia tetarti pou skeftomai einai enas pou einai kai omoiopathitikos k legete Xristopoulos Spiros alla den tou aresei tou antra mou pou einai omoiopathitikos.

eseis exete akousei gia kanenan apo autous kai ti proteinete?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...