Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kaλημερα !!!!!!!!!!

κουμπαρουλα συγνωμη για χτες αλλα εχω εδω απο χτες τον βαφτιστηρα μου κ τον αδελφο του !!!!!!! Σε λιγο περιμενω κ τους γονεις τους γιατι εχτς τους ειδα στα πεταχτα μου τους αφησαν κ εφυγαν ..............

δεν καταλαβα πως περασε η ωρα εχτες .....κοιταω το ρολοι κ ξαφνικα ειχε παει 3 :shock::shock::shock:

3 παιδια στο σπιτι (ο ενας ειναι στην εφηβεια, κ ο βαφτιστηρας μου 8 χρονων) .............αυτο σας λεω μονο

σας φιλω προς το παρον :P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!!!

Υπομονη με τα ξενυχτικα μωρακια! Εμενα αυτο το ειχε μεχρι 3 μηνων, μετα εφτιαξε.Τωρα κοιμαται γυρω στις 10.30-11, μπορει και 11.30 μεχρι τις 8 περιπου το πρωι. Τη νυχτα σπανια ξυπναει, κι αν ξυπνησει του βαζω την πιπιλα, τον χαιδευω λιγο και ξανακοιμαται. Κοιμαται και μεσα στην μερα ομως 2-3 φορες.Τελευταια το χει παρει ο υπνος στο καρεκλακι του φαγητου!!!την ωρα που του φτιαχνω την κρεμα! Παντως ειναι σημαντικο να μην μας ταλαιπωρουν τη νυχτα ωστε να αντεχουμε την επομενη...

Naya για το σβολιασμα που ρωτας, πρεπει να μην ειναι καυτο το νερο και να βαζεις πρωτα το νερο και μετα την σκονη αργα αργα και να ανακετευεις. Το χω παθει κι εγω γι αυτο ξερω...

Νατασσα δεν ξερω για την βρωμη, δεν την εχουμε δοκιμασει...

Καλημερες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

http://www.quakeroats.gr/Home.aspx

AYTO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΒΑΛΕ Κ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗ ΛΕΞΗ 'ΚΟΥΑΚΕΡ' Κ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ Κ ΔΕΝ ΣΒΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΟΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΜΑ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ;)

ΡΙΤΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ:tongue:

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ Κ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΑ Κ ΓΙΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΥΦΟΣ Κ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ΄΄ΜΗ ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ':shock: ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ:oops: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ'ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ':tongue::roll:

ΝΤΡΑΠΙΚΑ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΕΝΙΟΘΑ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ:oops: ΑΑΑΑΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΤΙΣ ΦΑΡΑΕΙ:tongue: ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΞΦΕΝΤΟΝΙΖΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena,πολυ ωριμο το αγορι σου!!

κι εγω φωναζω στην μπεμπα καποιες φορες-κυριως την νυχτα που ξυπνα:(---θα μου χρειαζοταν λοιπον ενα μαλωμα απο τον Γιωργο σου!!

Βρε κοριτσια...εσεις που βαφτισατε ηδη...

για πειτε οσο πιο αναλυτικα μπορειτε:τι αναλαμβανει ο νονος,τι οι γονεις??

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια είχατε κανένα νέο από την αννίκο διάβασα κάτι και ανυσύχησα?

http://www.tlife.gr/Article/news-giolias/0-9-11098.html

δεν αναφέρει όνομα αλλά μάλλον πρόκειται όχι για τον άντρα της αλλά για αδερφό του άντρα της.(λόγω ηλικίας που διαβάζω 57)

ενοσ κακου μυρια επονται:confused:

MARSOLAN εγω σαν μαμα ειχα παρει το δωρο τησ νονασ τα γλυκα κ τισ μπομπονιερεσ αυτα μονο,ολα τα αλλα κ τον παππα ο νονοσ ή η νονα .

κ εγω οταν βαφτιζα(εχω 2) τα επερνα εγω ολα ,γιατι εχετε κανα θεμα?:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ενοσ κακου μυρια επονται:confused:

MARSOLAN εγω σαν μαμα ειχα παρει το δωρο τησ νονασ τα γλυκα κ τισ μπομπονιερεσ αυτα μονο,ολα τα αλλα κ τον παππα ο νονοσ ή η νονα .

κ εγω οταν βαφτιζα(εχω 2) τα επερνα εγω ολα ,γιατι εχετε κανα θεμα?:roll:

οχι καλε...απλα δεν ξερω τι γινεται στα βαφτισια κι ετσι ρωταω!!Τι περιλαμβανει το πακετο του νονου??

και τον στολισμο???δεν νομιζω...αν και δεν εχω σκοπο να κανω κατι μιας και δεν επιτρεπουν πολλα πολλα

βρε κοριτσια...στο Αγρινιο εγινε το σκηνικο???Δεν εμαθα τιποτε σχετικο...απο εδω ειναι ή τυχαια βρεθηκε στην πολη μου ο ανθρωπος??

μπηκα γρηγορα να σας πω οτι ο γιος μου εκτος απο ΜΑ ΜΑ ΜΑ που εχετε δει στο βιντεο σημερα ειπε κ ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ κ αγγελος εχει σχεδον κατουρηθει .............εχει τηλεφωνησει σε οοοοοοοοοοολο το σοι κ σε ολους τους γνωστους

το βαφτιστηρι εφυγε κ θα μου ερθει παλι αυριο το πρωι που θα παω κ να του ψωνισω

ευχομαι η αννικο μας να ειναι καλα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ευχομαι η Αννικο και η οικογενεια της να ειναι καλα!

Θενα ο γιος σου ο μεγαλος εξελισεται σε gentleman!!Αν το κρατησει και δεν μαλωνει ουτε αυτος το μικρο του αδερφακι θα ειναι κι ο πρωτος!!

Ριτακι ο δικος μου εχει σταματησει τις τελευταιες μερες να λεει "μπαμπαμπα" και "μαμαμα" που τα λεγε συνεχεια...Τωρα μονο μουγκριζει! :D Ελπιζω ο δικος σου να το εξελιξει!

Marsolan στη βαφτιση μας οι νονοι πληρωσαν ολο το πακετο των βαφτιστικων-σταυρου (μαζι με λαμπαδα) και τον παπα.Στολισμο δεν ειχα γιατι το καναμε σε εξωτερικο χωρο οπου ειχε φυσικη ομορφια.Μονο στην κολυμπηθρα ειχα φτιαξει μια πλεξουδα με τουλι και 2 αρκουδακια, μονη μου.Οι μπομπονιερες και τα γλυκα ειναι των γονιων.Και τα δωρα των νονων!

Οταν ειχα γινει εγω νονα, η μαμα δεν ηθελε στολισμο αλλα εγω εκανα μια μικρη διακοσμηση (παλι με τουλι) στην κολυμπηθρα.

Ποτε λετε να κανετε βαφτιση?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε μαγιο κοριτσακια μου??

χρονια πολλάαααα! Καλη χρονια να εχουμε ολα τα παιδακια και οι μανουλες και οι μπαμπαδες!!!!

Δυστυχως εγω πλεον δεν εχω χρονο να πολυγραφω καθοτι ο μικρος ειναι εξελιχθηκε σε μεγαααααααλο ταλιμπανακι μπουσουλαει αλωνιζει ολο το σπιτι και πιανετε απο τα επιπλα και σηκωνεται...

οπερ και σημαινει οτι δεν καθεται πια στα αυγα του και δεν θελει με τιποτα τον περιορισμο καρεκλακιου ή παρκοκρεβατου με τιποτα - τσιριζει ανελεητα!!

Κατα τ αλλα ολα καλα αν εξαιρεσουμε χθες που μας ειχαν καλεσει σε ενα παιδικο παρτακι σε παιδοτοπο ο μπαμπας μας ειχε τη φαινη ιδεα να φησει το μικρο να τσουλησει μονος του σε κλειστη τσουληθρα μεγαλη και φυσικα εχασε τον ελεγχο και χτυπησε στο κεφαλι και εκανε καρουμπαλαρα και εχω εχασα 100 χρονια πο τη ζωη μου...

τι να πω...οι μπαμπαδες ειναι λιγο στην κοσμαρα τους ετσι????? Τι να πω

Τα νεακια σας???

Φαιρυ ελπιζω να περασατε υπεροχα στη βαπτιση!!

Σας φιλωωωωωωωωω ολες μακιααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Χρονια πολλααααααααααααααααααααα!!!

Πως ειστε ολες;

Δυστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν προλαβαινω να μπαινω...Ειδικα τωρα με τις γιορτες με τους επισκεπτες,επαισαν γιορτες και γεννεθλια δικα μας και φιλων ολα μαζι..Ειναι και ο μπεμπακος που δεν με αφηνει να κουνησω ρουπι,θελει να στεκεται συνεχεια και εκτος αυτο οπου και να τον κατσω πρεπει να ειμαι παρων να με βλεπει αλλιως μας ξεσηκωνουμε τον κοσμο...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας και να περνατε καλα!

Σας φιλω ολες:P:p:p

Ποτε λετε να κανετε βαφτιση?

Λεμε για 12 Ιουνιου-Κυριακη πριν την Δευτερα του Αγ.Πνευματος...και πρεπει να αρχισω διαδικασιες κλεισιματος εκκλησιας και κεντρου!

Εχω υπολογισει 150 ατομα αλλα τελικα δεν πιστευω οτι θα ερθουν ολοι οποτε καμια 100αρα θα μαζευτουμε!!

Λεω να φτιαξω μονη μου τις μπομπο με κουφετα βοτσαλο του Χατζηγιαννακη-κοινες για ολους μιας και δεν θα εχω πολλα παιδακια-και τα γλυκα της βαφτισης(ειμαι αναμεσα σε γλυκο του κουταλιου ή καρυδατο) και να τα εχω στο πιατο του καθενος στο κεντρο μιας και ολοι θα ειναι στο τραπεζι μετα!Στολισμο στην εκκλησια δεν θα κανω γιατι αν καταφερω να γινει στο εκκλησακι που θελω θα εχουμε την φυση για στολιδι!

Στο τραπεζι θα δουμε...δεν ξερω ακομη!

Προσκλητηρια επισης απλα!

Παντως τα χρωματα μας θα ειναι φουξια-κιτρινο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...