Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες μου!!!!

μπηκα για να σας ευχηθω!!!

Να εχουμε ολοι μια υπεροχη χρονια με υγεια!!η φετινη μας εφερε τα υπεροχα ζουζουνια μας!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

grigora na sas eyxi8w mesa aptin kardia mou se oles esas pou agapw toso poli

eyxomai to kiriotero ygeia k 365 meres eytixias gia to 2011

sas agapw toso poli

enas akoma logos pou to 2010 itan toso xexwristo gia mena einai pws eixa esas na moirazomai tis xares k tis lipes mou

sas 8elw dipla moy geres k eytixismenes k to 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσάρες χρονια πολλά να χαίρεστε οικογένειες - παιδάκια - κοιλίτσες. Εύχομαι σε όλες σας το 2011 να μην σας βρει ούτε συναχακί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ:-D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

(((((λουλουδίτσες μου καλές κι αγαπημένες)))))

Εύχομαι καλή χρονιά! Με αγάπη, υγεία, ό,τι επιθυμεί η καθεμιά!

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από το 2010!

Σας αγαπώ! Σας φιλώ!

... Και μου λείπετε, αλλά το λουλουδάκι μου έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ζιζάνιο... Αχ! Βαχ! Και πάλι αχ! Μανούλα΄μ!!! :tongue::tongue::tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλη χρονιά κοριτσια! Εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας και στις οικογένειες σας υγεία και ευτυχία!

Μετά από μια εβδομάδα χωρίς ιντερνετ επιτέλους σήμερα τα καταφέραμε.

Κι εμείς οικογενειακά τα Χριστούγεννα μια στα πεθερικά και μια στους γονείς και παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπιτάκι μας , με τους δικούς μας κι από τις δυο πλευρές και φυσικά με τη Μελίνα!!! Τέλεια!!!

κ κατι τελευταιο .......ελαβα απο μια υπεροχη μανουλιτσα απο εδω μεσα ενα καταπληκτικο δωρο σημερα ................. προς το παρον δεν μπορω να το μοιραστω μαζι σας (δυστυχως) αλλα την ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για την εκπληξη της!!!!!!!!!!!!!!!

Αν εννοούσες αυτό που σου 'εστειλα χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα 'ηθελα να το στείλω κορίτσια σε όλες αλλά δεν μπορώ γιατί είναι ένα μια προβολή powerpoint και δεν μπορώ ούτε να την επισυνάψω σε πμ ούτε να την ανεβάσω στο φεις (παίρνει μόνο βίντεο και φωτο). Όποια θέλει ας μου στείλει πμ με το μειλ της ;)

Διαφημίσεις

Αν εννοούσες αυτό που σου 'εστειλα χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα 'ηθελα να το στείλω κορίτσια σε όλες αλλά δεν μπορώ γιατί είναι ένα μια προβολή powerpoint και δεν μπορώ ούτε να την επισυνάψω σε πμ ούτε να την ανεβάσω στο φεις (παίρνει μόνο βίντεο και φωτο). Όποια θέλει ας μου στείλει πμ με το μειλ της ;)

Είναι φανταστικό και πάρα πολύ τρυφερό αυτό που έφτιαξες! Εμένα με συγκίνησε αφάνταστα.

Κορίτσια, να το ζητήσετε. Αξίζει! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Πολυαγαπημένες μου!!!!!!!!!! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε ευτυχία αυτή τη νέα χρονιά!!! Υγεία να καμαρώσουμε τα αστεράκια μας, αγάπη και πολύ πολύ πολύ θετική ενέργεια να κρατήσουμε τις οικογένειές μας γερές και δυνατές!!!!!!:):)

Σας αγαπώ πολύ κοριτσάρες μου!!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...